Találatok a következő kifejezésre: 1 éve Velem és a (115 db)

1 eve nem beszelek a volt pasimal ha ujbol elkezdek beszelni vele es lefekszunk ujbol mit gondoltok ujrakezdhetnenk? En meg nagyon szeretem de ez nem kolcsonos.

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen,és ha hiszed ha nem,minél többször találkozol vele,és fekszel le,egyre jobban megutálod,én is így jártam vele.Most õ teper,mert már magasról tojok rá,de éppen boldog vagyok mással,neked is ezt ajánlom:vedd el tõle ami kell,és dobd!!!

Nekem is volt ilyen, és ha hiszed ha nem, minél többször találkozol vele, és fekszel le, egyre jobban megutálod, én is így jártam vele.Most õ teper, mert már magasról tojok rá, de éppen boldog vagyok mással, neked is ezt ajánlom:vedd el tõle ami kell, és dobd!!!
Csak egy numera lenne. Sajnálom, de te írtad, hogy nem szeret már. :(((
A kérdező hozzászólása: :(( nem tudom elfelejteniiiiii
"kedves" 1. én még egyszer sem találkoztam veled, de már most utállak a hülye gondolkodásod miatt. Kérdezõnek: Van még remény mindenféle újrakezdésre, ne hallgass a negatív hozzászólókra.
Hány évesek vagytok? Hívd el valami programra...
A közös program szervezése jó ötlet. Viszont ha egy bandában vagytok, te + srác + barátnõk, akkor lépj gyorsan, és a barátnõiddel is tisztázd le, hogy hajtasz a srácra. Nehogy úgy járj, mint a húgom, hogy egyik barátnõje elõbb kapcsolt, mert nem tudta, hogy tesómnak is kell a srác. Sok sikert!
evelin?:D
A kérdező hozzászólása: Ez jó ötlet. köszi
Kérdezd meg tõle, hogy nem lenne-e kedve veled elmenni mondjuk az Állatkertbe egyik hétvégén. Hangsúlyozd ki, hogy ti ketten mennétek csak. (:
A kérdező hozzászólása: na de komolyan. mit csináljak?
Öleld meg.
A kérdező hozzászólása: én 13 õ meg 14 éves
szilvásat!
Lekváros buktát.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Érdekes dolog, ti mit gondoltok arról, hogy pozsonyi lányt szeretek, aki 5 évvel idősebb nálam.160 km választ el és nagyon jól megvoltunk 1 éven át. És mégis a fiatalságomra hivatkozva szakított velem, hogy nem akarja elrontani azt. Mi lehet a baj?

Egyik pillanatról a másikra...

Legjobb válasz: Lehet, hogy talalt egy idõsebb pasit aki meg tud adni neki olyat amit te lehet, hogy nem tudnál.Vagy lehet, hogy csak szimplán rá jött arra, hogy nem menne sokáig és idõ elõtt nem akkar jobban meg bántani. Biztos h szeret, de jót akkar vele. Tényleg távolság meg a kor ebben az esetben elég nagy és súlyos ok, hogy ezt a döntést hozza. Értsd és probáld meg elfogadni nem nagyon lehet ez ellen mitt tenni. Sajnos. :/

Lehet, hogy talalt egy idõsebb pasit aki meg tud adni neki olyat amit te lehet, hogy nem tudnál.Vagy lehet, hogy csak szimplán rá jött arra, hogy nem menne sokáig és idõ elõtt nem akkar jobban meg bántani. Biztos h szeret, de jót akkar vele. Tényleg távolság meg a kor ebben az esetben elég nagy és súlyos ok, hogy ezt a döntést hozza. Értsd és probáld meg elfogadni nem nagyon lehet ez ellen mitt tenni. Sajnos. :/
A kérdező hozzászólása: Mindig mondogatta hogy nem akar elveszíteni és gondolkodott hogyan lehetne egybe fonni az életünket. Mire megszületett a megoldás hogy én tudnék lépni, mert nem neki éri meg onnan lelépni és munkahelyet is találtam ugyan azt közelebb (kb 40 km-re Pozsonytól) addigra már nem hitt az egészben és nem akart esélyt se adni, hogy mûködjön a dolog...

Velem az anyukám 1 év alatt esett teherbe? Nálam is fennáll ez a "veszély" hogy csak 1 év után esek teherbe? Lassan 4 hónapja próbálkozunk sikertelenül.

Legjobb válasz: Ha csak nincs valami szervi rendellenesség, amit örököltél, akkor nem valószínû. Anyukád génállományának csak 50%-a a tied, annak is fele-fele az õ szüleitõl...

Ha csak nincs valami szervi rendellenesség, amit örököltél, akkor nem valószínû. Anyukád génállományának csak 50%-a a tied, annak is fele-fele az õ szüleitõl...
Anyukám velem 4 év alatt esett teherbe. Hátrahajló méhe van. Én a fogamzásgátló abbahagyása utáni 2. hónapban állapotos lettem. Sok sikert nektek :)
Jaj, dehogy. Bármikor teherbe eshetsz! Én most fogom kipróbálni a gynevac kúrát!!Valaki, mondta hogy sokaknak bevált!!
A kérdező hozzászólása: Hát akkor remélem minnél elõbb teherbe esek. :) Mi az a kúra?

