Találatok a következő kifejezésre: 1 éve Velem (264 db)

4 éve ismerek egy srácot abból 2 szer jártunk! Szakítót velem! és már eltelt 1 év és azóta várok rá már lefeküdtem velle és még mindig semmi! Meg azt mondta hogy azzért nem foglalkozik velem mert nem tud a szemembe nézni! Ez vajon igazz?

Legjobb válasz: Egyrészt tanulj meg írni, mielõtt dugnál. Másrészt meg hogy lehet 4 év alatt 2-szer járni valakivel? Ha én járok valakivel az legalább 3 év. Amit meg írni akartál az így néz ki: 4 éve ismerek egy srácot, abból 2-szer jártunk! Szakított velem. Már eltelt 1 év és azóta várok rá. Lefeküdtem vele és még mindig semmi! Azt mondta, hogy azért nem foglalkozik velem, mert nem tud a szemembe nézni! Ez vajon igaz?

Egyrészt tanulj meg írni, mielõtt dugnál. Másrészt meg hogy lehet 4 év alatt 2-szer járni valakivel? Ha én járok valakivel az legalább 3 év. Amit meg írni akartál az így néz ki: 4 éve ismerek egy srácot, abból 2-szer jártunk! Szakított velem. Már eltelt 1 év és azóta várok rá. Lefeküdtem vele és még mindig semmi! Azt mondta, hogy azért nem foglalkozik velem, mert nem tud a szemembe nézni! Ez vajon igaz?
üdv az átvert lányok klubjába :DDDDDD IGAZ!!!az hogy kihasznált gratula szép :D
Ha épp nincs nõje akkor vagy csak jó neki egy kis szexre
A kérdező hozzászólása: figyelj akkor nem kell ide irni nem mind 1 neked hogy én higy irok hmm??? ne legyen mán ojan fontos nah szijja jah ls ha ilyeneket írsz ide akkor nem muszáj nah szia
Szerintem igaz, a pasik már csak ilyenek.. nem mind!!:D 85%-a... Én is már jártam így nemolyan rég....:S Elõször ismerd meg és utána dönts ilyen dolgokról sztem.. 14/L

Az már beteges, ha már kb 1 év, 1 hónap, 10 napja szakított velem az exem, de még mindig nem tudom elfelejteni?

Ráadásul élem az életem, tanulok, dolgozom, bulizok, van másik barátnõm, tehát nem vagyok egy depis lúzer. És mégis képtelen vagyok elfelejteni :( A legjobban az fáj, hogy neki is van más.

Legjobb válasz: Nos ezesetben hadd osszam meg veletek eziránti tapasztalatomat. 364 napig voltam a lánnyal együtt és nagyon szerettem. Megcsalt, kidobott de elég trehány módon, na sebaj. Még 1 év után is szerettem és nem feledtem, de belevetettem magam a tanulásba, munkába, jogsit csináltam, aztán csökkent a hiánya, de nem felejtettem el. Idõvel kimásztam a felesleges Önsajnálatból, drága Bátyuskám és Barátaim segítségével, utána minden jobb lett ez 3 évet ölelt fel. Most van egy feleségem és egy 5 hónapos kislányom. Visszagondolva az a szakítás hozta meg életem legtermékenyebb idõszakát. Szal embereld meg magad Aranyapám és mássz ki a gödörbû!

