Találatok a következő kifejezésre: 1 éve a barátommal, és nagyon (51 db)

A A barátommal 1 éve vagyunk együtt, és nagyon nagyon szeretem. Én vele vesztettem el a szüzességemet is. Eddig soha nem volt vaginális orgazmusom, se vele se magamtól. Ez mitől lehet? Semmilyen pózban nem jött össze eddig.

Legjobb válasz: :D én is egy éve vagyok együtt a barátommal, és már az elsõ szexnél volt két orgazmusom.. együtt vesztettük el a szüzességünket...szólnék, h nem vagyok orgazmusmágus" "... :D ha nem engedem el magam kellõképpen... nemtudok csak az érzésre figyelni... ha nincs elég elõjáték, orális szex...csiklóizgatás... akkor nekem se megy :) de a barátom szenzációs, és ritkán hagyja annyiban a dolgot:P a ritka alkalmakban is én mondom h hagyjuk.. mert akkor épp nincs hozzá hangulatom... fontos dolgok: sok elõjáték...orális szex...(ujjazással és csiklóingerléssel)...amíg nagyon fel nem izgulsz:) olyan pózok, ahol esetleg ingerli a csiklód... pl kutya, vagy valami "nagyonösszebújós"...csókolózás... nektek izgató szóváltások... én pl szeretem néha a... csúnya beszédet:D nem ocsmány, bunkóságot...na mindegy is, próbálgassátok te mire izgulsz fel.. és h õ mire... esetleg összeülhetnétek egyik délután, és kezdésnek csak beszélgetni kéne ilyenekrõl... ki mire vágyik... közben elkezdhettek vetkõzni...meztelen csevegés... és hátha jobban ráhangolódsz, ráhangolódtok:P hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem segítettem valamennyit :) igyekeztem leírni h én miket vettem észre, nekem mitõl javult sokat... sok sikert :) sok huncutkodást

:D én is egy éve vagyok együtt a barátommal, és már az elsõ szexnél volt két orgazmusom.. együtt vesztettük el a szüzességünket...szólnék, h nem vagyok orgazmusmágus" "... :D ha nem engedem el magam kellõképpen... nemtudok csak az érzésre figyelni... ha nincs elég elõjáték, orális szex...csiklóizgatás... akkor nekem se megy :) de a barátom szenzációs, és ritkán hagyja annyiban a dolgot:P a ritka alkalmakban is én mondom h hagyjuk.. mert akkor épp nincs hozzá hangulatom... fontos dolgok: sok elõjáték...orális szex...(ujjazással és csiklóingerléssel)...amíg nagyon fel nem izgulsz:) olyan pózok, ahol esetleg ingerli a csiklód... pl kutya, vagy valami "nagyonösszebújós"...csókolózás... nektek izgató szóváltások... én pl szeretem néha a... csúnya beszédet:D nem ocsmány, bunkóságot...na mindegy is, próbálgassátok te mire izgulsz fel.. és h õ mire... esetleg összeülhetnétek egyik délután, és kezdésnek csak beszélgetni kéne ilyenekrõl... ki mire vágyik... közben elkezdhettek vetkõzni...meztelen csevegés... és hátha jobban ráhangolódsz, ráhangolódtok:P hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem segítettem valamennyit :) igyekeztem leírni h én miket vettem észre, nekem mitõl javult sokat... sok sikert :) sok huncutkodást
a csiklo megy? lehet igy vagy "beallitva" esetleg probaljon ugy ujjazni h nem ki-be mozgatja a kezet hanem korbe forgatja az ujjat, a hasad fele picit erosebben.
A kérdező hozzászólása: csikló megy...kezdettõl fogva azzal soha nem is volt problémám.Az a baj, h ha jó a szex(mmint a hüvelyi) Akkor egy idõ után mindig pisilnem kell, de mikor kimegyek a wc-re nem jön semmi csak közben kell...nem értem:S
hát jó régi kérdés már, de ha olvasnád esetleg: a pisilési inger maga az orgazmus elõszele...

