Találatok a következő kifejezésre: 1,5 éve vagyok, és most (17 db)

A barátommal 1, 5 éve vagyunk együtt. És most felvette a kapcsolatot a volt barátnőjével és találkozni akarnak. Én pedig féltékeny vagyok. Jogosan?

Legjobb válasz: Ez attól függ, hogy lesz-e/ akarnak-e többet is a beszélgetésen kívül. Te ismered a pasidat, hogy megbízható-e, vagy sem. Egyébként elmondta neked nyíltan, hogy találkozni akar a régi csajával? Vagy te tudtad meg, az õ tudta nélkül. Mert ha elmondja neked, az jó esély arra, hogy nem akar téged megcsalni, vagy elhagyni.

Ez attól függ, hogy lesz-e/ akarnak-e többet is a beszélgetésen kívül. Te ismered a pasidat, hogy megbízható-e, vagy sem. Egyébként elmondta neked nyíltan, hogy találkozni akar a régi csajával? Vagy te tudtad meg, az õ tudta nélkül. Mert ha elmondja neked, az jó esély arra, hogy nem akar téged megcsalni, vagy elhagyni.
Ha addig nem, most akkor minek vette fel vele. De ha fel is vette írásban, minek akar vele találkozni? Azért az mégsem a jóbarátja volt hanem együtt voltak. Zavarna engem is és szóvá is tenném. Én még a fiú ismerõsökkel sem találkozom csak úgy kettesben, mert elég hülyén jönne ki és én sem szeretném ha csajokkal találkozna kettesben. Pedig bízom benne, de mégis... Egyszer már megégettem magam és bennem van a félsz. Az exem egyszer azt mondta nekem; elbringázik nem tudom hány km-t egy csajhoz pusztán barátságból mert rossz sora van és hogy meglátogassa, de viszi az egyik haverját is... Mondom anyáddal szórakozz! Na azóta érzékenyen érint a "nõi haver" meg a velük való találkozásos dolog.
Hát nem tudom.Az én võlegényem állatorvos, és van a páciensei között exe is.Nekem semmi bajom ezzel.Nekem is van olyan exem akivel barátok maradtunk, és mondjuk sátoros ünnepkor felhívjuk egymást, vagy néha öszefunk egy kávéra(persze ezt max fél évente). Nyilván, ha gyertyafényes vacsorára mennek az azért már gyanus...
Azért ez eléggé érdekes, jogos a sérelmed, nyilván nem esik ez jól neked, ha vki közömbös nem fogok vle találkozni ennyi. Eszembe nem jutna hogy az exeimmel találkozzam a párom mellett fõleg hogy komoly kapcsolat van közöttünk, nincs mit s nincs mirõl beszélni pláne személyesen az exeimmel a jelenben nincs helye a múltnak. Ezt ne hagyd annyiban szerintem.Egyrészt megalázó s tiszteletlen viselkedés a részérõl, ha tiszteletbe tartaná az érzéseidet nem találkozna vele, vagy talán van közös gyermek ami miatt muszáj találkozniuk, mert számomra az elfogadható indok csak ez lenne.
Furcsa egy pasi..
A kérdező hozzászólása: már olyanokat tervez, hogy 1év múlva megkéri a kezem, meg összeköltözünk..sokat beszél errõl.. nem tudom mit csináljak. Ellentmondásos a 2:(
Hát az baj... És mi lenne, ha beszélnél vel errõl? Ne félj semmitõl! A kommunkáció éppen olyan fontos egy kapcsolatban, mint az õszinteség. És jó lenne, ha rákérdeznél ezekre, amit írtam. Bár, ha azt is nehezen nyögte ki, hogy a volt csaja, akkor sok jóra ne számíts vele kapcsolatban...
Én mondjuk az összes exemet meg tudnám tudnám fojtani egy kiskanálnyi vízben. Szóval attól is függ, hogy váltak el...
A kérdező hozzászólása: 1. válaszolónak: Megbízható. Láttam hogy irkálnak egymásnak és akkor kérdeztem rá, nagy nehezen elmondta hogy a volt barátnõje.. de szerinte nincs okom féltékenynek lenni mert csak engem szeret. Reánie.: ilyenekrõl nem beszéltünk:/
Én mindig is elleneztem ezeket a talikat. Amikor van pasim, akkor nem akarok az exeimmel találkozgatni (amúgy se, de akkor nem fájna senkinek). Nem értem minek akar találkozni vele.. Szépe váltak el? Miért pont most vette fel a kapcsolatot és egyáltalán miért? Ezeket nem mondta el neked?
Jogosan persze... nehogy mengengedd neki, hogy találkozzanak! Nem tudom milyen célból, de valszeg randi lenne, a "múlt felidézése" kerülne a középpontba... Nagyon alávágna ez a kapcsolatotoknak. Ha téged szeret, zárja le a múltat!
Nem zárta le. Tudom milyen. Ha nem lennél útban, akkor visszamenne, de mivel te egy biztos pont vagy ezért nem kockáztat.
ezt má kiírtad egyszer!

