Találatok a következő kifejezésre: 1,5 éve vagyok, (221 db)

Nekem azt mondták teljen el a két szülés között 1, 5 év.
Szia!Nekem 2 évet javasolt a doki, hogy ennyi teljen el a két szülés között.Nálam végül a lányaim között 5 év 3 hónap van, nagyon szerettem volna én is spontán szülni másodszorra, sajnos nem jött össze, császár lett ismét.
szia.én 3 évre rá szültem és még hála isten hogy ismét császárral mert nem tágultam, ugyanis annyira el volt vékonyodva a hasfalam h átlátszott a fiam. és ez persze csak mûtét közben derült ki. doki azt mondta nem is akar bele gondolni mi lett volna ha természetes úton szülök. elsõ baba 2980 gramm volt második 4380 gramm.
Az én dokim azt kérte, ne essek teherbe addig, míg egy éves nem lesz, utána már lehet. (Elõbb is, de akkor újra császár)
Szia.Nekem 9-év telt el ráadásul komplikácios volt.Majdnem meg haltunk a babával.És lás csodát a második hüvelyi szülés volt.És most szültem a 3-dik babát Õ is hüvelyi. :-) Nagyon, nagyon kívánom Neked, hogy te is éld át.Üdv:Zsuzsa

A barátnőmmel 1, 5 éve vagyunk együtt, egyre több a veszekedés, és úgy érzem hogy már nem szeretem. De ő még szeret engem, mit csináljak? Nem akarom megbántani, de attól félek azt hinné, hogy 1, 5 évig csak hitegettem.

Legjobb válasz: Sajnos mindenképpen szakitanod kell vele mond meg neki hogy elmult a szerelem amit éreztél és hogy sajnálod nem tudod ezt csak ugy visszahozni. Kénytelen lesz megérteni és elfogadni idõvel

Sajnos mindenképpen szakitanod kell vele mond meg neki hogy elmult a szerelem amit éreztél és hogy sajnálod nem tudod ezt csak ugy visszahozni. Kénytelen lesz megérteni és elfogadni idõvel
Ha már nem vagy belé szerelmes akkor szakíts vele. De ne durván, hanem magyarázd el neki, hogy már kiszerettél belõle.
beszélj vele õszintén, máshogy ez nem megy.elhiszem, hogy kellemetlen, de ilyen az élet.
A kérdező hozzászólása: Basszus, tudom hogy ezt kéne tennem, de annyira sajnálom :( én még mindig szeretem, de ez már nem szerelem, ha ezzel a béna szöveggel jönnék hogy maradjunk barátok, gondolom elküldene a pi*-ba :S
Ebben az esetben sajnos nincs helye a sajnálatnak, õ is megérdemli, hogy ne sajnálatból legyen vele egy fiú. Ha most rossz is lesz neki, õ is be fogja látni késõbb, hogy ilyen kapcsolatban nem érdemes élni.
sajnálatból ne maradj együtt senkivel, nem lesz jó neked se , meg a csajnak se.ami elmúlt az elmúlt, megérdemli az õszinteséget!majd feldolgozza, az már nem a dolgod lesz, te csak légy vele õszinte.
Ha lenne eszed, akkor már nem erõltetnél egy olyan kapcsolatot, aminek nem lesz semmi értelme.

15 éves vagyok, 1, 5 éve vagyunk együtt a barátommal. Szerintetek lefeküdhetek vele?

Legjobb válasz: Szerintem egy 15 éves kislány nem érett a szexre, bárki, bármit mond. De te tudod. Ha ennyit vártatok, tudtok várni még egy évet. Ha érett lennél rá, nem vadidegeneket kérdezgetnél a neten.

Szerintem egy 15 éves kislány nem érett a szexre, bárki, bármit mond. De te tudod. Ha ennyit vártatok, tudtok várni még egy évet. Ha érett lennél rá, nem vadidegeneket kérdezgetnél a neten.
Húú, pontozzuk le azt, aki nem buzdít egy 15 éves gyereket dugásra!
Várj még kb. 3 évet.
Utolsó, tervezitek a DUGÁST??? Úristen, mekkora ostobák vagytok...
Már azóta megvolt! hat azért szeretem ki ismerni a párom nem csak azért vagyok vele h meg dugjam hanem h szeressem is!
Már azóta megvolt.xd. 1 nap alatt?:D Kérdésre válaszolva:igen, de ezt magadban kéne eldöntened.
15 évesen, te jó ég!!! Úristen hát ti hol éltek, valami pornoországban. Hát basszus én 15 éves vagyok és még nem is csókoloztam eletemben. 15/F
Ha akarod..kényszerbõl ne
Ha ugy erzed es ha nem banod meg.... Ez a te dontesed es nem a tobbsege.... Neked vagyis nektek kell el donteni h mit akartok.... 23 F
NE! Nagyon megfogod bánni ha most belemész
Ha kivanod a szexet es a baratodat is akkor igen . De ha nem akkor ne !
Én is 15 évesen vesztettem el a szüzességem, nem bántam meg mai napig. Szerintem másfél év alatt simán érett a kapcsolatotok erre, bár fiatalok vagytok! :)
Én még 15 sem voltam, és nem bántam meg. Grat a másfél évért, én nem bírtam volna ki ennyi ideig... 23N
az én brátnõm is 15 éves. 3 éve és 7 hónapja vagyunk eggyütt kivanjuk egymást és készen állunk rá a küzel jövöre tervezzuk a dugást. szerintem még egy picit várj vele és ha a barátod tényleg jól teljesít és szeretni fog még mindíg akkor tedd meg;)
Elviekben nincs akadálya. Én ugyanennyi voltam, mikor elõször alkalmam nyílt rá. Testileg már kész voltam, fel voltam izgulva stb, de lelkileg még nem voltam kész. Nem az odaadásról és a szerelemrõl szólt volna, csaka nyers vágyról és a kipróbálásról. De ha tee már 1, 5 éves kapcsolatban vagy és szerelmes vagy, bízol a másikban, más a felállás. Ezt neked kell érezned, hogy ha most mondjuk elõrerepülnél az idõben és anyukaként mesélnél a lányodnak az elsõrõl, helyesnek gondolnád -e, hogy ezzel la fiúval veszítetted el. Ha egy szemernyi kétséged is is, valami miatt nem vagy biztos az IGEN-ben, akkor ne tedd még meg.
A kérdező hozzászólása: 18
A kérdező hozzászólása: nem kényszerbõl..már régóta beszélünk róla
Ha kívánjátok, akkor védekezéssel lehet
Ha Te szeretnéd akkor igen.
Csak akkor, ha késznek érzed magad rá. Ne tõlünk várj választ, ha Te szerelmes vagy, akarod és megbízol benne, akkor feküdjetek le.
Persze :)
Csak ha fel vagy rá készülve testileg és lelkileg is, na meg persze a barátod is. A lényeg, hogy mindenképpen védekezzetek, nehogy késöbb baj legyen belõle.
Nem még nem vagy 18
Ameddig úgy érzed, hogy ezt meg kell itt kérdezned(lásd most), addig inkább ne.
A barátod mennyi idõs?
ezt neked kell eldönteni, de ha szereted, és már ilyen rég óta vagytok együtt, akkor szerintem érdemes rá. :)

A barátommal 1, 5 éve vagyunk együtt. És most felvette a kapcsolatot a volt barátnőjével és találkozni akarnak. Én pedig féltékeny vagyok. Jogosan?

