Találatok a következő kifejezésre: 1,5 millió milyen (15 db)

Körülbelül milyen összegű kamatot kell visszafizetni a 1, 5 millió FT-ra ha nem lesz meg a vállalt 2. gyermek? Van még hátra 3 év de már tudjuk hogy nem szeretnénk tesót.

Legjobb válasz: Ha jól tudom, függ az eltelt idõtõl is. De a "régi" szocpolnál, ahol 1,6 millió járt 2 gyerekre, ott az elsõ gyerekre 500.000,- a második 1.100.000,- Ft-ot számoltak. Visszafizetésnél kb. 300-400ezer volt a kamata a második babára (aki nem született meg) jutó résznek. Pontosan már nem emlékszem.

Ha jól tudom, függ az eltelt idõtõl is. De a "régi" szocpolnál, ahol 1, 6 millió járt 2 gyerekre, ott az elsõ gyerekre 500.000, - a második 1.100.000, - Ft-ot számoltak. Visszafizetésnél kb. 300-400ezer volt a kamata a második babára (aki nem született meg) jutó résznek. Pontosan már nem emlékszem.
Mondjuk ez engem is érdekelne csak EGY babára..!!Sajnos nem jön 2 éve..!:-(
Nekünk vissza kellett fizetni, és 1, 5 millio forintot - 1, 1 millio volt a masodik gyerek utan a szocpol - viszont, amint megszületett a masodik, utolagos szocpolt igényeltünk, és meg is kaptuk, hiaba nincs mar szocpol. Tehat vissza kell fizetni, de a masodik baba megszületését követõen lehet újbol igényelni, ha a hitelszerzõdés még 2099. augusztus 1. elõtt köttetett. 1, 5 milli forint utan is szerintem olyan 400-500 forint lehet a kamat, ha teljesen kivarjatok az idõt. Valoban függ az idõtõl is. A bankban kellene ezt megkérdezni.
ha önhibán kívül, pl eü okok miatt nem jön, akkor nem kell visszafizetni, úgy tudom...
utolsó elõttinek szólt
Sajnos vissza kell fizetni, csak akkor nem, ha bizonyítod, hogy teljesen meddõ vagy. Nekem 21 hetes baba ment el masodjara, és azt sem vették figyelembe, mert csak a 28 hetes terhességtõl van felmentés....

Havi 90 000-100 000 forintos jövedelemre kaphatok 1, 5 millió forint hitelt? Ha igen, kb milyen törlesztő részletekre számíthatok ha max 5-6 évre venném fel?

Legjobb válasz: 5 évre egész biztos nem kapsz 1,5M hitelt 90-100e-re, mivel olyan 35-40e lenne a törlesztõd, ami nagyon sok a fizuhoz képest...

5 évre egész biztos nem kapsz 1, 5M hitelt 90-100e-re, mivel olyan 35-40e lenne a törlesztõd, ami nagyon sok a fizuhoz képest...
Pont tegnap láttam egy egymillió hét évre havi 33e-s hirdetést. Szóval a másfél ötévre -gondolom nincs túl sok fedezet- 40e+ lesz.

1-1.5 millió forint között milyen 1.9-2. 0 literes dízel autót vegyek?

Legjobb válasz: Másodikkal mélyen egyetértek, elsõ meg hülye. Semmiképpen sem 1.9 tdi motoros audit, vagy vw-t.

Másodikkal mélyen egyetértek, elsõ meg hülye. Semmiképpen sem 1.9 tdi motoros audit, vagy vw-t.
1.9 tdi vw konszern
Ennyiért már egy jó állapotú elsõ generációs Toyota avensist is lehet venni 2002-2003 évjárat körülit 2.0 D!-D motorral.A legmegbízhatóbb dízel motorok közé tartoznak és viszonylag egyszerû konstrukciójú motorok. Fogyasztásuk is kedvezõnek mondható http://katalogus.hasznaltauto.hu/toyota/avensis_2.0_d-4d-212.. És errõl az autóról beszélek! http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/auto/QLCSGL23T1TLUL..
csak Toyotát!!!!!a többit el kell felejteni, aki meg lázadozik ellene annak sose volt toyotája


távolsági busz. vagy használt bmw
Szia! Hasonló cipõben járunk, rengeteget böngésztem a használtautó piacot. Egyelõre úgy tûnik, egy Renault Megane Classic lenne a legjobb választás. Kiváló törésteszt, 98 LE, 5 személynek kényelmes, hatalmas csomagtér, 6-7 literes átlagfogyasztás. 1, 3 milla körül árulják használtan magas felszereltséggel.

Milyen kisautót ajánlanátok 1-1, 5 millió Ft között?

Suzuki Wagon R+ volt most, ezért most Suzukik nem érdekelnek Csak 5 ajtós jöhet Lehetőleg minél fiatalabb

Legjobb válasz: Grande Punto, Mazda 3.

Grande Punto, Mazda 3.

Egy épület esetében milyen akadálymentesítési feladat végezhető el, amely 1 - 1, 5 millió forintba beleférne?

Legjobb válasz: Az árakat nem tudom, de ami eszembe jut: lépcsõk mellé rámpa, ajtók szélesítése, ahol kell, liftgombok alacsonyabbra szerelése, küszöbök cseréje, WC átalakítás, vagy külön WC.