A parom sokaig bunko volt, megalazott, 1, 5 ev utan megelegeltem, es mashoz menekultem, de az a kapcs. par honap utan kiderult, szakitottunk, most ujra egyutt vagyunk, de a mult folyton kiserti ot, nem tudja elfelejteni mit tettem. Lehetunk boldogok?

Sajnalom,de hosszu lesz..csak igy ertheto..Szerelmes voltam bele nagyon,de annyiszor belem rugott,hogy utalatot fejtett ki belolem,es mashoz menekultem,akivel jol ereztem magam.Nem akartam szakitani a baratommal,azt hittem jora fordulhat minden.De kiderult a szereto,akit ismert is raadasul,persze szakitas lett belole.Voltak regebben is kisebb szakitasok,de rajott mit veszithet,hogy fontos vagyok neki es szerelmes.de akkor mar keso volt.szakitas utan a masik sraccal egyutt voltam meg,de hianyzott az az ember,akire azt mondtam:o az en parom.Ujra osszejottunk,megint osszevesztunk es egy darabig nem talalkoztunk.Most Amerikaba vagyok,mielott eljottem,azelott 1 hettel ujra egymasra talaltunk,mindig is egymasra vagytunk igazabol mikor nem voltunk egyutt,minden olyan volt mint regen,boldogan toltottuk el azt az 1 hetet es huseget fogadtunk,azt tudom,o megvar engem,en is huseges vagyok,3 honapra jottem ki,februarba utazom vissza.Minden nap beszelek vele,de allandoan kiserti a mult,hogy hazudtam neki,becsaptam es massal voltam.Es a legrosszabb,hogy olyan problemakkal kuzkodtem,hogy nem tudtam eljutni a csucsra sehogy sem.A masik sraccal par honap utan sikerult.Es mikor a parommal kiutazasom elott osszejottunk,sikerult eljutnom a csucsra,es meglepodott.Bevallottam neki,hogy tudom mostmar hogy hogyan jo nekem,de ez megint egy oriasi pofon volt neki,hogy ami vele nem sikerult,az massal igen.Ez egy ferfi buszkesegenek szornyu dolog,most ez feljott mikor beszelgettunk,es nagyon ideges lett.Felek,hogy a jovoben ez befolyasolna mindent,nem lenne felszabadult es rosszakra gondolna mikozbe velem van.A multat megvaltoztatni nem tudom.Szeretjuk egymast!!Rajottunk,hogy egymasra van szuksegunk,egyutt szeretnenk tervezgetni,elni a kis eletunket.Hogy tudnam kodositeni a multat?Mit tegyek,hogy boldogok lehessunk es ne gondoljon erre?Elfelejteni nem fogja abban tisztaba vagyok.Nagyon bant es elszomorit a dolog..:( Nem akarom tobbszor elvesziteni.Tudom,hogy szerelmes belem,de ott van a tuske, ami tobbszor megakadalyozza,es megakadalyozhatja a boldogsagunkat.

Legjobb válasz: Én is voltam ilyen helyzetben. 5 évig se veled- se nélküled kapcsolatban. Õ is próbálkozott másokkal és én is, aztán kibékültünk. Kb 1 évig jó volt minden, de aztán mindíg feljöttek a régi sérelmek. Egyszer megbeszéltük, hogy vagy szakítunk, vagy lezárjuk a múltat és soha többé nem emlegetjük. Sajna nem sikerült, így amikor legközelebb összevesztünk õ "elhagyott", én próbáltam keresni, de õ még beszélni sem beszélt velem. 1 hónapba telt mire beláttam igaza volt. Ennek már sok éve, azóta férjem van 2 gyönyörû gyermek és boldog vagyok! Úgyhogy azt ajánlom, hogy vagy felejtsétek el egymást, vagy beszéljétek meg és zárjátok le a múltat végleg! Viszont ha az utóbbi mellett döntötök akkor még veszekedéskor sem akár milyen nehéz, akár hányszor eszetkebe jut SOHA ne emlegessétek a múltat! Kívánom, hogy jól döntsetek, és legyetek boldogok.

