Találatok a következő kifejezésre: 1,5 hetes napközben teljesen (3 db)

1, 5 hetes kislányom napközben teljesen hangnélküli, éjszaka viszont nonstop sír. Az sem segít, ha cicizik, ha ringatjuk, semmi. Ha hasfájós lenne, az napközben nem jelentkezne? Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Az én lányomnál volt ilyen, kiderült, hogy a Laktoherb tea okozta, amit ittam! Mivel napközben ittam, pont estére és éjjelre került bele az anyatejbe, és nála hasfájást okozott, néha hajnali 5-ig is egyfolytában sírt és nem tudott aludni egész éjjel. Amint abbahagytam, megszûntek a panaszok! Gondold végig, mit eszel/iszol, hátha valamire érzékeny.

Az én lányomnál volt ilyen, kiderült, hogy a Laktoherb tea okozta, amit ittam! Mivel napközben ittam, pont estére és éjjelre került bele az anyatejbe, és nála hasfájást okozott, néha hajnali 5-ig is egyfolytában sírt és nem tudott aludni egész éjjel. Amint abbahagytam, megszûntek a panaszok! Gondold végig, mit eszel/iszol, hátha valamire érzékeny.
A hasfájás legtöbb esetben mindig van. De elképzelhetõ, hogy tényleg estére jön ki. Vannak babák, akiknek a stressztõl van. Sok nekik a nappali impulzus. Össze kell vele bújni meztelenül, apával már fürödhet a nagykádban simán, veled meg, ha már elmúlt a gyermekágyi folyásod. Meztelenül bebugyolálás, hordozókendõ, hirtelen ennyi sírás elleni trükk jutott eszembe. Ja és sok sok szeretet, de gondolom ezt mondani sem kell. Próbálj higgadt maradni mikor sír, tudom nehéz.
Próbáltad már a masszírozást? JObb oldalon fel, a bordák alatt keresztben át, majd a bal oldalon le. Ezt a védõnõk is szokták ajánlani, segíti a bélmûködést, a gázok mozgását. Megnyugtatja a picit a simogatásod. Nekünk bejött. Más: a hasamra fektetve a hátát simogatva aludtunk el problémás idõszakban.
A kérdező hozzászólása: Ezeket mindet próbáltuk, volt idõnk, bruttó 7 órán át. Én most ráfogom a frontra, jobb ötletem nincs.Azért köszke!
A méhed már elég nagy, nyomhatja a gyomrodat. Egyél naponta többször, kisebb mennyiségeket!
A kérdező hozzászólása: Éjjel rendesen alszik, fél nyolc után csak éjfél körül és hajnali 4-5körül eszik.
Szia Az én lányom dettó ugyanígy volt, bármit csináltam amit mondtak, semmire nem haladtunk. Ugyanaz a szisztéma maradt továbbra is.... Nem vagy feszült, vagy nem idegeskedsz valami miatt? Mert nekem ez borította fel a lányom napirendjét, a sok idegeskedés, és ezt õk is megérzik :(. Nekünk most állt be, és már fél éves a kislány, de most meg jön a foga, és azért kel fel még éjszaka is 1-szer, kétszer.... Nyugodj meg, helyre fog állni, csak egy kis idõ, és türelem :D. Babybogyó87
Fú, hát nem lehet, hogy pont azért nyûgös, mert ilyen gyakran eszik és fáj a hasa? Ha eddig jól szopott de most nem szívja ki a tejet akkor lehet, hogy nem is éhes, csak nyûgös és szopival akarja magát nyugtatni. Én megpróbálnám kihúzni 3 órára, persze nem úgy, hogy tombolva sír érte...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, mindkettõtöknek igaza lehet. Elég feszült vagyok, hogy mindent jól csinálok-e, hogy megértsem, mikor mit szeretne. Ésszel tudom, hogy nem kellene, de nehéz kontrollálni :)
Egyáltalán nem baj , ha ilyen gyakran szopizik, hiszen ez az igény szerinti szoptatás lényege. Ha nem lesz éhes , akkor úgysem fog szopizni. A legjobb nyugtató számára az anyamell és a szopizás. Próbálj meg neki esetleg adni valamit hasfájásra , ha úgy látod, h mégis a hasa fáj, de ettõl függetlenül nyugodtan rakd mellre a babád, amilyen gyakran õ igényli.Ilyenkor még nincs napirend, szóval ne aggódj, még sok ilyen borulás lesz, mert amikor azt hiszed h na beállt valamire, akkor megint változni fog.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!