Találatok a következő kifejezésre: 1 éve Velem és a párommal (17 db)

Már 1 éve nem szexeltünk a párommal. Mivel nagyon akarok már és megcsalni őt sem szeretném, így nagyon önző és köc$ög lennék vele szemben, ha úgy venném rá, hogy szexeljen velem, hogy ő egyáltalán nem akarja?

Természetesen nem meger?szakolásra gondoltam. Csak ha lelkileg hatással lennék rá: vagy szexelünk, vagy elhagyom ?t örökre. Ekkor ? belemenne, és maximum nekem lenne jó, neki nem /ugyanis egyáltalán nem kívánja a szexet, semmi vágya nincs/.

Legjobb válasz: Nagyon egyszerû, menjen vissza az orvoshoz, és kérjen másik gyógyszert, vagy hagyja abba.

Nagyon egyszerû, menjen vissza az orvoshoz, és kérjen másik gyógyszert, vagy hagyja abba.
Az érzelmi zsarolás is megerõszakolásnak számít, ezt jó ha észben tartod. Három lehetõségetek van: 1. beszéltek orvossal egy új gyógyszer lehetõségeirõl 2. szakítotok 3. megbeszélnéd a pároddal, hogy nem-e lehet harmadik felet bevonni csak szex céljából, magyarul a barátnõd tudná, hogy mikor és kivel "csalod" meg,
az én exemet (nem ezért szakítottunk) kirugták munkahelyérõl és ezért kért antidepresszánst vagy nyugtatót vagy mint a háziorvosától... már miután az els párnapban látszott rajta a gyógyszer hatása megkértem hogy ne szedje, nincs rá szüksége, és csak a bajok lesznek belõle (növelik az öngyilkossági hajlamot stb - neki meg már volt elõtte egy) a vége az lett hogy megprobálkozott az öngyilkosságal(bevett két dobozt és ivott rá egy üveg bort) utána elvették tõle a gyógyszert és a család is kezelésbe vette mert rám nem hallgatott... ezt csak azért írom le, mert elöször a gyógyszerrõl kell leszoktatni, és akkor nem lesz gond... (mondanám hogy izgasd fel és akkor õ is benne lesz a szexbe de ez valszeg a gyógyszerek miat nem menne)
Ha ez most komoly, akkor le a kalappal elõtted, hogy ennyi együttérzés és tisztelet van benned a párod iránt. Én ugyan nem tudom, milyen érzés nem érezni a szexuális vágyat, de ha te ennyire toleráns voltál vele, akkor szerintem õ is lehetne egy kicsit rád tekintettel. Ugyanis nem várhatja el tõled, hogy te teljesen szerzetesi életet élj miatta. Akkor adja meg más módját annak, hogy te is jól érezd magad. Mert gondolom ha ennyit tettél érte, akkor õ is örülne, ha szexxel nem is, de máshogyan örömet tudna neked okozni. Aztán majd, ha megjön a kedve hozzá, akkor azzal is. Mert õ szedett gyógyszert, ami miatt elment a kedve és nem te. És egy egészséges embernél normális, ha szexre vágyik. Szerintem beszéld meg vele, hogy te továbbra is türelmes, megértõ leszel, de egy kicsit legyen õ is az, mert vágysz egy kis törõdésre. Esetleg próbáljatok ellazulni, csinálj egy kényeztetõs estét vele, hátha megjön a kedve.:) De ez csak az én véleményem.
sztem igazad van. te is áldozatod hoztál az 1 év alatt, neki is kell valamit tenni. hisz ez egy kapcsolat, aminek a lényege az alkalmazkodás. te alkalmazkodtál hozzá, de õ hozzád nem. kapcsolatban fontos a szex, és ha ezért szakítanátok azt is meg lehetne érteni. beszéld meg vele, h neked ez így nem pálya.
Arra nem gondoltál, hogy dokijával kéne megbeszélni másik gyógyszerre, ami nem veszi el a nemi vágyát? Inkább megerõszakolnád, grat -.-
Igazad van. Ha egy éve nem szexeltetek, és egyikõtöknek ez nem jó, akkor csá.
"úgy venném rá, hogy szexeljen velem, hogy õ egyáltalán nem akarja" Tovább nem is olvasom; gyökér lennél.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat nektek is! Igazatok van, mindenképpen ez lesz, hogy beszélünk az orvossal. De hogy kell-e még szednie vagy nem, azt sajnos õ fogja eldönteni, mert õ az orvos. Annak megfelelõen szokta csökkenteni/növelni a gyógyszeradagot, hogy a párom kiegyensúlyozott/kiegyensúlyozatlan hangulatilag. Ezt a doktornõ azonnal látja rajta. Bár egy ideje már nagyon nem nyúlt semmihez, maximum annyi, hogy az egyik gyógyszer emelte duplájára, de annak is már pár hónapja. Viszont másfél éve szedi, lehet, hogy tényleg le kéne már tenni õket. Vagy ha nem is letenni /orvos eldönti/, de mást íratni fel, mert így semmi változás nem fog történni. A dokival való konzultációt már mondtam neki, azt mondta rá, hogy ha nagyon nem javul semmi, elmegyünk hozzá és beszélünk vele. De láttam rajta, éreztem, hogy valahogy ne, érdekli ez a téma, csak miattam csinálná az egészet. Õ meglenne így szex nélkül, mert ettõl eltekintve teljesen jól van, nincs semmi baja. Bár õ alapjáraton /ha nem szedné a gyógyszereit/ elég nimfomán típus, tehát ezzel nem lenne baj, hogy kívánja-e a szexet vagy nem...