Legjobb válasz: Ez attól függ, hogy lesz-e/ akarnak-e többet is a beszélgetésen kívül. Te ismered a pasidat, hogy megbízható-e, vagy sem. Egyébként elmondta neked nyíltan, hogy találkozni akar a régi csajával? Vagy te tudtad meg, az õ tudta nélkül. Mert ha elmondja neked, az jó esély arra, hogy nem akar téged megcsalni, vagy elhagyni.

Ez attól függ, hogy lesz-e/ akarnak-e többet is a beszélgetésen kívül. Te ismered a pasidat, hogy megbízható-e, vagy sem. Egyébként elmondta neked nyíltan, hogy találkozni akar a régi csajával? Vagy te tudtad meg, az õ tudta nélkül. Mert ha elmondja neked, az jó esély arra, hogy nem akar téged megcsalni, vagy elhagyni.
Ha addig nem, most akkor minek vette fel vele. De ha fel is vette írásban, minek akar vele találkozni? Azért az mégsem a jóbarátja volt hanem együtt voltak. Zavarna engem is és szóvá is tenném. Én még a fiú ismerõsökkel sem találkozom csak úgy kettesben, mert elég hülyén jönne ki és én sem szeretném ha csajokkal találkozna kettesben. Pedig bízom benne, de mégis... Egyszer már megégettem magam és bennem van a félsz. Az exem egyszer azt mondta nekem; elbringázik nem tudom hány km-t egy csajhoz pusztán barátságból mert rossz sora van és hogy meglátogassa, de viszi az egyik haverját is... Mondom anyáddal szórakozz! Na azóta érzékenyen érint a "nõi haver" meg a velük való találkozásos dolog.
Hát nem tudom.Az én võlegényem állatorvos, és van a páciensei között exe is.Nekem semmi bajom ezzel.Nekem is van olyan exem akivel barátok maradtunk, és mondjuk sátoros ünnepkor felhívjuk egymást, vagy néha öszefunk egy kávéra(persze ezt max fél évente). Nyilván, ha gyertyafényes vacsorára mennek az azért már gyanus...
Azért ez eléggé érdekes, jogos a sérelmed, nyilván nem esik ez jól neked, ha vki közömbös nem fogok vle találkozni ennyi. Eszembe nem jutna hogy az exeimmel találkozzam a párom mellett fõleg hogy komoly kapcsolat van közöttünk, nincs mit s nincs mirõl beszélni pláne személyesen az exeimmel a jelenben nincs helye a múltnak. Ezt ne hagyd annyiban szerintem.Egyrészt megalázó s tiszteletlen viselkedés a részérõl, ha tiszteletbe tartaná az érzéseidet nem találkozna vele, vagy talán van közös gyermek ami miatt muszáj találkozniuk, mert számomra az elfogadható indok csak ez lenne.
Furcsa egy pasi..
A kérdező hozzászólása: már olyanokat tervez, hogy 1év múlva megkéri a kezem, meg összeköltözünk..sokat beszél errõl.. nem tudom mit csináljak. Ellentmondásos a 2:(
Hát az baj... És mi lenne, ha beszélnél vel errõl? Ne félj semmitõl! A kommunkáció éppen olyan fontos egy kapcsolatban, mint az õszinteség. És jó lenne, ha rákérdeznél ezekre, amit írtam. Bár, ha azt is nehezen nyögte ki, hogy a volt csaja, akkor sok jóra ne számíts vele kapcsolatban...
Én mondjuk az összes exemet meg tudnám tudnám fojtani egy kiskanálnyi vízben. Szóval attól is függ, hogy váltak el...
A kérdező hozzászólása: 1. válaszolónak: Megbízható. Láttam hogy irkálnak egymásnak és akkor kérdeztem rá, nagy nehezen elmondta hogy a volt barátnõje.. de szerinte nincs okom féltékenynek lenni mert csak engem szeret. Reánie.: ilyenekrõl nem beszéltünk:/
Én mindig is elleneztem ezeket a talikat. Amikor van pasim, akkor nem akarok az exeimmel találkozgatni (amúgy se, de akkor nem fájna senkinek). Nem értem minek akar találkozni vele.. Szépe váltak el? Miért pont most vette fel a kapcsolatot és egyáltalán miért? Ezeket nem mondta el neked?
Jogosan persze... nehogy mengengedd neki, hogy találkozzanak! Nem tudom milyen célból, de valszeg randi lenne, a "múlt felidézése" kerülne a középpontba... Nagyon alávágna ez a kapcsolatotoknak. Ha téged szeret, zárja le a múltat!
Nem zárta le. Tudom milyen. Ha nem lennél útban, akkor visszamenne, de mivel te egy biztos pont vagy ezért nem kockáztat.
ezt má kiírtad egyszer!

1.5 éve vagyunk együtt a barátommal. És hát a nemi életünk nem valami jó. Én egyszerűen nem vagyok szexpárti, jól megvagyok nélküle, de ő nem. Szakítsunk vagy mi legyen? Nem akarom elveszíteni, de így nem jó! (és ennek semmi köze az érzelmekhez)

Nekem mást jelent a szex. Nem csak pár percnyi boldog pillanatot, hanem egy új élet kezdetét!