Én is voltam ilyen helyzetben. 5 évig se veled- se nélküled kapcsolatban. Õ is próbálkozott másokkal és én is, aztán kibékültünk. Kb 1 évig jó volt minden, de aztán mindíg feljöttek a régi sérelmek. Egyszer megbeszéltük, hogy vagy szakítunk, vagy lezárjuk a múltat és soha többé nem emlegetjük. Sajna nem sikerült, így amikor legközelebb összevesztünk õ "elhagyott", én próbáltam keresni, de õ még beszélni sem beszélt velem. 1 hónapba telt mire beláttam igaza volt. Ennek már sok éve, azóta férjem van 2 gyönyörû gyermek és boldog vagyok! Úgyhogy azt ajánlom, hogy vagy felejtsétek el egymást, vagy beszéljétek meg és zárjátok le a múltat végleg! Viszont ha az utóbbi mellett döntötök akkor még veszekedéskor sem akár milyen nehéz, akár hányszor eszetkebe jut SOHA ne emlegessétek a múltat! Kívánom, hogy jól döntsetek, és legyetek boldogok.
Szia. Szerintem ne azzal foglalkozz ami volt, koncentrálj a jelenre és a volt párodat pedig ne emlegesd a jelenlegi párodnak azt senki sem szereti.Én is ebbe a szituba kerültem velem is nagyon szemét volt a nagy Õ régen és õ is rájött 4 év után és most boldogok vagyunk.Azzal a külömbséggel mi 1 faluba lakunk és amikor már beletörõdtem hogy vége és elkeztem másokkal megpróbálni (persze 1ik se volt jó) és majdnem elkövettem életem nagy hibáját hogy olyannal költözzök össze akit nem szeretek (utánna esküvõ stb.) akkor került megint képbe.Neki se tetszett ez az egész, de ami volt az volt 1:1 nem is foglalkozunk a múlttal mert fontosabb hogy minden jóra fordult és szeretjük 1mást. :-D

Vajon megtarthatom egy életen át? Már 1, 5 éve úgy érzem megtaláltam életem párját. Csak vele képzelem el a jövőt, de ő fiatalabb és ráadásul én vagyok neki az első. Most minden tökéletes, de félek idővel megun és más nőket is kiakar majd próbálni.

Hülye kérdés, mert ez senki sem tudhatja h. alakul a jöv?! Én csak véleményeket, tapasztalatokat szeretnék ez ügyben.Mert rettegek vajon mikor jön rá a mehetnék...(? 18F,Én 21/L.

Legjobb válasz: én most 18 vagyok 3 évig jártam egy nálam 2,5 évvel idõsebb lánnyal viszont itt bennem merült fel ugyanez a kérdés. õ szakított velem:)

