Találatok a következő kifejezésre: 1 éve Orvosnál (12 db)

1 éve probálkozunk. Orvosnál már voltam, megvizsgált hüvelyultrahangal is, és azt mondta minden rendben. De akkor miért nem jött még össze a baba?

Sokszor a menzim 40. napra jön meg Az orvos aztmondta van peteérésem mert látta. akkor volt is. De mostanában megint nincs. Mit szedhetnék erre? Még ebben az évben nemakarok dokihoz menni.

Legjobb válasz: szia.én is kb 1 éve próbálkozunk.és a vizsgálatok nálam is jók.a doki türelemre intett.én nem vagyok már fiatal, ezért nehezebb a teherbeesés.Az orvos nem irt fel gyógyszert a 40 napos vérzéseidre, és a peteérésre,?amugy meg ne aggodj, és ne görcsölj.jön majd az a baba, nyugi, csak próbáld elterelni a gondolataid, és meg lesz az eredmény.kitartást.

szia.én is kb 1 éve próbálkozunk.és a vizsgálatok nálam is jók.a doki türelemre intett.én nem vagyok már fiatal, ezért nehezebb a teherbeesés.Az orvos nem irt fel gyógyszert a 40 napos vérzéseidre, és a peteérésre, ?amugy meg ne aggodj, és ne görcsölj.jön majd az a baba, nyugi, csak próbáld elterelni a gondolataid, és meg lesz az eredmény.kitartást.
Az interneten nagyon sok természetes "gyógymódot" találsz, ami rásegíthet a dologra. Pl a málnalevél tea elõrehozhatja a tüszõrepedést, segít a peteérésben, a palástfû tea segít a beágyazódásban. Olvastam még a kínai maca gyökér, ill. a Hormeel s cseppek (homeopátiás szer) jótékony hatásáról. Volt akinél a Closti nevû hormon tabi nem segített a pé-ben, de ezek a cseppek igen. Szóval szerintem érdemes kipróbálni õket! Sok sikert!

Ki az aki 1 éve próbálkozik és volt orvosnál? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Sziasztok, mi tobb mint egy eve probalkozunk, a meddosegiben oktoberben allapitottak meg meg nalam a PCOS-t. A ferjem rendben szerencsere. Most kezdem a Clostyt, szoval remelem hamarosan babazunk! Sok sikert mindenkinek!

Sziasztok, mi tobb mint egy eve probalkozunk, a meddosegiben oktoberben allapitottak meg meg nalam a PCOS-t. A ferjem rendben szerencsere. Most kezdem a Clostyt, szoval remelem hamarosan babazunk! Sok sikert mindenkinek!
szia! Mi 1, 5 éve próbálkozunk. A férjemet vizsgáltatta ki elösször az orvosom, mert azt mondta, hogy egyszerûbb elösször a férfit kizárni. Igaza is volt a mi esetünkbe, mert a férjemnek here viszérve volt. Egyébként ez úgy derült ki, hogy a spermavizsgálat eredménye nem volt valami jó. Megmûtötték, 3 hónap múlva ment kontrollra az eredményei 80%-ban javultak.:) Ez egy év után volt, mert mi az egy év leteltével mentünk orvoshoz. Most ott tartunk, hogy az orvosom most írt clostit 2 havi adagot. Ha ez sem segít, akkor kezd el engem vizsgálni. Megmondom õszintén, hogy ez nekem elég furcsa, mert azon kívül, hogy rákszûrést vett le, meg megvizsgált nem csinált mást. Se ultrahangot, se hormon, semmi. Érdekes nem, de azt mondta, hogy õ feleslegesen nem akar vizsgálódni. Most egyébként furcsán érzem magam, keddre nem várom. Remélem, nem kell már a gyógyszert kiváltanom. Neked is szorítok, mielõbbi sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm szépen a válaszodat!!! Amit írtál, az tényleg nagyon furcsa, én biztos orvost váltanék, mert 1 év után szerintem egy vizsgálat sem felesleges!! Én 2 hét múlva megyek, de ragaszkodni fogok mindenféle vizsgálathoz! Drukkolok, hogy hamar összejöjjön a babátok!
Mi nyáron lesz egy éve, hogy próbálkozunk. Alapvizsgálatok után (hormon vérbõl, UH) nálam minden ok, de kiderült, hogy a férjemnek herevisszértágulata van. Megmûtötték, remélem hamarosan sikerülni fog a babóca! Sok sikert nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Mindenkinek drukkolok!!!
Mi 1 éve és 3 hónapja próbálkozunk. Nagyon nehéz volt a vizsgálatokat "kikönyörögni" a dokitól és közben 2x dokit is váltottam, pedig 30 múltam és elsõ baba ... Nekem volt hormonvizsgálatom, volt pár closti hónapom és múlt hónapban egy laporoszkópiás átjárhatósági mûtétem. Férjem volt urológusnál és spermavizsgálaton. Mindkettõnk eredményei nagyon jól voltak. Nekem a doki azt mondta, hogy ezt nevezik ismeretlen eredetû meddõségnek. Áprilisra tervezem az elsõ inszemet, bár türelemre intettek, de nagyon nem megy ...
én 4 hónaop sikertelenség után kezdtem el orvoshoz járni... peteérés stb.. majd elfogyasztottam 4 orvost, mire az 5. segített és két hónap alatt megfogant a bébi.. Rendszertelen ciklussal mentem, vagyis minden hónapban megvolt a menszeszem, csak nem mindíg ugyanannyi napra jött meg. Javított a prolaktin szintemen és össze is jött, pedig aztán mi rendesen rá voltunk álva a dologra. LH teszt, hõmérõ, 12 napon keresztül sex...stb. Aztán ez a doki hamar rájött a lényegre és sikerrel jártunk. ÉN azért nem vártam meg az egy év türelmi idõt , mert akkor 1 év próbálkozás, majd megint hónapok mire rájönnek mi a gond, vizsgálatok... szóval nem akartam 2-3 évet ezzel várni. Drukkolok neked is nagyon!!!
Mi a 0.próbálkozásnál az optimális családtervezõbe mentünk(Bolgárkerék), ott autómatikusan mondták, hogy hõmérõzés, és a férjemet is preventíve megvizsgálták.A hõmérõzésbõl ki is derült, hogy nincs rendes peteérés.A saját dokimhoz mentem, 2 hónap sima próbálkozást kért, aztán clostit kaptam, és uh-n nézte a peteérést.innen 5 hó múlva sikerült.(így is majdnem egy év ment el.szerintem sem érdemes 1 évet várni, minimum egy spermavizsgálat, hogy minden ok-e)Ma 2 éves a lányunk.Most tesót szeretnénk, de még spontán próbálkozunk.(csak 4 hóig)

