Találatok a következő kifejezésre: 1 éve és (2008 db)

4 éve ismerek egy srácot abból 2 szer jártunk! Szakítót velem! és már eltelt 1 év és azóta várok rá már lefeküdtem velle és még mindig semmi! Meg azt mondta hogy azzért nem foglalkozik velem mert nem tud a szemembe nézni! Ez vajon igazz?

Legjobb válasz: Egyrészt tanulj meg írni, mielõtt dugnál. Másrészt meg hogy lehet 4 év alatt 2-szer járni valakivel? Ha én járok valakivel az legalább 3 év. Amit meg írni akartál az így néz ki: 4 éve ismerek egy srácot, abból 2-szer jártunk! Szakított velem. Már eltelt 1 év és azóta várok rá. Lefeküdtem vele és még mindig semmi! Azt mondta, hogy azért nem foglalkozik velem, mert nem tud a szemembe nézni! Ez vajon igaz?

Egyrészt tanulj meg írni, mielõtt dugnál. Másrészt meg hogy lehet 4 év alatt 2-szer járni valakivel? Ha én járok valakivel az legalább 3 év. Amit meg írni akartál az így néz ki: 4 éve ismerek egy srácot, abból 2-szer jártunk! Szakított velem. Már eltelt 1 év és azóta várok rá. Lefeküdtem vele és még mindig semmi! Azt mondta, hogy azért nem foglalkozik velem, mert nem tud a szemembe nézni! Ez vajon igaz?
üdv az átvert lányok klubjába :DDDDDD IGAZ!!!az hogy kihasznált gratula szép :D
Ha épp nincs nõje akkor vagy csak jó neki egy kis szexre
A kérdező hozzászólása: figyelj akkor nem kell ide irni nem mind 1 neked hogy én higy irok hmm??? ne legyen mán ojan fontos nah szijja jah ls ha ilyeneket írsz ide akkor nem muszáj nah szia
Szerintem igaz, a pasik már csak ilyenek.. nem mind!!:D 85%-a... Én is már jártam így nemolyan rég....:S Elõször ismerd meg és utána dönts ilyen dolgokról sztem.. 14/L

Egri csillagok: 1. Éva és Miklós diák Szarvaskőre érkeznek. Minden marasztalás ellenére az ostromlott egri várba igyekeznek. MI A CÉLJUK? 2. A mű visszatérő motívumai: a fogságba esés és a szabadulás. GYŰJTS RÁJUK 3 PÉLDÁT!

Mi a cél? visszatérő motívum

Legjobb válasz: 1. Éva és Gergely gyermekét elrabolta Jumurdzsák, hogy visszakapja a gyûrûjét. Éva a gyûrût viszi Egerbe, hogy elcserélhesse a gyerekre. 2. Rögtön az elején Éva és Gergely esik török fogságba, ahonnan Gergely ügyességével szabadulnak. Török Bálint rabsága is a könyv egyik fõ motívuma, bár õ végül nem szabadul ki. A végén Éva és Gergely gyermeke is kiszabadul a fogságból. Amúgy meg olvasd el, azon kevés kötelezõ olvasmányok egyike, amit jó olvasni.

1. Éva és Gergely gyermekét elrabolta Jumurdzsák, hogy visszakapja a gyûrûjét. Éva a gyûrût viszi Egerbe, hogy elcserélhesse a gyerekre. 2. Rögtön az elején Éva és Gergely esik török fogságba, ahonnan Gergely ügyességével szabadulnak. Török Bálint rabsága is a könyv egyik fõ motívuma, bár õ végül nem szabadul ki. A végén Éva és Gergely gyermeke is kiszabadul a fogságból. Amúgy meg olvasd el, azon kevés kötelezõ olvasmányok egyike, amit jó olvasni.
Olvasd el. Valóban megéri. Nem sok ilyen kötelezõ olvasmány van, amit szívesen olvastam.