"lelkileg nyomást gyakorlok rá: vagy tényleg szexelünk, vagy annyi." "/elhagyni pedig nem tudom, mert imádjuk egymást, és abba õ is belepusztulna/ " Megijeszt hogy ennyi ilyen ember van akibe nem szorult semmi empátia. Ha azt nem bírná ki hogy elhagynád, akkor neked nem logikus hogy ha ezzel megfenyegetnéd egy világ omlana benne össze, rájönne hogy képes lennél õt elhagyni tehát nem szereted. Hogy nem látod te azt hogy egy ilyen "ráhatás" aljasabbul vágná tönkre a kapcsolatot mintha simán kimondanád hogy vége és otthagynád? A többiek már írtak lehetséges megoldásokat meg pátyolgattak amiért ennyire kitartó és megértõ voltál vele egy évig, én is elismerem de erre nem lehet hivatkozni egy ilyen gerinctelen cselekedetnél. Kiakadna teljesen jogosan, összetörnéd a szívét és elkergetne. Ilyesmit csak hülye tiniknél sikerülne eljátszani akik kapcsolatosdit játszanak.
Szia. Szerintem a zsarolás azért sem lenne jó dolog azt leszámítva, hogy ahogy elõttem is írták megölné a kapcsolatot, plusz még bele is megy és mi lesz? Ugyanúgy a teste nem fogja kívánni és ugye akkor az már erõszaknak számít. Az a baj, hogy nem tudjuk, hogy mi ez a betegség meg mik a tünetei stb. Szerintem szépen mondd meg neki, hogy neked ez így nagyon nagy szenvedést okoz és legalább abba menjen bele, hogy proóbálkozzatok. Mondd el neki, hogy hagyja, hogy megpróbáld mindenféle módon felkelteni a vágyát és biztosítsd, hogy amikor azt mondja állj vagy valami kellemetlenül éri akkor szóljon. Tudom, hogy elég szar, hogy te vársz rá egy évet és még ígyis neked kell bizonyítanod, de ha nem akarod elveszíteni és mással lenni akkor szerintem próbáld ezt. Vidd el mondjuk egy kellemes vacsira valami romantikus helyre, otthon romantikázzatok (ha ilyen típus) táncoljatok mondd el, hogy mennyire szereted, hallgassatok valami nyugtató de mégis szexi zenét, aztán jöhet egy kis masszázs. Vagy olyan játék hogy csak simogatod egy tollal vagy vmi puha anyaggal mindenhol, kerülve vagy csak finoman érintve az intim részeket. Egy-két pohár finom bor is segíthet, bár gondolom a gyógyszer miatt nem ihat. Aztán kitudja lehet csak ennyi lesz ezen az estén. A következõn lepd el gyertyákkal a szobát és adj kényeztetõ masszázst. Utalj rá, hogy neked is jól esne ez gondolom azért ilyen dolgokat õ is meg tud tenni a kdvedért, mert ha szeret akkor ez élvezetes neki is. Nem tudom hogy álltok az orális dolgokkal, de talán ha olyan helyzetbe kerültök akkor engedni fogja lehet elõször nem ugy h el is megy vagy nagyon élvezi, de egy finom kis játék odalent hátha jól esik neki és kedvet kap hogy téged is elkényeztessen így. Viszont, sajnos te bármit megtehetsz ha õ egy icipici hajlandóságot sem mutat, nem tudom milyen a hozzáállása, de ha semmire sem képes, nem is akarja, hogy jobb legyen a helyzet akkor sajnos te sem tudsz mit kezdeni vele. Mindenesetre sok sikert, remélem valahogy megoldjátok a dolgot, nagyon szerencsés hogy ilyen párja van, aki ennyit áldoz érte. 19/L
Ja, azt elfelejtettem vegyetek síkosítót mindenféle masszázsolajokat amit csak akartok. Vess be mindent amirõl úgy gondolod hogy hatással lenne rá.
A pánikbetegség nõi betegség (férfiaknál alig van), illetve a személyiségzavar is 80%-ban nõknél fordul elõ. Ezeket szokták kezelni antidepikkel, meg ha külön kéri a páciens, az orvos boldogan kiírja, mert összeköttetésben állnak az orvosok a gyógyszeriparral (mindkét félnek jó, ha szedk az emberek a gyogyókat). Illetõleg egyéb, nem súlyos agyi fejletlenségnél (dopamin hamar elszivárog az agyból, tehát termelõdik, de nem raktározódik, hanem azonnal semmibe vész). Ezen kívül fogíatékkal járó betegségeket szoktak kezelni, de az most nem játszik itt szerepet (tudathasadás, dawn-kór, hiperaktivitás stb). Szóval kérdezõ, te egy értelmes ember vagy, látszik a fogalmazásodon is. Bomba jó a csajod azt mondod, ráadásul boldog is veled. Miért szedi? Priviben is megírhatod. Nem fog tudni leállni róla ám azt ugye tudod? Õ boldog szex nélkül, nem az õ hibája, visszafogja a szer. Bennem túlteng a tesztoszteron (vékony, férfias vagyok, nagyon jó erõben), állandóan áll a farkam, de ha érdekes módon alkoholt iszok, a jó isten se lehet életet bele. :) (Rám így hat az alkohol, nem pezsdít, hanem lohaszt, mondjuk nagyon ritkán iszom.) Érted mit szeretnék írni? Ezt nem lehet beszélgetéssel megoldani, abba kell hagyni az antidepik szedését. (Nekem papám és apám halt meg ugyanazon a héten, apám rákban, végginéztem a leépülését, de semmiféle gyógyszert nem szedtem, még nyugtatót sem. Én még megfázásra sem veszek be semmit. Gyógyszer úgy kerül a szervezetembe, hogy mondjuk elmegyek a fogászatra és ad a doki érzéstelenítõt.)
Még annyit, hogy orvosváltáson nem gondolkodtatok? A pánikbetegség 1 éven belül teljesen gyógyítható (terápia és gyógyszer segítségével, majd a gyogyi elhagyható és utána a terápia is késõbb).
A kérdező hozzászólása: 24: Figyelj... Õ maga mondta nekem többször is, hogy nem akarja, hogy a szexhiány miatt elhagyjam. Azt is hozzátette, hogy hogy-hogy ezek után is vele vagyok még, más már rég megcsalta volna ilyenkor a párját vagy lelépett volna. Szóval lehet, hogy mégsem fogom megzsarolni, de azt azért már nagyon érzi õ is, hogy valamit lépnie kell ez ügyben, mondjuk beszélni az orvossal. Azzal pedig tartozna nekem, hogy legalább a problémát komolyan veszi, azok után, hogy 1 éven keresztül így kitartottam és kibírtam...