Lassan 1 éve hogy a párommal próbálkozunk, de eddig sikertelen volt. Orvosnál még nem voltam. Hallottam az elevitről, hogy a terhesség előtt 2-3 hónappal kell szedni. Tényleg hatásos?

Legjobb válasz: Az Elevit egy olyan készítmény, amely vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Azért szokták javasolni a szedését már a terhesség elõtt, hogy a szervezetet segítse felkészülni, "elraktározni" a szükséges vitaminokat. De a teherbeesést nem segíti! Mi a párommal két hónapja próbálkozunk és az orvosom nekem azt javasolta, hogyha fél év elteltével még mindig nincs "eredmény", menjek vissza és megbeszéljük. Egyébként én szedem az Elevitet. Ha többet akarsz megtudni róla, nézd meg az oldalukat. Remélem hamarosan "pozitívra" fordul az életed!

Az Elevit egy olyan készítmény, amely vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Azért szokták javasolni a szedését már a terhesség elõtt, hogy a szervezetet segítse felkészülni, "elraktározni" a szükséges vitaminokat. De a teherbeesést nem segíti! Mi a párommal két hónapja próbálkozunk és az orvosom nekem azt javasolta, hogyha fél év elteltével még mindig nincs "eredmény", menjek vissza és megbeszéljük. Egyébként én szedem az Elevitet. Ha többet akarsz megtudni róla, nézd meg az oldalukat. Remélem hamarosan "pozitívra" fordul az életed!
szia, ÉN NEM AZ ELEVITET, HANEM A GRAVIDÁT SZEDEM, ÉN IS SZERETNÉK MÁR KISBABÁT. DE NEKÜNK NÖVEMBER ÓTA NEM AKAR ÖSSZE JÖNNI. SZTEM MENJ EL DOKIHOZ, JA ÉS ÉN KB. MINDEN MÁSNAPP VESZEK BE EGY GRAVIDÁT... ÁRTANI NEM ÁRT.. HÁTHA... :) SZURKOLOK...
Szia. A terhes vitaminok nem csodaszerek. Ha még nem voltál orvosnál akkor minél hamarabb menj(menjetek) el. De az is lehet, hogy annyira szeretnéd a babát, hogy lelki okai vannak hogy még nem jött össze. Az én barátnõmnek semmi egészségügyi baja nincs, és másfél éve nem tud teherbe esni sajnos. Remélem nálatok hamarosan kopogtat a gólya.
Sajnos a teherbeesést egyik vitamin sem segíti!
Kérj az orvosodtól hormonvizsgálatot. Ha azzal van gond, hiába szedsz vitamint! Sajnos, a mai nõk tipikus problémája a magas prolaktin szint (Ok: stressz, feszültség, túlsúly), ami nem engedi, hogy teherbe essél. A jó hír, hogy gyógyszerrel viszonylag hamar kezelhetõ. Ha ez sem segít, jön a HSG. Szerintem mindenféleképp menj el most már orvoshoz. Lehet az is, hogy a pároddal van a baj...
Nemrég bebizonyíatották hogy az Elevit miatt sok baba született betegen, NE SZEDD! Inkább szedj megbízhatóbb vitaminokat mint a szupradin vagy a Calcium magnézium cink...esetleg sörélesztõ...ezeg a termes bigyók általában csak vakítások már tablettában is ugyanezek az anyagok vannak...
14 mm teherbeeséshez nagyon jó érték, felritkulást meg a terhesség nagyon korai szakaszában szoktak látni, a beágyazódás helyén.
Nagyon sajnálom! :o( Kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön most már a baba!