Nem az a beteges. AZ exed beteges, hogy ott tudott hagyni valakit, aki ennyire oda volt érte...
Nos ezesetben hadd osszam meg veletek eziránti tapasztalatomat. 364 napig voltam a lánnyal együtt és nagyon szerettem. Megcsalt, kidobott de elég trehány módon, na sebaj. Még 1 év után is szerettem és nem feledtem, de belevetettem magam a tanulásba, munkába, jogsit csináltam, aztán csökkent a hiánya, de nem felejtettem el. Idõvel kimásztam a felesleges Önsajnálatból, drága Bátyuskám és Barátaim segítségével, utána minden jobb lett ez 3 évet ölelt fel. Most van egy feleségem és egy 5 hónapos kislányom. Visszagondolva az a szakítás hozta meg életem legtermékenyebb idõszakát. Szal embereld meg magad Aranyapám és mássz ki a gödörbû!
Nekem több mint 8 hónapig sirattam õt, úgy tudtal elfelejteni h fejjel elõre beleugrottam egy párkapcsolatba... most õt gyászolom.. de ez már közel se olyan rossz :D sõt nem is rossz :D csak semmilyen , és hozzászoktam h nagyon pörgõs vidámok a napjaim :D
A 6. válasz beírója vagyok. Nálam pl az történt, hogy 13 évig abszolút összeillõ párként éltünk együtt, abszolút klappolt minden, mikoris pár hét furcsa fagyoskodás után a drágám szünetet akart tartani. 2011 nyara rá is ment erre a baszkolódásra, de augusztus végén visszajött és még két évig együtt voltunk. Idén dettó ugyanez a baszkolódás 3-4 hónapig, aztán augusztus végén elcuccolt. Elvitte a kutyáinkat, saját magát és az anyjához visszaköltözött. Igazából nekem is vannak ismerõseim, akik az "elengedés" szó maga közhelyességét puffogtatva dumálnak, hogy miért nem engedem el, miért sajnáltatom és sajnálom önmagam. Szerintem ilyet csak az mond, aki nem járt így, vagy akinek nem voltak annyira mélyek az érzései a másik iránt, így nem viselte meg a dolog. 3, 5 hónap után még mindig szarul vagyok. És? Szégyellnem kellene magamat? El kéne játszani, hogy minden oké?
Én is megerõsítem 4. és 6. válaszokat. Kedves válaszoló, engem két héttel a ti szakításotok elõtt hagyott el "párocskám". Hét évig éltünk együtt. Még most is hiányzik...Nagyon szerettem, család gyerek volt tervezve.Minden megvolt lakás, kocsi, jó munkahely mindkettõnknek, álomszép külföldi nyaralások. Fantasztikus harmónia. Mindenki azt mondta összeillünk. Még szakítása elõtt 2hónappal is azt mondta õ is szeret. Fél-egy évvel szakítása elõtt kezdett megváltozni, de ezt alig vettem észre. Ismerõseim körébõl ilyen esetekben 1-2-3-5 év míg ténylegesen túltették magukat. 10-párból átlag 2-nek sikerül újra összejönni az exhumálttal.
A kérdező hozzászólása: 4-es! Igazad van, meg is teszek mindent, hogy ne kelljen az érzéssel foglalkoznom. 6-os! Köszönöm, ez jól esett! :) Igazad lehet!
A kérdező hozzászólása: Én is unom az olyan kérdéseket, hogy "szakítottak velem, hogy felejthessem el". Pusztán csak arra vagyok kíváncsi, hogy ez normális egyáltalán? Ennyi idõ után is vágyni valakire, amikor el akarom felejteni?
Szerintem az beteges, hogy ennyire pontosan számon tartod, hogy mikor szakítottatok. Az, hogy nem tudod elfelejteni vagy, hogy szereted még mindig az nem.
Ebben én is igy vagyok. több mint 1 év. bár õ más világ. és talán ennyi.
Ez engem is érdekelne. Én egy éve jöttem össze vele és még mindig nem tudom elfelejteni.
Nekem is még mindig tart... :( 21L
Azt nem tudom mi baj lehet de minden esetre vedd ki a piercinget fertõtlenítsd le, és kend be a köldököd is fertõtlenítõvel.
Nem lehet, hogy pont az a baj, hogy 1 éve benne van, és lekopott a bevonata, és fémallergiás vagy? Csak egy tipp, nekem nincs piercingem, nem tudom, van-e olyan, mint a fülbevalóknál, hogy csak nikkelmentes bevonata van.
Lehet gomba is, ha rendesen viszket.
A kérdező hozzászólása: Nem kopott le a bevonata. És aranyozott. Nem is piros a hasam meg semmi.Csak viszket és néha gennyes. :( Sajnálom, mert olyan szép ékszer. De megpróbálom a fertõtlenítõs tippet. Köszi. :)

Van egy fiú, aki 18 éves, én 16ot töltöttem egy hónapja. A barátnőjével nemrég azért szakítottak, mert a lány nem akart lefeküdni vele, de már 1 éve jártak. Bejövök neki, rossz ötlet lenne ha összejönnék vele?

Mert szerintem velem is szexelni szeretne, mivel már 18 éves, és én nem akarom még elveszteni a szüzességem. De nagyon tetszik, azt hiszem már szerelmes vagyok belé.

Legjobb válasz: szerintem sem véletlenül szakított az elõzõvel, és biztos nem akar megint 1 évet várni...

