Találatok a következő kifejezésre: 1 éve a barátommal, (285 db)

Van egy lány, aki nagyon bejön nekem, de 3 évvel idősebb nálam (én 19\F, ő 22\L) és majdnem 1 éve van barátja. Barátok vagyunk a lánnyal már 1 ideje. Lehet ilyen esetben próbálkozni?

Vagy érdemes ilyen esetben próbálkozni...vagy elrontaná a barátságot...A lány többet van velem, mint a barátjával...úgy értem, h sokkal több a közös programunk meg miegymás...a barátjával egy munkahelyen dolgoznak, de nem közvetlenül egymás mellett...néha beugrik nála "udvarolni"...de ennyi...lehet, h már unják egymást...nem tudom...mintha azt vettem volna észre, h a lány apróbb jeleket is küld, meg mindig nevetünk szal együtt nagyon jól szórakozunk...Arra gondoltam, h bepróbálkozok...csak félek, h elrontaná a barátságunkat...mit gondoltok?

Legjobb válasz: szerintem adj meg neki egy kis idot...probalj meg dum vele.....akar meg msn-en is>>>>>>s majd mikor ugy erzed vagjal bele;)......hajra';)

szerintem adj meg neki egy kis idot...probalj meg dum vele.....akar meg msn-en is>>>>>>s majd mikor ugy erzed vagjal bele;)......hajra';)
HA vele jól érzi magát egyáltalán nem reménytelen. Add tudatára hogy bejön neked, de olyan szinten hogy ha õ ezt elutasítaná a barátság megmaradjon - De tényleg, ha veled boldog akkor van esélyed- van egy lány ismerõsöm, 8 hónapja jár valakivel, elvan vele meg szereti, 2 hete felvettem újra a kapcsolatot, azóta amikor beszélünk látszik rajta hogy majd kicsattan a boldogságtól, én már komolyabban is elgondolkozott rajtunk, meg hogy ha szeptemberbe 1 városba kerülünk elhagyná értem a pasiját. Szóval a nõket megérteni :D Nemtudom :) Próba cseresznye Hajrá 22F
A kérdező hozzászólása: Sokat dumalunk és mindig vigyorgunk, mint a vadalma....majd elhívom vhava kirándulni késõbb, ha jó idõ lesz....teremtek vmi romantius legkört és akkor majd bepróbálkozok....most is szoktunk járni össze vissza kirándulni, ami abból áll, h fexünk a fûben és eszünk-iszunk, dumálunk, vigyorgunk, hazamegyünk....moziba is járunk...de lehet, h csak a barátjának tekint...de, mintha jelezne is vmikor...
Szerintem még várj 1 picit. Uttána tegyél vmi konkrét dolgot, és hha dobja a barátját, akkor szabad a pálya, persze az is benne van a pakliban, hogy nem jön össze, de én a helyedbe megpróbálnám, de csak késöbb.
Ha már 1 hete szeded, akkor nem!
Mikor volt az aktus? Ha a fogamzásgátló tabletta bevétele után, akkor tudtommal nem eshetsz teherbe.
A kérdező hozzászólása: Hát az aktus az ma volt! De másoktól azt hallottam, hogy két hét kell, hogy védjen a gyógyszer! Most elég idegesek vagyunk, hogy mi lesz a folytatás!
Szia! Én is úgy tudom, hogy 2 hét kell, hogy védjen. Nézd meg a betegtájékoztatót! Ha nincs meg, neten is megtalálod a gyógyszered leírását.
én igaz nem szedek, de én is 2 hétrõl tudok. Szerintem menj el 72 órásit feliratni, én szedtem be és bevált és semmi mellékhatás nem volt:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget!!! De a 72 órás tabletta nem okoz komolyabb mellékhatásokat?