Legjobb válasz: pedig ha szereted akkor ennyit megtehetsz érte... én nem vagyok túl idös,(16) de nekem ez is fontos a kapcsolatomban, h ezzel örömet szerezzek neki... és ha nem függ össze az érzelmekkel akkor te miért akarsz ennyiért szakitani, szereted te igazán? meg mióta szexeltek? ö hogy teljesit? élvezed egy picit is? mien felfogás az h "egy uj élet kezdetét" akkor addig nem fogsz szexelni mig ott nem tartassz h legyen belölle baba? ennek igy nincs értelme... sztem emiatt a felfogás miatt nem is fogod élvezni... ezen csak te tudsz változtatni... v igy elveszited, szereted v sem, másnál fogja keresni ha töled nem kapja meg. lehet durva voltam, de ezt igy nem lehet...

pedig ha szereted akkor ennyit megtehetsz érte... én nem vagyok túl idös, (16) de nekem ez is fontos a kapcsolatomban, h ezzel örömet szerezzek neki... és ha nem függ össze az érzelmekkel akkor te miért akarsz ennyiért szakitani, szereted te igazán? meg mióta szexeltek? ö hogy teljesit? élvezed egy picit is? mien felfogás az h "egy uj élet kezdetét" akkor addig nem fogsz szexelni mig ott nem tartassz h legyen belölle baba? ennek igy nincs értelme... sztem emiatt a felfogás miatt nem is fogod élvezni... ezen csak te tudsz változtatni... v igy elveszited, szereted v sem, másnál fogja keresni ha töled nem kapja meg. lehet durva voltam, de ezt igy nem lehet...
Egy párkapcsolatnak az a lényege, hogy adsz valamit, és a másik ad érte valamit. Õ kielégít téged, te õt. És fordítva. Két embert eltérõ szexuális étvággyal elég nehéz összerakni, ez ugyanis szerves része az életnek, akár van kivel csinálni, akár nincs. Ha te ilyen frigid vagy, akkor nincs értelme csak "odaadnod" magadat neki, miközben neked nem számít semmit, a szerencsétlen meg jól érzi magát, de agyilag meg totál padlón van, mert tudja, hogy csak szánalomból fekszel alá. Meg kellene beszélnetek. Ha meg nem tudod megadni neki, amit normál esetben meg kellene, akkor engedd útjára, neki is megvan a megfelelõ ember, neked is.
Probáld megbeszélni vele h ne szex legyen hanem szeretkezés..a kettö közt van külömbség(legalábbis nálunk):)
Szerintem neked van igazad várjál vele még és ha emiatt nem kellesz neki akkor nem szeret igazán.
Mindenképpen próbáld vele megbeszélni a dolgot. Ha szeret megérti, ha nem, akkor kár vele foglalkoznod. Minden ember más és más, senki nem egyforma. Elsõ! Nem csak azt kell nézni hogy a párodnak mi a jó, hanem azt is hogy neked mi a jó. Illetve itt a kérdezõnek. Persze az is fontos, de egy idõ után majd azért fogsz síránkozni hogy amit csak tudsz nyújtassz a párodnak, és nem kapod vissza. Néha a saját dolgaidat is tartsd fontosnak. Egy párkapcsolatban senki nem rabszolga, nem úgy megy hogy "igazán megadhatnád neki". Minek ha nem akarja? Ha ez neki nem jó?

Miért nézegethet a párom titokban szexoldalakat? 1, 5 éve vagyok együtt a párommal. Úgy érzem minden rendben van köztünk és szexuális életünk nagyon jó, de az elmúlt hónapokban a böngészési előzményeink között több szexoldalra is felfigyeltem.

Amiket nézeget, pl.16-18 éves tinilányok meztelen képeit vagy annál idösebb(20-35) hölgyek képeit.Ha tőlem mindent megkap az ágyban, akkor miért van szüksége neki ilyenre?Hisz egy fiatal tini szóba se állna vele, max. Az ágyban jó, de az élet más területein nem felelne meg! Sajnos ez engem idegesit, mert azt hiszem, hogy nem felelek meg neki. Mit tegyek az ügy érdekében,ő 41 éves én 33?

Legjobb válasz: Ne csinálj problémát ott ahol nincs... Azért nézi, mert jól esik neki. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy egy tinitõl, vagy akár mas nõtõl akarna valamit... Nálunk is minden rendben van, de én is szoktam nézegetni néza erotikus tartalmú képeket, videókat, sõt szeretem az erotikus regényeket is, pedig nõ vagyok.

Ne csinálj problémát ott ahol nincs... Azért nézi, mert jól esik neki. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy egy tinitõl, vagy akár mas nõtõl akarna valamit... Nálunk is minden rendben van, de én is szoktam nézegetni néza erotikus tartalmú képeket, videókat, sõt szeretem az erotikus regényeket is, pedig nõ vagyok.
most ez komoly? ez a legnagyobb gondod? én is nézek szexoldalakat, pedig lány vagyok, és 2, 5éve kapcsolatban, mi a baj ezzel? 23L
Tõled nem kap 16-18 éves lányok meztelen képeit, stb... És akkor mi van, ha csak az ágyba lenne jó? Az is lehet jó... Ettõl függetlenül, lehet, hogy ez SEMMIT NEM JELET. Én is nézek pornót a párom mellett, õ is néz mellettem, meg más kapcsolatban is szokás. Számomra ez nem jelent semmi érzelmi dolgot, masztinál meg jól jön. Szerintem felesleges ilyen prûdnek lenni, hogy szerinted csak rád gondolhat, senki másra, senki mást nem nézhet meg.... ettõl még lehetsz te neki az elsõ számú, és az egyetlen akivel valóban kezdene valamit. Inkább azt kellene megtudnod (illetve te érzed), hogy ez így van-e. Ezt mi nem tudjuk. Beszéld meg vele netalántán, így 33 évesen lassan gondolni kellene az értelmes kommunikációra... Abból pedig leszûrheted következtetéseidet.
veri a lompost másról álmodik
Lehet a pornókon izgatja fel magát, hogy ki tudjon téged elégiteni, mert már lehet fél a kapuzárástól, vagy csak egyszerüen kiváncsiságból.
Férfiembernek szükgsége van rá néha napi többször is. Ha mindig alaposan lerendeznéd nem lenne ereje ilyeneket nézegetni, de ha nézegeti az sem jelent semmit. Annyit jelent, hogy egészséges. Ha nem nézegetné akkor kellene aggódni.

Mit csináljak? Jó ideje együtt vagyunk a barátommal, szeretjük egymást, ezzel nincs gond. A problémám azzal van, hogy 1, 5 éve vagy több is talán mindkettőnknek van laptopja.

Azóta észre vettem, hogy kevesebbet foglalkozunk egymással, mára már nem érzem magam jól.Nem szeretek egész szabadidőmben internetezni, és itthon ülni egymás mellett, szótlanul.Egész nap alig beszélni.Ezt mondtam a barátomnak is, elmentünk ezért párszor kv-zni,nézünk néha filmet is, ennek ellenére, amikor elkezdem nógatni, ne játszon/facebookozzon stb, csináljunk helyette valamit (akár olyat amihez nem kell kilépni a lakásból) bele egyezik, megkérdezi hogy és mit csináljunk? amire sem ő és én sem tudok válaszolni. Elfelejtettük talán hogy milyen a gép nélküli élet, pedig nekem 2 éve sincs saját gépem.. kv, süti, közös főzés, mozi-n kívül mi a megoldás?