1 éve járunk a barátommal, és nagyon szerelmes vagyok bele, de ő ősszel elmegy egy másik városba egyetemre, ami 400 kilométerre van. Én csak 1 év múlva végzek. Ugye szakítanunk kell, mikor elmegy, mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem nem kell szakítanotok, ha a kapcsolatotokkal amúgy minden rendben. Én is éveken keresztül távkapcsolatban éltem a fõiskolai évek alatt, de ez nem is volt olyan nehéz, mint mondjuk régen. Az internet volt a segítség. Napi kapcsolatban voltunk a neten, chateken és e-mailben. Egy-két hetente hétvégéken pedig láttuk egymást, mert valamelyikünk megtette a szükséges távolságot a másikhoz. Ha csak egy évrõl van, azt simán ki lehet bírni így. Eleinte nehéz lesz persze, de ha ügyesen szervezitek az életeteket, akkor tudtok alkalmazkodni.

Szerintem nem kell szakítanotok, ha a kapcsolatotokkal amúgy minden rendben. Én is éveken keresztül távkapcsolatban éltem a fõiskolai évek alatt, de ez nem is volt olyan nehéz, mint mondjuk régen. Az internet volt a segítség. Napi kapcsolatban voltunk a neten, chateken és e-mailben. Egy-két hetente hétvégéken pedig láttuk egymást, mert valamelyikünk megtette a szükséges távolságot a másikhoz. Ha csak egy évrõl van, azt simán ki lehet bírni így. Eleinte nehéz lesz persze, de ha ügyesen szervezitek az életeteket, akkor tudtok alkalmazkodni.
Amikor a párommal (azóta a férjem) megismerkedtem köztünk 300 km volt. Mégsem szakítottunk soha. Hétvégente találkoztunk, vagy õ jött (ez volt a gyakoribb) vagy én mentem. Olyan is volt, h ogy félúton találkoztunk. Szerintem a távolság nem lehet akadály, ha két ember szereti egymást. Ja és eszünkbe sem jutott, hogy másfelé kacsingassunk. És még egy dolog, nem vagyok öregasszony, mindez 4 éve történt.
Az én barátom három éve ment el 300 km-re tanulni, két évre. Péntekenként hazajött, néha én mentem. Ma a férjem.:) ) Valóban néha nehéz, olykor nagyon tud a másik hiányozni, de egy szerelemnek ennél többet is ki kell bírnia.

Érti ezt valaki? Nagyon furcsa álmaim vannak mostanában.7hónapja vagyunk együtt a barátommal és nagyon imádom. Mielőtt összejöttünk 1 éve ismertem és akartam vele összejönni.

1 hónap alatt kb. 5* volt olyan álmom, hogy megcsalom valaki olyannal akihez korábban vonzódtam vagy jártam vele és óriási a kísértés és már mindig ott vagyok hogy majdnem megtörtént de a végén mindig visszautasítom mert tudom, hogy ? ott van nekem és mikor felébredek, olyan nagy megkönnyebültség, hogy az egész csak álom volt és minden rendben. Mit jelenthet ez?

Legjobb válasz: Talán azt, hogy van valaki aki jobban érdekel mit a barátod.Még igazából tagadod magad elõtt.

Talán azt, hogy van valaki aki jobban érdekel mit a barátod.Még igazából tagadod magad elõtt.
Sajnos, épp a napokban én is ilyen helyzetbe kerültem. Van egy párom, aki nagyon szeret engem, és én is õt. De aki elötte volt, nem tudtam még igazán lezárni magamban :S Kibukott a dolog, és a párom tegnap mondta, hogy nem is tudom a másik srácot, hányszor szólingattam álmomba.... Igen, álmodtam vele, de errõl fogalmam sem volt :S Nem tudom mi a helyes lépés ilyenkor. :(
hát sztem az h parázol. és egy kicsit unalmas az életed vele.

A baratommal 1 eve leszunk eggyutt es nagyon szeretjuk egymast, az az egy gond van hogy neha vitazunk minden semmisegen vagyis O neki vannak dolgok amik nalam nem tetszenek es szeretne ha valtoznak. Szerintetek igaza van?

azt mondja onfeju vagyok es szeretne ha gyokerestol meg valtoznak en azt mondtam neki hogy elfogadom amilyen de o ezt soha nem mondta nekem es haragudni nem tudok ra aka mit mond mert nagyon szeretem ami vele nem igy van mert sokszor ha valami artalmatlant is mondok megseryodik mit tegyek? igaza van?

