Találatok a következő kifejezésre: 1,5 millió milyen kocsit (2 db)

távolsági busz. vagy használt bmw
Szia! Hasonló cipõben járunk, rengeteget böngésztem a használtautó piacot. Egyelõre úgy tûnik, egy Renault Megane Classic lenne a legjobb választás. Kiváló törésteszt, 98 LE, 5 személynek kényelmes, hatalmas csomagtér, 6-7 literes átlagfogyasztás. 1, 3 milla körül árulják használtan magas felszereltséggel.

1.5-2 millió között ti milyen autót vennétek? Tapasztalatokat is kocsikkal kapcsolatba várok!

én nézegettem 5-6 éves H astrát, golfot, de nem tudok dönteni, hogy melyik éri meg jobban(fenntartás,gondok stb).

Legjobb válasz: Én ennyiért egy jó állapotú Lada Niva terepjárót vennék, mivel a sportkocsimat nem szeretem összeszutyakolni télen. A Niva viszont a világ legjobb ár/teljesítményû terepjárója, olcsó autó, olcsó az alkatrész és nem sajnálja az ember. Sajnos tapasztalataim nincsenek róla, mert nem volt ilyenem eddig.

Én ennyiért egy jó állapotú Lada Niva terepjárót vennék, mivel a sportkocsimat nem szeretem összeszutyakolni télen. A Niva viszont a világ legjobb ár/teljesítményû terepjárója, olcsó autó, olcsó az alkatrész és nem sajnálja az ember. Sajnos tapasztalataim nincsenek róla, mert nem volt ilyenem eddig.
"új" fiat bravot alfa gtv
Megbízhatóság szempontjából sorrendben( és most sokan lehurrognak majd) Japán, német, olasz, francia. Valahol köztük az amerikai. De ez a kérdés elég nagy kifejtést igényelne. Milyen célra kell, családi, sport, városi?
lássukcsak, használtautó 2 misiért? hmm fullos Ford fiesta (elõzõ gen) 2.0 benzin ford focus (elsõ gen) Fiat Grande punto, jó felszereltséggel Volvo S40 V50 classic, ebbõl ennyiért nagyjából bármit. Golfot tuti nem, h astát talán, abból a 100 lovas 1.7dti:)
Mazda MX5, ülj bele 1x:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!