Volt már úgy valaki, hogy fogamzásgátló elvekonyitotta a méh nyalkahartyat és nem sikerült a baba? Jangeet szedtem 1 évig és most egyszerűen nem sikerül teherbeesnem!

6 hónapja próbálkozunk és semmi!Hasonló helyzetben volt valaki?

Legjobb válasz: 6 hónap még nem a világ vége! 1 évet szoktak mondani az orvosok, ha 1 évig nem sikerül, akkor kell orvoshoz fordulni. Szerintem legyetek türelmesek még egy kicsit.

6 hónap még nem a világ vége! 1 évet szoktak mondani az orvosok, ha 1 évig nem sikerül, akkor kell orvoshoz fordulni. Szerintem legyetek türelmesek még egy kicsit.
Szerintem nem a fogamzásgátló miatt van. Én több, mint 4 évig szedtem fogamzásgátlót, mielõtt babával kezdtünk próbálkozni. 7 hónap után fogant meg a kisfiúnk. És valóban 1 év után szokták az orvosok részletes és célzott vizsgálatokat csinálni, hogy miért nem sikerül. Nagyon sok más oka is lehet. És nem csak a részedrõl, hanem a párodéról is. De akár még az is lehet, hogy minden rendben van veletek, csak rosszkor vagytok együtt, vagyis pont jókor nem vagytok együtt.:)
De azt honnan tudod hogy a fogamz.elvekonyitotta a nyalkahartyat es az lehet a baj?
Lehet egyeb...a stressz vagy ilyesmi. Mi is szeretnenk babat de meg nem jott ossze. En is kb 1 evig szedtem a fogamzasgatlot. Elozo voltam
A kérdező hozzászólása: Az orvosom szerint az miatt!A stressz lehet, mert nagyon sokat idegeskedtem már 2 hónapja családi gond miatt!Sok oka lehet végül is a dokim ezt vetette fel és ebbõl gondoltam!Igazából nem tudom.
szia én kaptam egy gyógyszert estrofem mert nekem az orvosom vékonynak találta a nyálka hártyámat hétfõn még 5mm volt pénteken pedig már 12mm volt! kérdezz rá nem e kaphatnál rá valamit vagy pedig vegyél E vitamint az is vastagítja!
Szia, én 5 évig szedtem a bogyót, 2 hónapja tettem le a gyógyszert, nem védekezünk mert kisbabát szeretnénk! De a mensim még nem jött meg azóta sem...Én most kb még itt tartok:)
Én 15 évig szedtem, a dokim azt mondta (az elõzõ...) hogy nem kell szünet! Hát, augusztusban lesz 2 éve hogy próbálkozunk, de én szinte az elsõ pillanattól kapok progeszteront. Elõtte fél évvel hagytam abba a gyógyszert, de nekem nagyon sokáig sz...*r volt a nyh-m. E vitamint szedtem, méhpempõt, de így is a 6 mm volt a max! Aztán csináltak egy eü. kaparást, hogy na majd akkor felfrissül a nyálkahártya. Láss csodát, de aztán 3 hónapra rá teherbe estem, de sajnos korai vetélés lett a vége, és most már minden csodaszer nélkül 8-9 mm a nyálkahártyám, ami már elég a beágyazódáshoz.
Magán dokihoz járok...de egyenlõre ez neki még nem jutott eszébe, hogy valamit adnia kellene, hogy esetleg késõbbiekben baba is lehessen...:(

Mire számithat anyukám? Menjünk ügyvédhez : 1 éve anyukám kölcsönbe adott 1 milliot, papir van rola, persze az ö aláirásával, meg a tesoja aláirásával, plussz 1 tanu, most lejárt az 1 év, és azt mondta anyum tesoja nem tudják megadni a pénzt

Mit tudunk csinálni, az tudom hogy elöbb utobb ügyvéd !!!, de ilyen papirrol visszakaphatja a pénzét??? Szerintetek ? Ti mit csinálnátok