Legjobb válasz: Ha az szeretné, hogy gyökerestül megváltozz, akkor mit szeret benned?Az ember nem tud akkorát változni, ha nem fogadja el, késõbb nagyon kiütközhet.

Ha az szeretné, hogy gyökerestül megváltozz, akkor mit szeret benned?Az ember nem tud akkorát változni, ha nem fogadja el, késõbb nagyon kiütközhet.
Egyikõtöknek sincs igaza. Egy jó kapcsolatban nem kritizáljuk egymást és nem foglakozunk vele kinek van igaza, hanem vagy elfogadjuk a másikat a hibáival együtt, vagy kilépünk a kapcsolatból.
Kedves utolsó! akinek személyiségvonása valami, és éppenséggel rossz tulajdonság, azon lehet csiszolni, tudatosan figyelni rá, hogy fékezzük, de gyökerestül kiirtani NEM. Egyrészt aki gyökerestül meg akarja változtatni a másikat, az képtelen elfogadni és szeretni, másrészt pedig a hibáinktól leszünk azok, akik vagyunk, és ha ezt feladjuk, saját magunkat erõszakoljuk meg! Én pl nagyon lobbanékony, könnyen bepöccenõs, nagydumás típus vagyok. Tudatosan figyelek rá, hogy az indulataimat kordában tartsam és nagyon sokat fejlõdtem már ebben. De tudom ugyanakkor, hogyha felidegesít valami vagy frusztráció ér, higgadt bûbájos tündérke én soha nem leszek és nem is tudnék lenni. Engem pedig így kell szeretni és elfogadni. Az elfogadás a kulcsszó.
Én sosem vitatkoztam a (volt) barátommal, elfogadtam olyannak amilyen, és (látszólag) õ is engem. Ez nem volt téma nálunk. De mégis, nyílvánvaló volt, hogy õ minden szempontból jobb volt nálam (pl.: anyagilag, emberileg, tanulmányilag stb.) és ezért önkénytelenül is, de lekezelt. Én ilyen vagyok és kész. De örültem volna, ha inkább kimondja, hogy változzak meg, mert akkor érte megtettem volna. De nem szólt semmit.
neharagudj de en ugy vettem ki ebbol az egeszbol, hogy o nem igazan akar te hozzad alakalmazkodni ., mert ha szeretek valakit akkor elfogadom a hibaival eggyutt., es azert valjuk be 2 ember nem tudja egyforman szeretni a masikunkat ., ezt ugy ertettem hogy az egyik fel megis csak jobban szereti a masikat ., nalunk a parom szeret jobban ., en is imadom ot de o engem meg jobban ., es ezt forditva is eszre vennem., 38 hkm
Érett személyiségû emberek tudják, hogy hibái mindenkinek, saját maguknak és a párjuknak is vannak. Ilyenkor mérlegelünk, hogy képesek vagyunk-e ezeket elfogadni és ezzel együtt szeretni a másikat, vagy nem. Vannak személyiségjegyek, amiken nem lehet változtatni, neked pl. az önfejûség ilyen, ezzel együtt vagy TE. A barátod pedig nem képes elfogadni, mert még éretlen. Sajnálom.
szerintem ha ezek epito jellegu valtozasok lennenek, miert ne lehetne, mi mikor osszejottunk a parommal mind kettonknek nagyon sokat kellett valtozni, mert mas kulturabol jottunk, de imadjuk egymast es megtettuk ezt a masikert, persze epp esz keretein belul voltak az elvarasok, de semmi sem lehetetlen...
20:39-es vagyok, teljesen egyetertek veled, , , attol hogy valaki belekop a vizesesbe az meg vizeses marad. , , Nyilvan vannak olyan tulajdonsagok amiken nem lehet es nem is kell valtoztatni
Ha igazán szereted, eszedbe se jut ien xDD már bocs -.-
Semmi szín alatt ne csald meg! Nem csak a saját lelkiismereted miatt, hanem azért is, hogy neki ne legyen ettõl sokkal rosszabb.. Ha nem múlik az érzés akkor szakíts a jelenlegi barátoddal és pártolj át a másikhoz. Azt megmondhatod neki, hogy elkezdett érdekelni egy másik fiú, de tedd hozzá, hogy semmit sem csináltatok még, szóval nem csaltad meg. Ettõl ugyan nem lesz neki sokkal jobb, de legalább a büszkesége megmaradt. Magamból kiindulva, ha én szeretném a barátnõmet és õ megcsalna és utána ez kiderülne... Hát mivel õt nem verhetem meg ezért azt verem akivel megtette. Mert tuti nem hinném el azt, hogy õ nem tudott errõl! És én se csinálnék ilyet már csak becsületbõl se. 21F (191 centi 92 kilo)
sztem szakíts a barátoddal, mert ha már megkívántad a másik srácot valószínû h addig nem fogsz leállni amíg le nem fekszel vele lehet h a barátoddal való járást már meguntad, szal sztem szakíts vele de ez csak az én véleményem
akkor a barátodat már nem szereted tapasztalatból mondom és is ugyanígy jártam...:D:D:D és a mostani passimal akivel a a barátomat megcsaltam sokkal jobb...:D:D:D:D nekem is az osztálytársam volt és még most is az..:D:D:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Úgy döntöttem megpróbálom elfelejteni a srácot és nem hagyom ott a barátomat mert lehet hogy csak egy fellángolás lenn, egy dugás és kiábrándulnánk egymásból! És nagyon szeretem a barátomat!

