Találatok a következő kifejezésre: 1 év általában (18 db)

Ha már 2 éve fehér folyásom van akkor bármikor megjöhet vagy még lehet hogy 1 évbe bele telik. Általába mikor szokott a fehér folyástól kezdődően megjönni?

vagy nem is tudom hogy kérdezzem. Szóval ha már van fehér folyás rá mikorra jön meg a menstruáció (általában)?

Legjobb válasz: 1 és 3 év között akármikor a folyástól számítva

1 és 3 év között akármikor a folyástól számítva
A kérdező hozzászólása: én 12:)
Nekem például 2, 5 éve van, de még nem jöttmeg. Am. ez változó. Am 14 éves vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Oke mar megjott...csak szoltam /./
Én vok a 14 éves! :) Nekem is megjött!! :)

Pánik beteg vagyok már 1 éve de mostanában sűrűbben előfordulnak a rohamok és a közérzetem is elég rossz. Kérdésem ha egy 0.25 ös xanaxnak az 1/3át 1Lvízben feloldom és azt iszogatom milyen hatást válthat ki? Mert általában elalszom egy egésztől.

Legjobb válasz: Na álljunk meg egy picit..! Hogyhogy sokszor voltál pszichológusnál? Pszichoterápiát kezdtetek? Kötöttetek szerzõdést? Végigcsináltad? A házikat is? Az "egy-kétszer voltam pszichológusnál", az éppen, hogy a pszichológiai tanácsadás szintjét megüti SEMMI köze a gyógyító pszichoterápiához!!! A pánikbetegség kezelése csakis akkor hatékony, ha KOMBINÁLT a gyógyszer és a pszichoterápia! A gyógyszernél nem a xanaxnak van elsõdleges szerepe, hanem a kis dózisú antidepresszánsnak. Sajnos ezt ki kell tapasztalni, hogy melyik használ. DE terápia nélkül vajmi kevés a gyógyszer, mert belsõ gondolati és érzelmi rendszert nem változtatja meg, sem a korábbi emlékeket, hiedelmeket, automatikus negatív gondolatokat, játszmákat stb. Tehát ha valóban meg szeretnél gyógyulni, akkor felkeresel egy normális pszichiátert ÉS pszichológust és nekiállsz dolgozni te is, nem csak a külsõ megoldásra vársz! Egyéb esetben évekig elhúzódó mentális zavar, rögzült pánikbetegség, betegségelõnyök rögzülése, szocializációs zavarok várnak rád. Gondolom ezt nem szeretnéd. Jobbulást kívánok! Egy gyógyult "pánikos"