én most 18 vagyok 3 évig jártam egy nálam 2, 5 évvel idõsebb lánnyal viszont itt bennem merült fel ugyanez a kérdés. õ szakított velem:)
Szerintem ha igazán szeretitek egymást és minden rendben a kapcsolatotokban nem fog rájönni a mehetnék..szerintem ez nem kor függõ. Én 18 voltam mikor összejöttem a párommal õ 26 azóta férj és feleség vagyunk én 22 õ 30 és nagyon jó minden....szerintem hogy meddig tart egy kapcsolat nem a korotokon múlik hanem azon hogy mennyire szeretitek egymást és mennyire figyeltek oda a másikra! úgyhogy nyugi :D Ja és nekem is a párom volt az elsõ az életemben és az utolsó is ..soha egy pillanatra nem fordult meg a fejemben hogy elhagyjam vagy megcsaljam, és nem is fog :D Úgyhogy tényleg ne aggódj, ha úgy érez ahogy te akkor nem lesz gond.
Ez innen nézve inkább önértékelési probléma. Persze a Tied. Mivel minden eset más, nem sokat ér, ha leírom, hogy én 15, 5 évig voltam együtt a párommal, el nem tudtam képzelni, hogy elváljunk, aztán mégis így lett. Nem miattam. Sajnálom, tudom, hogy ezzel nem segítek. Csak leírtam a saját tapasztalatomat ezzel, mert ez volt a kérésed. Lehet ezen segíteni. Mármint az önértékeléseden. Vannak rá jó módszerek, én is ismerek egy párat. Persze megvan a kockázata. (Pl. rájössz, hogy Te ennél sokkal többet érsz, és Te hagyod ott Õt. Na jó, csak vicceltem, de tényleg nem értem, miféle megnyugtatást vársz itt. Az életre nincs garancia. Ez ilyen.) ;o)
Kislány, én 3, 5 fél év után hagytam ott a bnõmet., pedig én is azt hittem, hogy egy életen át fog tartani. Amúgy is, lakva ismerszik meg az ember, amíg nem éltetek együtt, nem tudhatod, hogy milyen is igazán. Ha netán kidobna, nálam jelentkezhetsz:) )

Ha valaki pár éve szed fogamzásgátlót, előfordulhat, hogy nehezen esik majd később teherbe, vagy esetleg meddő lesz? Én most 1, 5 éve szedem a tablettát.

Legjobb válasz: Vigyázz a tablettával! Én is masfél évig szedtem, de olyan rosszul voltam tõle, hogy abba kellett hagynom. Közel fél éve nem szedem, de még mindig van, hogy rosszul vagyok. Kiderült, hogy nem termelek sárgatest hormont, ami hosszú távon meddõséget okoz, ezért gyógyszert kell szednem, hogy valahogy rendbejöjjek. Szóval igen, okozhat meddõséget a tabletta.

Vigyázz a tablettával! Én is masfél évig szedtem, de olyan rosszul voltam tõle, hogy abba kellett hagynom. Közel fél éve nem szedem, de még mindig van, hogy rosszul vagyok. Kiderült, hogy nem termelek sárgatest hormont, ami hosszú távon meddõséget okoz, ezért gyógyszert kell szednem, hogy valahogy rendbejöjjek. Szóval igen, okozhat meddõséget a tabletta.
Igen!
A tabletta úgy mûködik, hogy leállítja a peteérést. Bizony elõfordul, hogy annyira sikerül leállítania, hogy a szervezet akkor sem tér észhez, mikor az ember abbahagyja. A szerencsésebbeknek azonnal vagy pár hónap után visszaáll a ciklusuk és a peteérésük, de van, akinek magától nem jön helyre. Ilyenkor jön az orvoshoz járogatás... Általában azért az orvosok tudnak kezdeni vele vmit, de erre nincs garancia.
Biztosan van elenyészõ számú eset, de a mai fogamzásgátlók biztonságosak, több éven keresztül szedve is. A 30-50 évvel ezelõttiek sokkal erõsebbek voltak. Aki gyermeket szeretne viszont jobb, ha fél évet kihagy. Nagyon hosszú távon a spirál a legjobb, alacsonyabb hormonszint, 5-7 év védettséget jelent és eltávolítása után egy ciklussal már simán születhet baba (szoptatás alatt is lehet míg pl. tablettát egyáltalán nem) Konkrét példa: 7év tabletta után 2 ciklussal teljesen egészséges fiú gyermek született a családban. Igazából véletlen próbálkozás után, pár hónappal késõbb tervezték, de persze így sem volt baj.
3 évig szedtem és a tabletta abbahagyása után 3 hónappal már terhes is lettem.
az en anyum is tablettat szedett 2 evig, de a szervezete nem birta, ahoyg abbahagyta kovetkezo heten terhes lett.. elotte 5 evig probalkoztak, sokszor hallani, hogy akik nem tudnak teherbe esni tabletta utan konnyebb nekik, bar ez 20 eve volt, de szerintem azota a tablettak csak jobbak lettek :)

2éves kapcsi.2éve vagyok együtt a párommal, én 24, ő 30.1, 5 éva lakunk együtt! Fél éve a szüleimél. Ma összevesztünk és összepakolt. Most ment el. Mit tegyek?

a szüleim is mondták neki,hogy ne menjen....stb. szinte már könyörögtek neki:S erre ?! nem illünk össze és itt az alkalom,hogy elengedjük egymást! na most mit csináljak? Még fel sem fogtam,hogy mi van.....