szerintem sem véletlenül szakított az elõzõvel, és biztos nem akar megint 1 évet várni...
Ezért nem érdemes 15-16 szûzlányokkal kezdeni. 1 év... Aki már aktív, rendszeres szexuális életet élt, annak ez rengeteg idõ.
Gyere vele össze de szerintem min 1 évig ne feküdj le vele, nagyon éretlen vagy látszik a kérdésedbõl, ha meg nem vár akkor egy önzõ köcsög
A kérdező hozzászólása: Szerinted mennyit kellene akkor várni?
Nem rossz ötlet. Gondolom tisztában van vele, hogy veled is várnia kell, de semmiképpen ne várasd egy évet, az rengeteg. Ha 1 év után sem bízol benne, akkor ott valami gond van. Ha tényleg õ a jövendõbeli barátod, akkor beszéljetek egymással õszintén! Mondd, hogy neked mikor lenne optimális, kb mennyit akarsz várni vele stb. A megoldás kulcsa a kommunikáció.
A kérdező hozzászólása: 15-6 a lány, azért nem akart lefeküdni vele!
Jó azért érthetõ hogy szakított, egy éve eggyütt voltak és a lány nem akarta..? Vagy nem szerette a lány vagy nagyon gyerek vol még. Szerintem gyere vele össze, ha nem akarod nem hagyod, de nem is hiszem hogy már rögtön az elején meg akarna fektetni.
jó lehet nem azért, de attól még biztos eléggé szeretne már szexelni. számíts rá.
A kérdező hozzászólása: Hát na ez az...Hát egyik barátnõm mondta, aki jóba van a lánnyal!
És ezt honnan tudod, hogy emiatt szakítottak? Amúgy én a helyedben megpróbálnám vele, és amint úgy érezném, hogy a szexre megy akkor elhajítanám. 28/n
Ameddig szeretnél. Majd úgyis érezni fogod, hogy mikor vagy kész rá. Csak azért, mert õ akarja ne menj bele! Szerintem az optimális idõ 3-4 maximum 6 hónap.

15 éves lány vagyok! És van egy barátom 3 hónapja járunk! Vár rám 1 évet feküdjek le vele? Nem vagyok túl fiatal? 16 leszek mikor meg kellene történi-e! A Pasim 18 éves!

Legjobb válasz: "Vár rám 1 évet feküdjek le vele?" Ezt a kérdést nem értem. Ha nem vagy biztos benne, akkor inkább ne feküdj le vele, abból nem lehet gond.

"Vár rám 1 évet feküdjek le vele?" Ezt a kérdést nem értem. Ha nem vagy biztos benne, akkor inkább ne feküdj le vele, abból nem lehet gond.
én a jelenlegi barátnõmmel 1 év 11 hónap után feküdtem le, voltak elõtte is barátnõim akikkel lefeküdtem, de õt nem csaltam meg, ha szeret, megvárja amíg biztos leszel:D addig is petting:D
Olyan nincs, hogy valakivel "le kell feküdni" . Ha szereted, akkor szerintem 16 évesen nem nagyon korai a szüzesség elvesztése, persze megfelelõ védekezés mellett! Errõl ne feledkezz el, soha! Anyukáddal nem tudod az ilyet megbeszélni? Lehet normális lenne, és elkísérne majd a nõgyógyszhoz, aki a késõbbiekben megfelelõ tanácsokkal, védekezési módokkal láthatna el, így anyukádéknak nem kellene tartania a "váratlan meglepitõl".
Ha ezt meg kell kérdezned, akkor ESZEDBE SE JUSSON LEFEKÜDNI VELE!!! Ha tényleg késznek éreznéd magadat a dologra, nem egy ilyen anonim oldalon kérdezgetnéd.
Akkor a pasi 1 perverz lehet eléggé. Szórakoztasd inkámb a korod belieket. Am én is 3 hónapja vagyok a bnõmmel és már lefeküdtünk. (egyikünk sem 18)
Szerintem feküdj le vele ha szereted.
tök mindegy hány éves vagy, és h ö hány éves, és h mennyit váratod szerencsétlent. ha akarod tedd meg, nem kell ezt annyira felfujni
szerintem nem kell 1 évet várni vele, ez nem olyan hatalmas dolog, felesleges így rákészülni. ezek az idõkorlátok meg... felesleges kijelölni a dátumot. ha úgy érzed hogy szereted és akarod is, akkor feküdj majd le vele. amíg azon kell gondolkoznod, hogy hány hónap múlva, addig még ne, majd amikor már nem érzed azt hogy minél késõbb, annál jobb, akkor.
Ha szereted, akkor igen. Ha csak azért feküdnél le vele, mert úgy érzed ideje, akkor meg keress olyat, akivel akkor is lefeküdnél, ha nem éreznéd így.

3éve vagyok a barátommal, nagy szerelemmel kezdődött, de kb fél évvel ezelőtt megszakadt valami. Alig foglalkozott velem stb. van egy öccse aki 1, 5 évvel fiatalabb nálam. Igazából amikor 1. találkoztam vele már akkor feltünt nekem. Mit tegyek?