A kérdező hozzászólása: 26: Köszi szépen, próbálok akkor bevetni, amit csak tudok! Hajlandóságot ugyan mutat arra, hogy jobb legyen, de ez a baj, hogy õ soha nem kezdeményez, ugye azért, mivel nincsen nemi vágya. Néha szokta nekem õ csinálni, bár sajnos azt is elég ritkán. A kapcsolatunkat igyekszem feldobni majd, ahogy írtad. Nálunk egyébként kicsit probléma az is, hogy sokszor otthon ülünk és nézzük a TV-t vagy gépezünk /felváltva/. Sokszor ez a program. De nem is nagyon erõltetem, hogy menjünk valahová, mert mikor délután 4-kor végez a melóval és hazajövünk /szoktam elé menni/, akkor biztos fáradt már és inkább nem nyaggatom.
A kérdező hozzászólása: 28: írok privit mindjárt...
26 vagyok. Pedig ez az életvitel még az egészséges nemi vágyú pároknál is tönkreteheti a dolgokat :S Ha fáradt akkor vidd el valahova hétvégén, vagy ha van szabija menjetek el egy kis nyugis romantikus szállodába, nemtudom hogy álltok anyagilag de már egész olcsókat is lehet találni. Felfedezni együtt a várost, sétálni, kirándulni, beülni vhova stb stb stb egy egész hétvége amikor csak egymással vagytok elfoglalva nincs TV nincs internet csak ti ketten. Ha szerelmes, akkor nincs az a fáradtság ami miatt ne lenne ehhez kedve.
A kérdező hozzászólása: Igen, többször volt ez már téma, hogy elmennénk hétvégén valahová. Ha nem is nyaralni, vagy szállodába /anyagilag most egyikünk sem áll túl jól/, de legalább sétálni ide-oda a városban. Csak az a probléma, hogy annyira bepunnyadunk mindig, hogy soha nem lesz belõle semmi. Habár most a nagy meleg is közrejátszik, nem csoda, ha ilyenkor nem akar menni. Ebben a kánikulában sok embernek nincs kedve kimozdulni. Mondjuk most eljön 1 hónap szabira július végén, tervezzük, hogy azalatt többször is elmegyünk valahová.
mi ujsag azota?
Nézd az antidepresszánsokat sok mindennel lehet pótolni. Nézz körül az interneten, meg fogsz lepõdni. Sok hangulatjavító növény van ami emeli a libidót, ezeket is kipróbálhatnátok teába fõzve hátha esetleg bejönne. Képzeld el jobban kívánná a szexet mint alapból! Illetve javaslom sportoljon egy kicsit a hölgy. Mondjuk fusson, vagy ússzon. Ez is hangulatjavító hatással bír, a kettõ együtt csak kiváltja az antidepresszánst, vagy legalább segít leszokni róla, és a sporttól még esetleg meg is jöhet a kedve, pláne ha együtt csináljátok... Neked van igazad, de szerintem ne zsarold meg. Mindig van megoldás. Képzeld el hogy valamitõl megjön a kedve a szexre. Megmakacsolod magad, és egy darabig nem mész bele. Egy idõ után megérti majd min menté keresztül miatta, és akkor nefélj lesz olyan kárpótlás, amilyet elképzelni sem tudsz. Tarts ki egy kicsit és beszélj az orvossal. Esetleg szexológus, szexuálpszichológus, párterápia...
az elsõ oldal kommentjeit olvasva már kezdtem izgulni, de így, hogy kiderült hogy te vagy a férfi, sokkal könnyebben tudok válaszolni. Nem azt mondom, hogy voltam már hasonló cipõben, de ismerem a helyzetedet, sajnos sok jóval nem tudlak kecsegtetni, ennek pedig egy nagyon de nagyon egyszerû oka van: más prioritással bír a szex egy nõnek és egy férfinak. Persze értem én, hogy itt az antidepresszáns közrejátszik, de egyetlen megoldásod -inkább lehetõséged- maradt: a gyógyszerrel való leállás / váltás, orvossal konzultálás. Hidd el nekem, hogy megteheted amit tervezel és kvázi megzsarolhatod -ha szeret téged, bele is fog menni, szinte biztosan- de ott és akkor döföd bele a kést a kapcsolatotok szívébe, erre készülj fel. Egy nõvel ezt nem lehet megtenni. 27/F
akkor kezdõ lökésnek ajánlom az erotikus masszázst
A kérdező hozzászólása: Na, ezt pont rosszul tetted, hogy itt befejezted az olvasását... Mert ott kifejtek mindent bõvebben. Légyszi, aki normális, az szánjon idõt, hogy végigolvass! Köszönöm mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló: Köszi! :) Próbálok még beszélni vele mindenképpen. 3. válaszoló: Megerõszakolnám? Lehet, nem tudsz olvasni, de már az elsõ sorban leírtam, hogy nem ezt akarom. A megerõszakolás fizikai tettet jelent és nem lelki ráhatást. Az orvosával amúgy próbált már beszélni, de nem írt fel új gyógyszert vagy ilyesmi. És késõbb már a párom sem tartotta fontosnak újból beszélni vele. Légyszi írjatok még sokan! Köszi!
A kérdező hozzászólása: 27/F vagyok amúgy, a párom 38/N, ezeket nem írtam még le. :) Tudom, most sokan felkapják a fejüket a nagy korkülönbség miatt, de õ egy 10-est letagadhatna kb., elég csinin néz ki. :) Többen is mondták már, hogy összeillünk. :) Õ pedig nagyon jó korban van ahhoz, hogy ki legyen éhezve, de sajnos pont nem így van... :(