A kérdező hozzászólása: Ma napra pontosan megjött... :( jön a hormon vizsgálat ezután.
A kérdező hozzászólása: rendben
Próbáljatok ne nagyon rágörcsölni (tudom ez nem könnyû) a babára, mert sokaknál ez a baj. Keress magadnak valami hobbit, ami kicsit eltereli a gondolataidat! Várjuk majd a visszajelzésed, hogy sikerült e baby!
A kérdező hozzászólása: engem is ez zavar, h az elsõ szinte be sem volt tervezve és jött, most meg már nagyon szettnénk és tessék, semmi. az egy év alatt ami módszer praktika létezett kipróbáltuk, most jön az orvostudomány... én már kezdem elveszteni a hitemet ez ügybe, feladom, h lesz 2. gyerek, a sok csalódások miatt.
Bocs az offért! Mi is mostanában tervezzük a második babát...amit írtál, hogy a második nehezen jön össze az engem is megijesztett, mert a kisfiúnk nekünk is elsõre összejött...na majd kiderül. Az idõt igyekszem noszogatni, hogy gyorsan elteljen az a 1, 5 hét ;o)
A kérdező hozzászólása: 1, 5 hét után kiderül mi van.... de addig hosszú lesz..
ha nem a ciklusod 17.napján lenne ez a lelet, akkor én is azt mondanám, hogy esetleg sikerült a baba - nekem is ez volt annó 5 hetesen a leletemen. De ez inkább más lehet. Felritkulás nem csak gyereket jelez, hanem problémát is...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget. én is nagyon várom már a gólyát, kezdem elveszteni a reményt. fõleg azért is mert az elsõ gyerek elsõre összejött, a másikkal meg szenvedünk.
A kérdező hozzászólása: a ciklus 17. napján voltam igen ha megjön akkor hormonális vérvételre küldött el majd... lényegében arra lennék kíváncsi, h van remény ebben a hónapban, vagy nincs...a bábára végre.
Elsõ vagyok.Nem tudom, én így értelmeztem, az tényleg fontos lehet, ahogy írták elõttem, hogy a ciklusod hányadik napján voltál, de szerintem van esélye a terhességnek.De ez csak az én véleményem.
Most, hogy az elsõ válaszát elolvastam lehet félreértettem valamit...most akkor gyanítod, hogy terhes vagy?
Az endometrium az a méhnyálkahártya, ami belül a méhet borítja. A ciklus során ez megvastagszik, majd vérzés kíséretében leválik, ha nem történik beágyazódás.Fundus, az a méhtest felsõ része. A nyakcsatorna a méh alsó fele (nagy vonalakban). Nem tudom ezekre voltál e kíváncsi. Mondjuk én úgy tudom, hogy a méhnyálkahártya egyenletesen vastag mindenhol...ha nem így van, mint ahogy a te esetedben nehezebb az esetleges megtermékenyített petesejt megtapadása. Dokid írt fel valamit? Visszarendelt? Mondjuk ami még lényeges az az, hogy a ciklusod hányadik napján voltál a dokinál.
A kérdező hozzászólása: akkor még semmi sem biztos
A kérdező hozzászólása: Készen lett a hormonszint mérés a következõ adatokkal ciklus 2. napján sTSH 1, 820 E2 40, 5 FSH 8, 7 LH 6, 9 PRL 15, 11 a ciklus 21. napján E2 211, 3 PRL 18, 62 Progeszteron 12, 11 akkor ez most mit jelent????