20 éves vagyok nagyon szeretnénk a barátommal babát de még van 1 évem a suliból és meg akarja várni hogy befejezzem de én addig nem birok várni mit csináljak? Meg az anyukámtól is félek egy kicsit hogy mit szólna hozzá!

Legjobb válasz: Ebbõl a kérdésbõl egyértelmûen látszik, hogy nem vagy érett a gyerekvállalásra. Az nem a legjobb érv mellette, hogy nem bírsz várni. Már a tervezésnél szorítsd hátra a te igényeidet, és elsõsorban a baba érdekeit nézd!

Ebbõl a kérdésbõl egyértelmûen látszik, hogy nem vagy érett a gyerekvállalásra. Az nem a legjobb érv mellette, hogy nem bírsz várni. Már a tervezésnél szorítsd hátra a te igényeidet, és elsõsorban a baba érdekeit nézd!
Neked még a játék baba való nem gyerek ahogy gondolkozol. Mégis mi a fenébõl élnél meg a gyerekkel, ha az apja sem támogatna meg a szüleid sem.
Ebben a korban nekem is nagy vágyam volt egy kisbaba, de jól döntöttem, hogy vártam! Nagyon nehéz lenne az életetek (a Tiéd és a gyermekedé is), ha kimaradnál a suliból. Ez most a tanulás és a pályakezdés ideje, néhány évet érdemes lenne várni. Addig a kapcsolatod is kiforrhat, kiderül, hogy mennyire tartós. Csak türelem! Semmirõl sem maradsz le! :) Ha ennyire túlteng benned az anyai szeretet, akkor fogadj be egy kiskutyát, vagy tengerimalackát, legalább "gyakorolhatsz" egy kicsit...
Miért nem akarod befejezni az iskolát? És mibõl fogod eltartani ha nem is dolgoztál, a pasid meg majd jól lelép egy nem nagyhasú, nem elhízott, nem hisztis nõvel, akivel egy olyan bulin ismerkedik meg, ahol te nem lehetsz ott, mert terhes vagy. Ettõl félj, ne a többitõl!
1. a párod nem támogat benne (ez az egyik legfontosabb ellenértv) 2. nincs meg a végzettséged ahhoz, hogy munkahelyed legyen 3. érdekel anyukád véleménye arról, amihez semmi köze Szerintem még nem állsz készen. Sem lelkileg, sem a kapcsolatotok, sem a körülményeid. Nem vállalnék be most egy babát. Majd ha el tudod tartani magad, a párod támogat, és anyukád véleménye nem érdekel. Akkor vágjatok bele!
Más nyakára csak a kisebbség szül bocs.
Nemcsak az iskolát kéne befejezned, hanem még dolgoznod is kellene 1 évig szülés elõtt. Vagy nagyon gazdagok vagytok? Ha nincs 1 év munkaviszonyod akkor csak GYESt fogsz kapni, ami 25 ezer Ft /hó! Az iskolát mindenképp fejezd be, mert gyerek mellett már nagyon nehéz tanulni, nem lesz idõd rá. Addig tanulj amíg fiatal vagy és megteheted! Azon a plusz 1-2 éven nem múlik már semmi. Mindenképp várd ki!
Meg tudod mondani, hogy miért nem tudsz várni? Ha annyira szeretnéd azt a babát, akkor gondolom a legjobbat szeretnéd megadni neki, ahhoz pedig sok olyan dolog kell, ami nektek egyelõre nincsen meg. Az meg, hogy félsz, hogy "anya mit szól" megmutatja, hogy még nem is vagy felkészült, ne haragudj.