Legjobb válasz: szia nah, jogon pont ennél a témánál vagyunk :) ha van róla papír, akkor igen, mindenképpen fordulj ügyvédhez, õ majd intézkedik ha nem megy békés uton akkor pert indithattok!

szia nah, jogon pont ennél a témánál vagyunk :) ha van róla papír, akkor igen, mindenképpen fordulj ügyvédhez, õ majd intézkedik ha nem megy békés uton akkor pert indithattok!
A kérdező hozzászólása: Hát hogy nem tudják megadni azt jelenti hogy a gyerekének oda adta kamiont vett belöle, azota pénzt nem adott haza a gyereke, anyám meg nem akar nagyon össze veszni vele, bár már szerintem muszály lesz neki, ügyvéd kell mindenképp, anyu is már 70 éves, nem tudja hogy kéne ezt, én mondtam / 39 vagyok / hogy ügyvéd !! mindenképp! Egy jo ügyvéd mit tud csinálni ? Tudom nem itt kéne kérdezni, de 1 honap mulva / annyi haladékot kapott / be lesz perelve ! Amugy köszi válaszokat! Andi
Papírral mehettek ügyvédhez, viszont arra azért figyelj, hogy a "nem tudják megadni" és a "nem akarják" nem ugyanaz, tehát nem feltétlen jó egy összegben visszakövetleni az egészet, pláne családon belül. Én inkább elõször egy kompromisszumos megoldást javasolnék, pl havonta kis összegekben fizetik vissza.
Akar holnap is elmehetsz egy ugyvedi irodaba, par ezer Ft-ert kersz egy pontos informaciot. Ennyi. Meseld el az ugyvednek ami tortent, mert nem jo halogatni az ilyen dolgot. Azt, hogy tovabb viszitek e a dolgot, majd meglatjatok. De en a helyedben elmennek, megkerdeznem, es akkor tudnad, hogy mik a jogaitok, megnyugodnal, mar amennyire lehet. Marmint ugy ertem a megnyugvast, hogy tudnad, mire szamithattok, mert ketelyek kozt elni nem jo dolog. Egyaltalan senkinek, anyukadnak se mond meg, hogy ugyvedhez mesz. En azt tanacsolom, hogy minel elobb menjel el az ugyvedhez!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ én is igy gondolom, hogy megkérdezek 1 ügyvédet, bár anyum még nem szeretne bele menni, de én mondtam pénzben és hitelben nincs rokonság ! de jobb az elövigyázatosság, én meg fogom kérdezni !!

1évig együtt voltunk majd szakítottunk mert nem szeretett! Eltelt 1 év és azt mondja mégis szeret! Elhinnéd? Újra kezdenéd?

Legjobb válasz: Nem hinném el. Nincs neki más, akivel tudjon dugni. 1 év alatt az ember nem szeret bele valakibe, akivel nem is tartja a kapcsolatot. Esetleg, ha 1-2 hónappal a szakítás után mondta volna, akkor megértem.

Nem hinném el. Nincs neki más, akivel tudjon dugni. 1 év alatt az ember nem szeret bele valakibe, akivel nem is tartja a kapcsolatot. Esetleg, ha 1-2 hónappal a szakítás után mondta volna, akkor megértem.
Valószínûleg nem hinnék neki és biztosan nem kezdeném újra.

Hogy is van a gyed? Tavaly végig dolgoztam, idén 6 hónapom van. Jövőre szeretnénk babát (decemberig jó lenne). Akkor a tavalyi 1 évem és az idei 6 hónapom fog számítani? Mennyi ideig kapnék gyedet?

Legjobb válasz: A gyedhez két feltételt kell együttesen teljesíteni: a szülést megelõzõ két évben 2010. május 1-e után már 365 nap munkaviszony illetve biztosítottként kell szülni. Két éves korig csak akkor kapsz gyedet ha a szülést megelõzõ két évben volt két éves folyamatos munkaviszonyod volt, egyébként csak annyi ideig jár gyed amennyi munkaviszonyod volt.

