Találatok a következő kifejezésre: 1 éve és még semmi. Már (15 db)

1 éve próbálkozunk és még semmi. Már aggódnom kéne azon hogy lehetek-e tehes?

orvosnál voltam és semmi bajom. peteérésem is van. de akkor miért nem jön össze? ti hány éve próbálkoztok?

Legjobb válasz: Akkor lehet hogy a párodnak is el kellene mennie, lehet, hogy vele van valami. Ha nem jön össze nem csk veled lehet baj, hanem vele is.

Akkor lehet hogy a párodnak is el kellene mennie, lehet, hogy vele van valami. Ha nem jön össze nem csk veled lehet baj, hanem vele is.
andrológiára kellene menni a pároddal
Nem tudom mennyire próbáltál görbét vezetni, lh-zni, nyálkát figyelni stb....
Szia! Mi is hasonló cipõben járunk mint te. 1 éve próbálkozunk mi is. Nálam a doki szerint minden ok! Doki még annyit mondott, hogy ha tavsszal sem jön össze akkor menjek vissza hozzá és akkor engem is páromat is elküldi egyéb kivizsgálásokra. Szerintem nálam csak "görcsösen akarom" szindróma van semmi más. Jó lenne ha nemcsak ezen járna az eszem, de ez nehéz mert mindenhol kismamát látok+itt a jó idõ és babkocsis fiatal anyukákat látni mindenhol....

4 éve ismerek egy srácot abból 2 szer jártunk! Szakítót velem! és már eltelt 1 év és azóta várok rá már lefeküdtem velle és még mindig semmi! Meg azt mondta hogy azzért nem foglalkozik velem mert nem tud a szemembe nézni! Ez vajon igazz?

Legjobb válasz: Egyrészt tanulj meg írni, mielõtt dugnál. Másrészt meg hogy lehet 4 év alatt 2-szer járni valakivel? Ha én járok valakivel az legalább 3 év. Amit meg írni akartál az így néz ki: 4 éve ismerek egy srácot, abból 2-szer jártunk! Szakított velem. Már eltelt 1 év és azóta várok rá. Lefeküdtem vele és még mindig semmi! Azt mondta, hogy azért nem foglalkozik velem, mert nem tud a szemembe nézni! Ez vajon igaz?

Egyrészt tanulj meg írni, mielõtt dugnál. Másrészt meg hogy lehet 4 év alatt 2-szer járni valakivel? Ha én járok valakivel az legalább 3 év. Amit meg írni akartál az így néz ki: 4 éve ismerek egy srácot, abból 2-szer jártunk! Szakított velem. Már eltelt 1 év és azóta várok rá. Lefeküdtem vele és még mindig semmi! Azt mondta, hogy azért nem foglalkozik velem, mert nem tud a szemembe nézni! Ez vajon igaz?
üdv az átvert lányok klubjába :DDDDDD IGAZ!!!az hogy kihasznált gratula szép :D
Ha épp nincs nõje akkor vagy csak jó neki egy kis szexre
A kérdező hozzászólása: figyelj akkor nem kell ide irni nem mind 1 neked hogy én higy irok hmm??? ne legyen mán ojan fontos nah szijja jah ls ha ilyeneket írsz ide akkor nem muszáj nah szia
Szerintem igaz, a pasik már csak ilyenek.. nem mind!!:D 85%-a... Én is már jártam így nemolyan rég....:S Elõször ismerd meg és utána dönts ilyen dolgokról sztem.. 14/L

Párommal már 2 éve próbálkozunk hogy összejöjjön egy kisbaba. Kb.1 éve és 3 hónapja össze is jött, de sajnos elvetéltem és meg kellett kaparni. Azóta semmi jele hogy sikerülne. Mit tegyek hogy sikerüljön? Már nagyon szeretnénk.

Milyen praktikákat, trükköket tudnék használni, hogy végre sikerüljön?

Legjobb válasz: Doki vizsgált már benneteket, hogy minden rendben van e??? Hormonvizsgálat, petevezeték átjárhatóság, spermavizsgálat, uh?

Doki vizsgált már benneteket, hogy minden rendben van e??? Hormonvizsgálat, petevezeték átjárhatóság, spermavizsgálat, uh?
Csak a doki tud segiteni, ezek a házi praktikák nem jönnek be a legtöbb babona, ezek nélkül is sikerülne. Ha dokinál voltatok és mind2en rendben vagytok akkor pszihologust is érdemes lenne felkeresni.
Kedves 4es hsz, engem is erdekelne a cikkek, el tudnad nekem is kuldeni. Koszi.
A kérdező hozzászólása: Akkor elmegyek orvoshoz és kivizsgáltatom hogy mi lehet a gond. Köszönöm segítségeteket.
A kérdező hozzászólása: 4-es hozzászóló érdekelne a dolog. [email protected] a címem. Köszönöm


1 éve jött meg elöször az első menzeszem majd utána semmi sem volt (mármint hogy megjött egszer és kész utána már többször nem. ) most nemrég jött meg újra. és nemtudom hogyha pettingeltem a pasimmal akkor lehetek terhes?