Legjobb válasz: Szia, elõször is nyugodjál meg! Valószínûleg csak elsõ felindulásból pakolt össze, és holnap belátja, hogy hiba volt. A második változat az, hogy ez a vita csak alkalom volt arra, hogy lelépjen. Ez elég gyenge húzás lenne a részérõl. Bár 30 évesen komolyabbak szoktak lenni a férfiak. Azt javaslom, hogy te most ne keresd, nehogy könyörögni kezdjél neki, hogy jöjjön vissza. A szüleid rendesek lehetnek, ezek szerint kedvelik a párodat. Várjál egy pár napot, szerintem meg fogja magát gondolni, és fel fog hívni. Mi volt a veszekedés oka? Gyakran veszekedtetek mostanában? Temperamentumos a párod egyébként? Drukkolok nektek! :) Mimi (25 L)

Szia, elõször is nyugodjál meg! Valószínûleg csak elsõ felindulásból pakolt össze, és holnap belátja, hogy hiba volt. A második változat az, hogy ez a vita csak alkalom volt arra, hogy lelépjen. Ez elég gyenge húzás lenne a részérõl. Bár 30 évesen komolyabbak szoktak lenni a férfiak. Azt javaslom, hogy te most ne keresd, nehogy könyörögni kezdjél neki, hogy jöjjön vissza. A szüleid rendesek lehetnek, ezek szerint kedvelik a párodat. Várjál egy pár napot, szerintem meg fogja magát gondolni, és fel fog hívni. Mi volt a veszekedés oka? Gyakran veszekedtetek mostanában? Temperamentumos a párod egyébként? Drukkolok nektek! :) Mimi (25 L)
Soha ne szomorkodj olyan miatt, aki nem érdemli meg!Bár nem írtad min kaptatok össze, de ha csak a semmibõl találta ezt ki, akkor valami nem stimmel ott...Ne szomorkodj!!!Akiért sírni kell, az már annyit sem ér...Úgyhogy nyugi!Ezer pasi járkál, épp Rád várva ;) Kitartás és fel a fejjel!!!! ;)
24 vagy, elõtted az egész élet. Még ha nem is jön vissza, nem fog ettõl összedõlni a világod. Ne keresd, maradj erõs. Ha akar, ha megbánta, majd felhív és megint együtt lesztek. Ha nem, akkor sem érdemes sírni utána meg könyörögni neki. Nélküle is lehetsz boldog. Szóval ne szomorkodj, fel a fejjel! Sok szép napot!

Most hogy van ez a variálás a GYED-del és a GYES-sel, aki most GYED-en van az meddig maradhat otthon és utána kap még vagy az akkor már nem jár? Most 6 honapos a fiam, tehát 1, 5 év mulva kapok még GYES-t?

Legjobb válasz: Többször elmondták már (rádió, tv), hogy visszamenõleg nem módosítják a jogosultságot. Akinek a hatálybalépésig járni fog, az továbbra is kapja, akinek utána születik a babája, az az új rendszer szerint fogja kapni.. Mondjuk, ez is elég visszás dolog,... de hát ez itt Magyarország... vagy tényleg egy Operettország.

Többször elmondták már (rádió, tv), hogy visszamenõleg nem módosítják a jogosultságot. Akinek a hatálybalépésig járni fog, az továbbra is kapja, akinek utána születik a babája, az az új rendszer szerint fogja kapni.. Mondjuk, ez is elég visszás dolog, ... de hát ez itt Magyarország... vagy tényleg egy Operettország.
De, fogunk GYES-t kapni. Nekem másfél éves a fiam, novembertõl GYES-re vagyok jogosult, felhívtam a MÁK-ot és azt mondták, hogy én még mindenképpen jogosult leszek rá.
Szerintem ez csak akkor fog kiderülni, ha véglegesen el lesz fogadva ez a törvénymódósítás. Nekem nyáron lesz 1 éves a kisfiam, ha az 1. év után elveszik a gyedet nem tudom mihez kezdünk, ehhez bölcsik és munkahelyek is kellenének, ahová normálisan visszaveszik az embert.
Szerintem nem kapunk már GYESt.Nekem most múlt 5 hónapos a kicsim és most igénylem a passzív GYEDet.Én úgy értelmezem, hogy nekünk még meglesz a 2év GYED, de utána nem kapunk majd semmit
Ez még csak tervezet nincs elfogadva, de ha elfogadják, akkor te már nem kapsz gyes-t és én sem. 2 évig jár pénz majd és az vagy gyed, vagy gyes lesz. Szívás, de itt mi nem az? Az a helyzet hogy a törvénymódosítás arra is vonatkozik akinek már folyamatban lévõ ügye van- pl. a halál büntetés eltörlésekor sem végezték már ki az elõbb elítélteket.
A kérdező hozzászólása: Na mostmár tényleg nem tudok kiigazodni akkor most kapk vagy sem?!