Ha még az 5 ig számolás is mg a szinek felismerése is gond 4 évesen (márciusban) akkor valami gond lehet vele? 1 éve kezdett ovodát és ott ugye németül beszélnek (1 éve kezdte tanulni a németet)! Vagy ez a gond a két nyelv?

a számolást valamikor 4-el kezdi,valamikor meg mint aki oda se figyel!a szineket egyszer rámondja a pirosra hogy piros utánna 2 percel késobb már más szint mond a pirosra!probáltuk piros -feketet tudja hogy nem egyforma szin

Legjobb válasz: A párod német? Vagy miért kell németül tanulnia? Miért kell 4 évesen számolnia, amikor azt iskolában kell? Egy ekkora gyereknek nincsen számfogalma még.

A párod német? Vagy miért kell németül tanulnia? Miért kell 4 évesen számolnia, amikor azt iskolában kell? Egy ekkora gyereknek nincsen számfogalma még.
az én fiamat nem érdekelték a színek, minden nap próbáltam neki tanítani, de 3, 5 éves volt, mire magtanulta(azt hozzá kell tenni, hogy 1, 5 évesen folyékonyan beszélt), tehát nem egy buta gyerek, csak nem érdekelte nekünk a logico primo segített, Karácsonyra kapta, és pár nap múlva tudta a színeket [link] [link]
Most azért mert egy másik gyereknek ilyen jól megy, ne keseredj el élbõl! Különbözõek vagyunk.
A kérdező hozzászólása: hát most teljesen elkeseredtem
Az én lányom is 4 éves, másfél éve jár oviba, itthon csak magyarul beszélünk, az oviban németül. Most már itthon is sokat beszél németül, mindkét nyelven ismeri a színeket, és elszámol 20-ig, bár 15-tõl már csak mondja, ami eszébe jut. Szerintem ha úgyis viszed orvoshoz márciusban, kérdezz rá, nálunk a 3 éves vizsgálaton már kérdeztek tõle színeket.
Amirõl te beszélsz, az számlálás, egyszerû visszamondása egy szósorozatnak. Ne aggódjál miatta, fõleg ha el tud mondani sima mondókát.
az alap színeket ebben a korban kéne elkezdeni megkülönböztetni, a számolás még bõven ráér. És igen, sokat befolyásol a 2 nyelv! Szerintem ne aggódj, figyeld, és mondjuk játék közben kérdezd "bújtatottan" pl a színekrõl.Én a fiammal szoktam ezt csinálni, pl autózunk, elkezdem mondani, hogy nekem milyen szuper piros versenyautóm van, és tuti õ is mondja ilyenkor a színét...mert õ sokszor direktbe rosszat mond ha kérdezem, csak úgy viccbõl, de így kicselezem:)
A kérdező hozzászólása: hol és milyen vizsgálatot tudnék csináltatni?
Az én fiam marciusban kezdte az ovoda középsõ csoportját, szeptemberben már elég jol beszélt olaszul. Szerintem egy vizsgálat nem árt.
A kérdező hozzászólása: külföldön élünk.mindenki azt mondja az p gyereke 20-ig számol a másiké 30-ig
Szia! Vannak jatekos mesek ahol raragadnak a dolgok! A szinek a szamok... Pl mickey eger (uj reszek), dora, diego, bubi guppik meg hasonlok! Szokott ilyet nezni? Fiam 4 eves lesz marciusban, 10 igy profin szamol 20 ig probalkozik mar, szamolja a szolon a szemeket, almakat ami itthon van... Nalatok viszont boven bekavarhat a ket nyelv... Parom nemet magyar allampolgar, es oket cibaltak a szulok magyar es nemet kozott... Egyszer magyarul beszeltek es tanultak ujra a nyelvet aztan a nemetet stb... Ez nekik nagyon megterhelo volt es mindegyik testver beszedhibas...

Már 1 éve nem szexeltünk a párommal. Mivel nagyon akarok már és megcsalni őt sem szeretném, így nagyon önző és köc$ög lennék vele szemben, ha úgy venném rá, hogy szexeljen velem, hogy ő egyáltalán nem akarja?

Természetesen nem meger?szakolásra gondoltam. Csak ha lelkileg hatással lennék rá: vagy szexelünk, vagy elhagyom ?t örökre. Ekkor ? belemenne, és maximum nekem lenne jó, neki nem /ugyanis egyáltalán nem kívánja a szexet, semmi vágya nincs/.

Legjobb válasz: Nagyon egyszerû, menjen vissza az orvoshoz, és kérjen másik gyógyszert, vagy hagyja abba.

