Találatok a következő kifejezésre: 1 év de 10 (25 db)

Lindynette 20 drazsét szedek 1 éve, de most két levél közti 7 gyógyszermentes nap után nem a 8. , hanem a 10. napon kezdtem el a fogamzásgátló szedését és így szeretkeztünk a barátommal, belém ment el. Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?

A hónap közepe körül barnás, menstruáció szer? folyásom volt. Más esetben ugyan abban az id?pontban szedem be a gyógyszert.

Legjobb válasz: Elvileg, ha 1 évig szedted rendesen akkor védett vagy, de azért bevehettél volna egy 72 órásat, hogy semmi baj ne legyen.

Elvileg, ha 1 évig szedted rendesen akkor védett vagy, de azért bevehettél volna egy 72 órásat, hogy semmi baj ne legyen.

Az már beteges, ha már kb 1 év, 1 hónap, 10 napja szakított velem az exem, de még mindig nem tudom elfelejteni?

Ráadásul élem az életem, tanulok, dolgozom, bulizok, van másik barátnõm, tehát nem vagyok egy depis lúzer. És mégis képtelen vagyok elfelejteni :( A legjobban az fáj, hogy neki is van más.

Legjobb válasz: Nos ezesetben hadd osszam meg veletek eziránti tapasztalatomat. 364 napig voltam a lánnyal együtt és nagyon szerettem. Megcsalt, kidobott de elég trehány módon, na sebaj. Még 1 év után is szerettem és nem feledtem, de belevetettem magam a tanulásba, munkába, jogsit csináltam, aztán csökkent a hiánya, de nem felejtettem el. Idõvel kimásztam a felesleges Önsajnálatból, drága Bátyuskám és Barátaim segítségével, utána minden jobb lett ez 3 évet ölelt fel. Most van egy feleségem és egy 5 hónapos kislányom. Visszagondolva az a szakítás hozta meg életem legtermékenyebb idõszakát. Szal embereld meg magad Aranyapám és mássz ki a gödörbû!

Nem az a beteges. AZ exed beteges, hogy ott tudott hagyni valakit, aki ennyire oda volt érte...
Nos ezesetben hadd osszam meg veletek eziránti tapasztalatomat. 364 napig voltam a lánnyal együtt és nagyon szerettem. Megcsalt, kidobott de elég trehány módon, na sebaj. Még 1 év után is szerettem és nem feledtem, de belevetettem magam a tanulásba, munkába, jogsit csináltam, aztán csökkent a hiánya, de nem felejtettem el. Idõvel kimásztam a felesleges Önsajnálatból, drága Bátyuskám és Barátaim segítségével, utána minden jobb lett ez 3 évet ölelt fel. Most van egy feleségem és egy 5 hónapos kislányom. Visszagondolva az a szakítás hozta meg életem legtermékenyebb idõszakát. Szal embereld meg magad Aranyapám és mássz ki a gödörbû!
Nekem több mint 8 hónapig sirattam õt, úgy tudtal elfelejteni h fejjel elõre beleugrottam egy párkapcsolatba... most õt gyászolom.. de ez már közel se olyan rossz :D sõt nem is rossz :D csak semmilyen , és hozzászoktam h nagyon pörgõs vidámok a napjaim :D
A 6. válasz beírója vagyok. Nálam pl az történt, hogy 13 évig abszolút összeillõ párként éltünk együtt, abszolút klappolt minden, mikoris pár hét furcsa fagyoskodás után a drágám szünetet akart tartani. 2011 nyara rá is ment erre a baszkolódásra, de augusztus végén visszajött és még két évig együtt voltunk. Idén dettó ugyanez a baszkolódás 3-4 hónapig, aztán augusztus végén elcuccolt. Elvitte a kutyáinkat, saját magát és az anyjához visszaköltözött. Igazából nekem is vannak ismerõseim, akik az "elengedés" szó maga közhelyességét puffogtatva dumálnak, hogy miért nem engedem el, miért sajnáltatom és sajnálom önmagam. Szerintem ilyet csak az mond, aki nem járt így, vagy akinek nem voltak annyira mélyek az érzései a másik iránt, így nem viselte meg a dolog. 3, 5 hónap után még mindig szarul vagyok. És? Szégyellnem kellene magamat? El kéne játszani, hogy minden oké?
Én is megerõsítem 4. és 6. válaszokat. Kedves válaszoló, engem két héttel a ti szakításotok elõtt hagyott el "párocskám". Hét évig éltünk együtt. Még most is hiányzik...Nagyon szerettem, család gyerek volt tervezve.Minden megvolt lakás, kocsi, jó munkahely mindkettõnknek, álomszép külföldi nyaralások. Fantasztikus harmónia. Mindenki azt mondta összeillünk. Még szakítása elõtt 2hónappal is azt mondta õ is szeret. Fél-egy évvel szakítása elõtt kezdett megváltozni, de ezt alig vettem észre. Ismerõseim körébõl ilyen esetekben 1-2-3-5 év míg ténylegesen túltették magukat. 10-párból átlag 2-nek sikerül újra összejönni az exhumálttal.
A kérdező hozzászólása: 4-es! Igazad van, meg is teszek mindent, hogy ne kelljen az érzéssel foglalkoznom. 6-os! Köszönöm, ez jól esett! :) Igazad lehet!
A kérdező hozzászólása: Én is unom az olyan kérdéseket, hogy "szakítottak velem, hogy felejthessem el". Pusztán csak arra vagyok kíváncsi, hogy ez normális egyáltalán? Ennyi idõ után is vágyni valakire, amikor el akarom felejteni?
Szerintem az beteges, hogy ennyire pontosan számon tartod, hogy mikor szakítottatok. Az, hogy nem tudod elfelejteni vagy, hogy szereted még mindig az nem.
Ebben én is igy vagyok. több mint 1 év. bár õ más világ. és talán ennyi.
Ez engem is érdekelne. Én egy éve jöttem össze vele és még mindig nem tudom elfelejteni.
Nekem is még mindig tart... :( 21L