A gyedhez két feltételt kell együttesen teljesíteni: a szülést megelõzõ két évben 2010. május 1-e után már 365 nap munkaviszony illetve biztosítottként kell szülni. Két éves korig csak akkor kapsz gyedet ha a szülést megelõzõ két évben volt két éves folyamatos munkaviszonyod volt, egyébként csak annyi ideig jár gyed amennyi munkaviszonyod volt.
A kérdező hozzászólása: ha idén a 6 hónapom megszakításokkal jött össze, akkor csak az utolsó tehát a jelenlegi munkahelyem eltöltött idõ az adott?
ha jól értem: 2008-ban végig dolgoztál, 2009-ben pedig 6 hónapot. Ha 2010ben fogsz szülni, akkor a 2009-es évedet veszik figyelembe. (szülést megelõzõ évet). Mivel 2010 május 1 után fogsz szülni, ezért a gyed legfeljebb annyi idõre vehetõ igénybe, mint amennyit a biztosítva voltál. olvasd el ezt, hátha segít: http://www.vilagszinvonal.hu/index.php?option=com_content&ta.. Szerintem jobban járnál anyagilag, ha 2010-et végigdolgoznád, és 2011 elején szülnél.

Ti mit tennétek ha alkalmi kapcsolatot folytatnátok 1 éve, és a párotok bevallaná hogy kezd többet érezni, bár te nem mert elhatároltad magad hogy ebből csak szex lesz? !

Én a n?i tagja vagyok a kis történetnek , igazából nagyon jó vele , de nem tudom hogy tudnám e szeretni

Legjobb válasz: Csak szex? 1 év alatt 1x sem mentetek el együtt sétálni, vagy moziba, vagy beülni valahova meginni valamit, vagy otthon filmezni vagy ilyesmi?? Beszélgettél már vele huzamosabb ideig? Nyíltatok már meg egymás elõtt? Amikor beszélgettek, akor van közös témátok és nem unjátok a másik szövegelését? Ha úgy érzed, hogy elrontanád ezt a jó "Viszonyt" akkor semmiképp se menj bele a járásba. De ha azt érzed, hogy jó vele, imádod a fejét és még az ágyban is jó, akkor próbáld meg. Csak nehogy úgy járj mint Carrie, a Szex és New York-ban. Nézd meg azt a Dugi-dugós részt! :D Tanulsz belõle! ;))))