Nagyon egyszerû, menjen vissza az orvoshoz, és kérjen másik gyógyszert, vagy hagyja abba.
Az érzelmi zsarolás is megerõszakolásnak számít, ezt jó ha észben tartod. Három lehetõségetek van: 1. beszéltek orvossal egy új gyógyszer lehetõségeirõl 2. szakítotok 3. megbeszélnéd a pároddal, hogy nem-e lehet harmadik felet bevonni csak szex céljából, magyarul a barátnõd tudná, hogy mikor és kivel "csalod" meg,
az én exemet (nem ezért szakítottunk) kirugták munkahelyérõl és ezért kért antidepresszánst vagy nyugtatót vagy mint a háziorvosától... már miután az els párnapban látszott rajta a gyógyszer hatása megkértem hogy ne szedje, nincs rá szüksége, és csak a bajok lesznek belõle (növelik az öngyilkossági hajlamot stb - neki meg már volt elõtte egy) a vége az lett hogy megprobálkozott az öngyilkosságal(bevett két dobozt és ivott rá egy üveg bort) utána elvették tõle a gyógyszert és a család is kezelésbe vette mert rám nem hallgatott... ezt csak azért írom le, mert elöször a gyógyszerrõl kell leszoktatni, és akkor nem lesz gond... (mondanám hogy izgasd fel és akkor õ is benne lesz a szexbe de ez valszeg a gyógyszerek miat nem menne)
Ha ez most komoly, akkor le a kalappal elõtted, hogy ennyi együttérzés és tisztelet van benned a párod iránt. Én ugyan nem tudom, milyen érzés nem érezni a szexuális vágyat, de ha te ennyire toleráns voltál vele, akkor szerintem õ is lehetne egy kicsit rád tekintettel. Ugyanis nem várhatja el tõled, hogy te teljesen szerzetesi életet élj miatta. Akkor adja meg más módját annak, hogy te is jól érezd magad. Mert gondolom ha ennyit tettél érte, akkor õ is örülne, ha szexxel nem is, de máshogyan örömet tudna neked okozni. Aztán majd, ha megjön a kedve hozzá, akkor azzal is. Mert õ szedett gyógyszert, ami miatt elment a kedve és nem te. És egy egészséges embernél normális, ha szexre vágyik. Szerintem beszéld meg vele, hogy te továbbra is türelmes, megértõ leszel, de egy kicsit legyen õ is az, mert vágysz egy kis törõdésre. Esetleg próbáljatok ellazulni, csinálj egy kényeztetõs estét vele, hátha megjön a kedve.:) De ez csak az én véleményem.
sztem igazad van. te is áldozatod hoztál az 1 év alatt, neki is kell valamit tenni. hisz ez egy kapcsolat, aminek a lényege az alkalmazkodás. te alkalmazkodtál hozzá, de õ hozzád nem. kapcsolatban fontos a szex, és ha ezért szakítanátok azt is meg lehetne érteni. beszéld meg vele, h neked ez így nem pálya.
Arra nem gondoltál, hogy dokijával kéne megbeszélni másik gyógyszerre, ami nem veszi el a nemi vágyát? Inkább megerõszakolnád, grat -.-
Igazad van. Ha egy éve nem szexeltetek, és egyikõtöknek ez nem jó, akkor csá.
"úgy venném rá, hogy szexeljen velem, hogy õ egyáltalán nem akarja" Tovább nem is olvasom; gyökér lennél.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat nektek is! Igazatok van, mindenképpen ez lesz, hogy beszélünk az orvossal. De hogy kell-e még szednie vagy nem, azt sajnos õ fogja eldönteni, mert õ az orvos. Annak megfelelõen szokta csökkenteni/növelni a gyógyszeradagot, hogy a párom kiegyensúlyozott/kiegyensúlyozatlan hangulatilag. Ezt a doktornõ azonnal látja rajta. Bár egy ideje már nagyon nem nyúlt semmihez, maximum annyi, hogy az egyik gyógyszer emelte duplájára, de annak is már pár hónapja. Viszont másfél éve szedi, lehet, hogy tényleg le kéne már tenni õket. Vagy ha nem is letenni /orvos eldönti/, de mást íratni fel, mert így semmi változás nem fog történni. A dokival való konzultációt már mondtam neki, azt mondta rá, hogy ha nagyon nem javul semmi, elmegyünk hozzá és beszélünk vele. De láttam rajta, éreztem, hogy valahogy ne, érdekli ez a téma, csak miattam csinálná az egészet. Õ meglenne így szex nélkül, mert ettõl eltekintve teljesen jól van, nincs semmi baja. Bár õ alapjáraton /ha nem szedné a gyógyszereit/ elég nimfomán típus, tehát ezzel nem lenne baj, hogy kívánja-e a szexet vagy nem...
"lelkileg nyomást gyakorlok rá: vagy tényleg szexelünk, vagy annyi." "/elhagyni pedig nem tudom, mert imádjuk egymást, és abba õ is belepusztulna/ " Megijeszt hogy ennyi ilyen ember van akibe nem szorult semmi empátia. Ha azt nem bírná ki hogy elhagynád, akkor neked nem logikus hogy ha ezzel megfenyegetnéd egy világ omlana benne össze, rájönne hogy képes lennél õt elhagyni tehát nem szereted. Hogy nem látod te azt hogy egy ilyen "ráhatás" aljasabbul vágná tönkre a kapcsolatot mintha simán kimondanád hogy vége és otthagynád? A többiek már írtak lehetséges megoldásokat meg pátyolgattak amiért ennyire kitartó és megértõ voltál vele egy évig, én is elismerem de erre nem lehet hivatkozni egy ilyen gerinctelen cselekedetnél. Kiakadna teljesen jogosan, összetörnéd a szívét és elkergetne. Ilyesmit csak hülye tiniknél sikerülne eljátszani akik kapcsolatosdit játszanak.
