Találatok a következő kifejezésre: 1 éve Orvosnál már (3 db)

1 éve probálkozunk. Orvosnál már voltam, megvizsgált hüvelyultrahangal is, és azt mondta minden rendben. De akkor miért nem jött még össze a baba?

Sokszor a menzim 40. napra jön meg Az orvos aztmondta van peteérésem mert látta. akkor volt is. De mostanában megint nincs. Mit szedhetnék erre? Még ebben az évben nemakarok dokihoz menni.

Legjobb válasz: szia.én is kb 1 éve próbálkozunk.és a vizsgálatok nálam is jók.a doki türelemre intett.én nem vagyok már fiatal, ezért nehezebb a teherbeesés.Az orvos nem irt fel gyógyszert a 40 napos vérzéseidre, és a peteérésre,?amugy meg ne aggodj, és ne görcsölj.jön majd az a baba, nyugi, csak próbáld elterelni a gondolataid, és meg lesz az eredmény.kitartást.

szia.én is kb 1 éve próbálkozunk.és a vizsgálatok nálam is jók.a doki türelemre intett.én nem vagyok már fiatal, ezért nehezebb a teherbeesés.Az orvos nem irt fel gyógyszert a 40 napos vérzéseidre, és a peteérésre, ?amugy meg ne aggodj, és ne görcsölj.jön majd az a baba, nyugi, csak próbáld elterelni a gondolataid, és meg lesz az eredmény.kitartást.
Az interneten nagyon sok természetes "gyógymódot" találsz, ami rásegíthet a dologra. Pl a málnalevél tea elõrehozhatja a tüszõrepedést, segít a peteérésben, a palástfû tea segít a beágyazódásban. Olvastam még a kínai maca gyökér, ill. a Hormeel s cseppek (homeopátiás szer) jótékony hatásáról. Volt akinél a Closti nevû hormon tabi nem segített a pé-ben, de ezek a cseppek igen. Szóval szerintem érdemes kipróbálni õket! Sok sikert!

Már legalább 1 éve, de lehet, hogy több is észrevettem h a jobb kisszeméremajkam kilóg a nagyajkaim alól. Eléggé zavar. Voltam orvosnál, de szerinte ez nem betegség. Nem tudom, hogy mit gondoljak?

És nemrég lett egy barátom. De neki még nem mondtam, hogy a kisajkammal ilyen probléma van. Lassan más testi kapcsolatba is kerülhetünk és félek, hogy mit fog reagálni. Olvastam, hogy van akinek mind2 kilóg és ez normális, de nekem csak egy. :S

Legjobb válasz: Irigylem a problémáid...

Irigylem a problémáid...
A barátod nem fog vele foglalkozni, tapasztalat.:) Nekem pl. van egy jó nagy hegem a mellem mellett, és észre se vette.
Ez nem probléma, így van rendjén.
Ez nem betegség, hanem genetikai adottság.
nem rendellenes. A barátod észre se fogja venni nyugi.
Nekem az egyik kisajkam jóval nagyobb és az elõzõ párom (most nincs barátom) sosem panaszkodott miatta.
A kérdező hozzászólása: Dehát csak az egyik lóg ki. :S ez nem rendellenes így? :O
Miféle probléma? Csakis te csinálsz belõle problémát. Egyáltalán nem kóros. Sok nõnek van. Szerintem a barátod meg örülni fog, hogy egyáltalán közelebb engeded magadhoz, nemhogy ezzel foglalkozzon... 26/N
Ezen ne parázz, meert ez egy szexis dolog. Sokan irigyelnének érte.
Egy anatómiai variáció. Az ég világon semmi gond nincs ezzel.
Akkor sem rendellenes, miért nem érted már meg.

1 éve próbálkozunk. Velem és a párommal is minden oké. Én már két orvosnál is voltam, de tényleg semmi bajt nem találnak. Ez miért van?

peteérésem is van. az orvos azt mondta van mert látta.Csak az a baj hogy sokszor volt cisztám. Igyhát nemminden honapban van peteérésem. nagyon elvagyok keseredven.Multkor 3 hetet késett. Ciszta miatt. Ennyit még sosem késett,még ciszta miatt sem . Én persze teljesen beleéltem magam a terhességbe.És mikor megjött,egy világ omlott össze bennem. Most meg mérosszabb,mert tavasz van és mindenhol kismamákat látni. Igy meg még nehezebb. Ráadásul akkor meg olyan lassan telnek a napok mikor a menzit(nem) várom. kérem az is irjon aki ugyanilyen cip?be jár mint én.

Legjobb válasz: nekem mindkéz sógornõm ilyen helyzetben járt.az egyiknek magas volt a tejtermelést felelõs hormonja=fogamzásgátlással.beállították neki,köv hónapban rögtön terhes lett. a másik sógornõmnek pedig magas volt a vércukra,õ is cisztás és sok a tesztoszteron hormonja. neked volt vérvételbõl hormonszint mérésed?próbáld meg,ha még nem volt.na meg ott van a petevezeték átfúvás,arról is sok jót hallottam. sok sikert!

nekem mindkéz sógornõm ilyen helyzetben járt.az egyiknek magas volt a tejtermelést felelõs hormonja=fogamzásgátlással.beállították neki, köv hónapban rögtön terhes lett. a másik sógornõmnek pedig magas volt a vércukra, õ is cisztás és sok a tesztoszteron hormonja. neked volt vérvételbõl hormonszint mérésed?próbáld meg, ha még nem volt.na meg ott van a petevezeték átfúvás, arról is sok jót hallottam. sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!