1 évig kavartam egy lánnyal. én többet szerettem volna. De elhagyott egy másikért mert az 10 évvel idősebb nála. Elfogadtam. De visszahallottam biztos forrásból hogy ő letagadta h volt köztünk bármi is. Ez nagyon fáj. Megalázott. Hogy dolgozzam fel?

Minden jónak tűnt azt mondta szeret és nem kell neki más. csak valamitől fél. de én kellek neki. de így megalázott nem érzem magam férfinak. mit tegyek ?

Legjobb válasz: Az ilyen ember nem érdemli meg hogy ezért idegesítsd magad. Én is jártam már hasonlóan. Én is ugyanígy kavartam egy lánnyal fél évig volt minden jó, nagy tervek stb... De jött egy másik pasi aki elcsavarta a fejét és otthagyott a francba. Igaz hogy nálam nem tagadta le hogy volt köztünk valami, de elég csúnyán hagyott ott engem, és csúnyán meg is alázott, mert nekiállt feljebb amikor rajtakaptam õket csókolózni az utcán. De én akkor 1 hétig bánkódtam majd egy jó barátom, akirõl akkor még nem gondoltam volna hogy igaz barátom elmondta hogy hagyjam a fenébe, sokkal jobbat érdemlek nála, és kár ezért idegesítenem meg rongálnom magam. Mondta hogy ad nekem 1 hetet hogy kisírjam magam és utána elvárta hogy kezdjek tisztalappal vegyem õt semmibe és ismerkedjek. Szerencsére nem hagyta hogy ki készüljek miatta így ismertem meg egy olyan lányt aki legalább megbecsül engem és õszintén szeret, mert az elõzõ lánynak csak addig voltam jó ameddig nem talált rá a számára megfelelõ pasira. És persze tette a fejét hogy imád meg minden. Ezek után rájöttem hogy a barátomnak igaza volt. Mert akkor döbbentem rá hogy hoppá nem véletlen koptatta a száját ilyenekkel.

Az ilyen ember nem érdemli meg hogy ezért idegesítsd magad. Én is jártam már hasonlóan. Én is ugyanígy kavartam egy lánnyal fél évig volt minden jó, nagy tervek stb... De jött egy másik pasi aki elcsavarta a fejét és otthagyott a francba. Igaz hogy nálam nem tagadta le hogy volt köztünk valami, de elég csúnyán hagyott ott engem, és csúnyán meg is alázott, mert nekiállt feljebb amikor rajtakaptam õket csókolózni az utcán. De én akkor 1 hétig bánkódtam majd egy jó barátom, akirõl akkor még nem gondoltam volna hogy igaz barátom elmondta hogy hagyjam a fenébe, sokkal jobbat érdemlek nála, és kár ezért idegesítenem meg rongálnom magam. Mondta hogy ad nekem 1 hetet hogy kisírjam magam és utána elvárta hogy kezdjek tisztalappal vegyem õt semmibe és ismerkedjek. Szerencsére nem hagyta hogy ki készüljek miatta így ismertem meg egy olyan lányt aki legalább megbecsül engem és õszintén szeret, mert az elõzõ lánynak csak addig voltam jó ameddig nem talált rá a számára megfelelõ pasira. És persze tette a fejét hogy imád meg minden. Ezek után rájöttem hogy a barátomnak igaza volt. Mert akkor döbbentem rá hogy hoppá nem véletlen koptatta a száját ilyenekkel.
A kérdező hozzászólása: az a legszarabb h minden spanom akik öltek volna értem elpártoltak mert nekem csak ez a verébribanc létezett és senkim sem maradt.
Mit kavartatok 1 évig, levest?, vagy néha valami komolyabbat is fõztetek? Egyébként lehet , hogy a kavarás kevés volt neki, keverni is szeretett volna , vagy dagasztani, nyújtani.
A kérdező hozzászólása: volt minden csak valamiért nem jöttünk össze. hogy miért ? passz.