Szia. Szerintem a zsarolás azért sem lenne jó dolog azt leszámítva, hogy ahogy elõttem is írták megölné a kapcsolatot, plusz még bele is megy és mi lesz? Ugyanúgy a teste nem fogja kívánni és ugye akkor az már erõszaknak számít. Az a baj, hogy nem tudjuk, hogy mi ez a betegség meg mik a tünetei stb. Szerintem szépen mondd meg neki, hogy neked ez így nagyon nagy szenvedést okoz és legalább abba menjen bele, hogy proóbálkozzatok. Mondd el neki, hogy hagyja, hogy megpróbáld mindenféle módon felkelteni a vágyát és biztosítsd, hogy amikor azt mondja állj vagy valami kellemetlenül éri akkor szóljon. Tudom, hogy elég szar, hogy te vársz rá egy évet és még ígyis neked kell bizonyítanod, de ha nem akarod elveszíteni és mással lenni akkor szerintem próbáld ezt. Vidd el mondjuk egy kellemes vacsira valami romantikus helyre, otthon romantikázzatok (ha ilyen típus) táncoljatok mondd el, hogy mennyire szereted, hallgassatok valami nyugtató de mégis szexi zenét, aztán jöhet egy kis masszázs. Vagy olyan játék hogy csak simogatod egy tollal vagy vmi puha anyaggal mindenhol, kerülve vagy csak finoman érintve az intim részeket. Egy-két pohár finom bor is segíthet, bár gondolom a gyógyszer miatt nem ihat. Aztán kitudja lehet csak ennyi lesz ezen az estén. A következõn lepd el gyertyákkal a szobát és adj kényeztetõ masszázst. Utalj rá, hogy neked is jól esne ez gondolom azért ilyen dolgokat õ is meg tud tenni a kdvedért, mert ha szeret akkor ez élvezetes neki is. Nem tudom hogy álltok az orális dolgokkal, de talán ha olyan helyzetbe kerültök akkor engedni fogja lehet elõször nem ugy h el is megy vagy nagyon élvezi, de egy finom kis játék odalent hátha jól esik neki és kedvet kap hogy téged is elkényeztessen így. Viszont, sajnos te bármit megtehetsz ha õ egy icipici hajlandóságot sem mutat, nem tudom milyen a hozzáállása, de ha semmire sem képes, nem is akarja, hogy jobb legyen a helyzet akkor sajnos te sem tudsz mit kezdeni vele. Mindenesetre sok sikert, remélem valahogy megoldjátok a dolgot, nagyon szerencsés hogy ilyen párja van, aki ennyit áldoz érte. 19/L
Ja, azt elfelejtettem vegyetek síkosítót mindenféle masszázsolajokat amit csak akartok. Vess be mindent amirõl úgy gondolod hogy hatással lenne rá.
A pánikbetegség nõi betegség (férfiaknál alig van), illetve a személyiségzavar is 80%-ban nõknél fordul elõ. Ezeket szokták kezelni antidepikkel, meg ha külön kéri a páciens, az orvos boldogan kiírja, mert összeköttetésben állnak az orvosok a gyógyszeriparral (mindkét félnek jó, ha szedk az emberek a gyogyókat). Illetõleg egyéb, nem súlyos agyi fejletlenségnél (dopamin hamar elszivárog az agyból, tehát termelõdik, de nem raktározódik, hanem azonnal semmibe vész). Ezen kívül fogíatékkal járó betegségeket szoktak kezelni, de az most nem játszik itt szerepet (tudathasadás, dawn-kór, hiperaktivitás stb). Szóval kérdezõ, te egy értelmes ember vagy, látszik a fogalmazásodon is. Bomba jó a csajod azt mondod, ráadásul boldog is veled. Miért szedi? Priviben is megírhatod. Nem fog tudni leállni róla ám azt ugye tudod? Õ boldog szex nélkül, nem az õ hibája, visszafogja a szer. Bennem túlteng a tesztoszteron (vékony, férfias vagyok, nagyon jó erõben), állandóan áll a farkam, de ha érdekes módon alkoholt iszok, a jó isten se lehet életet bele. :) (Rám így hat az alkohol, nem pezsdít, hanem lohaszt, mondjuk nagyon ritkán iszom.) Érted mit szeretnék írni? Ezt nem lehet beszélgetéssel megoldani, abba kell hagyni az antidepik szedését. (Nekem papám és apám halt meg ugyanazon a héten, apám rákban, végginéztem a leépülését, de semmiféle gyógyszert nem szedtem, még nyugtatót sem. Én még megfázásra sem veszek be semmit. Gyógyszer úgy kerül a szervezetembe, hogy mondjuk elmegyek a fogászatra és ad a doki érzéstelenítõt.)
Még annyit, hogy orvosváltáson nem gondolkodtatok? A pánikbetegség 1 éven belül teljesen gyógyítható (terápia és gyógyszer segítségével, majd a gyogyi elhagyható és utána a terápia is késõbb).
A kérdező hozzászólása: 24: Figyelj... Õ maga mondta nekem többször is, hogy nem akarja, hogy a szexhiány miatt elhagyjam. Azt is hozzátette, hogy hogy-hogy ezek után is vele vagyok még, más már rég megcsalta volna ilyenkor a párját vagy lelépett volna. Szóval lehet, hogy mégsem fogom megzsarolni, de azt azért már nagyon érzi õ is, hogy valamit lépnie kell ez ügyben, mondjuk beszélni az orvossal. Azzal pedig tartozna nekem, hogy legalább a problémát komolyan veszi, azok után, hogy 1 éven keresztül így kitartottam és kibírtam...