Szerintem elég rendes srác vagy, hiába fikáznak itt páran..., vagy nem olvasták el teljesen, amit írtál, vagy nem értették meg! Igen is elég nagy áldozatot hoztál érte, hogy egy éve kibírtad szex nélkül, mellette voltál és meg se csaltad! Én is csak azt tudom javasolni, hogy másik gyógyszert irassatok fel, hátha azzal jobb lenne. Meg muszáj még egyáltalán szednie??? :O Jó régóta szedi..., sose tartottam jó dolognak az antidepresszánst, sokkal inkább a probléma gyökerét kellene megragadni, ez csak felületes megoldás, bár, én nem vagyok orvos, szóval inkább nem is folytatom errõl a véleményem :D A lényeg, hogy mindenképp beszéld meg vele, semmiképp ne zsarold meg, de elmondhatod neki azt, hogy ezt sokáig nem fogod bírni, hiszen a szexuális élet egy normál párkapcsolat része, és már így is 1 éve nincs közöttetek semmi. Tök jó, hogy mellette állsz, meg hogy így kitartasz! :) Minden elismerésem!
A kérdező hozzászólása: 10-es: Marad az elsõ pont, amit írtál. A másik kettõ nem lehetséges. Szakítani tutira nem fogunk, odavagyunk egymásért! Õelõtte nekem évekig nem volt barátnõm, konkrétan soha nem volt még párkapcsolatom. Nagyon ki voltam miatta. Isteni volt, mikor megismertem õt és találkoztunk elõször. És a mai napig ugyanúgy szeretem õt Mással pedig szintén nem fog menni a szex, a párom tudtával se. Mert õ leszögezte, hogy nem bírná ki, ha mással csinálnám, mert belehalna a tudatba. Akkor már inkább szakítsunk, igaz, abba is belehalna.
A kérdező hozzászólása: 12: Kaptam már emiatt másoktól is dicséretet, hogy így kitartok mellette, csak nekem ez már elég szar így. :SSS Annak ellenére, hogy szeretem õt, nem vagyok boldog teljesen. :( Õ teljesen az, mert velem van, de a szex egyáltalán nem hiányzik neki, így ebbõl nem csinál problémát a maga részérõl. Ha én nem hozom fel neki a témát néha, akkor õ simán ellenne úgy, hogy élete hátralévõ részében nem szexel. :S A gyógyszereket szednie kell még, de nem tudni, meddig. Legalábbis õ ezt mondta, orvos még semmit sem mondott. A párom mondta nekem, hogy õ arra tippel, hogy lehet, hogy akár örökre is. :S Bár én ezt kizártnak tartom.
Te vagy az Laci?
Úristen, mekkora szemét vagy hogy ezt ország világ elõtt teregeted ki!!! Mondtam hogy nem kívánom a szexed és azt mondtad ez így jó. Mindig nyaralunk, kirándulunk, nem mondtad h neked ez hiányzik. Mi vagy te állat??? Szedd össze a cuccaid és takarodj a lakásomból!
A kérdező hozzászólása: Tessék?
nefoglalkozz a trollokkal... és az anti depresszáns hangualt javitó nem gyógyszer, nem javul tõle a szervezet nem gyógyít... másfél éve szedi, ideje abba hagyni mert nem fog tudni leszokni róla (függövé válik- lehet hogy örökre kell szedni - már most mutatkoznak a függõség jelei) ez olyan mint a coldrex és társai: csak eltünteti a jeleket, de a megfázás (virus) bent marad a szervezetben.... álljon le a gyógyszerrõl, és változtasson az életvitelén. Nem tudom mi volt a betegsége, de egy olyan betegség sincs ami után évekig antidepresszánst kellene szednie... életfelfogás kérdése az egész... (igen, volt olyan ismerösöm aki rákos lett, eltávolitották a méhét, soha többé nem lehet gyereke- nem érezte nõnek magát miatta és gyógyszereket szedett, de érezni lehetet rajta a gyóygszerek hatását, leállt vele, és elfogadta a dolgokat - azóta újra kivirult, régi önnmaga lett...)
A kérdező hozzászólása: 15-ös: Mirõl beszélsz? 16-os: Nem tudom, hogy szopattál-e vagy nem, de egy másodpercre elég sikeres volt. Megállt bennem az ütõ, hogy a párom feltévedt ide és megismert minket az írásunkból. Amúgy tényleg nem örülne, ha ezt látná, csak én már nem bírom tovább, ezért folyamodtam tanácsért. Egyébként az egész anonim módon megy, tehát nyilván a valódi nevét senki nem árulja itt el.
A kérdező hozzászólása: 18-as: Mindenképp fogom neki mondani, hogy menjünk el az orvoshoz, aztán majd õ eldönti /hiszen csak õ az orvos, õ tudja/, hogy kell-e még szednie. Ha azt mondja, hogy igen, megkérdezzük tõle, hogy meddig még és hogy tudna-e valami újat felírni. Mert ha még ugyanezeket szedi meghatározatlan ideig, akkor szinte tuti, hogy semmi változás nem lesz. :( Egyébként azon is gondolkodtam, hogy lelki ráhatás helyett megpróbálnám felizgatni kézzel... Hátha akkor megjönne a szexuális vágya. A legutóbbi együttlétünk is úgy történt, hogy izgattam kézzel és akkor beindult a vágy benne. Pedig akkor már fél éve szedte a gyógyszert. Mondjuk az is igaz, ha akkor nem izgatom fel, õ magától nem ugrott volna rám. Szóval kellett egy ilyen kis kezdõ lökés.
Sztem ne mond azt neki hogyha nem szexeltek szakítasz vele, mert sokszor hallottam mar olyat, hogy egy lannyal ez volt es utanna utalta azt a pasit, de sztem is beszeld meg vele, hogy te szeretnel egy kicsit elveszkedni, es hogy ennyi energiat igazán tehetne érted, de ha nem megy bele nezz pornot es maztizz

