Találatok a következő kifejezésre: 1 éve Velem és (146 db)

Érdekes dolog, ti mit gondoltok arról, hogy pozsonyi lányt szeretek, aki 5 évvel idősebb nálam.160 km választ el és nagyon jól megvoltunk 1 éven át. És mégis a fiatalságomra hivatkozva szakított velem, hogy nem akarja elrontani azt. Mi lehet a baj?

Egyik pillanatról a másikra...

Legjobb válasz: Lehet, hogy talalt egy idõsebb pasit aki meg tud adni neki olyat amit te lehet, hogy nem tudnál.Vagy lehet, hogy csak szimplán rá jött arra, hogy nem menne sokáig és idõ elõtt nem akkar jobban meg bántani. Biztos h szeret, de jót akkar vele. Tényleg távolság meg a kor ebben az esetben elég nagy és súlyos ok, hogy ezt a döntést hozza. Értsd és probáld meg elfogadni nem nagyon lehet ez ellen mitt tenni. Sajnos. :/

Lehet, hogy talalt egy idõsebb pasit aki meg tud adni neki olyat amit te lehet, hogy nem tudnál.Vagy lehet, hogy csak szimplán rá jött arra, hogy nem menne sokáig és idõ elõtt nem akkar jobban meg bántani. Biztos h szeret, de jót akkar vele. Tényleg távolság meg a kor ebben az esetben elég nagy és súlyos ok, hogy ezt a döntést hozza. Értsd és probáld meg elfogadni nem nagyon lehet ez ellen mitt tenni. Sajnos. :/
A kérdező hozzászólása: Mindig mondogatta hogy nem akar elveszíteni és gondolkodott hogyan lehetne egybe fonni az életünket. Mire megszületett a megoldás hogy én tudnék lépni, mert nem neki éri meg onnan lelépni és munkahelyet is találtam ugyan azt közelebb (kb 40 km-re Pozsonytól) addigra már nem hitt az egészben és nem akart esélyt se adni, hogy mûködjön a dolog...

Velem az anyukám 1 év alatt esett teherbe? Nálam is fennáll ez a "veszély" hogy csak 1 év után esek teherbe? Lassan 4 hónapja próbálkozunk sikertelenül.

Legjobb válasz: Ha csak nincs valami szervi rendellenesség, amit örököltél, akkor nem valószínû. Anyukád génállományának csak 50%-a a tied, annak is fele-fele az õ szüleitõl...

Ha csak nincs valami szervi rendellenesség, amit örököltél, akkor nem valószínû. Anyukád génállományának csak 50%-a a tied, annak is fele-fele az õ szüleitõl...
Anyukám velem 4 év alatt esett teherbe. Hátrahajló méhe van. Én a fogamzásgátló abbahagyása utáni 2. hónapban állapotos lettem. Sok sikert nektek :)
Jaj, dehogy. Bármikor teherbe eshetsz! Én most fogom kipróbálni a gynevac kúrát!!Valaki, mondta hogy sokaknak bevált!!
A kérdező hozzászólása: Hát akkor remélem minnél elõbb teherbe esek. :) Mi az a kúra?

Hogyan szedjek fel egy lányt? Aki az osztály társam volt 1 éven át és szinte órákon minden baromságot ketten csináltunk . Rá egy évére öszze találkoztam vele megint és el mentünke gyüt bulzini. ö nyomult rám de nekem volt barátnőm.

akit szeretem . és hüsges voltam hozá. de viszont a kapcsolatomnak nem rég vége lett és találkoztam ujbol a lányal , és halálosan bele szeretem el is mondtam neki de ö azt mondta hogy nem akkar arátságnál.