Mert nemtudom most ebb?l megállapitani . Mert nemtudom hogy mikor jön meg és mikor nem. Mit csináljak ??

Legjobb válasz: pettingtõl nem lehetsz terhes. anyám

pettingtõl nem lehetsz terhes. anyám
Hány éves vagy? Mit értesz petting alatt?Vagyis történt közösülés?

Két nap alatt 11-böl 4db neon maradt meg. Több mint 1 éve hogy meg vannak és semmi problema nem volt velük . Most is csak azt vettem észre hogy nagyon furcsán usznak. Mivolt a baj?

Legjobb válasz: Lehet, hogy kiöregedtek, mivel kis testû halak, így nem élnek sokáig és azt sem tudhatjuk, hogy milyen idõsen vásároljuk meg õket. Az is lehet, hogy fertõzést kaptak, de ha a többi halnak nincs baja, akkor nem valószínû, de azért érdemes lenne a vízbe Sera baktopurt tenned, mert van úgynevezett neonbetegség, ami csak a neonhalakat támadja, de most épp nem találom, hogy mi a tünete, hogy az lehetett-e nálad is a baj.

Lehet, hogy kiöregedtek, mivel kis testû halak, így nem élnek sokáig és azt sem tudhatjuk, hogy milyen idõsen vásároljuk meg õket. Az is lehet, hogy fertõzést kaptak, de ha a többi halnak nincs baja, akkor nem valószínû, de azért érdemes lenne a vízbe Sera baktopurt tenned, mert van úgynevezett neonbetegség, ami csak a neonhalakat támadja, de most épp nem találom, hogy mi a tünete, hogy az lehetett-e nálad is a baj.
Volt egy kis idõm és utánanéztem a neonbetegségnek. Semmiféle bajuk nem volt a halaidnak, mert akkor kifakultak volna és egy fehér folt keletkezett volna az úszójuknál, ami az egész testükre átterjed késõbb. Valószínûleg csak kiöregedett az állomány. Várd meg míg az utolsó is elpusztul, és utána telepítsd újra az akváriumot.
neonhalak nálunk is mindig elpusztultak. Viszont ha nem vagy elég gyakorlott akvarista figyelj arra, hogy nagyon ritkán cseréld le a vizet és kéthavonta is max a kétharmadát töltsd újra, nagyomosás elég 2 évente (kavics, stb) ha ezeket nem tartod be, kiölöd a hasznos baktériumokat és megmérgezed a halaidat a saját bomlástermékükkel, amik így nem tudnak lebomlani. Gondoltam azért leírom, hátha segít, ja igen a másik, hogy képesek magukat halálra zabálni, illetve igényesek az oxigéndús környezetre (sok, sok, sok és amennyit most elképzeltél, annál kétszer több növény kell)

A párommal 1, 5 éve vagyunk együtt. És az a baj, hogy ha van valami kisebb vita vagy valami dolgot meg kell beszélni akkor én nem beszélek meg semmit és inkább bunkózok. Nem akarom bántani már, de elveszíteni sem akarom. Mit tegyek?

nem akarok vele bunkózni és valahol ezt tudom is akkor hogy nem kéne, de mégsem beszélem vele meg normálisan. Õ azt mondta hogy nagyon szeret és segít mindenben hogy megváltozzak és ne legyen bunkó..csak mivel ez nem most kezd?dött, hogy én ilyen lettem(mert nem voltam mindig ilyen) hogy az ? türelme sem végtelen..és ? is szeretné rajtam látni, hogy teszek azért, hogy megbeszéljük normálisan a dolgokat...nem akarom elveszíteni de bántani sem akarom..csak valahogy nem tudom rávenni magamat arra hogy most nem bunkózni kéne hanem normálisan megbeszélni..:-(( segítsetek lécci!