1 éve próbálkozunk. Velem és a párommal is minden oké. Én már két orvosnál is voltam, de tényleg semmi bajt nem találnak. Ez miért van?

peteérésem is van. az orvos azt mondta van mert látta.Csak az a baj hogy sokszor volt cisztám. Igyhát nemminden honapban van peteérésem. nagyon elvagyok keseredven.Multkor 3 hetet késett. Ciszta miatt. Ennyit még sosem késett,még ciszta miatt sem . Én persze teljesen beleéltem magam a terhességbe.És mikor megjött,egy világ omlott össze bennem. Most meg mérosszabb,mert tavasz van és mindenhol kismamákat látni. Igy meg még nehezebb. Ráadásul akkor meg olyan lassan telnek a napok mikor a menzit(nem) várom. kérem az is irjon aki ugyanilyen cip?be jár mint én.

Legjobb válasz: nekem mindkéz sógornõm ilyen helyzetben járt.az egyiknek magas volt a tejtermelést felelõs hormonja=fogamzásgátlással.beállították neki,köv hónapban rögtön terhes lett. a másik sógornõmnek pedig magas volt a vércukra,õ is cisztás és sok a tesztoszteron hormonja. neked volt vérvételbõl hormonszint mérésed?próbáld meg,ha még nem volt.na meg ott van a petevezeték átfúvás,arról is sok jót hallottam. sok sikert!