Jártatok már úgy, hogy amit régen (ez lehet 1-2 éve vagy 5-8 éve is) valamit nagyon szerettetek, azt most nem esik jól megenni? Amit viszont semmi pénzzért nem ettetek volna meg, azt meg jóízűen eszitek?

Legjobb válasz: Én a répára szoktam rá így:D Párolva, nyersen sajttal, imádom. Régebben, meg rá sem bírtam nézni. Amit nem bírok az sült krumpli, és tejszínes-tejfölös ételek, utóbbiakat allergia miatt sem fogyaszthatom.

Én a répára szoktam rá így:D Párolva, nyersen sajttal, imádom. Régebben, meg rá sem bírtam nézni. Amit nem bírok az sült krumpli, és tejszínes-tejfölös ételek, utóbbiakat allergia miatt sem fogyaszthatom.
Persze. Régen a világ kincsiért nem ettem volna meg a májat, az ananászt, vagy a majonézt. Még a szagától is rosszul voltam mindegyiknek. Aztán találkoztam a párommal, elsõ nap, amikor bemutat a szülõknek, vacsi...anyukája elénk rakja a resztelt májat. Nyeltem egy nagyot, engem nem fog mindenféle finnyás kiscsajnak nézni. Lenyomtam egy nagy tállal és rájöttem, hogy hééékás ez fincsi :) Szóval ma már mind a háom korábban utált kaja a kedvenceim közt van :)
Amióta fogyózom (3 hónap) már nem esik jól a hús, abszolút nem eszem husit. Egyszerûen hányingerem lesz tõle. Sosem szerettem a túrót semmit sem ettem meg aminek köze volt hozzá, egyszerûen taszított az állaga. Most a kedvenc nasim a túró rudi és imádom a túrós tésztát meg bármit amiben túró van. Sajtra szintén ez igaz. Még a pizzát is úgy kértem, hogy sajt nélkül legyen, különbe ne ettem meg. Most pedig magába is szívesen eszem.
régen imádtam a karamellás dolgokat (csoki, joghurt..) most már gyûlölöm. eddig ki nem állhattam az almát, utóbbi 3 hónapban napi 2-t is megettem :D

Ha valaki régebben kondizott 1-1.5 évet, és most újrakezdi akkor mennyi ideig érdemes teljes testes átmozgatást végeznie? Mikortól ajánlatos váltani A-B-A vagy osztott edzéstervre?

Legjobb válasz: attól is függ mennyi volt a szünet. pár hét szerintem,a gyakorlatok végre hajtása,agy izom kapcsolat gondolom még megvan.

attól is függ mennyi volt a szünet. pár hét szerintem, a gyakorlatok végre hajtása, agy izom kapcsolat gondolom még megvan.
Szerintem 3-4 hét kell, de majd érzed ahogy halasz.
*haladsz
Szerintem is pár hét kell legalább.

18 Éves vagyok lefogytam 30kilot, most 175cm vagyok és olyan 45 kilo körül de 1.5 éve nem volt menstruációm, későbbiekben lehet ebből probléma? Ha elkezden normálisan kajálni vissza jönne szerintetek?

köszönöm

Legjobb válasz: 175 centi mellé 45 kilo??? Jesszus! Alultáplált vagy. És még csodálkozol, hogy nincs menstruációd??? Mi a csudáért fogytál ennyit? Nem vagy te beteg? Anorexia vagy ilyesmi? Ez abnormális, már ne haragudj. A szüleit nem látják, hogy mit csinálsz magaddal???