Legjobb válasz: No...hát kicsit mintha "magunkat" (barátomat és magamat) látnám...a kapcsolatunk elején, én voltam, most Õ ilyen...az utóbbi hónapban lelkileg olyan közel kerültünk egymáshoz, hogy minden veszekedés abba torkollik, hogy röhögni kezdünk és megöleljük egymást..legutóbb mikor "bunkó" (hát nem éppen a jó szó) volt velem kerek perec azt mondtam neki, hogy nem fogom ezt sokáig csinálni(azt hogy minden nap bõgök miatta)ezt felfogta, másnap jött és bocsánatot kért és azt mondta hogy változni fog...mondtam neki h ne megigérje, hanem lássam rajta a változást...Te is ezt kéne tenned, ne igérj semmit! egyszerûen ha pitiáner veszekedésrõl van szó számolj el magadban 10-ig, mig lenyugszol. Mert ahogy mondod a barátod türelme sem végtelen. A másik módszerem az az, hogy egy klassz kis pillanatban (mikor tényleg minden oké) felhozom, hogy milyen kis marhaságon veszekedtünk legutóbb...és mindketten belátjuk. Ha belátod hogy hibázol az már jó pont:) és a javuláshoz vezetõ út elsõ lépése...remélem segitettem:)

No...hát kicsit mintha "magunkat" (barátomat és magamat) látnám...a kapcsolatunk elején, én voltam, most Õ ilyen...az utóbbi hónapban lelkileg olyan közel kerültünk egymáshoz, hogy minden veszekedés abba torkollik, hogy röhögni kezdünk és megöleljük egymást..legutóbb mikor "bunkó" (hát nem éppen a jó szó) volt velem kerek perec azt mondtam neki, hogy nem fogom ezt sokáig csinálni(azt hogy minden nap bõgök miatta)ezt felfogta, másnap jött és bocsánatot kért és azt mondta hogy változni fog...mondtam neki h ne megigérje, hanem lássam rajta a változást...Te is ezt kéne tenned, ne igérj semmit! egyszerûen ha pitiáner veszekedésrõl van szó számolj el magadban 10-ig, mig lenyugszol. Mert ahogy mondod a barátod türelme sem végtelen. A másik módszerem az az, hogy egy klassz kis pillanatban (mikor tényleg minden oké) felhozom, hogy milyen kis marhaságon veszekedtünk legutóbb...és mindketten belátjuk. Ha belátod hogy hibázol az már jó pont:) és a javuláshoz vezetõ út elsõ lépése...remélem segitettem:)
Szerintem az egészet önmagadba kéne sokkal lazábban venned! Talán ez olyan, mint valami, amit meg kell csinálni /oldani, és te lusta vagy megoldani. :) És ehelyett inkább.. így "könnyebb"/nek tûnik. Pedig így még rosszabb. El tudom képzelni ezt az érzést, de ezt látod te is tudod, hogy ehhez te is kellesz! Akarnod kell , mégpedig a barátodért. A tanácsom az, hogy ha egyszer sikerül rávenned magad, onnantól már sokkal könnyebb lesz. Csak elindulni nehéz. Én sokág nem tanultam, szartam mindenre, nuku kötelességtudat. És a barátom nem is olyan sok idõre rá elérte, hogy ez másképp legyen. Tudod, néha az is segít, ha elõször neki akarsz megfelelni, aztán már önmagadnak. Egyszer elkezdtem, és onnantól nem is olyan vészes... Azt hiszed, hogy így is mûködik a dolog, de hát nem örökké, ugye? Örökké nem mehet ez így, hogy nem beszélitek meg. Nem ijedtél most meg eléggé?
Mintha a baratomat hallanam:) Ez nem bunkosag, ez zarkozott szemelyisegtipus. egyszeruen nem vagy az a tipusu ember, aki kikiabalja az erzelmeit. kerd meg a baratod, h fogadjon el igy ahogy vagy, mert ez a termeszeted. Viszont ez kettos: ha o elfogad, picit te is probalj meg tenni erte, hiszen szereted! Tegyel te is annyit h irj neki levelet, ha problema van, v emailt, ha ugy konnyebb..De kozold vele az erzelmeid, mert komunikacio nelkul tenyleg tonkremegy egy kapcsolat. Szerencsed van h a baratod turelmes es megerto ember. Ha o tesz erted, te is tegyel. Ugy bmegtudod tartani a kapcsolatod!

Creatine Caps és a CE Extreme között mi a különbség? Van e mellék hatása? Meg már 1 éve gyúrok és szedhetem e? mert még előtte nem szedtem semmit!

Legjobb válasz: van különbség,nem egyforma kreatin a kettõ,egyik monohidrát a másik pedig ethyl ester káros mellék hatásuk nincs 1éve gyúrsz,igen szedheted ha a kajád is rendben van, de én nem ezeket ajánlanám hanem ezt a kreatin készítményt: http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=2347 protein sokkal fontosabb szóval az jobb lenne mint a kreatin,de azt nem tudom hogy a proteineket is bele érted e abba hogy még nem szedtél semmit vagy csak az energetizálókra mondod