A kérdező hozzászólása: 26: Köszi szépen, próbálok akkor bevetni, amit csak tudok! Hajlandóságot ugyan mutat arra, hogy jobb legyen, de ez a baj, hogy õ soha nem kezdeményez, ugye azért, mivel nincsen nemi vágya. Néha szokta nekem õ csinálni, bár sajnos azt is elég ritkán. A kapcsolatunkat igyekszem feldobni majd, ahogy írtad. Nálunk egyébként kicsit probléma az is, hogy sokszor otthon ülünk és nézzük a TV-t vagy gépezünk /felváltva/. Sokszor ez a program. De nem is nagyon erõltetem, hogy menjünk valahová, mert mikor délután 4-kor végez a melóval és hazajövünk /szoktam elé menni/, akkor biztos fáradt már és inkább nem nyaggatom.
A kérdező hozzászólása: 28: írok privit mindjárt...
26 vagyok. Pedig ez az életvitel még az egészséges nemi vágyú pároknál is tönkreteheti a dolgokat :S Ha fáradt akkor vidd el valahova hétvégén, vagy ha van szabija menjetek el egy kis nyugis romantikus szállodába, nemtudom hogy álltok anyagilag de már egész olcsókat is lehet találni. Felfedezni együtt a várost, sétálni, kirándulni, beülni vhova stb stb stb egy egész hétvége amikor csak egymással vagytok elfoglalva nincs TV nincs internet csak ti ketten. Ha szerelmes, akkor nincs az a fáradtság ami miatt ne lenne ehhez kedve.
A kérdező hozzászólása: Igen, többször volt ez már téma, hogy elmennénk hétvégén valahová. Ha nem is nyaralni, vagy szállodába /anyagilag most egyikünk sem áll túl jól/, de legalább sétálni ide-oda a városban. Csak az a probléma, hogy annyira bepunnyadunk mindig, hogy soha nem lesz belõle semmi. Habár most a nagy meleg is közrejátszik, nem csoda, ha ilyenkor nem akar menni. Ebben a kánikulában sok embernek nincs kedve kimozdulni. Mondjuk most eljön 1 hónap szabira július végén, tervezzük, hogy azalatt többször is elmegyünk valahová.
mi ujsag azota?
Nézd az antidepresszánsokat sok mindennel lehet pótolni. Nézz körül az interneten, meg fogsz lepõdni. Sok hangulatjavító növény van ami emeli a libidót, ezeket is kipróbálhatnátok teába fõzve hátha esetleg bejönne. Képzeld el jobban kívánná a szexet mint alapból! Illetve javaslom sportoljon egy kicsit a hölgy. Mondjuk fusson, vagy ússzon. Ez is hangulatjavító hatással bír, a kettõ együtt csak kiváltja az antidepresszánst, vagy legalább segít leszokni róla, és a sporttól még esetleg meg is jöhet a kedve, pláne ha együtt csináljátok... Neked van igazad, de szerintem ne zsarold meg. Mindig van megoldás. Képzeld el hogy valamitõl megjön a kedve a szexre. Megmakacsolod magad, és egy darabig nem mész bele. Egy idõ után megérti majd min menté keresztül miatta, és akkor nefélj lesz olyan kárpótlás, amilyet elképzelni sem tudsz. Tarts ki egy kicsit és beszélj az orvossal. Esetleg szexológus, szexuálpszichológus, párterápia...
az elsõ oldal kommentjeit olvasva már kezdtem izgulni, de így, hogy kiderült hogy te vagy a férfi, sokkal könnyebben tudok válaszolni. Nem azt mondom, hogy voltam már hasonló cipõben, de ismerem a helyzetedet, sajnos sok jóval nem tudlak kecsegtetni, ennek pedig egy nagyon de nagyon egyszerû oka van: más prioritással bír a szex egy nõnek és egy férfinak. Persze értem én, hogy itt az antidepresszáns közrejátszik, de egyetlen megoldásod -inkább lehetõséged- maradt: a gyógyszerrel való leállás / váltás, orvossal konzultálás. Hidd el nekem, hogy megteheted amit tervezel és kvázi megzsarolhatod -ha szeret téged, bele is fog menni, szinte biztosan- de ott és akkor döföd bele a kést a kapcsolatotok szívébe, erre készülj fel. Egy nõvel ezt nem lehet megtenni. 27/F
akkor kezdõ lökésnek ajánlom az erotikus masszázst
A kérdező hozzászólása: Na, ezt pont rosszul tetted, hogy itt befejezted az olvasását... Mert ott kifejtek mindent bõvebben. Légyszi, aki normális, az szánjon idõt, hogy végigolvass! Köszönöm mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló: Köszi! :) Próbálok még beszélni vele mindenképpen. 3. válaszoló: Megerõszakolnám? Lehet, nem tudsz olvasni, de már az elsõ sorban leírtam, hogy nem ezt akarom. A megerõszakolás fizikai tettet jelent és nem lelki ráhatást. Az orvosával amúgy próbált már beszélni, de nem írt fel új gyógyszert vagy ilyesmi. És késõbb már a párom sem tartotta fontosnak újból beszélni vele. Légyszi írjatok még sokan! Köszi!
A kérdező hozzászólása: 27/F vagyok amúgy, a párom 38/N, ezeket nem írtam még le. :) Tudom, most sokan felkapják a fejüket a nagy korkülönbség miatt, de õ egy 10-est letagadhatna kb., elég csinin néz ki. :) Többen is mondták már, hogy összeillünk. :) Õ pedig nagyon jó korban van ahhoz, hogy ki legyen éhezve, de sajnos pont nem így van... :(