Szia! Ha elkezded szedni (újra kezded szedni, vagy fogamzásgátlót váltasz), akkor az 1. hónapig kiegészítõ védekezés is kell! Ez le van írva a tabletták tájékoztatójában is! Csak egy példa: A testvérem nõgyógyásza azt javasolta neki, hogy váltson másik fogamzásgátlóra. El is kezdte szedni az "új" tablettát, de "elfelejtettek" pluszban védekezni, és meg is lett az eredménye. Kiderült, hogy terhes lett, csak mert az elsõ hónapban nem használtak a tabletta mellé óvszert. Úgy hogy a kérdésedre a válaszom: Igen, lehetsz terhes!
Ha igazán szereted, eszedbe se jut ien xDD már bocs -.-
Semmi szín alatt ne csald meg! Nem csak a saját lelkiismereted miatt, hanem azért is, hogy neki ne legyen ettõl sokkal rosszabb.. Ha nem múlik az érzés akkor szakíts a jelenlegi barátoddal és pártolj át a másikhoz. Azt megmondhatod neki, hogy elkezdett érdekelni egy másik fiú, de tedd hozzá, hogy semmit sem csináltatok még, szóval nem csaltad meg. Ettõl ugyan nem lesz neki sokkal jobb, de legalább a büszkesége megmaradt. Magamból kiindulva, ha én szeretném a barátnõmet és õ megcsalna és utána ez kiderülne... Hát mivel õt nem verhetem meg ezért azt verem akivel megtette. Mert tuti nem hinném el azt, hogy õ nem tudott errõl! És én se csinálnék ilyet már csak becsületbõl se. 21F (191 centi 92 kilo)
sztem szakíts a barátoddal, mert ha már megkívántad a másik srácot valószínû h addig nem fogsz leállni amíg le nem fekszel vele lehet h a barátoddal való járást már meguntad, szal sztem szakíts vele de ez csak az én véleményem
akkor a barátodat már nem szereted tapasztalatból mondom és is ugyanígy jártam...:D:D:D és a mostani passimal akivel a a barátomat megcsaltam sokkal jobb...:D:D:D:D nekem is az osztálytársam volt és még most is az..:D:D:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Úgy döntöttem megpróbálom elfelejteni a srácot és nem hagyom ott a barátomat mert lehet hogy csak egy fellángolás lenn, egy dugás és kiábrándulnánk egymásból! És nagyon szeretem a barátomat!
80% robi??? az para
"15 éves fiú vagyok és már 1 éve nincs barátnõm" Az öreganyád reumás térdkalácsát.Hát mit sír a szád itt lofasz 15éves korodban h 1 éve nincs nyanyád?? Ami azt jelenti hogy már volt... Olyan idõs korunkban mi még azt sem tudtuk sokan h mi az hogy mûködik..
kedves 2es. azért mert neked akkor még nem volt barátnõd, nem kell öt itt fikázni mert neki már volt! Szerintem facebookon, vagy a legtöbb társkeresõn is simán tudsz már :)
kedves 3as: Nem fikázom, nem errõl van szó, de akkor is nagyon korai még neki emiatt búslakodnia.
hadd búslakodjon, ha neki erre van ideje !!!
Legalább nincs gondod a srácok nevével...

3 éve vagyok a barátommal 1 éve a vőlegényem. De mindig azt mondj h nagyon szemérmes vok, és sosem próbálok ki vele új dolgokat. Mit tegyek h e érreze úgy h nem szeretem igazán?

Pl. engem zavar a fény, őt meg inkább az izgatja...

Legjobb válasz: Most jön a zsarolás! " Ha igazán szeretsz, akkor megteszed értem. " A fiúd is a pornóból meríti a tudását.