De nem volt semmi, egészen nyárig.Mivel a barátom sokat volt elfoglalt rengeteget voltam az öccsével, és akaratlanul is beleszerettem.? meg belém.sohasem bíztattam, számomra ? mindig is tabu volt.De sosem hittem volna hogy ilyen érzeseket tud bel?lem kiváltani egy pasi mint ?.Totál belezúgtam.De a kapcsolatunknak nincs jöv?je. De minden nap látom és így nem tudok rajta ,,áltlépni".Mit tegyek állandóan rá gondolok?Ha találkozom vele legszívesebben sírnék mert nem tudok mit kezdeni a helyzettel akármennyire is szeretnék.

Legjobb válasz: basszus,te jól bekavartál magadnak...a barátoddal meg azért vagy még mindig,hogy lásd az öccsét? ha összejönnél vele,senki nem nézné jó szemmel..se a szülei,se a volt barátod...

basszus, te jól bekavartál magadnak...a barátoddal meg azért vagy még mindig, hogy lásd az öccsét? ha összejönnél vele, senki nem nézné jó szemmel..se a szülei, se a volt barátod...
Azonnal szakíts a pároddal és felejtsd el mindkettõt (úgy értem ne találkozz velük), ha nem akarsz tönkretenni egy testvéri kapcsolatot! Ha összejössz az öccsel, akkor lehet, hogy örökre egymásra haragítod õket! Ezt gondold végig, mert õk örökre testvérek maradnak, esetleg utálni fogják egymást, ti meg lehet, hogy jártok 1 évig és szakítotok. Szerintem nem szabad megtenned, hogy lecseréled a pasid az öccsére...ez nagyon durva és önzõ dolog lenne. Nem is beszélve arról, hogy ezek után hogyan oldanátok meg, hogy a bátyóval ne találkozzatok?
Szerintem is az lenne a legjobb ha szakítanál, mivel nem szereted és csak kínoz az öcsi látványa.Sok jó nem sülhet ki ebbõl ha összejössz az öccsével, bár ismerek ilyet, de azóta a testvérek nem beszélnek egymással.Nehéz helyzetben vagy.
Én ismerek egy csajt, aki járt egy sráccal 1.5 évig, majd miután szakítottak, összejött a srác bátyjával. Ugyanott laknak, minden nap taliznak, pont mint a te esetedben. És bár a csajt nagyon rühellem, tulajdonképpen nincs különösebb gond vele, teljesen rendezett, meg normális. Szóval bár nagyon durva belegondolni, létezik ilyen is...

Barátommal 1 évig voltunk együtt. én szakítottam. Megbántam. Februárba szakítottam:S Azóta nem tudom elfelejteni:S Azt mondja hogy nagyon jó volt velem.1. komoly nője voltam. Rendszeresen álmodok vele:S ma pl: hogy szeretkeztünk. Jelent ez vmit?

Tegnap azt mondta nekem hogy szeretne boldognak látni és szerez nekem 1 fiút aki szeret engem. 4 hónapja könyörgöm magam vissza hozzá:S tudom szánalmas dolog. de nem kell más. Azt mondta hogy én is nézzek neki vmi komoly bn?t. Kérdem én...itt vagyok én nagyon szeretem 4 hónap után is. 1 év van a hátunk mögött. miért nem próbálja meg velem? Azt mondja hogy lezárt. és hogy már nem müködne. tudja hogy nagyon szeretem és mégse. pedig 1. barátn?je voltam és nagyon szeretett. én hiszek abba hogy ezt még helyre tudnánk hozni...de ? vmiért nem:S Vmi tipp?

Legjobb válasz: Elõször gondolkodni kéne. Egy fiú nem szereti ha szórakoznak vele. Az én barátnõm egyszer eljátszotta hogy nem tudja mit akar, 1 hétig voltunk úgy hogy majdnem szakítottunk de még idõben rájött hogy a világ legnagyobb baromságát csinálná ha otthagyna, azóta is jól megvagyunk. ha egyszer azt mondja hogy vége, akkor vége. Ha utána gondolná meg magát több idõvel, még ha szeretném se mennék hozzá vissza. Nem érdekelnek az olyan körülmények hogy pl elsõ vagyok és ki akarja próbálni mással vagy stb. Ha velem jó, akkor ne hagyjon el. Ha elhagy arra következtetek hogy valami hiányzott neki, így megpróbálom lezárni a dolgot és keresni a mást. A te barátod is ezt csinálja, teljesen normális. Sajnos ezt te szúrtad el, de talán tanulsz a hibádból.