Legjobb válasz: ezt teszi az internet!:S

ezt teszi az internet!:S
egy séta mondjuk jó buli.. olcsó és sok minden tud születni közben (ötletek, nagy beszélgetések stb.)
A kérdező hozzászólása: az a problémám hogy a minden napokon nem segít egy séta vagy egy buli, tapasztaltam
A kérdező hozzászólása: Mit csinálnak a normális emberek? :D De komolyan érdekel. Gondolom nem mindenki meló/suli után bevágja magát a gép elé (mint mi) és este lefekszik aludni
menjetek el kirándulni, vagy wellnes hétvégére, bár az is lehet, hogy egy olyan 1-2 hetes nyaralásra lenne szükségetek, ahová nem visztek laptopot. A helyszínt ti válasszátok ki közösen, a programokat is, és akkor biztosan tetszeni fog neki is! jobb ötletem nincs.:/
21:35 Azért mert a kacsa nem tud úszni még nem a víz a hülye! Ezzel az erõvel ha elgázolnak egy embert autóval, akkor az autó a felelõs érte és nem a sofõr ki nem fékezett a pirosnál.
Mi idõnként elmegyünk közösen futni, bár néha hülyén érzem magam az ilyen erõnlét próbákon mert a párom nagyon sportos, én meg puhány típus. Mindenesetre díjazza azért ha vele tartok, és tényleg jó program. Elmegyünk fürdeni valahova, ha van egy kis pénzünk, vagy.... tudom ez talán öregesen hangzik, néha kártyázunk vagy társasozunk. Õ is tud olyan játékokat mutatni amiket ismert, és én is neki, és bár régimódi elfoglaltságnak tûnnek, mindig jópofa összehangolódás sül ki az ilyenekbõl. Ezek jutottak még eszembe azokon kívül amiket felsoroltál.

Másoknál is van olyan hogy beáll a csend? Bedobnátok valami téme ötleteket? (Távkapcsolatban vagyunk, minden nap beszélünk, 1.5 éve vagyunk együtt)

Legjobb válasz: Engem nem zavar a csend, nem kell állandóan beszélni. Esetleg ilyen esetekre tarts egy újságot a kezed ügyében, abban mindig van téma.

Engem nem zavar a csend, nem kell állandóan beszélni. Esetleg ilyen esetekre tarts egy újságot a kezed ügyében, abban mindig van téma.
mi is lassan 2 éve, távkapcsolat, minden nap órákat beszélünk de sosincs csend..de ha lenne az sem lenne probléma.
Hogy értve áll be a csend? Kifejtenéd bõvebben?

Elhagyjam vagy érdemes még várni? A pasimmal 1.5 éve vagyok. Folyton vitázunk mert ő nem bízik bennem pedig az egész életem fel adtam érte.

Ráadásul a 6 éves lánya miatt is veszekszik velem mostanába. Közölte, hogy ne egrecírozzam a gyereket. Ha szemtelen vagy rosszat tesz a gyerek nem szólhatok rá. Amit én nem engedek meg a gyereknek ő azért is. Még akkor is ha mádskor meg ő nem engedi neki. Imádjuk a kislánnyal egymást, de már nem tisztel és ha valami nem tetszik neki rohan az apjához. Simán rám csap. Ezt azóta csinálja mióta az apja rám szól illetve meg engdi neki amit én nem. Tegnap azt is közölte, hogy nem bízik bennem! 4 éve szenved mert az exe ki semmizte.Azóta nem bízik senkibe, de én 1.5 éve mindent meg tettem a bizalmáért. Most úgy érzem széllel szenbe futok azóta is.Érdemes így tovább folytatni?

Legjobb válasz: Nem. Keress mást.