Szerintem elég rendes srác vagy, hiába fikáznak itt páran..., vagy nem olvasták el teljesen, amit írtál, vagy nem értették meg! Igen is elég nagy áldozatot hoztál érte, hogy egy éve kibírtad szex nélkül, mellette voltál és meg se csaltad! Én is csak azt tudom javasolni, hogy másik gyógyszert irassatok fel, hátha azzal jobb lenne. Meg muszáj még egyáltalán szednie??? :O Jó régóta szedi..., sose tartottam jó dolognak az antidepresszánst, sokkal inkább a probléma gyökerét kellene megragadni, ez csak felületes megoldás, bár, én nem vagyok orvos, szóval inkább nem is folytatom errõl a véleményem :D A lényeg, hogy mindenképp beszéld meg vele, semmiképp ne zsarold meg, de elmondhatod neki azt, hogy ezt sokáig nem fogod bírni, hiszen a szexuális élet egy normál párkapcsolat része, és már így is 1 éve nincs közöttetek semmi. Tök jó, hogy mellette állsz, meg hogy így kitartasz! :) Minden elismerésem!
A kérdező hozzászólása: 10-es: Marad az elsõ pont, amit írtál. A másik kettõ nem lehetséges. Szakítani tutira nem fogunk, odavagyunk egymásért! Õelõtte nekem évekig nem volt barátnõm, konkrétan soha nem volt még párkapcsolatom. Nagyon ki voltam miatta. Isteni volt, mikor megismertem õt és találkoztunk elõször. És a mai napig ugyanúgy szeretem õt Mással pedig szintén nem fog menni a szex, a párom tudtával se. Mert õ leszögezte, hogy nem bírná ki, ha mással csinálnám, mert belehalna a tudatba. Akkor már inkább szakítsunk, igaz, abba is belehalna.
A kérdező hozzászólása: 12: Kaptam már emiatt másoktól is dicséretet, hogy így kitartok mellette, csak nekem ez már elég szar így. :SSS Annak ellenére, hogy szeretem õt, nem vagyok boldog teljesen. :( Õ teljesen az, mert velem van, de a szex egyáltalán nem hiányzik neki, így ebbõl nem csinál problémát a maga részérõl. Ha én nem hozom fel neki a témát néha, akkor õ simán ellenne úgy, hogy élete hátralévõ részében nem szexel. :S A gyógyszereket szednie kell még, de nem tudni, meddig. Legalábbis õ ezt mondta, orvos még semmit sem mondott. A párom mondta nekem, hogy õ arra tippel, hogy lehet, hogy akár örökre is. :S Bár én ezt kizártnak tartom.
Te vagy az Laci?
Úristen, mekkora szemét vagy hogy ezt ország világ elõtt teregeted ki!!! Mondtam hogy nem kívánom a szexed és azt mondtad ez így jó. Mindig nyaralunk, kirándulunk, nem mondtad h neked ez hiányzik. Mi vagy te állat??? Szedd össze a cuccaid és takarodj a lakásomból!
A kérdező hozzászólása: Tessék?
nefoglalkozz a trollokkal... és az anti depresszáns hangualt javitó nem gyógyszer, nem javul tõle a szervezet nem gyógyít... másfél éve szedi, ideje abba hagyni mert nem fog tudni leszokni róla (függövé válik- lehet hogy örökre kell szedni - már most mutatkoznak a függõség jelei) ez olyan mint a coldrex és társai: csak eltünteti a jeleket, de a megfázás (virus) bent marad a szervezetben.... álljon le a gyógyszerrõl, és változtasson az életvitelén. Nem tudom mi volt a betegsége, de egy olyan betegség sincs ami után évekig antidepresszánst kellene szednie... életfelfogás kérdése az egész... (igen, volt olyan ismerösöm aki rákos lett, eltávolitották a méhét, soha többé nem lehet gyereke- nem érezte nõnek magát miatta és gyógyszereket szedett, de érezni lehetet rajta a gyóygszerek hatását, leállt vele, és elfogadta a dolgokat - azóta újra kivirult, régi önnmaga lett...)
A kérdező hozzászólása: 15-ös: Mirõl beszélsz? 16-os: Nem tudom, hogy szopattál-e vagy nem, de egy másodpercre elég sikeres volt. Megállt bennem az ütõ, hogy a párom feltévedt ide és megismert minket az írásunkból. Amúgy tényleg nem örülne, ha ezt látná, csak én már nem bírom tovább, ezért folyamodtam tanácsért. Egyébként az egész anonim módon megy, tehát nyilván a valódi nevét senki nem árulja itt el.
A kérdező hozzászólása: 18-as: Mindenképp fogom neki mondani, hogy menjünk el az orvoshoz, aztán majd õ eldönti /hiszen csak õ az orvos, õ tudja/, hogy kell-e még szednie. Ha azt mondja, hogy igen, megkérdezzük tõle, hogy meddig még és hogy tudna-e valami újat felírni. Mert ha még ugyanezeket szedi meghatározatlan ideig, akkor szinte tuti, hogy semmi változás nem lesz. :( Egyébként azon is gondolkodtam, hogy lelki ráhatás helyett megpróbálnám felizgatni kézzel... Hátha akkor megjönne a szexuális vágya. A legutóbbi együttlétünk is úgy történt, hogy izgattam kézzel és akkor beindult a vágy benne. Pedig akkor már fél éve szedte a gyógyszert. Mondjuk az is igaz, ha akkor nem izgatom fel, õ magától nem ugrott volna rám. Szóval kellett egy ilyen kis kezdõ lökés.
Sztem ne mond azt neki hogyha nem szexeltek szakítasz vele, mert sokszor hallottam mar olyat, hogy egy lannyal ez volt es utanna utalta azt a pasit, de sztem is beszeld meg vele, hogy te szeretnel egy kicsit elveszkedni, es hogy ennyi energiat igazán tehetne érted, de ha nem megy bele nezz pornot es maztizz