Elõször gondolkodni kéne. Egy fiú nem szereti ha szórakoznak vele. Az én barátnõm egyszer eljátszotta hogy nem tudja mit akar, 1 hétig voltunk úgy hogy majdnem szakítottunk de még idõben rájött hogy a világ legnagyobb baromságát csinálná ha otthagyna, azóta is jól megvagyunk. ha egyszer azt mondja hogy vége, akkor vége. Ha utána gondolná meg magát több idõvel, még ha szeretném se mennék hozzá vissza. Nem érdekelnek az olyan körülmények hogy pl elsõ vagyok és ki akarja próbálni mással vagy stb. Ha velem jó, akkor ne hagyjon el. Ha elhagy arra következtetek hogy valami hiányzott neki, így megpróbálom lezárni a dolgot és keresni a mást. A te barátod is ezt csinálja, teljesen normális. Sajnos ezt te szúrtad el, de talán tanulsz a hibádból.
Fel lehet fogni egyfajta sértõdésként is ezt, mert elvégre te szakítottál vele. Könnyen lehet, hogy azért nem akar új esélyt mert úgy érzi, elárultad vagy valami hasonló. Az elég abszurd ötlet, hogy egymásnak kerestek párt. A legjobb amit ilyenkor tehetsz, hogy nem próbálkozol, de nyíltan felvállalod, hogy már pedig te igenis õt szeretnéd visszakapni. Azt kell elérni, hogy õ magától menjen vissza hozzád. Ne próbáld észérvekkel meggyõzni, mert az sosem mûködik. Próbálj az érzéseire hatni. Csábítsd vissza.
Mit nem lehet azon érteni, hogy lezárta magában az egészet? Ez olyan elképzelhetetlen? Ha vége, akkor vége. Nem akarlak megsérteni, de próbáld elfelejteni. Gondolom fiatal vagy még, éld az életed. :)
"én hiszek abba hogy ezt még helyre tudnánk hozni...de õ vmiért nem" Lezárta, ennyi. Nem kellett volna szakítanod. Majd máskor okosabb leszel.
en 3 evet vartam a baratomra! ha igazan szereted kitartas!

Van 1 lány a suliba.1 éve szakított a barátjával, szoktunk suli után dumálni meg sétálni meg várok vele 1 villamost. Mindig mondja hogy aranyos vagyok de mikor bepróbálkozok nála akkor pedig szabadságot szeretne. Csak szórakozik velem?

mindig kérdi hány órám van meg hogy "megvársz?" de sosincs semmi...néha flörtölünk de néha meg semmi sokszor camozunk és ilyen köntösféleségben meg törülköz?ben van és akkor csak velem szokott...ez 1 jel valamire ? mert én ezt nem értem , ez csak egy jó barátság ?

Legjobb válasz: Lehet hogy csak játszik Veled. Minden nõnek jól esik, ha csapják neki a szelet, és ha van egy pulikutyája - nem sértésnek szántam. Lehet, hogy nem akar tõled semmit, csak udvaroltat magának. Mit jelent, hogy bepróbálkozol? Ha kéri, hogy várd meg, akkor mond meg neki, hogy akkor cserébe menjen el veled sütizni vagy meginni egy teát. Ott meg kérdezz rá, hogy szeretne-e vmit

Lehet hogy csak játszik Veled. Minden nõnek jól esik, ha csapják neki a szelet, és ha van egy pulikutyája - nem sértésnek szántam. Lehet, hogy nem akar tõled semmit, csak udvaroltat magának. Mit jelent, hogy bepróbálkozol? Ha kéri, hogy várd meg, akkor mond meg neki, hogy akkor cserébe menjen el veled sütizni vagy meginni egy teát. Ott meg kérdezz rá, hogy szeretne-e vmit
Hát én nem ismerhetem azt a lányt. De annyit tudok mondani, hogy én is csináltam ilyet, de nem akartam szórakozni senkivel... És azt hittem, hogy egyértelmûen ki van nyilvánítva, hogy csak barátok vagyunk. Minthogy az is volt. És azért csináltam, mert nagyon jól éreztem magam avval a fiúval. Sokkal jobb barát volt bizonyos szempontból, mint egy lány. Megbíztam benne... Én mindig is jobban kijöttem a fiúkkal. Lehet, hogy ez a lány ilyen. Mondjuk akirõl beszélünk, az most életem nagy szerelme. Amikor csak "barátnõm" volt annak már 3 éve. :D (L) 17L
A kérdező hozzászólása: azt jelenti mindig bókolok neki meg szépeket mondok van mikor óóó de aranyos vagy stb... van amikor meg csak ir rá 1 ilyen pirulós fejet , elhivni még sose sikerült csak 1 buliban találkoztunk bár akkor nem volt túlzottan a szivem csücske most viszont mindennél jobban akarom azt a lányt mégis azt érzem hogy csak játszadozik velem.még korizni se jön el mert h hideg van és nem tud többszor mondtam neki hogy segitek meg nem fog elesni õ mégis aztmondta hogy nem
Ááá, ezt tipikusan a "hagyjad kategória". Ebbõl nem lesz semmi; barátként néz rád, csak legfeljebb fél ezt megmondani.