Csak szex? 1 év alatt 1x sem mentetek el együtt sétálni, vagy moziba, vagy beülni valahova meginni valamit, vagy otthon filmezni vagy ilyesmi?? Beszélgettél már vele huzamosabb ideig? Nyíltatok már meg egymás elõtt? Amikor beszélgettek, akor van közös témátok és nem unjátok a másik szövegelését? Ha úgy érzed, hogy elrontanád ezt a jó "Viszonyt" akkor semmiképp se menj bele a járásba. De ha azt érzed, hogy jó vele, imádod a fejét és még az ágyban is jó, akkor próbáld meg. Csak nehogy úgy járj mint Carrie, a Szex és New York-ban. Nézd meg azt a Dugi-dugós részt! :D Tanulsz belõle! ;))))
De miért hívod a párodnak, ha csak dugtok? Amúgy meg ha elküldene, keress meg;)
Át kell gondolnod, hogy mûködhetne-e a kapcsolatok komolyabban is, hogy lenne-e kedved egy más szintre emelni.
Értem, de miért kell titkolni? Annyira fiatal vagy, hogy a te szüleid nem engednék? Ha jól érzed magad vele, miért félsz attól, hogy komolyabbá válhat a kapcsolat? Úgy gondolod akkor nem mûködne a korkülönbség miatt? ha nem akarod váltogatni a partnereket, és jó vele, akkor mi a gond? Nem vele képzeled el a jövõdet? Ha így van, akkor ne bonyolódj bele jobban, és ezt mond meg neki.
A kérdező hozzászólása: fiatal vagyok hozzá , másrészt tényleg annyi problémánk volt kapcsolat terén hogy nem volt kedvünk belemenni ilyenbe , viszont ugye a szexet kívántuk mindannyian , de azért mégsem szeretném a partnerem váltogatni minden héten és õ sem , ezért beszéltük ezt meg , nem gondoltam hogy ennyire mûködni fog , semmi komolyabb dolog nélkül
Én azt nem értem, hogy miért kell titokban tartani a kapcsolatotok. Talán túl fiatalok vagytok, vagy nagy a korkülönbség, vagy nõs a pasid?
Nem valószínû, hogy tudnád szeretni. Ha eddig nem szeretted meg, akkor ezután sem. Még folyhat ez a dugi-dugós (az elsõ hozzászólót ismételve) dolog, de világosítsd fel a pasit, hogy ez csak ennyi és nem akarsz komolyabbat. Ha nem tetzsik a kijelentés neki, akkor továbblép, ennyii :)
A kérdező hozzászólása: igazából , beszélgetés nem nagyon volt köztünk ami komoly is egy telefon és én megyek vagy fordítva.. lerendezzük a dolgokat és megyünk is haza mozi ilyen?.. áá titokban folyik az egész
Ha jó vele, akkor miért gond, ha szeretnek? Nem voltam még ilyen kapcsolatban, hogy csak szex érzelmek nélkül, nem tudom, hogy mûködik ez. Tényleg csak szex, vagy ezen kívül vannak közös programjaitok is, netalán együtt éltek? A szerelem ha van, az is elmúlik, a lényeg, hogy jól érezzétek együtt magatokat, minden téren. Van egy ismerõsöm, aki túl van egy váláson, õ nagyon szerelmes volt anno a férjébe (aztán nagyot csalódott benne) lett egy gyerek is, és összejött egy pasival, akibe nem szerelmes, a pasi sem belé, és már egy éve együtt élnek, minden szuper, a gyerekkel is többet foglalkozik mint az apa. Szerintem te félsz a komolyabb kapcsolattól, ne tedd, engedd, hogy szeressenek, és majd kialakul, hogy hogyan lesz részedrõl. Azért egy éve együtt vagytok, nekem fura, hogy alkalmi kapcsolatnak hívod.
Egy év után ez programozva elõjön valamelyik fél részérõl. Mert ha nem akkor nem tart egy évig. Valószínûleg te vársz valami fehér lovas hercegre, akit lehet, hogy már ki is néztél magadnak, de a srác akivel dugsz, meg jó az ágyban. Ilyet találsz egy tucatot. (Pl: itt vagyok én :) Cseréld le, ne húzd az idejét tovább. Nem ciki amit csinálsz, de ne tedd tönkre. Tedd ki minél hamarabb, ne reménykedjen.
A kérdező hozzászólása: oké akkor szexpartnerem

Jelenleg Californiaban elek 1 eve es itt fogokszulni oktober korul, ahhoz hogy kapjam a gyest es csaladipot. -ot, mikor es hogyan kell intezkednem, persze 1 ev mulva mennenk csak haza! De tudok e majd innen intezkedni?

Legjobb válasz: Ha Amerikában szülsz, akkor a pici amerikai állapolgár lesz, tehát amíg ott vagytok, addig az ottani ellátások járnak. Ha hazajöttök, akkor az itteniek, de ezeket kintrõl nem tudod elintézni, és itthon is csak a baba születése után, mert kell hozzá anyakönyvi kivonat, sõt, a TAJ kártya is. Tehát amikor hazajöttök, akkor kell intézkedni, TAJ-kártyát csináltatni, és utána a MÁK-nak elvinni ezeket, majd õk intézik a GYES-t és a családit.