Legjobb válasz: Mivel lány, nagy valószínûséggel megbántottad. Most csak azt adja vissza,amit te. Szerintem felejtsd õt el! :)

Mivel lány, nagy valószínûséggel megbántottad. Most csak azt adja vissza, amit te. Szerintem felejtsd õt el! :)
Most ha korainak tartod akkor akkor minek írtad oda azt a felet? :OO
Ha bizonytalan vagy és csak az õ kedvéért tennéd, akkor korai.
ha kidobja akkor nem is baj, ne bánd akkor kérdezõ az ilyentõl jobb megszabadulni. csak akkor menj bele, ha úgy érzed eljött az ideje, ha még nem érzed készen rá magad, akkor ne tedd meg. ha emiatt dobni fog, ne sajnáld, majd találsz egy helyes srácot, aki megértõbb lesz és lehet õ lesz az igazi
Míg ez a kérdés benned van, bizony korai. De miért jöttél akkor össze vele? Gondolhattad, hogy 18 évesen nem - csak - homokvárazni akar veled.
1 év sok idõ.. hogy annyit kibirt a pasi, fõleg az õ korában. szerintem mondd meg neki h ne feküdjetek még le, de pettingelni már lehet:)
ezért nem értem, 18 éves fiúk miért járnak 16 éves kislányokkal... ez túl korai, de ha megmondod neki, lehet, hogy kidob.
most már késõ
Szerintem korai. Várhattok még nyugodtan. És ne feledjétek a pettinget, az átsegít benneteket ezen az idõszakon.
lol wat
Ez ember függõ, ha neked az akkor ne csinàld!
A kérdező hozzászólása: 9-Es 1 evig fel sem hozta hogy d*gjunk, szeretem meg o is engem ha vart ram ennyi ideig es vegul megeggyeztunk a petting dologba es azt mondta ha van petting akkor var ram. Koszi a valaszokat:)

A barátom szakított velem 1 év után, és elég boldognak látszik. Ilyen hamar túllépett rajtam?

Tegnap szakított mert már 'nem m?ködött' a kapcsolatunk a veszekedések miatt, pedig tegnapel?tt még váltig állította hogy nagyon szeret és velem marad... és még rossz kedve sincs, tök jól megvan, én meg még emiatt is sokkal rosszabbul érzem magam, nem tudok mást csak sírni egész nap, nagyon kétségbeesett vagyok:( Ennyit jelentettem volna neki? Vagy fiúknál kés?bb jelentkezik ez? Nagyon rossz érzés..:(

Legjobb válasz: Nem cica, csak már régebben elengedett, és régebb óta fontolgatja a szakítást. De neked csak a legutolsó pillanatban vezette elõ - ezért.

Nem cica, csak már régebben elengedett, és régebb óta fontolgatja a szakítást. De neked csak a legutolsó pillanatban vezette elõ - ezért.
A kérdező hozzászólása: az lehet h dögösebbek, de egyik sem fog annyi mindent megbocsátani neki és egyik sem fogja annyira szeretni, mint én...
Nem veszít semmit, ott a sok dögösebb liba, neki leginkább csak az számít. Ha boldog, akkor nem fog rájönni semmire. Ilyen az élet, jó palival kezdtél te is :P f18
Lehet, hogy soha nem fog rájönni, hogy mit veszített, viszont te sem, hogy mit nyertél ezzel a tapasztalattal, ha nagyon ragaszkodsz ehhez a kétségbeesett érzéshez.
A kérdező hozzászólása: de nekem ez úgy fáj:( azt akarom h rájöjjön mit veszít...
szerintem lehet neki is fáj csak max büszkeségbõl nem mutatja vagy az elõzõekhez csatlakozok és én is úgy gondolom hogy már lerendezte magában ezt a dolgot.
Nézd, ha ilyen könnyen lejátszotta ezt a meccset, akkor kétlem, hogy sírna utánad... :(
el*
Sajnos túl kell lépned rajta, keress mást, menj ez bulizni stb. , csak tereld el a gondolataidat róla.
A kérdező hozzászólása: értem :( de szerintetek késõbb sem fogok neki hiányozni?:( olyan rossz, minden nap együtt ovltunk, együtt aludtunk stb., és olyan hirtelen ért az egész:\ és nekem annyira hiányzik h nincs itt velem:(
Bezony, õ már magában rég megtervezte, és lerendezte a dolgot... csak te tudtad meg késõbb. Sorry, de az élet néha rendesen alánk tesz...
Nem ilyen hamar, ez már szerintem korábban is benne volt, csak félt attól, hogy már nem fog szeretni, mert nem akart megbántani.
Pontosan! Boldog, hogy megszabadult tõled!

Érti ezt valaki? Nagyon furcsa álmaim vannak mostanában.7hónapja vagyunk együtt a barátommal és nagyon imádom. Mielőtt összejöttünk 1 éve ismertem és akartam vele összejönni.