Na álljunk meg egy picit..! Hogyhogy sokszor voltál pszichológusnál? Pszichoterápiát kezdtetek? Kötöttetek szerzõdést? Végigcsináltad? A házikat is? Az "egy-kétszer voltam pszichológusnál", az éppen, hogy a pszichológiai tanácsadás szintjét megüti SEMMI köze a gyógyító pszichoterápiához!!! A pánikbetegség kezelése csakis akkor hatékony, ha KOMBINÁLT a gyógyszer és a pszichoterápia! A gyógyszernél nem a xanaxnak van elsõdleges szerepe, hanem a kis dózisú antidepresszánsnak. Sajnos ezt ki kell tapasztalni, hogy melyik használ. DE terápia nélkül vajmi kevés a gyógyszer, mert belsõ gondolati és érzelmi rendszert nem változtatja meg, sem a korábbi emlékeket, hiedelmeket, automatikus negatív gondolatokat, játszmákat stb. Tehát ha valóban meg szeretnél gyógyulni, akkor felkeresel egy normális pszichiátert ÉS pszichológust és nekiállsz dolgozni te is, nem csak a külsõ megoldásra vársz! Egyéb esetben évekig elhúzódó mentális zavar, rögzült pánikbetegség, betegségelõnyök rögzülése, szocializációs zavarok várnak rád. Gondolom ezt nem szeretnéd. Jobbulást kívánok! Egy gyógyult "pánikos"
Szerintem semilyet , másik meg hogy nem biztos hogy teljesen feloldódik.
Nekem is volt enyhe pánikbetegségem...én inkább az agyamban próbáltam leküzdeni, nem szedtem semmit ellene..
Ha a gyógyszer ennyire kiüt, akkor mindenképpen menj vissza a szakorvoshoz és tõle kérj ez ügyben tanácsot. 1. Lehet hogy nem ez a megfelelõ gyógyszer 2. Lehet hogy az adagolása sem megfelelõ Egy biztos! A gyógyszeres terápiának a célja soha nem az, hogy teljes kiüsse az embert! Minden nyugtató hatású gyógyszer készítmény egy idõ után függõséget okozhat. Fontos a szünet vagy egyéb készítmény pótlása. Úgy tudom kognitív pszichoterápiás kezeléssel+ megfelelõ gyógyszerezéssel mellett enyhíthetõk a tünetek. Ne elégedj meg annyival, hogy csak gyógyszereznek! A Xanax különösen veszélyes a függõség kialakulására nézve!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Aza gond, hogy az orvosok nem tudnak gyengébbet adni mert az meg egyáltalán nem használ azt mondták van mégegy fajta nyugtatójuk de az ugyan olyan mint a xanax :/ Nagyon sokszor voltam már ezzel orvosnál pszichológusnál stbstb ...
0.25-ös Xanax egyharmada 1 liter vízben feloldva??? Még egy csecsemõ se álmosodna el tõle, illetve semmilyen hatással nem lenne rá. Maximum a tudattól alszol el, hogy "Na, most aztán begyógyszereztem magam, mint az állat." De komolyan, a 0, 25-ös Xanax-nál gyengébb gyógyszer már nem is létezik, fõleg ha még egy liter vízzel veszed be. Én is voltam pánikbeteg, végigjártam az összes lehetséges módot a gyógyulásra, és végül az autogén tréning segített. Tudom ajánlani, TB-re is felírhatja a doki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek.... már nagyon sokat küzdöttem ez ellen és nagyon sok orvosnál is jártam vele meg nagyon sok pszichológusnál is akik mindig megállapították, hogy nem tudják mi lehet a probléma.
Lehet erõs neked ez a mennyiség. Vegyél be csak negyedet. Nem mindenkire hat egyformán a gyógyszer! Ha sûrûsödtek a rohamaid és a közérzeted is rossz, akkor keresd fel a pszichiáteredet.
Ezt nem gyógyszerrel kellene megoldani, hanem pszihoterápiával és kérdések feltevésével. Bocs.... a gyógyszer hat az elején, jobbít egy kicsit, mert ettõl át tudod gondolni félelem nélkül, mi okozhatja a tüneteidet. Ennyi, de semmi több. Szerintem inkább változtass életvitelt, úgy, ahogy azt a betegség szeretné, hiszen nem véletlen alakul ki. Ez a szervezeted egy védekezése, még ha nekünk rossz is - a természet sem tökéletes -. FYI: a Xanax függõséget okozó szer, amire ha rászoksz, nagyon nehéz leállni és ez nem cigaretta, ami max egy szervedet károsítja vagy magas vérnyomást ad, ez teljesen lekészít. Így akarsz kikötni?

Már lassan 2 éve menstruálok, kb az 1. évig mindig 23.-a körül jött meg, aztán vhogy lassan átállt 6.-ára. Általában rendszeres volt, de most nem jött meg. Normális a menstruációm?

Létszi segítsetek,kicsit aggódok. Lehet hogy most kimarad,vagy pedig csak ismét átáll egy másik id?pontra?...de szerintetek ez normális, vagy van okom aggódni? Köszönöm. :)

Legjobb válasz: Helló Normális a menstruációd. Nincsen semmi baj nem kell aggódnod megfog majd jönni,ha stresszelsz akkor még késõbb fog megjönni.Lehet hogy most kimarad vagy hogy át fog állni egy másik idõpontra.

Helló Normális a menstruációd. Nincsen semmi baj nem kell aggódnod megfog majd jönni, ha stresszelsz akkor még késõbb fog megjönni.Lehet hogy most kimarad vagy hogy át fog állni egy másik idõpontra.

Üdvözlöm! 43 éves vagyok. 1 gyermekem van akit 33 évesen szültem. kb. 1 éve akár 14 napot is késett a mensesem, de talán 2-3 alkalommal. Az utóbbi 3 hónapban 21 napra jött meg, pedig általában 25 napra jár. Most az a problémám, hogy 11 napra érkezett meg.

Üdvözlöm! 43 éves vagyok. 1 gyermekem van akit 33 évesen szültem. kb. 1 éve akár 14 napot is késett a mensesem, de talán 2-3 alkalommal. Az utóbbi 3 hónapban 21 napra jött meg, pedig általában 25 napra jár. Most az a problémám, hogy 11 napra érkezett meg. Egyébként nem szokott össze vissza járni. Mi lehet az oka. Utólagosan elmondanám, hogy 1 év alatt kb. 12 kg-ot is fogytam, és elég sok lelki problémám is van. Várom a válaszát. Szrné.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A rendszertelenül jelentkező vérzéseknek számos oka lehet, amelyet csak kivizsgálással lehjet tisztázni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A rendszertelenül jelentkező vérzéseknek számos oka lehet, amelyet csak kivizsgálással lehjet tisztázni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Mi lehet a baj? 1 éve hagytam abba a fogamzásgátlót, 1-2 esetet kivéve folyamatosan késik a menszeszem. Általában 3-4 hetet. A vérvétel eredményeim jók többször is nézték hormon stb. Nagyon szeretnénk babát. Sikerült valakinek így is teherbe esni?