van különbség, nem egyforma kreatin a kettõ, egyik monohidrát a másik pedig ethyl ester káros mellék hatásuk nincs 1éve gyúrsz, igen szedheted ha a kajád is rendben van, de én nem ezeket ajánlanám hanem ezt a kreatin készítményt: http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=2347 protein sokkal fontosabb szóval az jobb lenne mint a kreatin, de azt nem tudom hogy a proteineket is bele érted e abba hogy még nem szedtél semmit vagy csak az energetizálókra mondod
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!nem a proteint nem értettem bele.és amit küldtél Linket az meddig elég?
Egy jó tanács: Hagyd el a kokszot!!!
ma 13:08 jó tanács húz a pi csába innen ha nem értesz hozzá hülye gyagyása még jó hogy 120g kreatin van egy átlag 70kilós emberben te nagyon hülye, ezek mellet még kreatin van a húsokban is, szóval légy vega hogy ne koxolj kérdezõ: hogy meddig elég azt nem tudom mivel súlytól függõen kell szedni, de kb.1 hónap

Hogy lehet hogy a Rejtély (Fringe) sorozatban az 1. évad közepe felé (az alakváltós részben) Charlie Francis meghal, a 2. évadban pedig mintha semmi sem történt volna, még mindig ügynök? (pedig őt is és a mását is megölték már)

Legjobb válasz: Régen olvastam valami olyasmit, hogy a csatorna korábban leforgatta azt a részt, mikor még életben volt, aztán valamiért mindig áttolták a premierjét és így került sugárzásra. Azt a cikket pont nem találom most.

Régen olvastam valami olyasmit, hogy a csatorna korábban leforgatta azt a részt, mikor még életben volt, aztán valamiért mindig áttolták a premierjét és így került sugárzásra. Azt a cikket pont nem találom most.
azt az epizódot (2x11) nem sikerült leadni az elsõ évadban ezért áttették a 2.-ba. Ez látszik Astrid frizuráján is. Charlie tehát nem tért vissza.
Hahóóó ez a rejtély... vannak ilyen dolgok!! hozzá lehet szokni...Esetleg egy másik Charlie?? Már rég megnéztem a 2ik évadot tehát nem is emlékszem, most a 5iket várom! Ha úgy érzitek már teljesen megkeveredtetek akkor röhögni fogok rajtatok. Lessz még benne másik idõvonal is meg univerzumok stb. tehát készüljetek :)
A kérdező hozzászólása: Már megnéztem azóta, én is nagyon várom az 5. et:)

Ha táplálék kiegészítőből maradt mert megszakítottam az edzés és már lassan 1 éve vettem attól még nincs semmi baja igaz?

hűvös helyen tárolom lezárva amúgy nagy vödrös por formában

Legjobb válasz: Jaj, Istenem! Mond, hogy nem igaz!

Jaj, Istenem! Mond, hogy nem igaz!
A kérdező hozzászólása: jaj istenem mondd h ezen az oldalon van még olyan ember aki a feltett kérdésre válaszol.... tapír
Szerintem arra felelt. Szerintem úgy véli, nem lehet jó. Szerintem azt is gondolja, hogy eleve nem is egészségesek ezek.
általában felbontás után 2 évig használható, de rá van írva az tuti. itt azt hiszik a táp kiegre hogy kox, (ennyire buták sajnos) szóval a sport, mozgás/testépítés kategóriában tegyél fel további kérdéseket.
Én (orvosként) pontosan tudom, hogy nem kox, de hogy káros a szervezetre, az nem kérdés. Tudomásom szerint felbontás nélkül tarthatók el, nem bontva két esztendõig.

Már 1 éve abbahagytam a gyógyszer szedését és négy hónapja próbálkozunk a párommal, de még mindig semmi. Miért nem esek teherbe?

Legjobb válasz: 4 hónap még nagyon rövid idõ, ne aggódj! Használsz ovulációs tesztet a kalkulátor mellé? Mindig sikerül azokon a napokon együtt lennetek, mikor termékeny vagy?

4 hónap még nagyon rövid idõ, ne aggódj! Használsz ovulációs tesztet a kalkulátor mellé? Mindig sikerül azokon a napokon együtt lennetek, mikor termékeny vagy?
Kedves kérdezõ !! Erre a kérdésedre nem lehet konkrét választ adni , pl írd le hogy figyeled-e a tested tüneteit mikor van péd van-e egyáltalán , méred a hõdet , vagy szoktál-e lh tesztelni, voltál -e orvosi kivizsgáláson a pároddal együtt , mert szoktál mondani ha baj van lehet hogy megtalálni nagyon nehéz de orvosolni a legegyszerûbb , kitartás még nagyon rövid ideje próbálkoztok de ha nagyon nem bírod menj el dokihoz hogy csináltasson labort a hormonokról , nézzen meg uh-n a párodat küldje el spermatogramra , de addig is kitartás , és nyugalom jönni fog az a babó lehet elõbb mint hinnéd , mielõbbi babavárást kívánok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!