nekem mindkéz sógornõm ilyen helyzetben járt.az egyiknek magas volt a tejtermelést felelõs hormonja=fogamzásgátlással.beállították neki, köv hónapban rögtön terhes lett. a másik sógornõmnek pedig magas volt a vércukra, õ is cisztás és sok a tesztoszteron hormonja. neked volt vérvételbõl hormonszint mérésed?próbáld meg, ha még nem volt.na meg ott van a petevezeték átfúvás, arról is sok jót hallottam. sok sikert!
Nem figyeltél rá eléggé? Vagy sokáig bizonytalanságban tartottad?
Semmit.... Próbáld meg zisztázni, hogy mi a gondja, és ne önmagadban keresd a hibát!
A kérdező hozzászólása: igen több alkalommal is megprobaltam de nem kapok olyan valast amiböl ki tudnam deriteni hogy mi a baj probaltam egy kedveskedni a kedvenc etelevel de semmi mintha nem törtent volna semmi különös meg gyertyat is gyujtottam

A párommal összevesztünk, és 1, 5 év után kidobott. Látom rajta, hogy nagyon szeret még mindig, és csak hirtelen dühbõl mondta. Nem hajlandó velem beszélni, szerintetek mit csináljak? Hagyjak neki idõt és jelentkezni fog? (folyt)

Az anyukája azt javasolta hagyjam kicsit, mert önfejû, de minden rendben lesz. Veletek volt már ilyen? Hogy éltétek túl?

Legjobb válasz: 1hétig ne keresd,hidd el majd õ jelentkezik.Ha mégsem,akkor ez egy jó próbatétel volt számodra.

1hétig ne keresd, hidd el majd õ jelentkezik.Ha mégsem, akkor ez egy jó próbatétel volt számodra.
Tudom, ismeretlenül könnyen pofázok, de ilyen pasiért nem kár.Legközelebbinél ezt már ne hagyd!
A kérdező hozzászólása: Mert szerettem. :/ De úgylátszik ez egyoldalú volt... De az a rossz, hogy ez a barátnõm tudott mindenrõl és mégis összejött vele... Meg tdtam volna tépni, amiért ilyet tett....
Gyönyörû. Ilyen pasihoz miért akartál visszamenni? Barátnõd meg majd százszor is megbánja, hogy leállt vele. Te lépj tovább inkább, és soha ne tûrd el, hogy üssenek, az ilyen nem férfi. Az igazi férfi gondoskodó, nem a "szerettén" tölti ki a mérgét.
A kérdező hozzászólása: Összejött a barátnõmmel (aki kiderült sose tartott barának) a szakitás után 2-3 héttel, és utólag kiderült, hogy a másfél évet végighazuda, kihasznált... amit meg nem sok embernek mondtam el, hogy számtalanszor megütött, sok heg mai napig megvan :/
na, mi lett ?:)
A kérdező hozzászólása: Nincs más, ez biztos, õ nem olyan.
Simán lehet, h van neki más, és csak egy casus belli kellett neki.
A kérdező hozzászólása: Egyik baártnõm és a barátja is 1, 5 év után szakitottak, a barátnõm depressziós lett, a pasi 3 nap után felkereste, és már 5 éve együtt vannak. Egyébként 20 és 21 évesek vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Meg fogom, mert bizom benne, hogy még együtt leszünk, csak el kell gondolkodnia a dolgokon, hogy nem csak én hibáztam.
A kérdező hozzászólása: Volt már nagyobb összezörrenésünk is, és akkor pár óra mosolyszünet után jött utánam, hogy õ szeret, és megigérte, hogy örökké együtt leszünk, meg minek dobna ki, ha én vagyok a mindene, õ megmondta, hogy nem akar kalandozni, egy nõt akart, aki mellett kitart, és engem választott. Remélem helyrejön minden :/
majd írd meg kérdezõ, hogy alakult a dolog!:)
Ha tényleg olyan nagy a szerelem, és nem vétettél nagyot, nem lesz így vége.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Együtt terveztük a jövõnket, össze akartunk házasodni és gyerekeket, és most egy kis vita miatt ez lett. Remélem tényleg fel fog keresni, mert azt, hogy nem szeret nem képes a szemembe mondani, hanem félrenéz. Meg egy napja még a karjaiban feküdtem és szeretgetett, másnap meg ez történt, mert összevesztünk egy hülyeségen. Remélem elkezdek neki hiányozni. Nem keresem, hátha. :(
Hagyd egy kicsit szerintem is.
Gondolom dagadt k...a, azok ekkora férgek. ..:(

Tisztelt Doktor Úr! 9 hónapja vagyok együtt a párommal, akinek 14 évvel ezelőtt hepatitis c-t diagnosztizaltak, amit egy baleset után vértranszplantációval kapott el. 13 évig élt házasságban és a feleség nem kapta el tőle a vírust. Velem 1 hónappal ezelőt