Most jön a zsarolás! " Ha igazán szeretsz, akkor megteszed értem. " A fiúd is a pornóból meríti a tudását.
Kapd össze magad:D
Azert vilagosban nyugodtan szexelhettek. Meg miket nem vallasz be es õ meg szeretne?
Akkor legyen félhomály o_O
Azwrt a vilagosban valo szexeles nem pornos...
szerintem beszéld meg vele, ne gyakori kérdéseken panaszkodj, jobban jársz hidd el, elvégre a võlegényed :)
A võlegényednek se engedj olyant, amit nem kívánsz, vagy ellenzed. Ha igazán szeret, nem kér olyant.
Hogy van ez a nõknél , hogy szégyellik magukat az elött akivel lefekszenek , a párjuk elõtt . Nem tudom . Persze a verõfény az picit kellemetlen , de nem kell a sötétség sem . Én annyira azért kitárulkozni , felfedni mindent teljessen annyira nem imádok , de nem is takargatom magam, ha már megkívánt az a férfi akkor kíván és kész , szóval nem kell annyit parázni ezen szerintem .
Próbálj ki vele új dolgokat, legyél spontán és nem feltétlen s&m-re gondolok. Ülj le szépen és gondold át, hogy mi az amit kipróbálnál és lepd meg vele. Kezdetnek csináljátok nappal.

20 éves vagyok nagyon szeretnénk a barátommal babát de még van 1 évem a suliból és meg akarja várni hogy befejezzem de én addig nem birok várni mit csináljak? Meg az anyukámtól is félek egy kicsit hogy mit szólna hozzá!

Legjobb válasz: Ebbõl a kérdésbõl egyértelmûen látszik, hogy nem vagy érett a gyerekvállalásra. Az nem a legjobb érv mellette, hogy nem bírsz várni. Már a tervezésnél szorítsd hátra a te igényeidet, és elsõsorban a baba érdekeit nézd!

