Találatok a következő kifejezésre: 1,5 éve a barátom velem, (10 db)

1, 5 év után szakított velem a barátnõm egy másik pasi miatt, mi a véleményetek a viselkedésérõl?

Az történt, hogy majdnem 1,5 év együttlét után és hûség után, a barátnõm találkozott egy sráccal egy kertipartiban. A srác megkörnyékezte, de az exem (akkor még nem volt az) nemet mondott neki, mert vagyok neki én. Nagyon õszinték voltunk egymáshoz az egész kapcsolatban, így másnap el is mondta nekem. Azt mondta, nem érti, hogy mi van vele, rá sem nézett eddig más pasira, de õ most valamiért megfogta. Késõbb elkezdtek beszélgetni facebookon és az exem úgy kezdte érezni, hogy vonzódik a sráchoz. De akkor még azt mondta, hogy nyilván csak az újdonság csábítása, semmi más. Addig húztuk a dolgot, míg végül felajánlottam, hogy nyitott kapcsolat, mert reménykedtem, hogy utána visszakapom teljes egészében.

Legjobb válasz: Jah és azt hozzá kell tennem, hogy a kapcsolat olyan volt mint egy álom. Erre jött egy másik pasi és hirtelen mindennek vége lett. Most meg úgy tesz, mintha ez a 1,5 év semmiség lett volna.

A kérdező hozzászólása: Jah és azt hozzá kell tennem, hogy a kapcsolat olyan volt mint egy álom. Erre jött egy másik pasi és hirtelen mindennek vége lett. Most meg úgy tesz, mintha ez a 1, 5 év semmiség lett volna.
szerintem örülj, hogy megszabadultál tõle. és nem sokéves kapcsolat után
Ennek csak örülhetsz. Lehet, hogy nem volt jobb, ezért összejött veled, majd lett egy jobb és azonnal feladja a kapcsolatot. Ezt megtette volna 5 év után is, gyerekkel is, szóval jól jártál.
A kérdező hozzászólása: Nehezen hiszem, hogy ennél a kapcsolatnál létezhet jobb. Komolyan mondom, nem az elkeseredés beszél belõlem. Kiegészítettük egymást. Fontolgattam, hogy megkérem a kezét. Akkor még 100%, hogy igent mondott volna.
Lehet félre ismerted a lányt, ne add fel. M ost még nehéz lesz jó ideig, de ha vissza szeretne menni hozzád pl pár hónap múlva, ne engedd..Elvégre, ha most megcsinálja, tuti, h megtenné még1x. Lehet, hogy élni fog, mint hal a vízben, s szarik a fejedre, most picit heverd ki a dolgot, járj el kocogni, ha teheted és engedd ki a gõzt :)
Haver másfél év után én is hasonlót néztem be ma már vicces, eltelt azóta 10 hónap és soha nem fogok senkit majd így szeretni szóval átérzem. Tarts ki fogsz találni jobbat akit jobban fogsz szeretni. 21/F
Na én pont ezek miatt nem akarok kapcsolatot...!! Szerintem mostantól szard le a nõket, es ha szerencsed van akkor ok is laszarnak majd teged.
Találd meg azt a lányt, aki igazán megbecsül, aki igazán szeret, aki elfogad olyannak amilyen vagy, aki a hibáiddal, egyediségeddel együtt szeret, és a sok jó közül is csak Téged választ, és nem húzza az agyad, és komoly. Ami pedig megtörtént, szard le. Ha boldog, akkor legyen boldog. De vissza soha ne fogadd!

3éve vagyok a barátommal, nagy szerelemmel kezdődött, de kb fél évvel ezelőtt megszakadt valami. Alig foglalkozott velem stb. van egy öccse aki 1, 5 évvel fiatalabb nálam. Igazából amikor 1. találkoztam vele már akkor feltünt nekem. Mit tegyek?