Call of Duty? 1. : Captain Price az 1. részben meghal? Mit tudtok róla? Mitörtént vele, a többi részben megjelenik.2. : Price benne van az 1. ben is, és a 8 ban is, ami között kb 300 év van. Ki ő chuck norris apja? Ezzel mivan? Többi lent.

Lenne pár kérdésem... 3.: Kérdezném, az összes rokonságot, 1-től 8-ig. 4.: Sokan azt mondják a black ops 2 nagyon rossz lesz trailer alapján ( én is ) de a 7, és a 8, nál is azt mondtuk, Ez sz*r lesz.. mégis jó lett.. mit gondoltok? Köszi válaszokat...

Legjobb válasz: Az 1. CoD-ban tényleg meghalt a csatahajós pályán.Õ olyan visszatérõ alak az Infinity Ward által készített CoDokban.Benne van még a CoD 4-ben,MW2-ben,MW3-ban - ezekben folytatódik a történet Priceszal.De a CoD1-ben lévõ Price és a többi CoDban lévõ Price az más személy

Az 1. CoD-ban tényleg meghalt a csatahajós pályán.Õ olyan visszatérõ alak az Infinity Ward által készített CoDokban.Benne van még a CoD 4-ben, MW2-ben, MW3-ban - ezekben folytatódik a történet Priceszal.De a CoD1-ben lévõ Price és a többi CoDban lévõ Price az más személy
az elõzõnek igaza van! :) a black ops 2 meg hááát... én a MW 2-3ra ia azt mondtam, hogy jó lesz! és jó is lett :D de erre a black ops 2re már én is azt mondom, hogy szar lesz és hatalmas bukás... merthogy ezzel egy új vásárlóréteget szeretnének megcélozni (plusz megtartani a régit is) de szerintem a régiek nem erre kíváncsiak és belõlük elég sokat elveszítenek ezzel a húzással. sõt, meg merném kockáztatni, hogy többet elveszítenek a jelenlegi rajongótáborból, mint amennyit szerezni fognak máshonnan...
1. igazad van!A black ops 2 igen rossz lesz mint, ahogy az elõzõ leírta! Más táborokat lehet, hogy izgat de az igazi Cod rajongóknak most várniuk kell még majdnem 2 évet, hogy kijöjjön egy NÓRMÁLIS COD! És szerintem nem mondták a 7-8-ra, hogy szar!Én ezt is ki fogom próbálni de megvenni csak akkor ha nagyon jó, amit kétlek! Üdv.:Scorpion30
jah és az elsõ rész a II. VH-ban zajlódik (1939-1945) a modern warfare pedig a feltételezett III. VH-ban (ami a jelen plusz pár év... asszem 2016 vagy mennyit olvastam régebben) szóval nemhogy 300 de még 100 év sem telik el a kettõ között. ezt csak egy kis javításnak szántam :)
Osztom az elõzõt de aki a 4. részét tehát az MW-vel játszott magyarban az olvashatta a lopakodós pálya elõtt hogy a 2. VH után felbérelték Price-t hogy elintézze azt az Ikrham Zakhev szerintem nem jól írtam de hasonló volt a neve.
Jah és csak az MW3-ban alakult ki a III. VH Makarov miatt ami ha jól tudom még 2020 elõtt volt.
Attól függ miért szakitottatok , ha nyomos oka volt akkor lépj tovább bármennyire fáj is ha nem akkor békülj ki vele
A kérdező hozzászólása: Nyomos oka volt, de valahogy nem sikerül, és valami azt súgja, h a távoli jõvõben újra összejöhetünk.
Ha nyomos oka volt akkor lehet hogy az a nyomo ok a jövõben is nyomos ok lesz majd.., igy szerintem nem érdemes kibékülnötök inkább menj bulizni szorakozni probálj rajta tul lenni és nem agyalni azon hogy mennyire hiányzik foglald le a gondolataid valami mással csinálj valamit
A kérdező hozzászólása: A nyomós ok nem arra utal h nem illetünk össze, hanem arra h hülyeséget csináltam(nem szeretném elmondani h mit, de nem emgcsalás), de ebbõl már tanultam és nem teném töbször.
Nehéz lesz bizonyitanod hogy többet nem fog elöfordulni mert tudod azt mondják aki egyszer megtette megteszi többször is de akkor sok sikert hátha sikerül
Ha 1 éve szakítottatok, akkor már szarabb a helyzet. Mert nem mehetsz oda, csak úgy, hogy szeretnéd újrakezdeni. Persze meg lehet próbálni, lehet bejön. De ha nem jön be, akkor embereld meg végre magad és próbálj meg túllépni rajta, bármennyire is fájdalmas. Elvégre férfi vagy...
vegyél bátorságot magadon menny oda hozzá beszéld meg vele a dolgokat és majd eldõl h mi lesz :) amúgy hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 16
Most ha korainak tartod akkor akkor minek írtad oda azt a felet? :OO
Ha bizonytalan vagy és csak az õ kedvéért tennéd, akkor korai.
ha kidobja akkor nem is baj, ne bánd akkor kérdezõ az ilyentõl jobb megszabadulni. csak akkor menj bele, ha úgy érzed eljött az ideje, ha még nem érzed készen rá magad, akkor ne tedd meg. ha emiatt dobni fog, ne sajnáld, majd találsz egy helyes srácot, aki megértõbb lesz és lehet õ lesz az igazi
Míg ez a kérdés benned van, bizony korai. De miért jöttél akkor össze vele? Gondolhattad, hogy 18 évesen nem - csak - homokvárazni akar veled.
1 év sok idõ.. hogy annyit kibirt a pasi, fõleg az õ korában. szerintem mondd meg neki h ne feküdjetek még le, de pettingelni már lehet:)
ezért nem értem, 18 éves fiúk miért járnak 16 éves kislányokkal... ez túl korai, de ha megmondod neki, lehet, hogy kidob.
most már késõ
Szerintem korai. Várhattok még nyugodtan. És ne feledjétek a pettinget, az átsegít benneteket ezen az idõszakon.
lol wat
Ez ember függõ, ha neked az akkor ne csinàld!
A kérdező hozzászólása: 9-Es 1 evig fel sem hozta hogy d*gjunk, szeretem meg o is engem ha vart ram ennyi ideig es vegul megeggyeztunk a petting dologba es azt mondta ha van petting akkor var ram. Koszi a valaszokat:)