Ebbõl a kérdésbõl egyértelmûen látszik, hogy nem vagy érett a gyerekvállalásra. Az nem a legjobb érv mellette, hogy nem bírsz várni. Már a tervezésnél szorítsd hátra a te igényeidet, és elsõsorban a baba érdekeit nézd!
Neked még a játék baba való nem gyerek ahogy gondolkozol. Mégis mi a fenébõl élnél meg a gyerekkel, ha az apja sem támogatna meg a szüleid sem.
Ebben a korban nekem is nagy vágyam volt egy kisbaba, de jól döntöttem, hogy vártam! Nagyon nehéz lenne az életetek (a Tiéd és a gyermekedé is), ha kimaradnál a suliból. Ez most a tanulás és a pályakezdés ideje, néhány évet érdemes lenne várni. Addig a kapcsolatod is kiforrhat, kiderül, hogy mennyire tartós. Csak türelem! Semmirõl sem maradsz le! :) Ha ennyire túlteng benned az anyai szeretet, akkor fogadj be egy kiskutyát, vagy tengerimalackát, legalább "gyakorolhatsz" egy kicsit...
Miért nem akarod befejezni az iskolát? És mibõl fogod eltartani ha nem is dolgoztál, a pasid meg majd jól lelép egy nem nagyhasú, nem elhízott, nem hisztis nõvel, akivel egy olyan bulin ismerkedik meg, ahol te nem lehetsz ott, mert terhes vagy. Ettõl félj, ne a többitõl!
1. a párod nem támogat benne (ez az egyik legfontosabb ellenértv) 2. nincs meg a végzettséged ahhoz, hogy munkahelyed legyen 3. érdekel anyukád véleménye arról, amihez semmi köze Szerintem még nem állsz készen. Sem lelkileg, sem a kapcsolatotok, sem a körülményeid. Nem vállalnék be most egy babát. Majd ha el tudod tartani magad, a párod támogat, és anyukád véleménye nem érdekel. Akkor vágjatok bele!
Más nyakára csak a kisebbség szül bocs.
Nemcsak az iskolát kéne befejezned, hanem még dolgoznod is kellene 1 évig szülés elõtt. Vagy nagyon gazdagok vagytok? Ha nincs 1 év munkaviszonyod akkor csak GYESt fogsz kapni, ami 25 ezer Ft /hó! Az iskolát mindenképp fejezd be, mert gyerek mellett már nagyon nehéz tanulni, nem lesz idõd rá. Addig tanulj amíg fiatal vagy és megteheted! Azon a plusz 1-2 éven nem múlik már semmi. Mindenképp várd ki!
Meg tudod mondani, hogy miért nem tudsz várni? Ha annyira szeretnéd azt a babát, akkor gondolom a legjobbat szeretnéd megadni neki, ahhoz pedig sok olyan dolog kell, ami nektek egyelõre nincsen meg. Az meg, hogy félsz, hogy "anya mit szól" megmutatja, hogy még nem is vagy felkészült, ne haragudj.
azt írtad a barátod várni szeretne vele utánna hogy támogatna.Nos ha még várni szeretne ott kezdõdik hogy nem támogatja még ezt az ötletet.Anyukáddal viszont meg kell beszélni mit szólna hozzá.Csak felvetni neki a kérdést és megnyugodnál kicsit.Egy gyermek nagyon nagy felelõséggel jár és nagyon meg kell fontolni.Kell legalább egy alap háttér hogy fel tudd nevelni.Semmivel sem vagy elkésve!!!!!
És ha apuka egyszer csak megun és lelép? Ott maradsz a semmire szült gyerekeddel, aki azért kell, mert már úgy babáznál? Fejezd be az iskolát és menj el dolgozni. 23 évesen is fiatal leszel még.
Én is 20 éves vagyok, és babát várok. Annyi különbség köztünk, hogy nekem a párom a férjem, van hitelmentes házunk, autónk, félretett pénzünk, biztos munkahely. Én még fõiskolára járok, de megvolt a 365 nap munkaviszonyom, és mivel teljesen felnõtt életet élünk, nem függünk senkitõl így mertünk belevágni a gyerekvállalásba. De én is azt mondom, hogy amíg semmi sem biztos, addig ne!
Ne haragudj, de egy csomó okos dolgot írtunk és neked az egyetlen reakciód ez a "már ne is haragudjatok.." kezdetû volt, mit vársz? Mondjuk azt, hogy érett vagy egy babához? Komolyan, ha annyira szeretnél babát, boldog életet, gondolkozz már egy kicsit! Ez az indokod, hogy segítenének a szülõk meg a párod?
Gondolkodj logikusan.Ha nincs sulid, dolgozni még nem dolgoztál akkor mit szeretnél?Ha tényleg szeretnél babát akkor már most vállalj felelõséget érte, méghozzá azzal, hogy megteremted az alapokat az érkezéséhez.Megcsinálni könnyû, de felnevelni, megalapozni a jövõjét már nem annyira:) A Te gyermeked lesz majd, tedd le az alapokat az életéhez!
A kérdező hozzászólása: Már ne is haragudjatok meg 1 az az apa támogatna engem meg a szüleim is
Kérdés: 0 munkatapasztalattal, befejezetlen sulival milyen munkát tudnál majd találni ha ovis lesz a gyerek? Minimálbérért persze el lehet menni takarítani vagy három mûszakba valahova... Elég a havi 25000 amit kapsz ha megszületik a pici? Semmi másra nem leszel jogosult. Meg kéne alapoznod a gyerekvállalást inkább ahelyett hogy kapkodsz. Gyerek mellett a tanulás nem úgy megy hogy ó leteszem a gyereket 2 órára addig én tanulok. Semmire nem lesz idõd!

13 éves barátom már 1 éve cigizik(12 éves kora óta) azóta megállt a növésbe meg minden.. ha nem hagyja aba milyen baja lehetnek évek mulva? amugy kb 1 nap 1 doboz vagy 2. Mi lesz vele? Nagy hátrányai lesznek emiatt az életbe?