1 év kihagyással de 10 éven keresztül szedtem fog. gátlót. Többször volt felfázásom, időnként gombás fertőzés is és azalatt az 1 év kihagyás alatt egyszer sajnos "esemény utáni tabletta" is volt. Teherbe eshetek így?

Az orvosom szerint ha fél évig nem esem teherbe menjek vissza és kivizsgál de én már most aggódom, 3 hónap sikertelen próbálkozás után, hogy nem lehetséges. Azt se tudom megítélni, bár h?mér?z?m, hogy van-e peteérésem.

Legjobb válasz: Az UH-on biztos kiderült volna, ha látható gond van. Viszont, elõször gyõzõdj meg arról, hogy van-e peteérésed! Szerintem, használj ovulációs tesztet, az a legbiztosabb. És figyeld a petefészekszurkálást és a tojásfehérjeszerû nyálkát, akkor van peteérés. Itt sokat okosodhatsz: www.babatervezok.otthona. net De a 3 hónap hónap egyáltalán nem sok idõ, ovutesztelj a következõ hónapokban, aztán ha nem sikerül, az orvosod kivizsgál majd. Addig is ezen ne görcsölj, szeressétek egymást! ;)

Az UH-on biztos kiderült volna, ha látható gond van. Viszont, elõször gyõzõdj meg arról, hogy van-e peteérésed! Szerintem, használj ovulációs tesztet, az a legbiztosabb. És figyeld a petefészekszurkálást és a tojásfehérjeszerû nyálkát, akkor van peteérés. Itt sokat okosodhatsz: http://www.babatervezok.otthona. net De a 3 hónap hónap egyáltalán nem sok idõ, ovutesztelj a következõ hónapokban, aztán ha nem sikerül, az orvosod kivizsgál majd. Addig is ezen ne görcsölj, szeressétek egymást! ;)
Szia ne aggódj!Én 7 évig szedtem fog.gátlót.Folyton gombás fertõzésem van:S jah és van bõven túlsúlyom is sajna....DE most már lassan 35 hetes vagyok!Úgy hogy ne aggódj! Puszi
Kitartás!!!Én is 10 évig szedtem a gyógyszert és ahogy abbahagytam nem jött rögtön össze.10 hónap múlva lett kétcsíkos a teszt! 30 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: nekem nagyon jo evõ a kisfiam, akármit elérakhatok, mindent megeszik, csak kaja legyen
A fiam 8 hónapos.Már eszik a mi levesünkböl, ha fözöm az ételét, neki is picit megsózom, hogy legyen íze.Pl.Spenótos krumplis husit....
ha megeszi nélküle, akkor nem szükséges. ha szeretnéd szoktatni arra, hogy lassan megszokja az ízeket, hogy késõbb abból ehessen, amiket magatoknak fõzöl, akkor sózd picit nyugodtan. én sózok minimálisan szinte a kezdetektõl, azért szinte, mert elõször bepróbálok mindent natúran, és csak utána ízesítek.
mondjuk nálunk még most sem eszi 100%-ban ugyanazt, mint mi. sokkal egészségesebben étkezik és inkább mi közelítünk az õ étrendjéhez, pl. alig sózzuk már az ételeket és nincs ételízesítõ sem a kajákban. Én pont 10 hósan kezdtem el kicsit, ici-picit sózni az ételeit, mert nem volt jó evõ. Onnantól kezdve sokkal jobban ízlettek neki az ételek (fõzelékekre gondolok) és elkezdte megenni a rizst, krumplit is.
én kezdettõl rakok bele icipici sót, 5 hónapos kora óta, és mostmár, hogy 9 hónapos, és lassan adogatok a mi fõztünkbõl is neki, inkább a miénket fõzöm sótlanabbra, szóval nálunk is mi igazodunk hozzá inkább és nem õ hozzánk.
Sztem ha a zselé megszáradt, akkor annak annyi:/
Igen, lehetsz.
Ezt most komolyan kérdezed, hogy ha nem védekeztek lehetsz-e terhes?
kedves kérdezõ! a kérdés így leírva egy 0, ha úgy kezdenéd mikor volt meg az utolsó vérzés, mennyi ideig tart a ciklus, mikor voltatok együtt, így lehet választ adni, a Te kérdésedre kb. válasz v fogalmazzak úgy 50 - 50 % amúgy tanulj, elõtted a gép és a net, keressél rá, gyorsabb N
Minek szexeltek ennyi ésszel? Megadtad magadnak a választ a kérdésben, gondolom tudod mi ellen nem védekeztetek.. az meg csak kilogikázod, hogy ha ez nem történt meg, akkor mi lehet belõle.
1. jele!!! orvos! ha még émejegsz is akkor nagyon orvos!!
1 éve menstruálsz... az azt jelenti h max 14 éves lehetsz..és nem védekezel.. hmm.. menj orvoshoz..
Dehogy, kizárt! A lányok attól szoktak teherbe esni, ha a pasijuk gumit húz a farkára!