Tisztelt Doktor Úr! 9 hónapja vagyok együtt a párommal, akinek 14 évvel ezelőtt hepatitis c-t diagnosztizaltak, amit egy baleset után vértranszplantációval kapott el. 13 évig élt házasságban és a feleség nem kapta el tőle a vírust. Velem 1 hónappal ezelőtt közölte, hogy hepatitis c-ben szenved és félévente kontrollra kell járnia. Arra hivatkozott, hogy az a virus nem terjed nemi úton, viszont tudomásom szerint nemi érintkezéssel is van esély a vírus átadására. A napokban elvégeztettem egy hepatitis c tesztet és szerencsére negatív lett. A kérdésem az lenne, hogy ha szeretnénk együtt maradni, elkaphatom-e tőle a továbbiakban, ha eddig nem történt meg, annak ellenére sem, hogy a 9 hónap alatt szinte minden nap szeretkeztünk minimum egyszer és gyakran heves és durvább az együttlétünk illetve az anális szexet is előnyben részesítjük. Tudom, hogy az óvszer megfelelő védelmet nyújtana, de nekem mirena spirálom van, éppen azért mert nem szeretnék az életem hátralevő részében gumival szeretkezni és a páromnak sem megy azzal. Mit tehetünk, hogy a betegség ne álljon a szerelmünk útjába?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hepatatis C vírusa nemi úton is terjedhet (bár ez valóban nem annyira gyakori, mint a vér útján való fertőződés), ezért tanácsos az óvatosság, gumi óvszer használata. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán .

Tisztelt Hölgyem! A hepatatis C vírusa nemi úton is terjedhet (bár ez valóban nem annyira gyakori, mint a vér útján való fertőződés), ezért tanácsos az óvatosság, gumi óvszer használata. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán .

Tisztelt Doktor Úr! 9 hónapja vagyok együtt a párommal, akinek 14 évvel ezelőtt hepatitis c-t diagnosztizaltak, amit egy baleset után vértranszplantációval kapott el. 13 évig élt házasságban és a feleség nem kapta el tőle a vírust. Velem 1 hónappal ezelőt

Tisztelt Doktor Úr! 9 hónapja vagyok együtt a párommal, akinek 14 évvel ezelőtt hepatitis c-t diagnosztizaltak, amit egy baleset után vértranszplantációval kapott el. 13 évig élt házasságban és a feleség nem kapta el tőle a vírust. Velem 1 hónappal ezelőtt közölte, hogy hepatitis c-ben szenved és félévente kontrollra kell járnia. Arra hivatkozott, hogy az a virus nem terjed nemi úton, viszont tudomásom szerint nemi érintkezéssel is van esély a vírus átadására. A napokban elvégeztettem egy hepatitis c tesztet és szerencsére negatív lett. A kérdésem az lenne, hogy ha szeretnénk együtt maradni, elkaphatom-e tőle a továbbiakban, ha eddig nem történt meg, annak ellenére sem, hogy a 9 hónap alatt szinte minden nap szeretkeztünk minimum egyszer és gyakran heves és durvább az együttlétünk illetve az anális szexet is előnyben részesítjük. Tudom, hogy az óvszer megfelelő védelmet nyújtana, de nekem mirena spirálom van, éppen azért mert nem szeretnék az életem hátralevő részében gumival szeretkezni és a páromnak sem megy azzal. Mit tehetünk, hogy a betegség ne álljon a szerelmünk útjába?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hepatatis C vírusa nemi úton is terjedhet (bár ez valóban nem annyira gyakori, mint a vér útján való fertőződés), ezért tanácsos az óvatosság, gumi óvszer használata. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán .

Tisztelt Hölgyem! A hepatatis C vírusa nemi úton is terjedhet (bár ez valóban nem annyira gyakori, mint a vér útján való fertőződés), ezért tanácsos az óvatosság, gumi óvszer használata. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán .
Kösd fel magad leginkább... kislányoknak nem való a kapcsolat. Mondd meg a pasidnak, majd õ megmondja hogyan tovább!
Remélem, ez az egész kamu... :D
A kérdező hozzászólása: öten csináltuk ezt a fórumot :) ( mikor megismerkedtünk )csak azér van 14L mer ketten 14 évesek !! megengedtem hogy használják az e-mail címem :D
Úgy érted tudják a jelszavad ehhez a fórumhoz?...
A kérdező hozzászólása: Sry (elfelejtettem) 16éves vagyok csak még 4 maránõm használja ezt az e-mailcimet !! egy 15, három 14 és én !
Mi az? K betüvel kezdõdik, pont rád gondoltam, és a betû a vége :P
Ez az, amikor csak használod a másikat, nem szereted.aki szereti a párját, nem kezd el ilyenen gondolkodni...
*Frankfurtba
hogy mit tegyel? menjel fraknfurtba a piroslampas negyedbe!! k*rvanak meg jo lehetsz... remelem ezt a pasid is latja 15/L
Te vagy az a kategória aki agyilag nem elég érett ehhez a játékhoz. Fogalmad nincs mit miért teszel, nem tudod mit érzel és ezeket az érzéseket nem tudod kezelni. Egy káosz az egész. Kicsit késõbb kéne próbálkoznod kicsilány! Persze ezt hiába mondom most...
én meg megkefélném a fél világot. nagy ügy...
xD

Mit tennétek? A páromnak elég havi 3 alkalom szeretkezés de nekem viszont napi szinten lenne rá igényem és ez már 1 éve megy így. Már beszéltem vele eről de hiába.