Nem. Keress mást.
Szerintem ha az exét kérdeznéd, kiderülne, hogy egy szó sem igaz abból amit a pasi mond. Ócska, de sajnos régóta mûködõ rossz duma amit a "párod" nyomat. Mármint, hogy azért ilyen veled, mert az elõzõ olyan volt vele. És? Még ha igaz lenne is, mi közöd neked ahhoz, hogy egy másik ember mit tett vele? De persze nem igaz. Az elõzõ nõ kicsit tovább bírta mint te. Hagyd el, itt nem õ szenved, hanem te.
szerintem nem érdemes, hagyd a csudába. még nem vesztegettél el túl sok idõt, inkább lépj.
Azért került a lakás meg a kocsi a nõ nevére, mert õ vette. Vagy a te nevedre is vett már kocsit meg lakást ez a pasi? Ugye nem? Egy ilyen akaratos pasi szerinted nem ment volna bíróságra azért ami az övé? Vedd le a rózsaszín szemüveget, dobd el jó messzire, aztán nézd meg jól, hogy kivel élsz együtt. De ne azt lásd amit látni szeretnél, hanem azt ami van.
Kisemmizte?! Azt hogy lehet? Ugyanis amit házasság alatt szerzünk, fele-fele, amink elõtte megvolt, marad is mienk! Na, már itt hazudik, okot keres a viselkedésére! Szerintem kezdd el feldolgozni a tényt, hogy valószínû nem lesz közös jövõtök. Már többször javasoltam itt, hogy aki olyannal kezd, aki már elhagyta a gyerekét(fõleg, ha többet is), feleségét, érdeklõdjön az exnél! Azután mérlegeljen, kell-e neki a kapcsolat!
Állítja, hogy szeret. Te úgy érzed? Kezdõdik a baj, mert már teljesen bizonytalan vagy. Nem tudod, hogy mikor cselekszel jól? Pedig egész eddigi életedben tudtad. Miért akarsz megfelelni neki? Õ egy picit sem akar megfelelni neked. Az õ élete csak õróla szól. És a tiéd is.
A kérdező hozzászólása: Most igazán el szomorodtam.Nagy reményekket fûztem ehez a kapcsolathoz.Szerelemmel és bizalommal voltam pedig elõtte én is nagyot koppantam.Mégisbíztam benne.Annyira, h a munkám a lakhatásom és az egész addig felépített életem fel adtam érte.Még Pestrõl is le költöztem vidékre miatta-miattunk.Most meg itt állok a semmi közepén egy olyan pasival aki nem szeret.Megint elõrõl kell kezdenem és felépítenem újra az életem.Ez ilyesztõ ;(
A kérdező hozzászólása: Az igazság az, h már többször próbáltam vele beszélni.Ez nem most kezdõdött.Több hete sõt hónapja ez megy.Én annak a híve vagyok, h ha probléma van akkor melegében meg kell beszélni.Õ nem hajlandó. Mindig azt mondja ne generáljak problémát.Hagyjam békén meg, h ne [email protected], h majd késõbb beszéljük meg, de sose beszéljük meg csak el siklunk mellete és pár óra múlva úgy tesz mintha semmi nem történt volna.De engem meg bánt a probléma sõt az is, h nem beszéljük meg!Talán már nincs is mit megbeszélnünk.Max azt, h nem vagyok itt vele boldog és el hagyom! Csak ez nehéz. Nem tudom, hogy mondjam el neki.
A kérdező hozzászólása: A kérdésedre válaszolva. Hát nem. Nem vagyok boldog! Nem akarok így élni év tizedekig!
Huh, nem irigyellek! Próbálj vele beszélni, ha nem hajlandó, várj egy kickst, hátha kis idö múlva megered a nyelve. Ha pár hét múlva sem történik semmi, próbáld meg újra, ha akkor sem történik semmi, vagy agresszíven reagál, akkor nem érdemes neked keresni a megoldást, elgondolkodhatsz, hogyan tovább nélküle. Ami a gyereket illeti, ki kellene állnotok bizonyos nevelési elvek mellett, amit magatok szabtok meg közösen, ha nem értetek egyet, sose a gyerek elött vitassátok meg!
Látod, te is nagyot koppantál, mégsem rajta állsz bosszút. Ebbõl is látszik, hogy fals az érvelése. Ha egy pasi átver engem, akkor õrá haragszom, nem az összes férfira. Nem a következõ párom életét teszem pokollá. Igen, nehéz lesz újra egyedül, de még nehezebb lenne pár év múlva. Azon meg ne gondolkodj, hogyan mondd meg neki, õt egy csöppet sem zavarja, mennyi fájdalmat okoz neked. Látod, az elõzõ szakításodon is túl vagy, ezen is túl leszel. Elõször tervezd meg, hogyan tovább, addig nem kell szólnod neki. Mikor már látod, merre tovább, akkor egy bejelentés, és kész. Ha figyelmezteted, két hétre "megjavul", ezt eljátsszátok sokszor, a legvégén meg beletörõdsz, hogy neked ez jutott. És lehet, hogy pont akkor meg õ szakít. Légy erõs, tervezz és lépj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Köszönöm a véleményed a tanácsaid.Sokat segítettél. Már tudom mit kell tennem még ha félek is.
Oke, ha szereted, akkor ne add fel!!! Gondold vegig, TE miben tudnal valtoztatni a helyzet javulasa erdekeben. Biztos te sem vagy tökeletes. :) Ne azon ragodj, hogy mit invesztaltal a kapcsolatba, mit adtal fel, mert nem szabad a szeretetet patikamerleggel mericskelni! Neki valoszinüleg magaval vannak problemai, valszeg lelkiismereti gondok a gyerköc miatt, szereti es hianyolja, ha nincs itt, szeretne kicsit magahoz kötni öt, ezert kiszamithatatlan talan. Javaslom probald meg azt, hogy kicsit nagyvonalubban kezeled a dolgokat, kicsit le kell sz*rnod, hogy a gyerek, vagy az apja mit gondolhat epp rolad. Törödj kicsit magaddal, szeresd öt, de keresd meg a sajat kis dolgaidat, amik teged boldogga tesznek es fokuszalj a JO dolgokra, amik veletek törtennek! Amikor pedig egyedül vagy: Fedezd fel a videki elet szepsegeit pl. ;) De semmi esetre ne ragd magad a problemakon, mert minel jobban belemerülsz, annal nehezebb felülemelkedni a nehezsegeken, az apro dolgokat is tragediakent fogod megelni. Jönni fog a megoldas! Csak bizz benne! Amugy az utolso valaszolo voltam. ;)
jaj, nem az uccso, hanem a 24-es. Bocs. :)
Nem vagy boldog. Ennel nagyobb indok nem kell a szakitashoz.
A félelem is hasznos dolog. Tudod, csak a bolondok nem félnek. Éppen ezért tudod körültekintõen intézni az életedet. Nem az elsõ görbe nézés után gondolkodsz a szakításon. Mégis úgy érzem, attól jobban kellene félned, mi lenne, ha még néhány évet beleölnél ebbe a kapcsolatba. Ha látszana a férfin, hogy tesz a boldogságodért, soha nem mondanám, hogy hagyd el. De csak az önzése látszik. És meggyõzõdésem, hogy vannak rendes férfiak, olyanok, akik nem csak várják, hanem adják is a szeretetet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek. Hálás vagyok. Sok hasznos dolgot olvashattam ma. :)