175 centi mellé 45 kilo??? Jesszus! Alultáplált vagy. És még csodálkozol, hogy nincs menstruációd??? Mi a csudáért fogytál ennyit? Nem vagy te beteg? Anorexia vagy ilyesmi? Ez abnormális, már ne haragudj. A szüleit nem látják, hogy mit csinálsz magaddal???
másfél éve nem menstruálsz és nem voltál még doinál??? alultáplált vagy és igen komoly problémáid lehetnek ebbõl, pl meddõség is. szóval irány az orvos és nõgyógyász!
Menj el orvoshoz... Nem egészséges ennyit fogyni ennyi idõ alatt. Meg a magasságodhoz legalább 55-60 kgnak kéne lenned hogy ne legyen problémád. És ez, hogy ilyen az alkatod a fiúk szemébe lehet vonzó de tényleg lehetnek problémáid és nem csak menszeszel... Azzal kapcsolatba meg már 2 hónap kimaradás után menned kellett volna
Hát imádkozz és egyél... Meg fordulj orvoshoz. A kövér nõknél csak egy nõtõl menekülnek jobban a pasik (bizonyos életkorban természetesen): aki nem tud nekik gyereket szülni.
borzasztóan sovány vagy! nekem van egy évfolyamtársam aki szintén 175cm és 44kg! nagyon durván néz ki, az egész csaj csont és bõr. olyan bot lábai vannak, hogy már-már gusztustalan, de nagyon sajnálom szegényt, mert nem tud hízni..
mikor fogyókúráztam fél évig nekem sem volt meg, aztán nyáron elkezdtem normálisan enni és rögtön megjött.mondjuk vissza is jött egy pár kiló...:D egy tizest azért simán hízhatnál! am hogy fogytál le??
A barátnõm 20 kg-ot adott le iszonyatos koplalással. Rengetegszer rosszul lett mert nem evett. Most iszonyat vékony, természetesen nincs megelégedve magával most sem. Ezenkívül vérszegény lett, neki is kérdéses hogy tud e majd valaha gyereket szülni és rengeteg egészségügyi problémája van. Nem akkor jöttek elõ, hanem most majdnem 2 évre a koplalásra, most jönnek elõ nála komolyabbnál komolyabb bajok. Pedig már rendesen eszik, de mégis eléggé leépítette a szervezetét. :S Fordulj orvoshoz mindenképp, mielõtt nagyobb lesz a baj.
nem rosszabb a helyzeted az övéknél http://www.youtube.com/watch?v=EB2HVOoRU8o&feature=related neked van interneted is. egyébként beteg vagy és de, attól még hogy késõbb rendbe szeded magad, hosszabb éhezésnek mindenképpen késõbbre kiható egészségügyi hatása van. 1, 5 évnek meg aztán.. :D nem is kicsit. nyilván ha a tested annyira szorongatva volt, hogy már a menstruációt is feladta, akkor 1, 5 éven át kb. az életéért küzdött (az életedért küzdöttél) és ez rengeteg izom és szövet leépüléssel járhatott. na neked nem tudom azt írni, hogy egészségedre. :( orvossal konzultálnék. mostantól folyton, tudtad hogy a szíveset is izom mozgatja? és hogy ha leépül az az izom, akkor meghalsz?
olyan 12% testzsír alatt nem menstruálnak a nõk 4% alatt elkezd leépülni az agy csak fel kell híznod és visszajön a menstruációd
az ilyen alak a pasik szerint sem vonzó, ne hidd azt. a pasik szeretik a feszes testû, vékony de ugyanakkor kerek idomokkal rendelkezõ csajokat. te ha 10 kilót híznál akkor is még vékony lennél viszont emberformád lenne. így csak egy kétlábonjáró csontváz vagy. azt meg te sem hiheted hogy nem lesz semmi bajod ettõl, dehogynem. ismerek egy olyan csajt aki csontvázzá koplalta magát és utána minden baja lett, állandóan orvoshoz járt, gyógyszereket szedett. arról nem is beszélve hogy mindenki azt mondta hogy sokkal jobban nézett ki egy-két kiló plusszal mint csontsoványan.régen sok pasi legyeskedett körülötte ma már senki sem nõként tekint rá és meg is viselte ez a dolog. szóval testileg-lelkileg összetört a csaj. jobb lenne ha most elmennél orvoshoz és felszednél legalább 10 kilót.
Kórosan sovány vagy, és muszáj hínod minimum tíz kilót - zsírt is!!! -, hogy ismét normálisan menstruálj! Amúgy ilyen paraméterekkel hogyhogy nem vagy már a pszichiátrián, hogy etessenek? Én 168/47 vok, és borzalmasan sovány, minden bordám kilátszik plusz csípõcsont is... iszonyat.
Csak azt nem értem, mit nem értettél. Azt hiszed, ha újra felteszed a kérdést, más választ kapsz?