Már legalább 1 éve, de lehet, hogy több is észrevettem h a jobb kisszeméremajkam kilóg a nagyajkaim alól. Eléggé zavar. Voltam orvosnál, de szerinte ez nem betegség. Nem tudom, hogy mit gondoljak?

És nemrég lett egy barátom. De neki még nem mondtam, hogy a kisajkammal ilyen probléma van. Lassan más testi kapcsolatba is kerülhetünk és félek, hogy mit fog reagálni. Olvastam, hogy van akinek mind2 kilóg és ez normális, de nekem csak egy. :S

Legjobb válasz: Irigylem a problémáid...

Irigylem a problémáid...
A barátod nem fog vele foglalkozni, tapasztalat.:) Nekem pl. van egy jó nagy hegem a mellem mellett, és észre se vette.
Ez nem probléma, így van rendjén.
Ez nem betegség, hanem genetikai adottság.
nem rendellenes. A barátod észre se fogja venni nyugi.
Nekem az egyik kisajkam jóval nagyobb és az elõzõ párom (most nincs barátom) sosem panaszkodott miatta.
A kérdező hozzászólása: Dehát csak az egyik lóg ki. :S ez nem rendellenes így? :O
Miféle probléma? Csakis te csinálsz belõle problémát. Egyáltalán nem kóros. Sok nõnek van. Szerintem a barátod meg örülni fog, hogy egyáltalán közelebb engeded magadhoz, nemhogy ezzel foglalkozzon... 26/N
Ezen ne parázz, meert ez egy szexis dolog. Sokan irigyelnének érte.
Egy anatómiai variáció. Az ég világon semmi gond nincs ezzel.
Akkor sem rendellenes, miért nem érted már meg.

1 éve próbálkozunk. Velem és a párommal is minden oké. Én már két orvosnál is voltam, de tényleg semmi bajt nem találnak. Ez miért van?

peteérésem is van. az orvos azt mondta van mert látta.Csak az a baj hogy sokszor volt cisztám. Igyhát nemminden honapban van peteérésem. nagyon elvagyok keseredven.Multkor 3 hetet késett. Ciszta miatt. Ennyit még sosem késett,még ciszta miatt sem . Én persze teljesen beleéltem magam a terhességbe.És mikor megjött,egy világ omlott össze bennem. Most meg mérosszabb,mert tavasz van és mindenhol kismamákat látni. Igy meg még nehezebb. Ráadásul akkor meg olyan lassan telnek a napok mikor a menzit(nem) várom. kérem az is irjon aki ugyanilyen cip?be jár mint én.

Legjobb válasz: nekem mindkéz sógornõm ilyen helyzetben járt.az egyiknek magas volt a tejtermelést felelõs hormonja=fogamzásgátlással.beállították neki,köv hónapban rögtön terhes lett. a másik sógornõmnek pedig magas volt a vércukra,õ is cisztás és sok a tesztoszteron hormonja. neked volt vérvételbõl hormonszint mérésed?próbáld meg,ha még nem volt.na meg ott van a petevezeték átfúvás,arról is sok jót hallottam. sok sikert!

nekem mindkéz sógornõm ilyen helyzetben járt.az egyiknek magas volt a tejtermelést felelõs hormonja=fogamzásgátlással.beállították neki, köv hónapban rögtön terhes lett. a másik sógornõmnek pedig magas volt a vércukra, õ is cisztás és sok a tesztoszteron hormonja. neked volt vérvételbõl hormonszint mérésed?próbáld meg, ha még nem volt.na meg ott van a petevezeték átfúvás, arról is sok jót hallottam. sok sikert!

Tisztelt Doktor úr! Évek ott küzdök hüvelygombával, ami sok folyással jár, ami büdös is. Voltam orvosnál, kaptam rá antibiotikumot meg heti 1×1 kapszulát kaptam és ezután 3 db hüvelykúpot. A férjem pedig csak antibiotikumot kapott, ami úgy tűnt hogy haszn

