Találatok a következő kifejezésre: 1,5 hónapja az orvosi látleletet, ha (1 db)

1, 5 hónapja megcsinaltattam az orvosi látleletet, ha most mennek csak be a rendőrségre hogy megtegyem a feljelentést, nem -e csúsztam ki az időből?

Legjobb válasz: Köszönöm a segítséget!Valószínû ,hogy nem fognak foglalkozni vele ,mert a tanuk állításai nem lesznek elegek (1,5 hónap után) bizonyíték is kell,kézzelfogható.Szóval bizonyíték hiányába valószínû lezárják az ügyet és kész....

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!Valószínû , hogy nem fognak foglalkozni vele , mert a tanuk állításai nem lesznek elegek (1, 5 hónap után) bizonyíték is kell, kézzelfogható.Szóval bizonyíték hiányába valószínû lezárják az ügyet és kész....
Az egy hónapos határidõ, csak a magánindítvány elõterjesztésének határideje, tehát csak a magánindítványra üldözendõ bûncselekményeknél érvényes. A hivatalból üldözendõ bûncselekményeknél a bûncselekmény elévüléséig ( több év ) meginditható az eljárás.
De igen, Én úgy tudom, egy hónapig van lehetõséged feljelentést tenni.
hát szerintem menj be a rendõrségre, hátha felveszik. Ha bûncselekmény történt, akkor kötlességük cselekedni. ha nem tesznek semmit, polgári peres úton bámikor elindulhatsz.. nekem amikor kutyatámadásos esetem volt, másnap mentünk a rendõrségre, mert aznap egész nap a kórházba jártunk ki be... hosszú történet. És a rendõrségen azzal kezdték, hogy "hogyhogy csak most jövünk, ha tegnap történt az eset?" persze az egy nap késés azzal indokolható volt, hogy aznap még ömlött a lábamból a vér. sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint a rendõrség el se kezdi a nyomozást mert a bizonyíték (orvosi látlelet) elévült?
Am mitörtént? Semmi közöm hozzá, csak érdekel. Ha nem irod le, megértem.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A feljelentés ha a papiron 11. kerületből jött az van irva akkor ott tették a feljelentést?

tehát onnan jön a feljelentés ahol megteszik?

1

Szokott e olyan előfordulni, hogy a fegyveres bűnöző majdnem annyira képzett mint, egy profi SWAT kommandós?

Szoktak e profi kommandósok találkozni olyan fegyveres bűnözőkkel akik szinte mindent tudnak a kommandósok a taktikáikról és kondícióban, ügyességben is nagyon hasonlóak?

8

A rendőrség szokott facebook alapján is nyomozni?

Úgy értem,nemcsak a nyílvántartások között,hanem ,ha valakit keresnek akkor lehet megnézik,hogy háthe fent van facebookon is és hátha van fénykép is és akkor könnyebb a nyomozás?
Szokták a facebookot is használni nyomozás közbae?

Jelzem:Nem köröznek,csak úgy kérdezem.

8

Mekkora értékű lopástól vesznek komolyabban egy ügyet a rendőrségen?

Az én károm olyan 500.000-600.000 forint...

5

Feljelenthetem fenyegetésért?

Olyan helyen lakom ahol 1telken két családi ház tartozik! (Nagyszülőtől örökölt) Mi nem rég költöztünk be az egyikbe és van két kis termetű kutyánk akik 1-2szer átmentek az ő felükre (másik családi ház) és volt rá példa hogy sajnos oda csinálták a dolgukat! De nem tudjuk folyton figyelni hogy mikor épp hova mennek! Próbáltuk azt megbeszélni hogy egy kisebb kerítést húzni amin lenne ajtó had húzunk fel amire az volt a válasz hogy nem mert akkor kizárjuk őket innen! Ma ismét szóltak hogy oda piszkítottak a kutyák! Közölték ha még egyszer előfordul meg fogják mérgezni őket! Mit tehetek ebben az esetben ha beszélni nem lehet velük?
Előre is köszönöm a válaszokat!

10

A Magyar Posta azonnal és automatikusan rendőrségre viszi a közokirat hamisítás lehetőségét?

Ismerősöm meghamisított egy "zöld" ajánlott szelvényt, mert vásároltak tőle, de ő nem adta postára a (40.000ftos) terméket! A vevő elvitte a postára az ajánlott szelvényt, ott kiderült a csalás! A vevő azt mondta, h a posta 15 napon belül Rendőrségi feljelentést tesz, közokirat hamisítás miatt, lehetséges ez? Vagy külön kérni kell a postán a feljelentést, vagy ezt maguktól indítják?
Milyen büntetésre számíthat az ismerősöm?

6

Milyen a Polgárőrködés? Valóban kapnak rendes igazolványt és egyenruhát? Miből áll egy vizsga?

16

A rendőrség állományában is vannak mentőtisztek?

Ma láttam egy videóban egy rendőrt akinek a neve alatt rendőr őrnagy, mentőtiszt volt írva....
Tehát a rendőrök között is van mentőtiszt egészségügyi feladatok ellátására?

4

Milyen Polgárőrnek lenni? Miből áll egy vizsga és milyen egyenruhát kapnak? Azt hallottam hogy olyan mellényük van mint a rendőröknek.

2

Mit lehet tenni ilyen helyzetben?

Az év elején más városban laktam. 3 lakótárssal. Hazaköltöztem mert a fiú lakótárs többet akart mint barátság.. és ez a nyomulása már zaklatásba torkollott.. 1 hónap elteltével a rendőrség állt a kapumba házkutatási paranccsal hogy én állítólag elloptam a laptopját.. jó még ezt lenyeltem.. de most meg megint kaptam egy papírt hogy be kell menni meghallgatásra .. most ez mi ? nem volt még elég? mit lehet ilyenkor tennem ? zavar ez hogy így meghurcoltatnak egy rágalom miatt..

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!