1 hónap alatt kb. 5* volt olyan álmom, hogy megcsalom valaki olyannal akihez korábban vonzódtam vagy jártam vele és óriási a kísértés és már mindig ott vagyok hogy majdnem megtörtént de a végén mindig visszautasítom mert tudom, hogy ? ott van nekem és mikor felébredek, olyan nagy megkönnyebültség, hogy az egész csak álom volt és minden rendben. Mit jelenthet ez?

Legjobb válasz: Talán azt, hogy van valaki aki jobban érdekel mit a barátod.Még igazából tagadod magad elõtt.

Talán azt, hogy van valaki aki jobban érdekel mit a barátod.Még igazából tagadod magad elõtt.
Sajnos, épp a napokban én is ilyen helyzetbe kerültem. Van egy párom, aki nagyon szeret engem, és én is õt. De aki elötte volt, nem tudtam még igazán lezárni magamban :S Kibukott a dolog, és a párom tegnap mondta, hogy nem is tudom a másik srácot, hányszor szólingattam álmomba.... Igen, álmodtam vele, de errõl fogalmam sem volt :S Nem tudom mi a helyes lépés ilyenkor. :(
hát sztem az h parázol. és egy kicsit unalmas az életed vele.

A barátommal lassan leszünk 1 éve egybe, és anyukám meghívta a szüleit hozzánk . A pasim viszont még nem nagyon akarja ezt . Féllek vele erről beszélni, szerintetek még korainak tartja?

Legjobb válasz: Igen, igaza van a párodnak. Teljesen felesleges a szülõknek összeismerkedni. Ráér majd bõven ha már az esküvõt fogjátok tervezni. Elég ha a barátodat ismerik.

Igen, igaza van a párodnak. Teljesen felesleges a szülõknek összeismerkedni. Ráér majd bõven ha már az esküvõt fogjátok tervezni. Elég ha a barátodat ismerik.
szulok ismerkedjenek? 1 ev utan? ugyan mar....
Ne failj.
...lehet hogy csak "szégyenli" õket csúnyán fogalmazva...és nem akarja hogy pl a szüleid az õ szüleirõl alkotott képet vetítsék rá....(lehet gondok vannak a szülei között, akár alkoholizmus, megcsalás akármi...és õ ezt nem szeretné ott is látni..., de ha gondolod megkérdezheted tõle, hogy miért nem szeretné, de lehet hogy kitérõ választ fog adni..
Az én szüleim anyósomékkal csak a 7. év után találkoztak. Ha téged bemutatott a szüleinek akkor semmi gáz. Ne erõltesd, ha komolyan gondolja a kapcsolatotokat majd eljön az az idõ amikor õ fogja elõhozni ezt a témát. 26/L

4 éve ismerek egy srácot abból 2 szer jártunk! Szakítót velem! és már eltelt 1 év és azóta várok rá már lefeküdtem velle és még mindig semmi! Meg azt mondta hogy azzért nem foglalkozik velem mert nem tud a szemembe nézni! Ez vajon igazz?

Legjobb válasz: Egyrészt tanulj meg írni, mielõtt dugnál. Másrészt meg hogy lehet 4 év alatt 2-szer járni valakivel? Ha én járok valakivel az legalább 3 év. Amit meg írni akartál az így néz ki: 4 éve ismerek egy srácot, abból 2-szer jártunk! Szakított velem. Már eltelt 1 év és azóta várok rá. Lefeküdtem vele és még mindig semmi! Azt mondta, hogy azért nem foglalkozik velem, mert nem tud a szemembe nézni! Ez vajon igaz?