Legjobb válasz: UH-t is csináltak, PCO lehet, de ahhoz az értékekenek is jelezniük kellene, szerintem mindenképp keresd tovább az okát, mert nem normális, és ha valami miatt nem bízol a dokiban nyugodtan válts!

UH-t is csináltak, PCO lehet, de ahhoz az értékekenek is jelezniük kellene, szerintem mindenképp keresd tovább az okát, mert nem normális, és ha valami miatt nem bízol a dokiban nyugodtan válts!
A kérdező hozzászólása: Most ahogy olvasgatom itt a kérdéseket bennem is felmerült a pco?!Már 3 orvosnál voltam az 1 év alatt, egyik sem igazán foglalkozott igazán velem, de remélem sikerül kideríteni az okát!Köszi a válaszod!
ha Pesten laksz írj egy mailt ajánlok neked egy dokit.

1 éve szenvedek HPV szemölcsökkel, melyek a pénisz tövénél jelentkeznek. Általában 3-4 db mindig, s a condyline ecsetelõvel kezelem õket, de mint a legtöbb embernél úgy nálam is visszajönnek. Mit tehetek, hogy meggyógyuljak?

Jómagam nem dohányzok, sportolok rendszeresen, odafigyelek az étkezésre. Grapefruit magolaj cseppekkel erõsítem az immunrendszerem lugosító tea keveréket iszok, állítólag ez jó. De nincs eredmény!!! Szörnyû érzés, nem tudom meddig bírja a párkapcsolatom....a teljes idegösszeomlás és kétségbeesés kerülget a tehetetlenség miatt!!

Legjobb válasz: Nekem egy volt, amit lézerrel leégetett a doki, azóta nem jött elõ.

Nekem egy volt, amit lézerrel leégetett a doki, azóta nem jött elõ.
Menj el egy bõrgyógyászhoz, õ lézerrel leégeti. Kellemetlen mûvelet, és utána kb. két hétig nagyon oda kell rá figyelned, de megéri, mert kicsi az esélye a kiújulásnak.
Nem tudom, én nem sportolok, vagy néha torna, nem eszek nagyon egészségesen, gyengének is érzem magam sokszor. Nekem 3 hét alatt elmúlt, én is grapefruit cseppeztem, és condyline-oztam. Nem tudom, igyál sok vizet is. :S Vagy nem tudom te mennyi ecsetelõt viszel fel, nekem volt, hogy eléggé kimart ott lent, vérzett is, nagyon fájt (tudom, kicsit túlzás) de aztán elmúlt.

Ha délután max.14h-ig eszek, ugy fogyhatok? Reggelizek és ebédelek mint általában, délután és este már semmi, csak folyadék, minnél több.15-20 kg kellene leadnom (elkövetkezendő 1 évben )

Legjobb válasz: ÍGY garantáltan nem fogsz lefogyni. Egyél délután is, mert ha nem, akkor csak annál inkább raktároz a szervezeted. Lefekvés elött két órával ne egyél, de addig igen.

ÍGY garantáltan nem fogsz lefogyni. Egyél délután is, mert ha nem, akkor csak annál inkább raktároz a szervezeted. Lefekvés elött két órával ne egyél, de addig igen.
Ezzel csak leall az emesztesed es tonkreteszed a belrendszered. Van 100 fele dieta, amivel nem teszed tonkre magad, keress egy neked megfelelot es azt kovesd. Ennyi kilot, ennyi ido alatt siman le tudsz adni, nem kell hozza koplalni.
Fogyni fogyhatsz, de teljesen értelmetlen az elgondolás. Ha havi 2-3 kilót leadsz normális étkezés és mozgás mellett akkor is megvan simán egy év alatt a kitûzött cél. Nem értem miért koplalnál, sanyargatnád magad a nap felében? Ezt sokkal észszerûbben is meg lehetne oldani és nem is lenne a vége jo-jo. Amúgy hány cm és kg vagy? Nõ vagy férfi?
Igazuk van akik elõttem írtak! Naponta 5x egyél, de kisebb adagokat.Legyen köztük zöldség-gyümölcs is, így nem lassul be az anyagcseréd. Mellette tornáz! Jó a bicikli, kardió edzések.
A kérdező hozzászólása: Három kis gyerek mellett megvan a napi mozgás bõven, 38 éves nõ vagyok 160 cm. Milyen diétát ajánlotok? napi szinten sajnos nem tudok húst enni.