Legjobb válasz: Hát jó nagy barom a barátod, aki cigizik, nekem nem lehet barátom. Én kiközösítem õket, és "ráteszem a címkét" hogy nem normális...

unokatesóm 11 éves kora óta a helyi menõ gyereke hatására kezdte el, most 18 és ugyanúgy fejlõdött, alig volt beteg, szal nem lett baja, de semmiképp sem egészséges, szal vhogy szedd le róla. Nekem volt egy bnõm általánosban az úgynevezett cigis bandában, értelmes fiatal lányok voltak letették de egy kimaradt.Úgy szoktatták le, hogy nem szóltak hozzá, amíg le nem tette.A csajnak meg fontosabb volt a barátság úgyhogy elhagyta a cigit:) )
énis cigiztem ijen korban(nem sok telt el azóta) ofõ megtudtda és aztmondta h elmondja a szüleinknek azóta a kezünkbe se vettük a cigit:D(osztály összes fiúja)(2 éve volt)(8. osok vunk most) és mindannyian örülünk h abbahagytuk mielött rászoktunk volna
Hát jó nagy barom a barátod, aki cigizik, nekem nem lehet barátom. Én kiközösítem õket, és "ráteszem a címkét" hogy nem normális...
Szerintem amiatt nem kell senkit kiközösíteni mert dohányzik. :( Ez egy hülye hozzáállás.
Múltkor állt 4 max 12 éves pö-csös a buszmegállóban, mindegyik cigizett, közben pedg arról dumáltak meglehetõseg közönséges hangnemben, hogy mennyire beittak tegnap. Ok, havonta én is elbökök 1-2 szálat, de én mondjuk idõsebb vagyok, viszont szánalmas, mikor ezek a [email protected]úak (mint a barátod) így akarnak keménynek tûnni.
70%-os valaszolo, lehet hogy 4 ev cigi utan nem sargak a fogaid, de aki ennyi idosen elkezdi, es szivja 30-40 even keresztul, szerinted? Ki mondta, hogy a srac 4 evig fog csak cigizni?
Micsoda? Es honnan van ra penze? Milliomosok? Tudorak, a fogai annyira tonkremennek, hogy feketek lesznek, kiesnek, mindig budos szaj, mindene budos. A tudorakba pedig belehal. Nincsenek szulei a baratodnak?
Szólj a szüleinek, hogy jól pofozzák le, míg nem késõ. ilyen extrém esetekben csak egy kiadós, pedagógiai célzatú verés segít. ne félj, úgy be fog ettõl szarni, hogy rá se fog nézni a cigire.
A fogai nem esnek ki ez hülyeség, sárgák lesznek (nekem 4 év dohányzás után sem sárgultak be) (én már letettem)
Igen, általában az elvált szülõk gyerekei, vagy az elnyomott gyerekek cigiznek, nagy bánatukban, nameg hogy menõk legyenek.
12:55 szerintem a dohányosok nem is akarnak egy ilyen p.cs barátai lenni.a barátodnak érdekébe szerintem minnél hamarabb táolitsd el a cigit a kezébõl mert késõb sokkal rosszab lesz.(tapasztalom) Szólj a szüleinek vagy kötözd a székhez mikor rá akar gyújtani esetleg ha annyi pénze van ajánld neki az elektormos cigit vagy szoktasd rá inkáb a vizipipára az sokkal egézségesebb.
A kérdező hozzászólása: Szülei elváltak apjával él aki a nap 24 órájábol kb 8 órát van otthon este aludni.. Ezért szerintem kikészült vagy nem is tudom.. de elég komolyan szivja már próbálkoztam h mondtam neki h enek következményei lesznek de le se szarja..:(

Olyan C programot szeretnek irni ami allomanybol beolvassa n szemely adatait:nev, szuletesi ev, baratainak szamat, es a baratai szuletesi evet. Letrehoztam 1 stuct tombot, es "beleraktam" a szemelyek nevet es szuletesi evet, es baratai szamat. ?

Namost a problemam az lenne hogy nem tudom a tobbi adatot(baratok szuletesi eve) hogyann tudnam "belerakni" a tombbombe,valamint az ezekre valo hivatkozas.Ha valaki segittene? Udv.