Az árakat nem tudom, de ami eszembe jut: lépcsõk mellé rámpa, ajtók szélesítése, ahol kell, liftgombok alacsonyabbra szerelése, küszöbök cseréje, WC átalakítás, vagy külön WC.
Az elõbbi felsoroláshoz még hozzátenném, hogy lehetnek Braille írással táblák, meg úgy egyáltalán, az akadálymentesítés során érdemes nem csak a mozgássérültekre, hanem pl. a látás- és hallássérültekre is gondolni. Az árakat sajnos én sem tudom.

Milyen autót vegyek 1, 5 millió forintból?

kombi, kisbusz el?nyben. Ha tudtok linkeket is küldjetek kösz

Legjobb válasz: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vivaro/opel_vivaro_1.9_..

Passat, és még marad pénzed átiratni és tankolni-5.5-6 literes fogyasztás: http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/passat/volkswagen.. Üdv,
Látom még mindig keresel. (A Voyagert elvitték.) http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/auto/DOSRLMGYP6PMQO.. Sok sikert!
Vegyél T4-es Volkswagen Transportert. Bár nekem jobban tetszik a 3-as, viszont az olcsóbb, tehát szerintem alulmúlja az igényeidet. Azért nézz rá, nekem ezek nagyon tetszenek: http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/transporter_t3/vo.. Ezt még lomhának sem fogod találni, mert más motor van benne. És ha megnézed ezeknek a népítéletét; elég jók a visszajelzések róla. http://nepitelet.hu/autok/volkswagen/transporter_1979/
Nem olvastad el figyelmesen a Voyager leírását... "LANDIRENSO OMEGAS Gázrendszer. Városban 5000.- 160 KM" Ez 7 (HÉT)liter benzint jelentõ fogyasztást takar- városban. Hihetetlen de igaz. A puding próbája az evés - legalább próbáld ki és mérd le magad.
A kérdező hozzászólása: KÖsz az utólsónak, de inkább városi használatra lenne és nem akarok 10-15 literes fogyasztással menni
Ne válogass tovább itt az amit keresel. http://www.hasznaltauto.hu/auto/chrysler/voyager/chrysler_vo..
A kérdező hozzászólása: Az ülés mindegy lenne hogy mekkora 5-9 szemályesig és inkább családi autónak kellene.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/peugeot/partner/peugeot_part.. Én valami ilyesmibe gondolkodnék.Volt már egyszer peugeot partnerem a világból kivisz, és megelégszik 6 liter gázolajjal 100 km-en.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/daewoo/kalos/daewoo_kalos_1... Jó autó, a váltója lehetne pontosabb és lágyabb, de ennyiért csodát ne várjunk. :)
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat! A pd tdi passat fenntartása sok szóval attol eltekintek. DE köszi. Azt szeretném megtudni hogy a audi a6 2.5 tdi-nek mennyi a fenntartása? Elõre is kösz és egypárrol linkeket is ha lahet.

1, 5 millió ft-ból milyen autót vegyek? Lentebb kifejtem!

Ne legyen nagyon drága hozzá az alkatrész, fogyasztása városban max 8 liter, legyen benne klíma, és viszonylag új autó (2006 tól felfelé) 90le minimum és örülnék a hatodik sebességnek is! Ötletek?

Legjobb válasz: És nem kell a nagy hely!! Fõleg egyedül utazom!

A kérdező hozzászólása: És nem kell a nagy hely!! Fõleg egyedül utazom!
Ford Focus, megbízható nagyon ebben az árban.
Ja és az utólsó dízel toyota corola (manuális 6 váltóval) az 2.2 dízeles vagyis ez http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/corolla_verso/toyota_.. itt vanak a fogyasztási és stb adatok a kocsiról igaz 8.5 literes a városi fogyasztása de menuális 6 os váltó van bene http://a5.hu/auto/toyota-corolla-verso-22-d-4d-teszt és ekkor motornál nem olyan rosz az a8.5 literes városi fogyasztás 100 km-eren

Szeretnék vásárolni 1, 5 millió Ft-ért egy építési telket. Milyen plusz költségre számoljak még?

Gondolok például az ügyvédre vagy kell-e adóznom, vagy kell-e földmér?? Ha igen, akkor kb mi mennyibe fog kerülni?

Legjobb válasz: Az illeték 2%. Adózni vételnél nem kell csak eladásnál, akkor is csak ha keletkezett jövedelem. Az ügyvéd kb. 50ezer Ft. A földmérõt pedig kérdezd meg az ügyvédtõl, hogy kell-e. Szerintem ha nem kétségesek a határok, nem kell. (de csak mint laikus gondolom.)

Az illeték 2%. Adózni vételnél nem kell csak eladásnál, akkor is csak ha keletkezett jövedelem. Az ügyvéd kb. 50ezer Ft. A földmérõt pedig kérdezd meg az ügyvédtõl, hogy kell-e. Szerintem ha nem kétségesek a határok, nem kell. (de csak mint laikus gondolom.)

Milyen üzletbe kezdjek ha van 1.5 milliom és szeretnék rendszeres pénzt kivenni belőle?

Nem t?zsdére és befektetésre hanem valami valutázásra ilyesmire gondolok, csak segítség kellene, hogy elinduljak benne. 24éves fiu vagyok.

Legjobb válasz: Amihez értesz.

Amihez értesz.
Másfél milla lófütty ahhoz, hogy valamibe belekezdj.
Hát figyelj másfél millával nagyon sok mindend lehet kezdeni.. Nem is kell oda másfél, elég egyis és ha ügyes vagy havi 100e megiskereshetsz vele.:) (ez komoly)
az irtad ki, hogy menõz a 1, 5 milliódal? szánalom..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!