14 vagyok, és már több mint 1, 5 éve megjött, de a mellem akkor is kicsi volt, és most is az. Szinte semmit sem nőtt. Ezek szerint én ilyen lapos típus vagyok, és soha nem lesznek nagyobbak? (a méretem A/75)

Legjobb válasz: Már túl sokat nem fog nõni szerintem.De ne keseredj el, a szépség nem a melleken múlik. Nem attól leszel jobb nõ hogy 75/C-D-s melleid vannak. De még 15 éves korodig fejlõdik és addig még biztos hogy fog változni.

Már túl sokat nem fog nõni szerintem.De ne keseredj el, a szépség nem a melleken múlik. Nem attól leszel jobb nõ hogy 75/C-D-s melleid vannak. De még 15 éves korodig fejlõdik és addig még biztos hogy fog változni.
A mell 20 éves korig nõ.:)
14 éves vagy és simán nõhet anyum mesélte neki 16 éves korától kezdett nõni a melle. Állítólag 21-22 éves korig nõ. Én is aggódok nekem sincs nagy én már 17 vok és 80/A:S
A kérdező hozzászólása: 20? Komolyan? Akkor tényleg megnyugodtam köszi! :)
A kérdező hozzászólása: Most fura h pont én mondom, de ha 21-22-ig nõ, akkor méh neked is simán megnõnek!:)
Igen olyan 20 éves korig még nõ:)
remélem örököltem vmit anyumtól is:) )) De ha nem akkor se keseredek el végtére is a pasik nagyrésze nem a nagy mellre hajt.
A kérdező hozzászólása: Én pont úgy hallottam, h arra buknak :S mármint a 16-18 éves fiuk.. Utána már megjön az eszük xD
Nézd meg anyukádat, neki mekkora. Valszeg a tiéd is olyasmi lesz.
A kérdező hozzászólása: Azt kétlem, mert anyukám eleve teltebb alkatú mint én, és D kosaras!!!
fiú vagyok :)
Egy genetikailag dagadt nagymellû nõ soha nem lesz jó futó, mert ott lötyögnek a mellei, az meg elég zavaró neki, még akkor is ha beleszorítja több réteg melltartóba :)
Szerintem még nõhet, de már nincs sok esély rá. Amúgy is az nem olyan kicsi.
15 után is nõhet még, simán
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi! Én intenzíven sportolok is, és a sportolók általában laposak.. Emiatt is lehetnek kicsik?
max nem zsíros lógós melled lesz hanem szép feszes. simmán nõ még 16-17 ben is. a fiuknak is 21 ig nõ :)
a sport n em befolyásolja, hogy meddig, mekkorára nõ, max. a formáját, tartását
A kérdező hozzászólása: Huh most azért megnyugodtam egy kicsit! Köszi a válaszokat! :D
A kérdező hozzászólása: De akkor miért látok a futópályán csak lapos lányokat?
Nekem sincs nagy mellem és szerencsére a pasim a formás kis mellekre bukik. Állítólag a nagy lógós mellektõl hányingert kap, azt mondja :) Én elég vékony vagyok, sportos alkat, hát a mellem is kicsi, de egy push-up melltartó sokat dob a helyzeten ha emberek közé megyek :) Gondolom azt hiszik, hogy nagyobb mellem van, vagy nem tudom, mert sok pasinak szoktam tetszeni :)
mert nagy mellekkel eleve nehezebb futni, hátfájást, gerincproblémákat okozhat õk inkább mást sportolnak
A kérdező hozzászólása: Értem! Ne vedd tolakodásnak, neked mi a méreted?
én 17 éves vagyok, és kb. csak 1 éve kezdett el intenzívebben nõni... addig csak kb mint egy pattanás olyan volt.. xD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!