Te egy nagyon kedves teremtés vagy. Egyik barátnõm is ilyen. Mindig vett a férjének ajándékot, a férje soha. A gyerekeknek is az ajándékairól a nõ gondoskodott.S reménykedett éveken át, hogy talán egyszer õ is kap tõle valamit. Hiába. Megcsalta õt. Az új nõjének és annak a gyerekeinek tudott ajándékot venni, nem is olcsót. Kérdem én, ha most, a kapcsolatotok elején nem becsül annyira, hogy egy nyamvadt szegfût vegyen Neked. Fog venni évek múlva, amikor már nem dúl úgy a szerelem? Szerintem nagyon gondold végig. Kívánom, hogy nagyon bölcsen döntsél. Te megérdemled a boldogságot.
A kérdező hozzászólása: Szia. A 35/35-nek reagálnék! Nagyon köszönöm. Igazad van. Ha most nem érdemlem meg azt a szál szegfût késõbb se. Nagyon megvisel ez a dolog. Életem legagyobb hibája volt ide költözni és feladni érte mindent!Köszönöm!
Beszéltél vele?
Vannak olyan pasik, akik soha nem nõnek föl... MI nehezebb, új kapcsolat után nézni, vagy több évtizedet eltölteni ilyen légkörben?!......
Nem vagy naiv. Jó ember vagy, és azt hiszed, a másik is az. Nem az a lényeg, hogy a másik ember mit mond, hanem az, hogy te mit érzel. Kérdezd meg magadtól, hogy boldog vagy-e ebben a kapcsolatban. Mert én hiába mondanám, hogy igen, te érzed, hogy nem. Csak adsz és adsz erõn felül, de mit kapsz? Szeresd magad ennél sokkal jobban, és találsz olyan párt magadnak, aki viszontszeret.
A kérdező hozzászólása: Álítja, hogy szeret csak nem szerelmes.Egy hete azt mondta bízik bennem. Tegnap már azt, hogy nem. Olyan mint a tenger.Hullámzik. Nem is tudom már hogymikor cselekszem jól és mikor nem.
A kérdező hozzászólása: Nem tudok túl sokat az exérõl.Csak annyit, h ki semmizte és, h azért mentek szét mert a nõ férre lépett. Nem merem az exét kérdezni mert kicist tartok attól mit reagál.Na meg az ex se könnyû eset. Nem értem az egészet. Eddig úgy tünt változni akar, de pár hete fura. Eddig nem õ hajtogatta, h ne hagyjam szemtelenkedni a lányát, most meg nem szólhatok rá!
A kérdező hozzászólása: Igaz. Tényleg minden róla szól. Ha valami nem úgy van ahogy õ akarja, be hisztizik. Még akkor is õ van megsértõdve ha õ bánt meg engem. Tegnap is így volt. közölte, hogy nem bízik bennem. /Ez régóta téma nálunk. Én azt hittem a szeretetem és a türelmem majd idõvel ezt megoldja./ Rosszul esett és a szobában hagytam. 5 perc múlva vissza mentem, hogy beszéljük meg erre nem szólt hozzám.Kérdeztem miért duzzog. Annyit mondott, h "hagyj békén, ne b....." Õ bántott meg és mégis õ duzzogott! Ezt miért csinálja???
A kérdező hozzászólása: Nem voltak házasok, de minden:a lakás a kocsi a nõ nevére került. Majd álítólag a nõ férre ment, de akkor már volt a gyerek. Nem volt vállás. Álítólag õt az utcára tették a ruháival és mivel minden a nõ nevén volt meg ott volt a gyerek minden a nõé maradt.
A kérdező hozzászólása: Álítólag mindent õ szerzett mert a nõ nem is dolgozott. Bíróságra azért nem ment mert min. bérre volt bejelentve és semmivel nem tudta volna igazolni, h mibõl, hogyan szerezte a dolgokat. Õ vakon hitt a nõnek így rá irattak mindent.
Most akkor az van, hogy már veled is úgy viselkedik, ahogy annak idején a gyerek anyjával. Mondanám, hogy kicsit primitív a lelkem, de nem mondom, mert nem esne jól neked. Ez az ember nem szeretetre, harmonikus családra vágyik, hanem hülyegyerek módján uralkodni akar rajtad. Az a baj, hogy bár kérdésként azt tetted fel, hogy elhagyd-e, valójában arra szeretnél választ, hogy hogyan tudnád normális viselkedésre kényszeríteni õt. Sajnos sehogy. Õ ilyen, az elõdeidnek sem sikerült, neked sem fog. Ne õrá pazarold az idõdet, szeretni való igazi férfiak meg csak [email protected] találnak. Mert a normális nõk meg ilyen balfékeket akarnak megváltoztatni. Az idõ pedig rohan.
Még egyszer kérdezem: rád mit íratott? ;) Pedig a következõnek már rólad is ezt fogja mondani.
A kérdező hozzászólása: Egyébként nekem most elõször vett egy szál rózsát meg egy doboz csokit. Se karácsonyra, se névnapomra se szülinapomra semmit. Bár meg volt beszélve, h karira egy kis aprósággal meg lepjük egymást. Hozzá teszem a gyereknek mikulásra 15 ezerér, karira 25 ezerér vásárolt. Ne értsen férre senki. Nem az összeg a lényeg.Sõtt.De ha a gyerekre ennyi futotta akkor nem fért volna bele egy szál virág a névnapomra? Egy csoki a szülinapomra vagy egy sapka karácsonyra??? Hozzá tenném én a névnapjára azt a parfümöt vettem amire vágyott. Karácsonyra szintén egy álltala vágyott elektromos órát kapott, stb. Nekem tényleg nem számít az érték, de hazudik aki azt mondja, h adni szeret és nem esik jól neki kapni!
Ja, a bíróság elõtt meg a nõnek is bizonyítania kellett volna. De még ma sem késõ. Ugyanis a tulajdon iránti jog nem évül el. Nem mondod, hogy milliós tételnél még egy ügyvédhez sem ment el?
A kérdező hozzászólása: Rám nem iratott semmit! Nem is fog.Ez biztos!
Na, most olvasd el egybefüggõen mindazt, amit eddig leírtál a kapcsolatotokról. Még mindig úgy érzed, hogy ez a pasi szeret téged? Ha egy barátnõd meséli magáról ugyanezt, mit tanácsolnál neki?
A kérdező hozzászólása: Igen. Valóban uralkodni akar. Mindennek úgy kellene történni ahogy õ akarja.Nem akarom én meg változtatni. Már nem!Nem is lehet. Álítólag a gyerek miatt nem akarta a bíróságot. De amiket most írsz elég sok kérdést ébresztenek bennem! Olyan naív vagyok! :(
A kérdező hozzászólása: Igazad van. Idõpocsékolás az egész. Erõlködök it a semmiért. Várom a csodát, de hiába. Ha egy barátnõm mesélné ezt csak annyit kérdeznék tõle, h :MIT KERES MÉG OTT???
A kérdező hozzászólása: Már nem is az a kérdésem mit kéne tennem, hanem hogy hogyan? Úgy értem nem akarom Õt bántani és a kislányt is imádom, de így boldogtalan leszek ha itt maradok. Hogyan tálaljam neki, hogy el hagyom végleg???
Mi újság veled azóta?

