Találatok a következő kifejezésre: 1,5 hónapja az orvosi látleletet, (1 db)

1, 5 hónapja megcsinaltattam az orvosi látleletet, ha most mennek csak be a rendőrségre hogy megtegyem a feljelentést, nem -e csúsztam ki az időből?

Legjobb válasz: Köszönöm a segítséget!Valószínû ,hogy nem fognak foglalkozni vele ,mert a tanuk állításai nem lesznek elegek (1,5 hónap után) bizonyíték is kell,kézzelfogható.Szóval bizonyíték hiányába valószínû lezárják az ügyet és kész....

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!Valószínû , hogy nem fognak foglalkozni vele , mert a tanuk állításai nem lesznek elegek (1, 5 hónap után) bizonyíték is kell, kézzelfogható.Szóval bizonyíték hiányába valószínû lezárják az ügyet és kész....
Az egy hónapos határidõ, csak a magánindítvány elõterjesztésének határideje, tehát csak a magánindítványra üldözendõ bûncselekményeknél érvényes. A hivatalból üldözendõ bûncselekményeknél a bûncselekmény elévüléséig ( több év ) meginditható az eljárás.
De igen, Én úgy tudom, egy hónapig van lehetõséged feljelentést tenni.
hát szerintem menj be a rendõrségre, hátha felveszik. Ha bûncselekmény történt, akkor kötlességük cselekedni. ha nem tesznek semmit, polgári peres úton bámikor elindulhatsz.. nekem amikor kutyatámadásos esetem volt, másnap mentünk a rendõrségre, mert aznap egész nap a kórházba jártunk ki be... hosszú történet. És a rendõrségen azzal kezdték, hogy "hogyhogy csak most jövünk, ha tegnap történt az eset?" persze az egy nap késés azzal indokolható volt, hogy aznap még ömlött a lábamból a vér. sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint a rendõrség el se kezdi a nyomozást mert a bizonyíték (orvosi látlelet) elévült?
Am mitörtént? Semmi közöm hozzá, csak érdekel. Ha nem irod le, megértem.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van itt olyan aki lemondással szerelt le a rendőrségről?

9

Elkaptak a rendőrök? Fognak kevelet küldeni a címemre?

Szóval az van hogy, haza felé indultam, és ugye nekem rosz a mirigyem, sok nyálat termel, lenyelni nem tudom, mert undorítonak tartom, köptem, majd oda jött egy rendőr, kérdezgetett, ki kérte a diák és személyigazolványom, magamnál én nem hordok ilyet, beakartak vinni, el rohantam..., elkaptak, ja igen, és még az elött kérdezgették hogy van e még tanítási oram, mondom nincs, mert épp vége az oráknak, na vissza térve..., bevittek a suliba, megkérdezték az igazgatót, mondta hogy nincs órám, nos, átadtak az igazgatónak, valamit aláírt, megkérdezték a lakikcímem, elmentek.. majd beszélgetet velem az igazgató, azt mondta el mehetek ha elmentek a rendőrök,
És most attól parázok hogy küldenek egy levelet a szüleimnek
Fognak küldeni?

12

Egyik ismerősömet nem láttam közel 3 hónapja. Facebookon páran kommenteztek, hogy hiányzik, stb. Mostmeg, hála istennek, meg végre szabad vagy mint a madár. Miért lehet kapni 3 hónap börtönt kb?

3

Lakásfestés előtt állok, viszont amikor jön a szobafestő nem tudok itthon lenni munka miatt. Mennyire szokott/szoktak lopások/visszaélések lenni ezzel kapcsolatban?

8

Női börtönben kb a rabok hány százaléka 30 év alatti?

És átlagos 10-ből mennyi a jó csaj?

:D

1

Foglalkozik olyannal a rendőrség, ha valaki (k) től virtuálisan lopnak közel százezer ft-os értékben?

5

Rendészeti szakközépiskola fizikai követelményei?

Hali,
Valaki le tudná írni / linkelni, hogy hány gyakorlatból mennyit kell megcsinálni ill. hogy mennyi pont jár érte a fizikai alkalmasságin?
Normális válaszokat, Köszönöm!

2

Milyen ma Magyarországon zsarunak lenni?

Főleg tiszthelyettesek válasza érdekelne. Csapjuk hozzá a zászlósokat is.

15

Falopás ellen rejtett kamera? Jó ötlet, vagy értelmetlen?

van egy kisebb erdőm ahonnan szinte rendszeresen lopnak egy időszakban. szinte már minden valamire való fát kivágtak. a rendőrség feljegyezte a kárt de azt mondták hogy kicsi az esélye hogy meglesznek. ennek már két éve és még mindig ugyan az a helyzet. arra gondoltam hogy vennék egy olcsó androidos telefont és elrejteném egy olyan helyre ahol tuti nem veszik észre. reggeltől estig rögzítene. de valószínűleg csak annyi látszana hogy üresen bemegy és fával megrakva jön ki az erdőből az illető (általában mindig ugyanott mennek be) egy ilyen felvétel elég bizonyíték lehet ahhoz hogy eljárást indítsanak? vagy felesleges ezzel próbálkozni? abban se vagyok biztos hogy nem kerülnék bajba a rejtett kamera miatt..

8

A helyszíni birság elévül? Mikor?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!