azt írtad a barátod várni szeretne vele utánna hogy támogatna.Nos ha még várni szeretne ott kezdõdik hogy nem támogatja még ezt az ötletet.Anyukáddal viszont meg kell beszélni mit szólna hozzá.Csak felvetni neki a kérdést és megnyugodnál kicsit.Egy gyermek nagyon nagy felelõséggel jár és nagyon meg kell fontolni.Kell legalább egy alap háttér hogy fel tudd nevelni.Semmivel sem vagy elkésve!!!!!
És ha apuka egyszer csak megun és lelép? Ott maradsz a semmire szült gyerekeddel, aki azért kell, mert már úgy babáznál? Fejezd be az iskolát és menj el dolgozni. 23 évesen is fiatal leszel még.
Én is 20 éves vagyok, és babát várok. Annyi különbség köztünk, hogy nekem a párom a férjem, van hitelmentes házunk, autónk, félretett pénzünk, biztos munkahely. Én még fõiskolára járok, de megvolt a 365 nap munkaviszonyom, és mivel teljesen felnõtt életet élünk, nem függünk senkitõl így mertünk belevágni a gyerekvállalásba. De én is azt mondom, hogy amíg semmi sem biztos, addig ne!
Ne haragudj, de egy csomó okos dolgot írtunk és neked az egyetlen reakciód ez a "már ne is haragudjatok.." kezdetû volt, mit vársz? Mondjuk azt, hogy érett vagy egy babához? Komolyan, ha annyira szeretnél babát, boldog életet, gondolkozz már egy kicsit! Ez az indokod, hogy segítenének a szülõk meg a párod?
Gondolkodj logikusan.Ha nincs sulid, dolgozni még nem dolgoztál akkor mit szeretnél?Ha tényleg szeretnél babát akkor már most vállalj felelõséget érte, méghozzá azzal, hogy megteremted az alapokat az érkezéséhez.Megcsinálni könnyû, de felnevelni, megalapozni a jövõjét már nem annyira:) A Te gyermeked lesz majd, tedd le az alapokat az életéhez!
A kérdező hozzászólása: Már ne is haragudjatok meg 1 az az apa támogatna engem meg a szüleim is
Kérdés: 0 munkatapasztalattal, befejezetlen sulival milyen munkát tudnál majd találni ha ovis lesz a gyerek? Minimálbérért persze el lehet menni takarítani vagy három mûszakba valahova... Elég a havi 25000 amit kapsz ha megszületik a pici? Semmi másra nem leszel jogosult. Meg kéne alapoznod a gyerekvállalást inkább ahelyett hogy kapkodsz. Gyerek mellett a tanulás nem úgy megy hogy ó leteszem a gyereket 2 órára addig én tanulok. Semmire nem lesz idõd!

16 éves pasi vagyok, és lassan 1 éve lesz, hogy megismerkedtem 1 évvel idősebb csajjal, aki a sulitársam, és nagyon jó barátok lettünk. Megkérdezzem tőle hogy nem-e járna velem, vagy csak a barátságunk menne rá? :S:S:S

Legjobb válasz: szerintem ne rohand le :) elõször mindenképp kerüljhozzá nagyonközel, mutasd meg a pasis (és nem baráti) énedet, aztán kérdezz rá :) de ne egybõl :D 16/L jaa és amúgy én megijednék ha egy jó barátom hirtelen rákérdezne...

