Találatok a következő kifejezésre: 1,5 hónapja az orvosi (5 db)

1, 5 hónapja megcsinaltattam az orvosi látleletet, ha most mennek csak be a rendőrségre hogy megtegyem a feljelentést, nem -e csúsztam ki az időből?

Legjobb válasz: Köszönöm a segítséget!Valószínû ,hogy nem fognak foglalkozni vele ,mert a tanuk állításai nem lesznek elegek (1,5 hónap után) bizonyíték is kell,kézzelfogható.Szóval bizonyíték hiányába valószínû lezárják az ügyet és kész....

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!Valószínû , hogy nem fognak foglalkozni vele , mert a tanuk állításai nem lesznek elegek (1, 5 hónap után) bizonyíték is kell, kézzelfogható.Szóval bizonyíték hiányába valószínû lezárják az ügyet és kész....
Az egy hónapos határidõ, csak a magánindítvány elõterjesztésének határideje, tehát csak a magánindítványra üldözendõ bûncselekményeknél érvényes. A hivatalból üldözendõ bûncselekményeknél a bûncselekmény elévüléséig ( több év ) meginditható az eljárás.
De igen, Én úgy tudom, egy hónapig van lehetõséged feljelentést tenni.
hát szerintem menj be a rendõrségre, hátha felveszik. Ha bûncselekmény történt, akkor kötlességük cselekedni. ha nem tesznek semmit, polgári peres úton bámikor elindulhatsz.. nekem amikor kutyatámadásos esetem volt, másnap mentünk a rendõrségre, mert aznap egész nap a kórházba jártunk ki be... hosszú történet. És a rendõrségen azzal kezdték, hogy "hogyhogy csak most jövünk, ha tegnap történt az eset?" persze az egy nap késés azzal indokolható volt, hogy aznap még ömlött a lábamból a vér. sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint a rendõrség el se kezdi a nyomozást mert a bizonyíték (orvosi látlelet) elévült?
Am mitörtént? Semmi közöm hozzá, csak érdekel. Ha nem irod le, megértem.

Milyen orvoshoz kellene vinnem a 8 és fél hós kisfiamat? Kb 1.5 hónapja duzzadt a nyálkahártyája, mintha mindig tele lenne az orra, szegény főleg hajnalban nehezen kap levegőt.

Gyermekorvos azt mondta, hogy ez normális, a fogzás miatt, de már két üveg orrcseppet elhasználtunk fél üveg Fenistil cseppel, de nem sok változás van.

Legjobb válasz: CSAK magán fül orr gégész.

CSAK magán fül orr gégész.
Szerintem is fül-orr-gégészhez elsõsorban, de én egy allergológuson is elgondolkoznék.
A kérdező hozzászólása: Hát a helyi fül-orr gégésznél voltunk az elején, azt mondta, hogy õ nem lát semmit, menjünk a gyerekorvoshoz, ahol én is kérdeztem, hogy nem-e allergia, de nemet mondott, és hogy ez télen csak rosszabb lesz. De nem hinném, hogy ez normális, fogzás ide, oda. Valószínûleg magán fül-orr gégész lesz belõle, köszönöm a válaszokat. Csak jobban foglalkozik ezzel a kérdéssel.
Elsõ vagyok én a 3 hós babámat vittem magánba és nagyon profin mindenféle géppel megvizsgálta. Sajna ilyen a világ már hogy az SZTK-ban semmit nem mondanak semmit nem látnak.

20. hetet töltöttem, HGB értékem 1, 5 hónap alatt 96-ról 86-ra csökkent vas szedése mellet (thalassaemiás vagyok). Volt valaki hasonló helyzetben? Mikor vonja el a gyerek a legtöbb vasat a terhesség alatt? Transzfúziót helyezett kilátásba az orvosom.

Legjobb válasz: A legvége a legrosszabb ilyen szempontból, a 32. héttõl. Mást sajnos nem tudok hozzáfûzni, de biztosan figyelnek Rátok, és nem lesz semmi gond! :)) 22 hkm

A legvége a legrosszabb ilyen szempontból, a 32. héttõl. Mást sajnos nem tudok hozzáfûzni, de biztosan figyelnek Rátok, és nem lesz semmi gond! :) ) 22 hkm

Lindynette 75/20. Az orvosom azt mondta, hogy az 1. szedésnél a menstruáció 5. napjától kezdjem el szedni. Na most a következő hónapokban is az 5. naptól szedjem?

Például hétf?n beszedem a levél 1. darabját, majd vasárnap beszedem az utolsó szemet. És pont úgy jön meg, hogy ha 5. naptól számolom, akkor kedden el kezdem beszedni a következ? levél 1. darabját, majd hétf?n hagyom abba, és így tovább. Szerintetek ez így jó?

Legjobb válasz: én is most ezdem el majd szedni, nekem nem lyndinett van, és az orvosom ugy mondta h az elsö szemet a mensi elsö napján szedjem ba, majd ha elfogyott 7 nap pihi, és mindentöl függetlenül a 8. nap ujra kezdjem a 2. levéllel. ez be fog állni elvileg, h abban a 7 napban amig szünetelek, addig lesz majd meg... nem tudom ez most orvos függö v gyogyszer függö... de nekem bnöim is igy szedték.

én is most ezdem el majd szedni, nekem nem lyndinett van, és az orvosom ugy mondta h az elsö szemet a mensi elsö napján szedjem ba, majd ha elfogyott 7 nap pihi, és mindentöl függetlenül a 8. nap ujra kezdjem a 2. levéllel. ez be fog állni elvileg, h abban a 7 napban amig szünetelek, addig lesz majd meg... nem tudom ez most orvos függö v gyogyszer függö... de nekem bnöim is igy szedték.
Nem, nem jó, olvasd már el a tájékoztatót, le van irva benne feketén fehéren. Elkezded szedni, majd ha elfogy a 21 szem, tartasz 7 nap szünetet. Ekkor megvonásos vérzés fog jelentkezni. Attól függetlenül, mikor jön vagy megy ez a vérzés, a 7 nap szünet után a 8. napon elkezded a következõt és igy tovább.

Jangee, majd Stodette.1.5 éve szedek fogamzásgátló tablettát, úgy 1 hónapja soron kívül megjött, az orvos azt mondta, hogy már nem elég a jangee hormontartalma nekem. Ez lehet a súlygyarapodás miatt?

Jangee után felírta a Stodette-t, egy hete vettem be az els? szemet és tegnap ismét megjött. Ma visszamentem az orvoshoz, hogy mégis mi van velem, erre felírt egy 3. fajta gyógyszert.. Kérdeztem t?le, hogy ez mit?l van, de nem tudott rá válaszolni. A kérdésem az lenne, hogy lehetséges, hogy a súlygyarapodás miatt már nem elegend? a jangee-ban lev? hormonmennyiség nekem? Mert mióta fogazmzásgátlót szedek legalább 7 kiló rámjött a gyógyszer miatt. Szóval a tervem az, hogy abbahagyom a tablettát és visszafogyok az eredeti súlyomra, és újra elkezdtem szedni a jangee-t. Aki tud, segítsen!

Legjobb válasz: szerintem, keress egy normális nõgyógyászt, aki elküld hormonvizsgálatra

szerintem, keress egy normális nõgyógyászt, aki elküld hormonvizsgálatra

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!