Ha elmegyünk a pasimmal ebédelni fer h a spórolásra fogja és azt mondja fizessem én az enyémet? Az az étteremben is ciki nem? Már 1, 5 éve vagyunk együtt.

Legjobb válasz: Én cikinek tartom egy párnál azt, hogy az étteremben kezdjék el osztogatni, hogy ki mennyit evett. Nálunk jól bevált módszer volt mindig, hogy felváltva fizettünk, és soha nem számolgattuk, hogy a múltkor 200 forinttal többet vagy kevesebbet fizetett a másik.

Én cikinek tartom egy párnál azt, hogy az étteremben kezdjék el osztogatni, hogy ki mennyit evett. Nálunk jól bevált módszer volt mindig, hogy felváltva fizettünk, és soha nem számolgattuk, hogy a múltkor 200 forinttal többet vagy kevesebbet fizetett a másik.
Lehet, hogy fair, de nem sokat fektet a kapcsolatba. Ha veled képzeli el a jövõjét, akkor mindegy lenne, ki spórol, a közöset költitek. Nekem nagyon rosszul esne ez.
Nem ciki, és ne várd el, hogy fizessen helyetted.
Hát ha õ hívott téged és tudta, hogy nincs munkád akkor kicsit tényleg érdekes. Te felteszem nem õ hívott téged ha spórolni akar hanem te vitetted magad... akkor meg ne panaszkodj királylány. 2000 ft igenis sok ha az ember spórol, ha 200 forintból is meg tudok ebédelni.
Attól függ, én senkitõl sem várnám el hogy fizesse helyettem a kajámat. még én érezném magam kellemetlenül!
én meg a ribancot vágnám ki aki elvárja, hogy én fizessem. szerintem 2 ember legyen olyan, hogy mindig akarja fizetni a másiknak, és sose várja el a másiktól, hogy õ fizesse. így sose lesz probléma abból ha valaki épp nem tud / akar fizetni. mindkét ember hozzáállásán múlik...
Nyilván egy 15 évestõl más mint egy felnõttõl. Mondjuk én nem tudom, hogy képzelhetnék bármi komolyat is el egy férfival, hogy majd biztonságot teremt nekem meg az utódainknak, ha egy ebédet se nem akar, se nem tud kifizetni.
Kivágnám, mint a [email protected]
vilag eletembe undorodtasm az ilyen stilusu pasiktol
ha õ hív el, akkor õ fizet. engem egyszer hagyott fizetni a párom, a születésnapján, amikor beültünk sütizni-kávézni... mindig felajánlom, õ pedig mindig visszautasítja, mondván õ a ffi, meg õ hívott meg... sosem fizettem még vacsorát vagy ebédet pedig rendszeresen járunk étterembe, hol menüre, hol ünnepelni.
Önzõ és lovagiatlan. Ha nem tudja/akarja kifizetni a te részedet, akkor ne hívjon meg!
2000 forint azért már meg ne haragudj de nem 5 forint......van aki ezért 3 órát dolgozik, szóval ennyi pénzt senki nem a hátsójából rángat ki.
Nehogy már! Ha a pasi egy ebédet nem tud kifizetni, akkor ne csajozzon. Ennyire pitiáner nem lehet! Gyûjtögesse a kis pénzét, aztán kéthetente fizessen egy italt egy csajnak a faluszéli kocsmában, még a szexuális élete is meg lesz oldva. Kivétel ez alól, ha 15-6 évesek vagytok, de akkor meg ne hozza szóba az éttermet, menjen el egyedül. De még az is úgy van, hogy egy fiatalka fiú, ha szerelmes, inkább vesz a kislánynak egy szál rózsát csak úgy, nem ebédre költi. Találsz Te ennél különb fiút is.
Hiába vagytok együtt 1, 5 éve, valószínûleg nem tervez Veled hosszabb távra és nem éri meg Neki a befektetés. Amikor együtt éltetek, felesben álltatok mindent? A háztartási munkát is egyenlõ arányban elosztottátok? A srác meghívatta magát Veled egy étterembe?
Amúgy hiába van pár ember igy felháborodva h egy nõ ne várja el h fizesenek neki, de szerintem ha meghiv egy férfi vagy udvarol igenis illik kifizetni a vacsit.Az más ha utána együtt éltek vagy közös kassza.Nekem volt olyan simerösöm ahol a csaj fizette mindig a pasinak az italát ha bültek valahová, na szerintem az a gáz.Amúgy nem kell gazdagnak lenni hogy valaki figylemes legyen, ne vigyen éterembe, vegyen egy tábla csokit a szándék a fontos.Lehet hmost már változott minden, nem ugy mint régen de szerintem mégis az a normálisabb ha a pasi fizet.
"én meg a ribancot vágnám ki aki elvárja, hogy én fizessem. szerintem 2 ember legyen olyan, hogy mindig akarja fizetni a másiknak, és sose várja el a másiktól, hogy õ fizesse. így sose lesz probléma abból ha valaki épp nem tud / akar fizetni. mindkét ember hozzáállásán múlik..." Ha neked a ribancod az, akivel másfél éve együtt vagy... No comment.
Szerintem mikor szóbajön a közös étterem ötlet akkor kell tisztázni, hogy ki mit fizet, nem ott amikor a számla jön. Õ spórol oké, de te is így ha annyira nincs pénz ne menjetek. Mi felváltva szoktuk, hogy egyszer õ, másszor én, általában aki a másíkat elhívja vagy akinél pénz van. Ha mégis felesbe akkor odaszoktam neki adni az én részemet sutyiba mert én mindig dadogok s zavarbajövök a pincértõl s valahogy ha a férfi fizet az gavarélnak tûnik. (mindegy, hogy elötte adtam-e neki oda a pénzt rá.) végülis egy pár vagyunk 5 éve, minek számoljuk azt a pár alkalmat, hisz örömet okozunk vele.
Én úgy vagyok vele, hogy aki felveti az ötletet/meghívja a másikat, annak illene fizetni. Ennek ellenére én nem kapnám fel nagyon a vizet-csak ha más jelekbõl is látszik, hogy ennyire garasoskodik az irányomban.
nagyon nagy illetlenség úgy meghívni valakit ebédelni, hogy õ fizet. ez olyan, mintha én meghívnám apámat mondjuk mára ebédre, utána meg megkérném, hogy fizesse ki az alapanyagok ráesõ részét. nem sok jót várhatsz ilyen pasitól. ha nincs pénze étteremre, egyetek otthon, vagy olcsóbb helyen (van egyébként, amikor olcsóbb helyen jobb a kaja, ki kell tapasztalni, melyik milyen, mert az árból nem lehet kiindulni.), de ne Veled fizettessen..hogy nem ég az ilyennek a képe...mi házasok vagyunk, közös kassza, mégis a férjem fizet a privát pénzébõl mindig, ha meghív. én is veszek neki ezt-azt az én privátomból, vagy fõzök valami különlegeset csak neki (tehát vendégségen kívül, mert az a közösbõl megy). 29/N
Szerintem nem ciki egyáltalán. Én nem várom el a páromtól, hogy fizesse azt, amit megeszek, mindenki tényleg így fel tudja mérni, hogy mennyit költ. Ha én csak egy olcsó kajára akarok költeni, mert kevés a pénzem - nem azért mert sajnálom tõle - akkor azt neki is el kell fogadnia.
Ha õ hívott el, akkor illene neki fizetni. Ha meg tudja, hogy nem akarja az egészet fizetni, akkor ezt elõre megbeszélni. Sztem beszéld meg vele, hogy neked mi a bajod, mert a végén még lehet, hogy még durvább dolgok lesznek, ha hagyod ezt...