Legjobb válasz: A barátok születési évét egy dinamikusan foglalt tömb tárolja, melynek mérete az aktuális barátok száma. Nemtudom hogy szeretnéd, mondjuk egy int tömbben tudod tárolni, amennyiben ezt a késõbbiekben használni szeretnéd, és esetleg szövegesen akarod kiírni, akkor modulod. Használhatsz kétdimenziós karakter tömböt, ebben az esetben késõbbi felhasználás során string-et kell értelmezni, visszavezetni számokra, ezt a karakterek ASCII kódjának kivonásával oldhatod meg. Ha jól értettem ez a kérdés, ha nem akkor pontosíts.

A barátok születési évét egy dinamikusan foglalt tömb tárolja, melynek mérete az aktuális barátok száma. Nemtudom hogy szeretnéd, mondjuk egy int tömbben tudod tárolni, amennyiben ezt a késõbbiekben használni szeretnéd, és esetleg szövegesen akarod kiírni, akkor modulod. Használhatsz kétdimenziós karakter tömböt, ebben az esetben késõbbi felhasználás során string-et kell értelmezni, visszavezetni számokra, ezt a karakterek ASCII kódjának kivonásával oldhatod meg. Ha jól értettem ez a kérdés, ha nem akkor pontosíts.
A kérdező hozzászólása: A feladat konkreatnn igy szol: Irj programot amely egy bemeneti allomanybol beolvassa n szemely nevet, szuletesi evet, baratainak szamat, es ezek szuletesi eveit majd kiirja akinek a baratai atlageletkora nagyobb a sajat eletkoranal.Gozom nincs h hogyann tudnam kivitelezni. (Egymasba agyazott struktura kellene???) Az allomany igy nez ki: 4 pisti 2002 3 1999 1999 1999 elek 2001 2 2000 2001 laci 2005 4 1999 2003 2000 2005 szili 2004 3 2004 2003 2020
csinálhatod egymásba ágyazott struktúraként de felesleges. Mivel ugye az egy emberhez tartozó barátok száma változhat, nincs maximum értéke, ezért ezt egy dinamikus tömbben kell tárolni. Mivel neked évszámot kell csak tárolni, ezért egy sima int tömben ezt megteheted. struct adattagok: nev, evszam, baratok szama, és egy int tömb aminek a mérete baratok szama, de ugye ezt csak bekérés után tudod meg, ezért dinamikus tömbként a deklarációnál int *tomb, vagy tomb[], majd a barátok számának bekérése után foglalod le malloccal nemtudom ez így mennyire érthetõ
Es persze egy struktura tipusu tombot kell letrehoznod aminek a peldaban 4 a merete.
A kérdező hozzászólása: Koszi a segittseget:D igy mar sikerult:D

16 éves pasi vagyok, és lassan 1 éve lesz, hogy megismerkedtem 1 évvel idősebb csajjal, aki a sulitársam, és nagyon jó barátok lettünk. Megkérdezzem tőle hogy nem-e járna velem, vagy csak a barátságunk menne rá? :S:S:S

Legjobb válasz: szerintem ne rohand le :) elõször mindenképp kerüljhozzá nagyonközel, mutasd meg a pasis (és nem baráti) énedet, aztán kérdezz rá :) de ne egybõl :D 16/L jaa és amúgy én megijednék ha egy jó barátom hirtelen rákérdezne...