A barátom szakított velem 1 év után, és elég boldognak látszik. Ilyen hamar túllépett rajtam?

Tegnap szakított mert már 'nem m?ködött' a kapcsolatunk a veszekedések miatt, pedig tegnapel?tt még váltig állította hogy nagyon szeret és velem marad... és még rossz kedve sincs, tök jól megvan, én meg még emiatt is sokkal rosszabbul érzem magam, nem tudok mást csak sírni egész nap, nagyon kétségbeesett vagyok:( Ennyit jelentettem volna neki? Vagy fiúknál kés?bb jelentkezik ez? Nagyon rossz érzés..:(

Legjobb válasz: Nem cica, csak már régebben elengedett, és régebb óta fontolgatja a szakítást. De neked csak a legutolsó pillanatban vezette elõ - ezért.

Nem cica, csak már régebben elengedett, és régebb óta fontolgatja a szakítást. De neked csak a legutolsó pillanatban vezette elõ - ezért.
A kérdező hozzászólása: az lehet h dögösebbek, de egyik sem fog annyi mindent megbocsátani neki és egyik sem fogja annyira szeretni, mint én...
Nem veszít semmit, ott a sok dögösebb liba, neki leginkább csak az számít. Ha boldog, akkor nem fog rájönni semmire. Ilyen az élet, jó palival kezdtél te is :P f18
Lehet, hogy soha nem fog rájönni, hogy mit veszített, viszont te sem, hogy mit nyertél ezzel a tapasztalattal, ha nagyon ragaszkodsz ehhez a kétségbeesett érzéshez.
A kérdező hozzászólása: de nekem ez úgy fáj:( azt akarom h rájöjjön mit veszít...
szerintem lehet neki is fáj csak max büszkeségbõl nem mutatja vagy az elõzõekhez csatlakozok és én is úgy gondolom hogy már lerendezte magában ezt a dolgot.
Nézd, ha ilyen könnyen lejátszotta ezt a meccset, akkor kétlem, hogy sírna utánad... :(
el*
Sajnos túl kell lépned rajta, keress mást, menj ez bulizni stb. , csak tereld el a gondolataidat róla.
A kérdező hozzászólása: értem :( de szerintetek késõbb sem fogok neki hiányozni?:( olyan rossz, minden nap együtt ovltunk, együtt aludtunk stb., és olyan hirtelen ért az egész:\ és nekem annyira hiányzik h nincs itt velem:(
Bezony, õ már magában rég megtervezte, és lerendezte a dolgot... csak te tudtad meg késõbb. Sorry, de az élet néha rendesen alánk tesz...
Nem ilyen hamar, ez már szerintem korábban is benne volt, csak félt attól, hogy már nem fog szeretni, mert nem akart megbántani.
Pontosan! Boldog, hogy megszabadult tõled!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!