1 éve nem jön össze a baba. Ugye ez normális? Kinek jött össze 1 év után spontán a bébi? Baj lehet velünk, ha még nem sikerült?

(rendszeres házasélet, viszonylagos stresszmentes élet :) és mindketten szeretnénk a babát)

Legjobb válasz: Baj is lehet, de spontán is lehet. Egy év után már ki is vizsgáltathatjátok magatokat.

Baj is lehet, de spontán is lehet. Egy év után már ki is vizsgáltathatjátok magatokat.
A kérdező hozzászólása: Kedves 9-es Kommentelõ :) Azta...pont ma lett pozitív a teszt! Éreztem én, hogy ma kell Titeket megkérdezni, hogy hogy vagytok? :) Nagyon GRATULA. Visszaolvastalak, jó hosszú volt az utatok ideáig, de nyugodtság és pihenés Neked :) Boldogságos izgalmas idõszak következik :) Érzel valami fizikai jelét a babócádnak? Boldog babavárást Neked, Nektek! Puszi!
A kérdező hozzászólása: Egyébként én a 36 évemet taposom. Kérdezted már 4-es és eddig elfelejtettem megírni!
A kérdező hozzászólása: ...vagyis 9-es kérdezted anno a korom, nem a 4-es...nah...elírtam, elnézést!...
Sziasztok, 8as válaszoló vagyok!Hát velem azóta történtek dolgok, volt 3hete laparoszkópiám!Ahol kiderült elvannak zárodva a petevezetékeim, + endom is van!Már be is jelentkeztünk lombikra!
9es vok. Nagyon boldog vok, még el sem hiszem, kicsit félek is, hátha megjön. Tünetek: 4-5 napja késik, melleim mostb kezdenek igazán feszülni, elõtte inkábba hónaljam szurkált, émelygés, ha eszem valamit, este meg reggel hányinger. Kívánós nem vagyok, nem is baj, fejem fájdogál, meg a hasam, de csak enyhén. Álmos is vok folyton, méhszájam zárt és megy feljebb, hõm 37, sokszor ráz a hideg. egyelõre ennyi.Ti elsõ babát szeretnétek,
A kérdező hozzászólása: 8-as válaszoló! Akkor lombik jön. És mikor lesz, melyik hónapban, napon? Szorítok nagyon! Ti minden lehetõt eddig megtettetek a babáért. Sikerülni fog! Sikerülnie kell, bízom benne, ahogy Ti is! A laporoszkópia elõtt az UH-n akkor már nem is láttak peteérést Nálad? Ebbõl gondolta a doki, hogy el lehet záródva a petevezeték? És úgy mentél átjárhatóságira? És a hormonok szintjei a vérbõl rendben voltak, vagy a véreredménybõl is következtetett elzárósára? Köszi elõre a választ. Elnézést a sok kérdésért.
A kérdező hozzászólása: 9-es :) Csak légy BOLDOG!!! :) Tök jó! Köszi a tünet-leírást :) ...azaz az "áldott állapotét" :) Ha az a baba már megtapadt a méhfalon, akkor szépen fog ott fejlõdni! Ezt kívánom!!!! :) Elsõ (és gondolom egyben utolsó, mivel már 35 éves vagyok, azaz pár napja múltam 35, 36-dik évemet járom :) ) bébink lenne.
8as válaszoló vagyok!Hát minden rendben volt, UH volt peteérés, hormonjaim is tökéletesek!Párommal is minden rendben van!Semmi nem utalt arra hogy esetleg el vannak zárodva a petevezetékeim!Igy gondolta a doki meg csinálja a lapart, ha van valami akkor ott tuti meg tudjuk, és akkor ha lehet meg is oldja!De sajna az endo mindent tönkre tett, bal petevezetékemet ki is kellet venni, a jobb is el van zárodva!Ezért nem tudtam teherbe esni 1 évig!DE nem bánom hgy nem vártam tovább, most már tudunk lépni:D Január 23-án megyünk az elsõ megbeszélésre!Ott megtudjuk milyen vizsgálatok kellenek!De remélem nem kell sok, mert ugye most vannak friss eredményeink!Én 24 éves vagyok!:D