Lízingelt autónk volt, a bank lefoglalta, eladta. A bank felé 2 M ft-al tartozom, ezt bírósági úton érvényesítették.1 éve fizetem a bíróság által meghatározott havi összeget 50000 ft-ot. Mi van ha nem fizetem?

Az autót 1,6 M ft-ért vettük,1,5 évig havi 26000 ft-ot fizettünk.A bank eladta 650000 ft-ért.(kisebb sérülés keletkezett rajta id?közben)és még nekem kell kifizetni 2100000 ft-ot.

Legjobb válasz: Akkor elõbb-utóbb mindenedet elveszted.

Akkor elõbb-utóbb mindenedet elveszted.
"Mi van ha nem fizetem?" Ráfázol! Ilyen esetben neked nincs döntési jogod! Fizetned kell! Ha nem, akkor mindened elveszted, mert a bank nem hagyja veszni a pénzét!
A lízingelésnek van egy ilyen hátulütõje. Ha nem tudják fizetni, vagy még a lízingelés alatt ellopják, vagy totálkáros lesz, akkor is tovább kell fizetni az árát a bank felé, még akkor is, ha már nincs a tulajdonodban. Sõt, például a biztosító kárrendezése esetén a kártérítés is a bankhoz fog befolyni, mivel ez idõ alatt a bank tulajdona a gépjármû. Tehát a hitelfelvevõ fizeti 5 évig a kocsi részleteit, ellopják, a biztosító fizet, de nem a hitelfelvevõnek, hanem a banknak, kocsi már nincs, de a hitelfelvevõ fizeti tovább még ezer évig a már nem létezõ kocsi törlesztõrészeit. Ez a buli a hitelekben...
Sajnos fizetned kell. Amugy az en biztositasomban van egy olyan kulon resz, nemtom hogy hivjak, hogy olyan esetben, ha a kocsi elparologna (lopas, tuz, total), akkor a biztosito nem a kocsi aznapi piaci erteket fizeti a banknak helyettem, hanem a teljes osszeget ami meg hatravan a hitelbol(lizingbol). Mondjuk ha nem tudnek fizetni akkor ja, hozzam is jonnenek es elvinnek a verdat en meg fizethetnek. Illetve (kulfoldon elek) itt ugy van, hogy torveny szerint levonhatnak a fizetesembol az osszeget. Ha munkanelkuli lennek akkor meg elviszik a TVm...

1 év alatt általában hány deguja születik egy "degumamának"?

Legjobb válasz: nem tom ki írta hogy maradjon egynél mert az nagy hülyeség,a degu egyedül magányos és depressziós lesz és ebbe hamar belepusztul a degu olyan társaságkedvelõ állat hogy mindig szüksége van játszótársra kivéve ha alszik :D és ezért nem tanácsolom hogy egyedül legyen

nem tom ki írta hogy maradjon egynél mert az nagy hülyeség, a degu egyedül magányos és depressziós lesz és ebbe hamar belepusztul a degu olyan társaságkedvelõ állat hogy mindig szüksége van játszótársra kivéve ha alszik :D és ezért nem tanácsolom hogy egyedül legyen
nagyon sok. a szülés után pár órával már párzásra képes, így amíg felnevel egy almot addig kihord egy adagot, így ahogy kirepülnek a kicsik már szül is megint.
ja még annyit hogy egy degu mama élete ha sokszor szül 1 max két év míg ha max egyszer kétszer szül akkor 4-5 év.
naszámoljunk...a mienk 4 havonta ellett(pontosan) és átlagosan 6 kicsit. kb 18ddegura lehet számitani, de ez nagyon kb, mert sok függ a körülményektöl is, meg a társátol...nameg el is pusztulhat pár...=(

11M30-as nyomtatványon mit jelent a következő jelölés? : az igazolás tartalmazza a korábbi munkáltató által 2011. évre közölt adatokat is: 0 az igazolás tartalmazza a korábbi munkáltató által 2011. évre közölt adatokat is: 1?

Szerintem a 0=Nem, az 1=igen Tévedek?

Legjobb válasz: 1, ha benne van a korábbi munkáltató is, 0, ha nincs. Nekem a 2010-es évem volt ilyen, amikor munkahelyet váltottam.

1, ha benne van a korábbi munkáltató is, 0, ha nincs. Nekem a 2010-es évem volt ilyen, amikor munkahelyet váltottam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!