Ha Amerikában szülsz, akkor a pici amerikai állapolgár lesz, tehát amíg ott vagytok, addig az ottani ellátások járnak. Ha hazajöttök, akkor az itteniek, de ezeket kintrõl nem tudod elintézni, és itthon is csak a baba születése után, mert kell hozzá anyakönyvi kivonat, sõt, a TAJ kártya is. Tehát amikor hazajöttök, akkor kell intézkedni, TAJ-kártyát csináltatni, és utána a MÁK-nak elvinni ezeket, majd õk intézik a GYES-t és a családit.
Az én fiam is külföldön született, ATTOL MÉG NEM LETT KÜLFÖLDI ÁLLAMPOLGÁR!!!!!!a babád ugyanugy magyar állampolgár lesz.Kint kérheted rá a születés után járó járandóságokat.Amikor haza akartok jönni, akkor az ottani nagykövetségrõl kell majd kérned egy egyszeri kiutazási engedélyt a babának(utlevél helyett)és azzal tudsz hazajönni.Itthon meg kell csináltatni a gyerek anyakönyvijét, taj, lakcímkártyáját, Ha az anyakönyvi megvan, akkor már itthon a Magyar Államkincstárnál tudod ezek után igényelni az itthoni járandóságot(amikor hazajöttök onnan kezdve ez kb 2 hónapot fog igénybe venni).Kintrõl nem tusz intézkedni...
Az elõzõnek: az USÁban az is számít hogy hol születik a gyerek. Minden gyerkõc aki itt születik, automatikusan USA állampolgár lesz. Magyarország pl nem ilyen, ott csak a vérszerintiség számít! Ha egyik szülõje magyar, csak akkor lehet a gyerek magyar, még ha magyarországon született is. Ez nemzettõl függ, ki hogyan csinálja. Így az õ babója automatikusan kettõs állampolgár lesz. vagy akár hármas, ha a férje is más állampolgár... érdekes dolgok ezek! Boldog babavárást Mindenkinek!
A 2 válaszoló vagyok.Az én gyerekem Dublinban született, nálunk így volt.A barátnõm fia Canadában született náluk ugyanígy volt......Majd meglátjuk......
Sziasztok! A férjemmel Svájcban élünk, és júniusra várjuk a kisfiunkat. Amikor anno otthon voltunk, a fenti kérdések tisztázása végett végigjártam a hivatalokat, és nekem azt mondták, hogy az anyakönyvezés intézéséhez (ami ugye minden támogatás megítélésének elõfeltétele) nem feltétlenül szükséges haza utazni, hanem az intézhetõ a konzulátusokon keresztül is. Ebben az esetben a konzul felveszi a szükséges adatokat, megküldi Pestre valami leírhatatlanul hosszú nevû hivatalnak, amely aztán kiállítja a magyar születési anyakönyvi kivonatot, a lakcímkártyát és a TB kártyát is, majd megküldi a megadott címedre. Úgyhogy elsõ körben azt javaslom, hogy vedd fel a kapcsolatot a kinti konzulátussal, hátha van valamilyen használható ötletük (én is ezt tervezem tenni valamikor a közeljövõben). Ráadásul én már intéztem ügyet a konzulátuson keresztül, egy hét alatt mindennel együtt (postázás stb.) lezajlott, szóval nem feltétlenül ez a hosszabb / nehezebb út... A másik dolog, hogy a GYES és a családi pótlék alanyi jogon járó támogatások, amelyeknek megvan az adott országban is a megfelelõ formája. Arra nincs lehetõség, hogy a magyar és az amerikai támogatásokat párhuzamosan igényeld, de érdemes utánanézni annak, hogy melyik a nagyobb összegû, és azt felvenni. Remélem tudtam segíteni, üdv.: 30 hetes kismami
Sziasztok még egyszer! Az állampolgárság kérdéséról annyit, hogy országa válogatja. Pl. hiába szülök itt Svájcban, a gyermekem nem kapja meg automatikusan a svájci állampolgárságot, csak a magyart a szülei jogán. Amerikában viszont - és ezt biztosan tudom - az ott születés jogán automatikusan amerikai állampolgár IS lesz, de ez nem változtat azon, hogy a szülei jogán pedig magyar (kettõs állampolgárság). Üdv.
Szia! en is Floridabol irok, 9hetes vagyok..ha itt szulettik a baba automatikusan amerika allampolgar lesz...