Olcsó és finom. Nem hiszem h 2000 ret nem bír ki. Mi lassan öt éve vagyunk együtt, és csak ritkán megyünk étterembe. De mi menüt eszünk, ami 650 Ft kb. De én akkor sem várom el, hogy fizessen helyettem. Néha én fizetem, néha õ, van hogy mindkettõnk a sajátját. És egyáltalán nem ciki, ha egy nõ elõveszi a pénztárcáját, és fizeti a pasija cechjét is! Miért lenne? A kérdésed alapján úgy érzem, hogy te elvárnád, hogy mindig õ fizessen, hiszen azt hiszed, hogy ez alanyi jogon jár neked másfél év után, pedig nem! Ahogy neki sem, meg másnak sem! Most mondhatnánk, hogy te meg miért nem dolgozol? Szépen néz ki így a közös élet, ha te meg nem dolgozol. Így a közös élet, úgy a közös élet, az sem lenne fair, ha te mindig csak meghívatnád magad pénztelenségre hivatkozva.
nagyon ciki! en elkuldenem a p...ba. en meg soha nem fizettem, mindig a pasim fizet, foleg hogy teli van penzzel. en meg munkanelkuli vagyok.
Ne is kérj a szüleidtõl!!! Szokja meg a pasid, hogy neked most ENNYID van, te is spórolsz (csak jóval kevesebbõl) és neked momentán most nem fér bele az étterem... Egy szemét önzõ disznó, ha ezt nem tudja megérteni! És ne hagyd magad költséges szórakozásokba belezavarni, fõleg nem kölcsönkérések árán...
A kérdező hozzászólása: Én sem várom el de sajnos nekem most nincs munkám neki meg van. Nekem is kell most a pénz, és nem olyan helyre mennénk ahol 5000 ft a kaja. Olcsó és finom. Nem hiszem h 2000 ret nem bír ki.
A kérdező hozzászólása: Mindig arra a helyre járunk így az árakat is tudjuk. Most õ vetette fel az ötletet h jó lenne elmenni.
Egyébként szerintem egy harmonikus kapcsolatban az emberek kezdjük ott, hogy megbeszélik az anyagi dolgokat. Nem ártana tisztában lenni a másik helyzetével. Ha ez meg van, akkor adott kereteken belül pedig szerintem egy párkapcsolatban a pénz nem kérdés. Én például úgy állok hozzá minden éttermi kajálásnál, hogy én fizetek, és "elvárom", hogy a párom is így álljon hozzá néhány dologban. Azért van idézõjelben, mert igazából nem várom el, csak ez az illem, az elõzákenység, a kölcsönösség, ergo azt várom el, hogy a párom tisztában legyen az ilyen aalpvetõ normákkal, és ne akadjon ki azon ha neki kell 2000ret kifizetni egy rongyos alkalommal és ne rimánkodjon egybõl GYK-n... így nagyjából 50-50% minden, vagy ha a kereset is olyan arányba tolódik el akkor 70-30...
Ha meghívott, akkor neki illik fizetni, neked pedig illik nem a legdrágább ételt kiválasztani.
Ha nincs pénz kajáldára akkor otthon kell enni, ez tény, mindenesetre az nem volt fair hogy ezt nem tisztázta elõre. Megmondhatta volna Neked hogy úgy ennék xy helyen de sajna nem nagyon van most lóvém ezért nem tudlak meghívni így is volna kedved? De hozzáteszem, ha pasi lennék, ebben az esetben el sem mentem volna. Mindenesetre nincs megírva hogy mindig a pasi fizessen, tehát amit elrontott az az volt hogy nem szólt elõre!
Ez sok mindentõl függ. Ha például õ hív meg, akkor evidens, hogy úgy készül, hogy õ fizet. Persze, nagyon udvarias és kedves gesztus, ha felajánlod, hogy esetleg fizeted a részedet. Ha csak úgy megbeszélitek közösen, hogy jó lenne valahova elmenni, akkor semmi furcsa nincs abban, hogy felesben fizettek. Viszont ha engem valaki meghívna valahova, de a meghívás úgy szólna, hogy felesben fizetünk és nagyon rossz anyagi helyzetben lennék, inkább visszautasítanám a meghívást és felajánlanék helyette egy közös üdítõzést, az nem terheli meg egyikünk pénztárcáját sem. De semmiképp nem tiltakoznék az ellen, hogy fizessem a részem.
Szerintem ott kezdõdik a dolog, hogy Õ HÍVOTT MEG?!... Mert ha õ hívott meg étterembe, akkor neki kell fizetnie a számlát! (Ez ismerõsök és barátok között is így mûködik.) Ha tudja, hogy jelenleg "padlón" vagy, akkor elég szemétség bedobnia is ötletként, hogy étterembe menjetek, hiszen tudnia kell, hogy neked mostanában nincs ilyenre pénzed! Másfél éves együtt járás után elvárható lenne, hogy közös kasszán legyetek ("együtt sírunk, együtt nevetünk, egy csónakban evezünk", stb.)... Azért én a helyedben elgondolkodnék : mit várhatnék ettõl az embertõl házasságban?!... 8-[[ Én ilyen szemét pasit már régesrég kirúgtam volna!!!
Egy kapcsolat elején még talán oké de mivel ti már több mint egy éve vagytok egy pár így egy kicsit ciki mert inkább mondta volna meg, hogy most nincs pénze és majd késõbb pótoljátok a dolgot. Mert ez a én most spórolok és fizess te kicsit átlátszó nekem.
Több mindentöl függ, együttéltek e, miota vagytok együtt, van e közös kassza.Ki hiv meg kit.Ha meghivott, fizessen.Ha nincs pénze akkor ne menjetek kajáldába.Az elég gáz ha ott "elszámoltok".Legalább fizesse ki aztán majd odaadod neki, de én nem mennék vele ha nekem nincs és nem fizeti.
Nem alapvetõ, hogy õ fizessen, de ezt meg lehet elõre beszélni. Ha a fizetéskor közli, hogy ja de õ úgy gondolta, az gáz. Egyébként nálunk a következõ mûködött: ha felesben fizettünk, odaadtam neki a pénzt elõre és õ abból fizetett. Szerintem ez a legjobb megoldás. Vagyis nem, mert azóta közös kasszán vagyunk, az a legjobb :D
Ez a típusú pasi az, aki a Gyes-en lévõ feleségének minden nap az orra alá dörgöli, hogy "õ tartja el"... A feleségének, aki éppen az õ gyerekével van otthon kiszolgáltatott helyzetben!
A kérdező hozzászólása: 1, 5 éve vagyunk együtt és laktunk is már együtt. Nem akarok anyáéktól kérni pénzt mert akkor mit gondolnának?
kérdezõ kommentje: Mindig arra a helyre járunk így az árakat is tudjuk. Most õ vetette fel az ötletet h jó lenne elmenni. Ti szoktatok kommunikálni egymással?? Mert ha igen, akkor miért nem mondtad neki, hogy "nagyon szívesen mennék veled, de tudod nekem most nincs se munkám se pénzem..Így nem tudom kifizetni az ebédet" Talán ha ezt mondtad volna akkor most tudnád, hogy fizeti-e vagy sem..HA fizeti akkor menj, és ne fájjon a fejed..HA nem fizeti akkor nem mész és kész..Miért kell bonyolítani az ilyen dolgokat..Csak beszélgetni kéne....
Hát ha neked erre most nincs kereted akkr ennyi idõ után nyugodtan megmondhatod h majd menjetek el méskor mert kevés pénzed van. Ebben nincs semmi. Egyébként mi általába ugy szoktuk hogy egyszer egyikünk fizet máskor meg a másikunk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!