Tisztelt Doktor úr! Évek ott küzdök hüvelygombával, ami sok folyással jár, ami büdös is. Voltam orvosnál, kaptam rá antibiotikumot meg heti 1×1 kapszulát kaptam és ezután 3 db hüvelykúpot. A férjem pedig csak antibiotikumot kapott, ami úgy tűnt hogy használ, kevesebb lett a folyásom és enyhült a szag is, de elmúlni nem múlt el teljesen. A hüvelyem körül apró kiütésszerű tapintható, ami a szemérem ajkamig terjedt, ég de leginkább viszket. Volt citológiai vizsgálatom az P2-es lett. Sokszor van ezek mellet petefészek gyulladásom. Lehet ennek is köze a gombás fertőzésemhez? Mindemellet 3 császár metszésem volt, ami után el lettem kötve. Kérem, segítsen, hogy mennyire súlyosak a tüneteim. Holnap megyek orvoshoz és hogy mennyi időbe fog telni, amíg meggyógyulok? Köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Erre sajnos nem tudok választ adni pusztán az elmondottak alapján. Ráadásul több zavaros információt is ír, mert pl. a gombás fertőzést nem antibiotikummal kell kezelni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Erre sajnos nem tudok választ adni pusztán az elmondottak alapján. Ráadásul több zavaros információt is ír, mert pl. a gombás fertőzést nem antibiotikummal kell kezelni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Évek ott küzdök hüvelygombával, ami sok folyással jár, ami büdös is. Voltam orvosnál, kaptam rá antibiotikumot meg heti 1×1 kapszulát kaptam és ezután 3 db hüvelykúpot. A férjem pedig csak antibiotikumot kapott, ami úgy tűnt hogy haszn

Tisztelt Doktor úr! Évek ott küzdök hüvelygombával, ami sok folyással jár, ami büdös is. Voltam orvosnál, kaptam rá antibiotikumot meg heti 1×1 kapszulát kaptam és ezután 3 db hüvelykúpot. A férjem pedig csak antibiotikumot kapott, ami úgy tűnt hogy használ, kevesebb lett a folyásom és enyhült a szag is, de elmúlni nem múlt el teljesen. A hüvelyem körül apró kiütésszerű tapintható, ami a szemérem ajkamig terjedt, ég de leginkább viszket. Volt citológiai vizsgálatom az P2-es lett. Sokszor van ezek mellet petefészek gyulladásom. Lehet ennek is köze a gombás fertőzésemhez? Mindemellet 3 császár metszésem volt, ami után el lettem kötve. Kérem, segítsen, hogy mennyire súlyosak a tüneteim. Holnap megyek orvoshoz és hogy mennyi időbe fog telni, amíg meggyógyulok? Köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Erre sajnos nem tudok választ adni pusztán az elmondottak alapján. Ráadásul több zavaros információt is ír, mert pl. a gombás fertőzést nem antibiotikummal kell kezelni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Erre sajnos nem tudok választ adni pusztán az elmondottak alapján. Ráadásul több zavaros információt is ír, mert pl. a gombás fertőzést nem antibiotikummal kell kezelni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 2 éve szedem a Tulita nevű gyógyszert , eddig semmilyen panaszom nem volt, kb. 1 hónapja barna folyásom volt néhány napig, aztán most újra, de most vérzés jelentkezett. Voltam orvosnál, azt mondta, hogy semmilyen nőgyógyászati problémá

Tisztelt Doktor Úr! 2 éve szedem a Tulita nevű gyógyszert , eddig semmilyen panaszom nem volt, kb. 1 hónapja barna folyásom volt néhány napig, aztán most újra, de most vérzés jelentkezett. Voltam orvosnál, azt mondta, hogy semmilyen nőgyógyászati problémát nem lát , amennyiben újra jelentkezik a vérzés, hagyjam abba a tabletta szedését. Azt szeretném tudni, hogy mit javasol Ön ebben az esetben, lehet-e más oka is ennek a vérzésnek? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Zsuzsi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben az említett készítmény szedése mellett köztivérzés fordul elő, másik gyógyszerre való áttérés javasolt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben az említett készítmény szedése mellett köztivérzés fordul elő, másik gyógyszerre való áttérés javasolt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 2 éve szedem a Tulita nevű gyógyszert , eddig semmilyen panaszom nem volt, kb. 1 hónapja barna folyásom volt néhány napig, aztán most újra, de most vérzés jelentkezett. Voltam orvosnál, azt mondta, hogy semmilyen nőgyógyászati problémá

Tisztelt Doktor Úr! 2 éve szedem a Tulita nevű gyógyszert , eddig semmilyen panaszom nem volt, kb. 1 hónapja barna folyásom volt néhány napig, aztán most újra, de most vérzés jelentkezett. Voltam orvosnál, azt mondta, hogy semmilyen nőgyógyászati problémát nem lát , amennyiben újra jelentkezik a vérzés, hagyjam abba a tabletta szedését. Azt szeretném tudni, hogy mit javasol Ön ebben az esetben, lehet-e más oka is ennek a vérzésnek? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Zsuzsi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben az említett készítmény szedése mellett köztivérzés fordul elő, másik gyógyszerre való áttérés javasolt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben az említett készítmény szedése mellett köztivérzés fordul elő, másik gyógyszerre való áttérés javasolt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!