szerintem ne rohand le :) elõször mindenképp kerüljhozzá nagyonközel, mutasd meg a pasis (és nem baráti) énedet, aztán kérdezz rá :) de ne egybõl :D 16/L jaa és amúgy én megijednék ha egy jó barátom hirtelen rákérdezne...
Ha nincs barátja akkor szabad a pálya. Lehet, h a lépéseidre vár, de sztem ne egybõl azzal támadd le, hogy "járnál velem"?? Hanem elõször hívd el randizni...
sztem ne kérdezd meg fölösleges, egy kapcsolat nem az egyik napról épûl fel a másikra... kerülj közel hozzá, testileg, bensõségesen.így talán azt mondaná nem, de ha közel kerülsz esetleg beléd esik, akkor az neked jó :) hívd el randi félére, az a biztos többször, majd testi kontaktus, csók stb... így tudod ha vissza utasít nem történik akkora gond, mintha megkérdeznéd.Bár én sose értettem, ezt a járnál velem dumát... ui.: sry ha hülyén fogalmaztam, meg az esetleges helyesírási hibákért
16 éves fiú vagy, nem 16 éves pasi.
Jaja, szerintem se kérdezz rá szóban. Amikor egy séta közben jó a hangulat, megsimogatod a vállát vagy derekát, mintha csak szimpla barátságból tennéd mindezt. Abból, hogy hogy reagál erre, tudni fogod, hogy viszonyul hozzád. Ha nem akar semmit, tartótkodó lesz, megpróbálja illõen elhárítani a közeledésedet. Ha baráti ölelésnek álcázod, akkor nem hozod kellemetlen helyzetbe magadat, ha esetleg hárít.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen nektek :)

Van egy lány, aki nagyon bejön nekem, de 3 évvel idősebb nálam (én 19\F, ő 22\L) és majdnem 1 éve van barátja. Barátok vagyunk a lánnyal már 1 ideje. Lehet ilyen esetben próbálkozni?

Vagy érdemes ilyen esetben próbálkozni...vagy elrontaná a barátságot...A lány többet van velem, mint a barátjával...úgy értem, h sokkal több a közös programunk meg miegymás...a barátjával egy munkahelyen dolgoznak, de nem közvetlenül egymás mellett...néha beugrik nála "udvarolni"...de ennyi...lehet, h már unják egymást...nem tudom...mintha azt vettem volna észre, h a lány apróbb jeleket is küld, meg mindig nevetünk szal együtt nagyon jól szórakozunk...Arra gondoltam, h bepróbálkozok...csak félek, h elrontaná a barátságunkat...mit gondoltok?

Legjobb válasz: szerintem adj meg neki egy kis idot...probalj meg dum vele.....akar meg msn-en is>>>>>>s majd mikor ugy erzed vagjal bele;)......hajra';)

szerintem adj meg neki egy kis idot...probalj meg dum vele.....akar meg msn-en is>>>>>>s majd mikor ugy erzed vagjal bele;)......hajra';)
HA vele jól érzi magát egyáltalán nem reménytelen. Add tudatára hogy bejön neked, de olyan szinten hogy ha õ ezt elutasítaná a barátság megmaradjon - De tényleg, ha veled boldog akkor van esélyed- van egy lány ismerõsöm, 8 hónapja jár valakivel, elvan vele meg szereti, 2 hete felvettem újra a kapcsolatot, azóta amikor beszélünk látszik rajta hogy majd kicsattan a boldogságtól, én már komolyabban is elgondolkozott rajtunk, meg hogy ha szeptemberbe 1 városba kerülünk elhagyná értem a pasiját. Szóval a nõket megérteni :D Nemtudom :) Próba cseresznye Hajrá 22F
A kérdező hozzászólása: Sokat dumalunk és mindig vigyorgunk, mint a vadalma....majd elhívom vhava kirándulni késõbb, ha jó idõ lesz....teremtek vmi romantius legkört és akkor majd bepróbálkozok....most is szoktunk járni össze vissza kirándulni, ami abból áll, h fexünk a fûben és eszünk-iszunk, dumálunk, vigyorgunk, hazamegyünk....moziba is járunk...de lehet, h csak a barátjának tekint...de, mintha jelezne is vmikor...
Szerintem még várj 1 picit. Uttána tegyél vmi konkrét dolgot, és hha dobja a barátját, akkor szabad a pálya, persze az is benne van a pakliban, hogy nem jön össze, de én a helyedbe megpróbálnám, de csak késöbb.
Hány évesek vagytok? Hívd el valami programra...
A közös program szervezése jó ötlet. Viszont ha egy bandában vagytok, te + srác + barátnõk, akkor lépj gyorsan, és a barátnõiddel is tisztázd le, hogy hajtasz a srácra. Nehogy úgy járj, mint a húgom, hogy egyik barátnõje elõbb kapcsolt, mert nem tudta, hogy tesómnak is kell a srác. Sok sikert!
evelin?:D
A kérdező hozzászólása: Ez jó ötlet. köszi
Kérdezd meg tõle, hogy nem lenne-e kedve veled elmenni mondjuk az Állatkertbe egyik hétvégén. Hangsúlyozd ki, hogy ti ketten mennétek csak. (:
A kérdező hozzászólása: na de komolyan. mit csináljak?
Öleld meg.
A kérdező hozzászólása: én 13 õ meg 14 éves
szilvásat!
Lekváros buktát.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Szerintetek eleget tegyek a barátom kérésének, akivel 1 éve vagyunk együtt és belemenjek az anális szexbe? Nagyon szeretné és ígéri, hogy vigyáz rám, de én a gondolatától is irtózom!

