Találatok a következő kifejezésre: 1 éve a Lindynette20 (2 db)

1 éve szedem a Lindynette20 nevű gyógyszert. Múltkor hasmenésem volt, ezért 2 tablettát vettem be egy nap. Lehetek terhes?

Csütörtökön szedtem volna be az utolsó szemet, ehelyett ez egy nappal korábbra esett, utána egjött a menszeszem, azt olvastam a tájékoztatón, hogy ha nem vettünk be egy szemet, akkor 7 napig más fogamzási módszer is szükséges. Menszeszem utolsó napjaiban lefeküdtem a barátommal, de még nem telt le 7 nap, csak 5, de közben menstruáltam, lehet-e terhes?

Legjobb válasz: velem is ez történt, csak más tablettával. nem lesz gond, de ne csináld ezt gyakran.

velem is ez történt, csak más tablettával. nem lesz gond, de ne csináld ezt gyakran.
sztem nem lesz gondod, én is cisnáltam ilyet, bár nem ezt a tabit szedem. De sztem ugyanolyanok
Én most kezdtem el 9. napja a tabit, a 4. napon a bevétel után kb. 5-6 órával volt hasmenésem, átolvastam a tabitájákoztatót, és az nem is beszél hasmenésrõl, csak hányás esetén kell védekezni a menstruációs ciklus alatt...szal lehet nem is kellett vna paráznod. Bár most egy kicsit én is, mert a 8. napon már nem védekeztünk másként.
teéjesen mindegy h mióta szeded, kell védekezés min. egy hétig
Használjatok inkább birkabelet, az a tuti ; )
Melyik héten maradt ki az az egy szem?
A kérdező hozzászólása: a levél elsõ hetén, szerdán. de bevettem, csak 13-14 órára rá.
tényleg védekezz egy hétig gumival kibírod, minthogy inkbáb baba legyen
Mivel az elsõ héten maradt ki egy szem (ha 13-14 órára rá vetted be, az már kihagyásnak számít), akkor csökkent a tabi hatása, tehát hét napig máshogy is kell védekeznetek. Ha az elõtte lévõ hét napban voltatok védekezés nélkül együtt, akkor nem kizárható a terhesség, szóval majd tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Ok, köszönöm a válaszokat. Csak úgy gondoltam, 13 óra talán még elmegy. A helyzet azért "rossz", mert a barátom Afganisztánban van mint katona és most jön haza 1 hétre fél év után. Szóval egyébként természetesen meg sem kérdeztem volna, hogy védekezzek-e, mert egy héten nem múlik, ha rendszeres szexuális életem van, de így, hogy most csak ez az egy hét áll "rendelkezésünkre" eléggé verem a fejem a falba, hogy most voltam olyan hülye, hogy elfelejtettem bevenni....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!