Találatok a következő kifejezésre: 1,5 hónapja az orvosi látleletet, (1 db)

1, 5 hónapja megcsinaltattam az orvosi látleletet, ha most mennek csak be a rendőrségre hogy megtegyem a feljelentést, nem -e csúsztam ki az időből?

Legjobb válasz: Köszönöm a segítséget!Valószínû ,hogy nem fognak foglalkozni vele ,mert a tanuk állításai nem lesznek elegek (1,5 hónap után) bizonyíték is kell,kézzelfogható.Szóval bizonyíték hiányába valószínû lezárják az ügyet és kész....

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!Valószínû , hogy nem fognak foglalkozni vele , mert a tanuk állításai nem lesznek elegek (1, 5 hónap után) bizonyíték is kell, kézzelfogható.Szóval bizonyíték hiányába valószínû lezárják az ügyet és kész....
Az egy hónapos határidõ, csak a magánindítvány elõterjesztésének határideje, tehát csak a magánindítványra üldözendõ bûncselekményeknél érvényes. A hivatalból üldözendõ bûncselekményeknél a bûncselekmény elévüléséig ( több év ) meginditható az eljárás.
De igen, Én úgy tudom, egy hónapig van lehetõséged feljelentést tenni.
hát szerintem menj be a rendõrségre, hátha felveszik. Ha bûncselekmény történt, akkor kötlességük cselekedni. ha nem tesznek semmit, polgári peres úton bámikor elindulhatsz.. nekem amikor kutyatámadásos esetem volt, másnap mentünk a rendõrségre, mert aznap egész nap a kórházba jártunk ki be... hosszú történet. És a rendõrségen azzal kezdték, hogy "hogyhogy csak most jövünk, ha tegnap történt az eset?" persze az egy nap késés azzal indokolható volt, hogy aznap még ömlött a lábamból a vér. sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint a rendõrség el se kezdi a nyomozást mert a bizonyíték (orvosi látlelet) elévült?
Am mitörtént? Semmi közöm hozzá, csak érdekel. Ha nem irod le, megértem.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az igaz, ha valaki engem szóba fenyeget az utcán vagy bárhol, akkor az engem feljogosít az önvédelemre?

Tehát ha beszólnak nekem, hogy így szétvernek meg megkéselnek stb.. (csak egy példa) akkor én ha megütöm az jogos önvédelem volt? valahol olvastam róla és kíváncsi vagyok igaz- e.

6

Létezik ilyen rendőrautó?

Ma villamosról láttam egy A6-os Audit, és ha jól láttam az első szélvédő alsó sarkában, a vezető oldalán egy rendőr jelvény volt. Nem tudom, hogy matrica-e, de asszem olyan vákuumos "cuppanós" cuccal volt felrakva. Épp csak annyit láttam, ahogy elment a vili mellett, szóval nem tuti. Használják így a rendőrök, autóra rakva?

6

Zsaruk, szerintetek ti közutálatnak örvendtek? Ha igen, akkor alaptalanul?

30

Szerintetek miért van ennyi határsértő?

A hírekben nap mint nap lehet hallani, hogy egy helyen néha 20-30at is elfognak egy éjszaka alatt..

11

Ellopták a laptopom mit tesz a rendőrség?

Ellopta a lakótársam a laptopom mire hazaértem munkából és ő már sehol.. tudom amúgy hogy hol lakik..mivel itt csak bérlő volt.. ha feljelentem végeznek nála házkutatást ?

7

Megéri-e rendőrnek lenni 2013ban Magyarországon?

22

A vám- és pénzügyőrök is teljesíthetnek szolgálatot civilben?

2

Valaki lehet úgy rendőr, hogy tiltott jelképek vannak a testére tetoválva?

Az edzőterembe ahová járok van egy nyíltan rasszista fickó, a karjára nyilas zászló és Szálasi van rátetoválva, illetve ha jól láttam a hátán egy Nagy-Magyarország tetoválás.(a trikója alól kilátszott)

A beszélgetéseiből azt következtettem le,hogy rendőr, volt is aki úgy köszönt neki,hogy "Jó napot az őrmester úrnak" (persze csak viccesen).

Úgy tudom,hogy ha nem látszik ki akkor azt tetováltat magára amit akar, de a kollégái közül ha esetleg valaki rossz szemmel nézni a dolgot, vagy valami nagyfőnöknek nem tetszik akkor az nem lehet valami jó...na meg egy nyíltan fajgyűlölő ember ilyen pozícióban?Bár gondolom csak a teremben hangoztatja az elveit, a rendőrségen nyilván nem, de azért tudhatnak róla ezt azt.

Tehát a kérdés: lehetséges,hogy egy ilyen ember rendőrként keresse a kenyerét?

11

A rendőrségen miért ilyen monitorok vannak a számítógépekhez? Több lent.

Voltunk a héten tanúként kihallgatáson bent a rendőrségen és láttam,hogy ott a számítógépphez amin a rendőr dolgozott nem lcd monitor van,hanem még olyan régebbi,az a nagy doboz alakú.
És beláttam egy másik irodába,ott is olyan van.
Hmm... nem tudom miért régebbi monitorok vannak ott?
furcsa,mert ebben a mai világban szinte mindenhol (nekem is) lcd monitorom van,meg szinte már majdnem mindenhol.
Szerintem ciki,ha valakinek régi monitorja van ma.
A rendőrségen miért van minden irodában még olyan ósdi monitor?

19

Mi lenne, ha itthon is fegyver nélküli rendőrség működne?

Tulajdonképpen most is ez a helyzet, hiszen még fegyverhasználatnak nem minősülő figyelmeztető lövést sem képesek leadni... Mi lenne, ha hivatalosan el is vennék a szolgálati lőfegyvereket?
Természetesen az utcai járőrökre gondolok, nem pedig a TEKre.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!