1 éve növesztem a hajam, most hátközépig ér, és annyira örülök, hogy így megnõtt, de sajnos kb az alsó 10 cm teljesen "élettelen", száraz, és töredezett, az a legjobb neki, ha levágatom? 20/L

nagyon nem akarom mert lassan nõ, és nem is áll jól a rövid, de nem tudom mi mást tehetnék, így hiába hosszú, de igénytelen kinézetû a szárazság és töredezettség miatt

Legjobb válasz: Az a baj, hogy ha eltörött, azon már csak az olló segít. A hajnövesztésnek nem az a lényege, hogy mindenféle kenceficéket kenünk a fejbõrre, épp ellenkezõleg, fokozottan kell a hajvégeket ápolni, különben az ember bele esik abba a hibába, hogy amennyi megnõtt, annyit vágatni is kell belõle. Én azt javaslom, hogy egy egészségügyi hajvágás után próbáld olajokkal ellensúlyozni a szárazságát. Étolaj nem, az eszedbe se jusson (olvastam már vhol vki által, hogy azt kent a hajára, csak azért írom...), jó az olíva olaj, de ha be tudsz szerezni, akkor kókuszolaj, tökmagolaj, szõlõmagolaj, szezámolaj, amla (igen, amla és alma) olaj és még lehetne folytatni a sort.

Az a baj, hogy ha eltörött, azon már csak az olló segít. A hajnövesztésnek nem az a lényege, hogy mindenféle kenceficéket kenünk a fejbõrre, épp ellenkezõleg, fokozottan kell a hajvégeket ápolni, különben az ember bele esik abba a hibába, hogy amennyi megnõtt, annyit vágatni is kell belõle. Én azt javaslom, hogy egy egészségügyi hajvágás után próbáld olajokkal ellensúlyozni a szárazságát. Étolaj nem, az eszedbe se jusson (olvastam már vhol vki által, hogy azt kent a hajára, csak azért írom...), jó az olíva olaj, de ha be tudsz szerezni, akkor kókuszolaj, tökmagolaj, szõlõmagolaj, szezámolaj, amla (igen, amla és alma) olaj és még lehetne folytatni a sort.
Igaza van az elsõnek, a vágáson kívül mást nem tudsz csinálni..a hosszú, de csúnya töredezett haj meg szerintem rosszabb, mint a rövidebb..
Nekem leér a hajam a derekamig. Nemrég vágattam a végét is, kókusz- és különbözõ olajokat pedig rendszerességgel használok.Mégis annyira élettelen a hajam, hogy azt el sem tudom mondani.Fogalmam sincs mit csináljak már vele (merthogy amiket 1-es Válaszoló írt vágás-olajozás-karbantartás az Nekem alap)!? Eddig nem volt ilyen problémás a hajam.De kb. már 1 éve szenvedek vele.Van javaslat?
Elég folyadékot isztok?

Lehetek terhes ha? Lent részletesen. Fogamzásgátlót szedek már 1 éve. Mindig szombaton este 10-kor veszem be az elsőt. Most is bevettem de a rákvetkező szerdán nem tudtam igy csak csütörtök reggel 7-kor vettem be.

Fogamzásgátlót szedek már 1 éve. Mindig szombaton este 10-kor veszem be az els?t. Most is bevettem de a rákvetkez? szerdán nem tudtam igy csak csütörtök reggel 7-kor vettem be. A csütörtökit is csak péntek reggel vettem be aztán pedig a péntekit éjfélkor. Azóta minden a régi. Nem elfelejtettem hanem nem tudtam!!! Szerintetek lehet valami baj? Védekezni kellett volna?! Soha nem haladta meg a 12 órát ameddig nem vettem be. De lehet mégis probléma???

Legjobb válasz: én a 21 szembõl volt, hogy 4 szemet kihagytam és nem pótoltam de nem lett semmi.

én a 21 szembõl volt, hogy 4 szemet kihagytam és nem pótoltam de nem lett semmi.
Nem hiszem, hogy lehetne ebbõl bármi probléma. Nyugi!
nem valószínû h baj lesz, nem felejtettél el bevenni egyet sem. a foggátlót nemkell percre pontosan szedni, a lényeg az h mindig meglegyen a 24 óra 2 tabletta között. csússzással együtt 24+12, de ez azért nelegyen mindennapos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!