A kérdező hozzászólása: Kedves 8-as! Hát ez tényleg hihetetlen, hogy se a véreredmény nem is utal semmire. De jól tetted, hogy belevágtál, vágtatok. Nagyon erõs vagy és legyél még egy kicsit! Biztos nem sok minden van már hátra. SZívbõl szorítok és ne adjátok fel, ha ennyire erõsek vagytok, sikerülni fog! Nagyon-nagyon szorítok! Puszika és köszi a választ, azért ha van kedved, amjd még írj, mi van Veletek, és biztos, hogy pár hónap és már a bébi a pocakban úszkál :) Csakis jót kívánok!
Hello 9es vok, a 17. immárnsikeres hónappal, remélem:) )) Ma teszteltem pozit:)
Szia! Négyes vagyok! novemberen ráálltunk a tesó projektre, de sajnos a szülés óta menstruációs problémáim vannak. Kiderült, hogy nincs is peteérésem! Karácsony után kezdem az elsõ clostilbegyt kúrát!
A kérdező hozzászólása: Hogy vagytok kedves komment-társaim? Esetleg valamelyikõtöknél megtörtént a csoda? Nálunk semmi, februárban küldöm a páromat (is) dokihoz. Én már hormonvizsgálatokon, UH-n voltam, az rendben. (Bár még van egy pár hormon, amit nem néztek nálam.)Mindenkinek szorítok 1000-el!
Nem feltétlenül egy év után érdemes orvoshoz fordulni.
1 év sikertelenség után el lehet kezdeni a kivzsgálásokat. ez kb 3 hónap igy nem árt ha elkezditek. persze van esély spontán is de jobb ha kiderül ha gond van mert akkor azt lehet kezelni.
Szia! Nekünk pont egy évre jött össze a baba, már mi is kezdtünk parázni, hogy baj van. Ha nem sikerült volna, akkor kezdtük volna a kivizsgálásokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Kedves 4-es. Amikor 1 évre sikerült nektek a bébi, akkor is számoltad azért, hogy ciklus közepe felé legyetek együtt? Hõmérõztél? Lt-teszt? Vagy már a sorsra bíztátok az egészet? Mi 2 naponta vagyunk átlagban együtt (számolgatás nélkül, így esik jól nekünk)lehet sok a jóból? És alkalmaztál gyertyaállást, vagy ilyen praktikákat? Vagy az felesleges?
Igen számoltunk is, és hõmérõztünk is, de csak fél év után. addig a sorsra bíztuk. Utána gyertyaállás, na meg a cickafark-palástfû tea.
A két naponta együttlét a legideálisabb. AZ orvosk is ezt ajánlják. A gyertyaállás csak akkor számit ha gond van a katonákkal, egyébként nem számit hogy felugrasz-e utána vagy sem. A legtjobb lenne ha a párod elmenne egy kiviszgálásra, az a legegyszerübb és legkiméletesebb része és máris egy oldalról biztosak lehettek. Aztán te is kezdhetnéd a hormon vérvételeket. Szerintem nincs értelme tovább várnotok ha már nagyon szeretnétek babát. Mi 4 éve küzdünk érte:(
Szia!Nekünk is pont most van 1éve h próbálkozunk, de már elkezdtük a vizsgálatokat!Nekem már 3-21 napi hormon meg van, volt 12napi peteérés nézés!Kedden megy párom !Kiderül h mi lesz!Nekem eddig jók az eredményeim!
Szia! Én a napokban leszek túl a 16. sikertelen hónapunkon:(((Kb. fél év után indultunk el: férjem spermája ok, bár 1 heréje van, daganat miatt másikat kivették 10 éve, hormonjaim: kicsit emelkedett prolaktin, szedem rá a bromocriptint 8 hónapja. Peteérésem van, méhpolipjaim voltak, megkapartak szept. végén, azóta helyrejött a nyálkahártyám.Ha megjön, megyek átjárhatóságira. februárban 35 évesek leszünk, 1. babát szeretnénk. Elkeseredtünk. Szóval, kb. ez 1 éve megy, ennyi kivizsgáláson vok túl. Te hány éves vagy?
MI pont ebben a hónapban, hogy egy éve próbálkozunk.Két vetélésem volt már.Ha ebben a hónapban sem jön össze, akkor kezdjük a kivizsgálásokat.
Nagyon szépen köszönöm:D Soha nem szabad fel adni, lesz babánk, 1x biztos:D