Egyrészt tanulj meg írni, mielõtt dugnál. Másrészt meg hogy lehet 4 év alatt 2-szer járni valakivel? Ha én járok valakivel az legalább 3 év. Amit meg írni akartál az így néz ki: 4 éve ismerek egy srácot, abból 2-szer jártunk! Szakított velem. Már eltelt 1 év és azóta várok rá. Lefeküdtem vele és még mindig semmi! Azt mondta, hogy azért nem foglalkozik velem, mert nem tud a szemembe nézni! Ez vajon igaz?
üdv az átvert lányok klubjába :DDDDDD IGAZ!!!az hogy kihasznált gratula szép :D
Ha épp nincs nõje akkor vagy csak jó neki egy kis szexre
A kérdező hozzászólása: figyelj akkor nem kell ide irni nem mind 1 neked hogy én higy irok hmm??? ne legyen mán ojan fontos nah szijja jah ls ha ilyeneket írsz ide akkor nem muszáj nah szia
Szerintem igaz, a pasik már csak ilyenek.. nem mind!!:D 85%-a... Én is már jártam így nemolyan rég....:S Elõször ismerd meg és utána dönts ilyen dolgokról sztem.. 14/L

15 éves lány vagyok! És van egy barátom 3 hónapja járunk! Vár rám 1 évet feküdjek le vele? Nem vagyok túl fiatal? 16 leszek mikor meg kellene történi-e! A Pasim 18 éves!

Legjobb válasz: "Vár rám 1 évet feküdjek le vele?" Ezt a kérdést nem értem. Ha nem vagy biztos benne, akkor inkább ne feküdj le vele, abból nem lehet gond.

"Vár rám 1 évet feküdjek le vele?" Ezt a kérdést nem értem. Ha nem vagy biztos benne, akkor inkább ne feküdj le vele, abból nem lehet gond.
én a jelenlegi barátnõmmel 1 év 11 hónap után feküdtem le, voltak elõtte is barátnõim akikkel lefeküdtem, de õt nem csaltam meg, ha szeret, megvárja amíg biztos leszel:D addig is petting:D
Olyan nincs, hogy valakivel "le kell feküdni" . Ha szereted, akkor szerintem 16 évesen nem nagyon korai a szüzesség elvesztése, persze megfelelõ védekezés mellett! Errõl ne feledkezz el, soha! Anyukáddal nem tudod az ilyet megbeszélni? Lehet normális lenne, és elkísérne majd a nõgyógyszhoz, aki a késõbbiekben megfelelõ tanácsokkal, védekezési módokkal láthatna el, így anyukádéknak nem kellene tartania a "váratlan meglepitõl".
Ha ezt meg kell kérdezned, akkor ESZEDBE SE JUSSON LEFEKÜDNI VELE!!! Ha tényleg késznek éreznéd magadat a dologra, nem egy ilyen anonim oldalon kérdezgetnéd.
Akkor a pasi 1 perverz lehet eléggé. Szórakoztasd inkámb a korod belieket. Am én is 3 hónapja vagyok a bnõmmel és már lefeküdtünk. (egyikünk sem 18)
Szerintem feküdj le vele ha szereted.
tök mindegy hány éves vagy, és h ö hány éves, és h mennyit váratod szerencsétlent. ha akarod tedd meg, nem kell ezt annyira felfujni
szerintem nem kell 1 évet várni vele, ez nem olyan hatalmas dolog, felesleges így rákészülni. ezek az idõkorlátok meg... felesleges kijelölni a dátumot. ha úgy érzed hogy szereted és akarod is, akkor feküdj majd le vele. amíg azon kell gondolkoznod, hogy hány hónap múlva, addig még ne, majd amikor már nem érzed azt hogy minél késõbb, annál jobb, akkor.
Ha szereted, akkor igen. Ha csak azért feküdnél le vele, mert úgy érzed ideje, akkor meg keress olyat, akivel akkor is lefeküdnél, ha nem éreznéd így.
velem volt. 20F
A kérdező hozzászólása: és csak egyszeri szex volt?
igen. osztálytárssal buli után.
én 2 évig álmodoztam róla.. aztán csak jártunk..
Nem, másfél évig álmodoztam az osztálytársnõmrõl, mire oda jutottam, hogy egyáltalán próbáljak közelebb kerülni hozzá. Egy-két hónap alatt viszonylag jó barátok lettünk, de amikor elhívtam valahová, elmondta, hogy õ nem akar semmit. Ez adott két nagy képzeletbeli pofont és kijózanított, hogy vannak még mások is a világon rajta kívül, és az addigi érzéseim is szempillantás alatt elmúltak szinte. Azóta is barátok vagyunk.
Velem is volt már ilyen, és inkább ledöbbentem amikor kiderült, hogy a dolog kölcsönös.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!