Legjobb válasz: Van ez így sajnos. Ennek több oka is lehet. 1. Régóta együtt vagytok és már benne kevésbé lobog a tûz. 2. fáradt esténként illetve más jár a fejében. Kerüljetek hamarabb ágyba és akkor hátha. 3. Nem kíván/laposnak találja a szexet vagy benned kételkedik Ezek csak így hirtelen egyik se egyszerû ügy...

Van ez így sajnos. Ennek több oka is lehet. 1. Régóta együtt vagytok és már benne kevésbé lobog a tûz. 2. fáradt esténként illetve más jár a fejében. Kerüljetek hamarabb ágyba és akkor hátha. 3. Nem kíván/laposnak találja a szexet vagy benned kételkedik Ezek csak így hirtelen egyik se egyszerû ügy...
korotok? nemetek?
Érdekes és alapból feltételeztem, hogy az író nõ.. hümm.
A kérdező hozzászólása: ffi24 , l21 és 5 éve vagyunk együtt és ffi vagyok
Szerintem sok összebújás, petting és jobban fogja kívánni. Nincs valami hormon gondja esetleg? Mert a havi 3 elég karcsú.. 24/N
Kevés? Akkor mit szolnál a havi 1-hez? :) Felénk most ez a menõ! 33F
un, ennyi az igazság...fel kell pezsdíteni a dolgot valahogy, csináljátok úgy ahogy még soha, ahol még soha:)

Párom nem vált el a férjétől de 2 éve külön élnek. Én lassan 1 éve együtt vagyok vele, és márciusban születik meg a babánk. A válást addig nem biztos, hogy sikerül elintézni. Hogyan lehet megoldani hogy a gyerek a nevemre kerüljön mikor megszületik?

Legjobb válasz: Akkor kerül a te nevedre, ha addig elválik, és te elveszed, mert ha a válást ki is mondják, akkor is a volt férj nevére anyakönyvezik, mivel nem telt el a 300 x(nem tudom pontosan ) nap. Majd ahogy írják, lemondó a féjtõl, és apasági tõled és a neveden lesz a baba.

Akkor kerül a te nevedre, ha addig elválik, és te elveszed, mert ha a válást ki is mondják, akkor is a volt férj nevére anyakönyvezik, mivel nem telt el a 300 x(nem tudom pontosan ) nap. Majd ahogy írják, lemondó a féjtõl, és apasági tõled és a neveden lesz a baba.
Mivel még nem váltak el a féje nevére fogják anyakönyvezni.Te teszel apasági nyilatkozatot, õ egy lemondó nyilatkozatot, és utána a nevedre veheted.
sehogyan. a férje nevére fog kerülni a baba.
Elsõ vagyok.Válás esetén is el kell telnie 300 napnak. A válás kimondása, és a baba születés között.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget
Nem nagyon értek hozzá, de az nem lehet hogy marad az anya nevén?? És majd ha elválnak akkor ráiratja a nevedre? Vagy ha házas valaki, nem maradhat az anya nevén a gyerek?

1 éve probálkozunk de nem jön össze a baba, én már voltam kivizsgáláson hsgn is mert 13évesen volt egy perforált vakbél mütétem, velem minden rendben. A párom viszont dohányzik és napi rendszerességel füves cigit is sziv ez lehet a gond?

Legjobb válasz: A füves cigi lehet gond esetleg, ha a párod tényleg mindennap beszív, mert akkor lassulnak a spermái és akkor már nem tud bejutni a petéhez. Kérd meg arra az idõre amikor pont termékeny vagy,hogy elõtte 2-3napig ne szívjon, és úgy próbáljátok meg ;)

A füves cigi lehet gond esetleg, ha a párod tényleg mindennap beszív, mert akkor lassulnak a spermái és akkor már nem tud bejutni a petéhez. Kérd meg arra az idõre amikor pont termékeny vagy, hogy elõtte 2-3napig ne szívjon, és úgy próbáljátok meg ;)
Én nekem is van ilyen ismerösõm, de a füvescigi nem befolyásolta a megtermékenyülést. Teherbe esett a párja és már meg is szülte az egészséges kisfiúkat. Ne aggódj. Esetleg spermavizsgálatra elküldheted.
Van akinek több, mint 1 év után sikerül.Ez még nem tragédia.Ettõl még lehettek egészségesek!
Jaja! A füves cigi nem jó a spermáknak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!