Egyutt vagyok a pasimmal 1 eve, es meg sexualis kapcsolatunk nem volt. Szuz vagyok, lefekudnek vele de felek hogy nehogy teherbe esek, talan azert mert sok szomszed ismerosom 17-18 eves koraban teherbe estek. Mit tegyek? 16/L

Legjobb válasz: Mit, mit... Használjatok bármilyen eszközt a fogamzásgátlásra, akár óvszert, akár tablettát, akár hüvelygyûrût, kúpot, vagy bármi mást. Aki rendesen használja ezeket, (jól húzza fel a gumit, nem össsze-vissza kapdossa a tablettát), az nem fog nyakra-fõre teherben maradni. Csak az, aki beveszi az olyan dumákat, hogy majd vigyázok. Meg aki azt hiszi, hogy egy-egy menet gumi nélkül is belefér, mert "velem ilyen úgyse eshet meg". Te pedig fogadd el, hogy nem szexelni fogsz, hanem technikai értelemben gyereket csinálni. Az egy dolog, hogy élvezet, és az élvezet miatt akarod kipróbálni, de a gyerekcsinálásban minden esetben benne van a pakliban, hogy tényleg lesz is belõle gyerek. Nincs rá sok esély, de egy csekélyke MINDIG van. Egyébként nyugodtan kérdezz rá anyádnál, ha egy éve együtt vagytok, és még csak most akartok egymással lefeküdni, szerintem nincs az a vaskalapos mama, akivel ne lehetne errõl a kérdésrõl beszélni. Nyugodtan beszélj vele arról, hogy nagyon félsz attól, hogy teherbe esel, és egy jó beszélgetés után könnyebb lesz. 16 évesen azért ekkora félelem, mert senkinek nincs mersze úgy oda állni a szülõk elég a gólyahírrel, hogy sejtelme sincs, mi lesz a reakció. Egyébként így az õsök is legalább tudják, hogy ti védekeztek rendesen, amúgy a fogamzásgátlásra is tõlük kell pénzt kérnetek. 32N

Mit, mit... Használjatok bármilyen eszközt a fogamzásgátlásra, akár óvszert, akár tablettát, akár hüvelygyûrût, kúpot, vagy bármi mást. Aki rendesen használja ezeket, (jól húzza fel a gumit, nem össsze-vissza kapdossa a tablettát), az nem fog nyakra-fõre teherben maradni. Csak az, aki beveszi az olyan dumákat, hogy majd vigyázok. Meg aki azt hiszi, hogy egy-egy menet gumi nélkül is belefér, mert "velem ilyen úgyse eshet meg". Te pedig fogadd el, hogy nem szexelni fogsz, hanem technikai értelemben gyereket csinálni. Az egy dolog, hogy élvezet, és az élvezet miatt akarod kipróbálni, de a gyerekcsinálásban minden esetben benne van a pakliban, hogy tényleg lesz is belõle gyerek. Nincs rá sok esély, de egy csekélyke MINDIG van. Egyébként nyugodtan kérdezz rá anyádnál, ha egy éve együtt vagytok, és még csak most akartok egymással lefeküdni, szerintem nincs az a vaskalapos mama, akivel ne lehetne errõl a kérdésrõl beszélni. Nyugodtan beszélj vele arról, hogy nagyon félsz attól, hogy teherbe esel, és egy jó beszélgetés után könnyebb lesz. 16 évesen azért ekkora félelem, mert senkinek nincs mersze úgy oda állni a szülõk elég a gólyahírrel, hogy sejtelme sincs, mi lesz a reakció. Egyébként így az õsök is legalább tudják, hogy ti védekeztek rendesen, amúgy a fogamzásgátlásra is tõlük kell pénzt kérnetek. 32N
használjatok gumit
A kérdező hozzászólása: gumival is felek, ismerek esetett ahol elszakadt a gumi
A kérdező hozzászólása: koszonom a tanacsot, anyukamal is megbeszeltem, o is ezt mondta, hogy vedekezzek, es akkor nem lesz semmi gond, de neki szegyelem elmondani hogy emiatt nem tudom elengedni magam es akkor meg faj ha nem vagyok felizgulva, ellazulva ..
ne görcsölj már ezen ennyit használjatok óvszert, ha az mégis elszakadna akkor majd rohantok venni esemény utáni tablettát Akik azt mondják, hogy gyógyszer és óvszer mellett estek teherbe azoknak a 99% hazudik és csak szépíteni akarja a dolgokat, mert szégyenli bevallani, hogy nem is védekeztek Én és több millió nõ sem estünk teherbe éveken át védekezés mellett. Ne félj már ennyire a szextõl
Szerintem még várj vele, 16 évesen fiatal vagy hozzá, akkor is fiatal lennél ha már 2 éve vagytok együtt.. Várj vele, és amikor már nem fogsz félni, vagyis tényleg érett leszel hozzá, akkor feküdj le vele!
igyatok elõtte egy kis bort az is segít. ne annyit hogy részegek legyetek, csak annyit amitõl ellazulsz. én is érzem magamon amikor többet beszélek, de még nem vagyok részeg, ha nem is ittál alkoholt edig még akkor is észre fogod venni hogy mikor jött el ez. húzza fel a barátod a gumit és mehet is nem lesz baj. több milióan használnak gumit akár hetente többször is és nincs baj egyiküknél sem. nem pont veled fog megesni, csk gumi nélkül ne rakja beléd és nem lesz baj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!