Legjobb válasz: Ha irtózol tõle, akkor semmiképp. Ne tegyél olyat, amit nem akarsz. Én annak idején bele mentem a barátom kedvéért, nekem nem volt jó, neki igen, hát nagy ritkán csináltuk. Azóta se, senkivel. Mondjuk, én azért mentem bele ennyire bátran, mert nem viszolyogtam tõle, csupán nem szerettem volna. De még egyszer mondom, ha irtózol, ne tedd! A szex jórészt agyban dõl el, szerintem ha így állsz hozzá, nem élveznéd, és ha Te nem élveznéd, akkor a barátod sem (legalábbis abból ítélve, hogy ígérte vigyáz rád, arra következtetek, hogy szeret, és fontos vagy neki, márpedig, ha így van, akkor nem hiszem, h élvezne valamit, amit Te nem).

Ha irtózol tõle, akkor semmiképp. Ne tegyél olyat, amit nem akarsz. Én annak idején bele mentem a barátom kedvéért, nekem nem volt jó, neki igen, hát nagy ritkán csináltuk. Azóta se, senkivel. Mondjuk, én azért mentem bele ennyire bátran, mert nem viszolyogtam tõle, csupán nem szerettem volna. De még egyszer mondom, ha irtózol, ne tedd! A szex jórészt agyban dõl el, szerintem ha így állsz hozzá, nem élveznéd, és ha Te nem élveznéd, akkor a barátod sem (legalábbis abból ítélve, hogy ígérte vigyáz rád, arra következtetek, hogy szeret, és fontos vagy neki, márpedig, ha így van, akkor nem hiszem, h élvezne valamit, amit Te nem).
ha már a gondolatától is irtózól akkor NAGYON NEM KÉNE de most komolyan...biztos nem lesz így jó
én is igy vagyok..de szerencsére a párom soha sem akarta...ha nem akarod akkor nemkell..amúgy nem si egy higiénikus dolog...én nem látom benne sem a szépet sem a jót..de ez az én véleményem:) ha szeret ne azért szeresen mert kiélheti rajtad az anális vágyát amit te nem szeretnél:)
Ez aberráció, abnormális nem természetes.Nem tudom miért terjed ilyen betegesen. Az amit sokan csinálnak az attól még nem lesz igaz és jó sem.
Ha megérdemelné ezt az önfeláldozást, akkor sem fogadná el, ha te erõsködnél.
Ennyire azért nem szabad önfeláldozó lenni. Ha ezen múlik a kapcsolatotok, akkor az régen rossz. A kezdõknél még jobban oda kell figyelni a részletekre, mint a tapasztaltabbaknál. Meg kell értenie, ha NEM-et mondasz, mert ezt elõtte mindenképp meg kell beszélnetek. Semmi nem kötelezõ! Ha Te is akarod, akkor simábban fog menni, de ha csak szánalomból teszed, akkor szenvedni fogsz. Dr. Tücsök.
Mond el neki a véleményed rola, és ha nem akarod, akkor ne eröltesse.
Az anális szex nagyon jó tud lenni és a közben átélt orgazmus sokkal intenzívebb. Mi imádjuk a párommal. Ha a párod finom lesz és érti a dolgát, akkor nyugodtan kipróbálhatod. ha nem tetszik, akkor többet nem csináljátok. De szerintem meg fog hozzá jönni a kedved:-D.Nem veszíthetsz semmit és a párodat is boldoggá teszed.
Persze. Csináld. Tetszeni fog neked is.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat! Elgondolkodtató egytõl-egyig.
Ha úgy hozza fel, hogy próbáljuk ki, hátha tetszene, rendben. De ne úgy kezdje, hogy vállalj áldozatot a kedvéért.
Sztem jó nagy barom vagy, ha csak azért belemész, mert õ akarja, miközben irtózol tõle. Milyen pasi az, aki úgy akar szexelni, amitõl irtózik a barátnõje?? Szántalmas, biztos nagyon fontos lehet neki a véleményed, meg az akaratod.