szerintem ne rohand le :) elõször mindenképp kerüljhozzá nagyonközel, mutasd meg a pasis (és nem baráti) énedet, aztán kérdezz rá :) de ne egybõl :D 16/L jaa és amúgy én megijednék ha egy jó barátom hirtelen rákérdezne...
Ha nincs barátja akkor szabad a pálya. Lehet, h a lépéseidre vár, de sztem ne egybõl azzal támadd le, hogy "járnál velem"?? Hanem elõször hívd el randizni...
sztem ne kérdezd meg fölösleges, egy kapcsolat nem az egyik napról épûl fel a másikra... kerülj közel hozzá, testileg, bensõségesen.így talán azt mondaná nem, de ha közel kerülsz esetleg beléd esik, akkor az neked jó :) hívd el randi félére, az a biztos többször, majd testi kontaktus, csók stb... így tudod ha vissza utasít nem történik akkora gond, mintha megkérdeznéd.Bár én sose értettem, ezt a járnál velem dumát... ui.: sry ha hülyén fogalmaztam, meg az esetleges helyesírási hibákért
16 éves fiú vagy, nem 16 éves pasi.
Jaja, szerintem se kérdezz rá szóban. Amikor egy séta közben jó a hangulat, megsimogatod a vállát vagy derekát, mintha csak szimpla barátságból tennéd mindezt. Abból, hogy hogy reagál erre, tudni fogod, hogy viszonyul hozzád. Ha nem akar semmit, tartótkodó lesz, megpróbálja illõen elhárítani a közeledésedet. Ha baráti ölelésnek álcázod, akkor nem hozod kellemetlen helyzetbe magadat, ha esetleg hárít.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen nektek :)

Van egy lány 8 és fél éve ismerem 3 éve a legjobb barátom. Az elmúlt 1, 5 hónapban felfigyeltem rá mint nő nem mint barát. Hogyan tegyem ezt? Hogyan utaljak neki?

Szerintem ? is így tehet mivel mostanában állandóan ölelget puszit kapok szemezünk meg hasonlóak. Nem akarom konkrétan az orra alá bökni h. szeretem. Lassan szeretném kifejeezni magam.

Legjobb válasz: Akkor inkább tanulj meg fogalmazni. "Az elmúlt 1,5 hónapban felfigyeltem rá mint nõ nem mint barát." Ez így ebben a formában azt jelenti, hogy mint nõre figyeltél fel rá. Így lenne helyes: Az elmúlt 1,5 hónapban felfigyeltem rá mint nõRE nem mint barátRA.

Akkor inkább tanulj meg fogalmazni. "Az elmúlt 1, 5 hónapban felfigyeltem rá mint nõ nem mint barát." Ez így ebben a formában azt jelenti, hogy mint nõre figyeltél fel rá. Így lenne helyes: Az elmúlt 1, 5 hónapban felfigyeltem rá mint nõRE nem mint barátRA.
Na mégegyszer, már én is belekavarodtam: "Az elmúlt 1, 5 hónapban felfigyeltem rá mint nõ nem mint barát." Szóval ebben a formában az azt jelenti, hogy te nõként figyeltél fel (a pasira) és nem barátként.
A kérdező hozzászólása: 14 évesek vagyunk mindketten...
mond el neki, de számíts rá, hogy akik ilyen fiatalon összejönnek, szinte sosem maradnak együtt végleg.
Soha nem jó ötlet egy barátot becserélni barátnõre. Ne feledd, hogy pasid lehet még tonnányi, de igaz barátod talán soha.
A kérdező hozzászólása: csajom akart az lenni nem?XD köszi a válaszokat de nem ha szeretem akkor nem tudok mit tenni
Az utolsó 2 válasz aztán nagyon hasznos :D Hát figyelj gondolom ismered a lányt. Ha nem bunkó, akkor ha vissza akar utasítani, azt úgy fogja tenni, hogy még mindig barátok maradjatok. Nekem is most az egyik legjobb srác barátom, akinek 2 éve szerelmet vallottam, de õ kedvesen visszautasított és azóta is barátok vagyunk, de már én is csak barátként tekintek rá. Szóval gondold végig, hogy ha nemet mond, azt hogy fogja tenni és ha kedves akkor még maradhattok barátok is, egyszer majd úgyis kiszeretsz belõle ha csak barátok vagytok :D ravafufu
Legtöbbször a lány és a fiú barátságból ez lesz! Teis puszild meg meg öleld meg és ajándékokat adj neki! Lassan add tuttára hogy te szereted!De ha ezekre sem érti meg akkor csókold meg és mond el neki hogy szereted! [egfyik barátnõm is ezt csinálta és 3 éve járnak a pasijával] (Hajráá)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek:P Elmondtam neki és õ is szeret :D:D:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!