Találatok a következő kifejezésre: 1,5 hónapja abba a gyógyszert, és (4 db)

1, 5 hónapja hagytam abba a gyógyszert, és már meg kellett volna jönnie, de semmi! Teszteltem a 40. napon, negatív lett. Mi lehet?

Pé-em volt, éreztem is, szúrkáltak a petefészkeim, hol a jobb, hol a bal. Tojásfehérjeszer? volt a nyálkám is.

Legjobb válasz: hõt nem szoktál mérni? Mert, ha még mindig 37 vagy afelett van, akkor babás vagy, ha viszont már alacsony, akkor meg fog jönni.

hõt nem szoktál mérni? Mert, ha még mindig 37 vagy afelett van, akkor babás vagy, ha viszont már alacsony, akkor meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: Sajna nem mértem az elejétõl kezdve, mert nem tudtam volna ugyanabban az idõben. De mostanában 36, 5. Az kevés. De akkor meg mire vár a mensim? :( Jó lenne, ha mielõbb visszaállna a normálisra, mert így elég nehéz tudni bármit is...
mennyi ideig szedted a gyógyszert? Én tavaly hagytam abba, és egybõl beállít 28 napra. Most volt elõször, hogy 6 napot késett, de nem azért, mert babás vagyok sajnos, hanem valami miatt, amit senki nem tud. Miért nem mész el orvoshoz ezzel a panasszal?
A kérdező hozzászólása: 11 hónapig szedtem a tabit. A dokim jövõ héten rendel, úgyhogy addig várnom kell, de utána megyek mindenképp.
jól van drukkolok neked, hogy minden rendben legyen!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, az rámfér! :)
26-30 ora alatt urul. Ezek a gyogyszerek nem halmozodnak.

Én már lassan 1, 5 éve szedek fogamzásgátlót, és aggódok, mert kb. fél éve egyre kevesebb minden hónapban a menstruációm. A mellem is egyre kisebb lesz, és gyakran szédülök. Lehetséges, h abba kellene hagynom a gyógyszer szedését (Lindinette 20)?

Legjobb válasz: Én több,mint 1,5éve szedem és én is észrevettem hogy csökkent a mennyisége.az egyik hónapban kevés is volt és aggódtam,mert az hallottam,hogy nem jó ha kevés van és azt hittem terhes vok,de már kicsvel több van,nah jó még mindig nem sok meg 2,5napig is tart,nem sokáig.Én is a Lindynette20at szedem,de én nem szoktam tõle szédeülni,meg a mellem sem kisebb,inkább nõtt :D.ugyhogy szerintem keress fel egy dokit,hogy pontosat megtudj!

Én több, mint 1, 5éve szedem és én is észrevettem hogy csökkent a mennyisége.az egyik hónapban kevés is volt és aggódtam, mert az hallottam, hogy nem jó ha kevés van és azt hittem terhes vok, de már kicsvel több van, nah jó még mindig nem sok meg 2, 5napig is tart, nem sokáig.Én is a Lindynette20at szedem, de én nem szoktam tõle szédeülni, meg a mellem sem kisebb, inkább nõtt :D.ugyhogy szerintem keress fel egy dokit, hogy pontosat megtudj!

Már 1-hónapja abba hagytam a fogamzásgátlót és már 5-napja nem jött meg a menszeszem miért? Befolyásolja a gyogyszer abba hagyása a menszesz idejét? Kevesebb, több keveswebb napig tart?

Legjobb válasz: Igen, befolyásolja. Idõ kell a szervezetednek, hogy visszaálljon. Elõfordulhat, hogy rendszertelen lesz a ciklusod és erõsebb a mensid, de persze ez nem törvényszerû.

Igen, befolyásolja. Idõ kell a szervezetednek, hogy visszaálljon. Elõfordulhat, hogy rendszertelen lesz a ciklusod és erõsebb a mensid, de persze ez nem törvényszerû.
Szia!Nekem 3 hónapig tartott mire beállt a ciklusom...Rossz volt, de most óramû pontossággal jön meg.
persze!Sajnos én 1 éve nem szedem és most se jó...minden féle vizsgálatokon voltam....majd beáll...ha nem akkor segítenek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!