Szerintem egyszer mindenképpen érdemes kipróbálnotok. Persze elõtte tanácsos alaposan felkészülnöd, menj el vécére, sõt a legjobb, ha beöntést is végrehajtasz magadon. Aztán behatolás elõtt elõjáték, sok sikosító. Én valami olyan pózt javaslok, ahol te fekszel, és õ irányít. Egy kicsit biztosan fájni fog, vagy furcsa lesz, de a leírás alapján nagyon hálás lesz majd érte. Ha már elviselhetetlen, akkor természetesen szólj neki, és álljatok le. Egyes nõknél csak fokozatosan megy a dolog, nem sikerül elsõre, ilyenkor megegyezhettek, hogy egy késõbbi alkalommal tértek majd vissza rá, és akkor már esetleg menni fog mélyebbre is. Sok sikert! ;)
Üdv. Én sokat beszélgettem elõtte a párommal róla. Õ sem nagyon merte, mert volt vele kapcsolatba rossz tapasztalata. Aztán egyszer mondta, hogy próbáljuk meg. Jó volt neki, mert vigyáztam rá és odafigyeltem. Mondtam neki, ha fáj, nem folytatjuk. Azóta már nem kell kérnem, általában ha van hozzá kedve, õ mondja, hogy csináljuk. Õ is eltud úgy élvezni.
Hát ha már a gondolatától is írtózol, akkor garantáltan fájni fog, tökre utálni fogod, és rosszabbik esetben tökre megharagszol a pasidra. Mármint olyan érzésed lesz kb, mintha bántott volna... :S Sztem ha nem akarod, ne csináld!
Azért mert te prûd vagy, nekik még lehet jó. régen is csinálták az emberek csak nem beszéltek róla ennyit. És nagyon nagy élvezetet tud nyújtani.23/L
Gyerekek azért minden lukat nem kéne. Aztán jön a csodálkozás ha az utód is a másik lukat szereti. Milyen gyereke születik annak a párnak akik abnormális módon szeretkeznek? Volt idõ amikor a hegyen nem volt nõ és az "okosabbja" fúrt egy lukat a fába majd add ki neki aztán egyszer történt hogy befészkeltek a lukba a darazsak! Aztán volt az élvezet! Szóval nem kéne minden lukat befészkeli mint a fullánkos egyedek!
figyelj, 11 év nem kis idõ, beöntés, gumi síkosító és nagyonovatosan kezdhetitek, de ha fáj hagyátok abba, és nem kell bumm bele a lecsóba, szépen lassan elõszörcsak kicsiket és elégha elsõre a kupak bemegy :) aztánmajd mégmég és 1-2héten belül élvezniis fogod akár :) csak vigyázzatok!!!!!!
Ezzel mi is így vagyunk, de én nem merem... Majd ird meg a tapasztalatot, légyszi!
ÁÁÁ, ha írtózol tõle, akkor ne csináld. Fájni fog ígyis-úgyis, hát még ha írtózol is tõle!
Ez új. Azért vagyok prûd mert a helyes utat tartom járhatónak és nem a szembejövõ sávot? Hmm. Mert "régen is csinálták az emberek csak nem beszéltek róla ennyit" - Érdekes érv! Régen máglyán égették az embereket és karóba húzták kis vétségért, DE ma már nem csinálják! Mikor majd a gyereked eléri azt a kort amikor felteszi a "nehéz" kérdéseket a nemiségrõl, születésrõl, hogy készül a gyerek stb. Szerinted mit fog elõbb ha gusztustalannak is de elfogathatónak tartani? Azt hogy az apja normálisan szeretkezik az anyjával vagy azt hogy seggbe lovagolja? És jusson eszedbe amit mondtál vagy írtál ha a gyereked szemébe nézel! 32/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!