Van egy barátom már 1 éve és eddig minden tök jó volt, de mostanában más jár a fejemben. Egy olyan fiú akivel előtte nagyon közeli volt a kapcsolatunk. Lehet egyszerre mind a kettőbe szerelmes az ember? Ti mit csinálnátok a helyemben?

Legjobb válasz: 1 éve vagy ezzel a sráccal akivel azt írod minden jó, akkor minek kéne neked egy másik? Lehetséges hogy mostanság eltûnt a rózsaszín köd vagy kicsit ellaposodott a kapcsolatotok és most újdonságra vágysz.

1 éve vagy ezzel a sráccal akivel azt írod minden jó, akkor minek kéne neked egy másik? Lehetséges hogy mostanság eltûnt a rózsaszín köd vagy kicsit ellaposodott a kapcsolatotok és most újdonságra vágysz.
Nálam is ez volt.Már a kapcsolatunk 6.hónapjában másra gondoltam, de sikerült elhessegetni a dolgot egy idõre.Késõbb megint és megint elõjött ez a gondolat.Végül már nem bírtam, szakítottam. A másik illetõvel ismét bebizonyosodott, hogy nem mûködne köztünk, de ez jó jel volt arra, hogy nem a megfelelõ személlyel voltam addig párkapcsolatban. Ha valaki megfelelõ neked és szerelem van, akkor NEM gondolsz másra, másokra, és mégcsak lehetõséget sem adsz arra, hogy mással flörtölj, vagy ismerkedj. Szerintem lépj ki a kapcsolatból és ne pazarold a "párod" idejét.
A kérdező hozzászólása: Nem igazán akarok másikat, csak ismét érdekel az a fiú akibe elõtte évekig szerelmes voltam és még mindig nem közömbös számomra. Nem tudom mit kéne csinálnom, mikor a barátomat is szeretem.
Nem vagy felfázva??
Nekem kb 11évesen kezdett fehér folyásom lenni, görcseim is voltak és a mellem is nõtt.Azt mondta az orvos hogy megjön nem sokára .... 13évesen jött meg.Ne aggódj egyszer majd megjön
Nekem 10 évesen kezdõdött és 12 évesen jött meg, szval ne aggódj;)
Ne aggódj, velem is ez volt. Hamarosan megjön, de nem kell sürgetni. Amikor már lesz, azt fogod gondolni, bárcsak ne lenne. Én 13 éves vagyok, és már nagyon aggódtam, mert több, mint 2 évvel a fehérfolyás után se volt még semmi. Aztán december 31-én annyira fájt a hasam, hogy nem tudtam felállni, de nem gondoltam volna, hogy meg fog jönni. Aztán láttam, hogy tévedtem. De nem jó, folyton cserélgetni kell a betétet. Nyugi, nekem már szinte az egész osztálynak volt, csak nekem nem, de az lett volna a legjobb, ha még jó pár évet várt volna. Valaki hamarabb ér, valaki késõbb, de egyszer mindenkinek megjön. Szóval nyugi, ne izgulj, és élvezd ki minden egyes percét még annak az idõnek, amit nem ezzel együtt kell eltöltened! :D
it az idö hpgy megjepjenek eggy hejesirás szabáj könyvel...
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok felfázva.....:) OKs akk köszike!!!
Ne parázz, még van idõ :) Nekem fél évvel az elsõ mensim elõtt kezdõdött a folyás (11 éves voltam, amikor megjött). Legjobb barátnõm már majdnem 15 éves volt, amikor elõször megjött neki, pedig 12 éves kora óta volt fehérfolyása. Tehát nyugika, ez mindenkinél más :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!