De nem volt semmi, egészen nyárig.Mivel a barátom sokat volt elfoglalt rengeteget voltam az öccsével, és akaratlanul is beleszerettem.? meg belém.sohasem bíztattam, számomra ? mindig is tabu volt.De sosem hittem volna hogy ilyen érzeseket tud bel?lem kiváltani egy pasi mint ?.Totál belezúgtam.De a kapcsolatunknak nincs jöv?je. De minden nap látom és így nem tudok rajta ,,áltlépni".Mit tegyek állandóan rá gondolok?Ha találkozom vele legszívesebben sírnék mert nem tudok mit kezdeni a helyzettel akármennyire is szeretnék.

Legjobb válasz: basszus,te jól bekavartál magadnak...a barátoddal meg azért vagy még mindig,hogy lásd az öccsét? ha összejönnél vele,senki nem nézné jó szemmel..se a szülei,se a volt barátod...

basszus, te jól bekavartál magadnak...a barátoddal meg azért vagy még mindig, hogy lásd az öccsét? ha összejönnél vele, senki nem nézné jó szemmel..se a szülei, se a volt barátod...
Azonnal szakíts a pároddal és felejtsd el mindkettõt (úgy értem ne találkozz velük), ha nem akarsz tönkretenni egy testvéri kapcsolatot! Ha összejössz az öccsel, akkor lehet, hogy örökre egymásra haragítod õket! Ezt gondold végig, mert õk örökre testvérek maradnak, esetleg utálni fogják egymást, ti meg lehet, hogy jártok 1 évig és szakítotok. Szerintem nem szabad megtenned, hogy lecseréled a pasid az öccsére...ez nagyon durva és önzõ dolog lenne. Nem is beszélve arról, hogy ezek után hogyan oldanátok meg, hogy a bátyóval ne találkozzatok?
Szerintem is az lenne a legjobb ha szakítanál, mivel nem szereted és csak kínoz az öcsi látványa.Sok jó nem sülhet ki ebbõl ha összejössz az öccsével, bár ismerek ilyet, de azóta a testvérek nem beszélnek egymással.Nehéz helyzetben vagy.
Én ismerek egy csajt, aki járt egy sráccal 1.5 évig, majd miután szakítottak, összejött a srác bátyjával. Ugyanott laknak, minden nap taliznak, pont mint a te esetedben. És bár a csajt nagyon rühellem, tulajdonképpen nincs különösebb gond vele, teljesen rendezett, meg normális. Szóval bár nagyon durva belegondolni, létezik ilyen is...

A volt barátomnak önkormányzati lakása lett és mikor beköltözött nem akart velem összeköltözni, pedig már akkor 1, 5 éve jártunk. Akkor nem is szeretett soha? Vélemény?

Még akkor sem volt hajlandó összeköltözni mikor munkát találtam. Tudta h maszek meló és az nem fizeti az uti költséget.

Legjobb válasz: Attól függ hány évesek voltatok akkor. A barátom most 21 és nem költözne össze velem, amit meg is értek. Én 17 vagyok, imádom, szeretem, de én sem költöznék össze vele. Majd pár év múlva. Mi is másfél éve vagyunk együtt.

Attól függ hány évesek voltatok akkor. A barátom most 21 és nem költözne össze velem, amit meg is értek. Én 17 vagyok, imádom, szeretem, de én sem költöznék össze vele. Majd pár év múlva. Mi is másfél éve vagyunk együtt.
Nézd meg a 'Nem kellesz eléggé' címû filmet, nagyon tanulságos. Szerintem a ti esetetekben is ez állt fenn, nem szeretett annyira, hogy összeköltözzetek. Én is ettõl félek.. Mi már összeköltöztünk, de elõre kijelentette, hogy elítéli a házasságot, szerinte felesleges pénzkidobás. Csak nehogy az legyen, ha harmincvalahány éves leszek, elhagy és feleségül vesz egy 25 éves nõt. 26N
Ez kevés információ a miértre. Ha anyagi bizonytalanság van a háttérben, az sok minden elrontója lehet sajnos. De ha érzelmileg nem akarja a függetlenségét feladni az már nagyobb gáz. Nálunk önkormányzati lakást egyedülállónak nem is utalnak ki.

15 éves vagyok, 1, 5 éve vagyunk együtt a barátommal. Szerintetek lefeküdhetek vele?

Legjobb válasz: Szerintem egy 15 éves kislány nem érett a szexre, bárki, bármit mond. De te tudod. Ha ennyit vártatok, tudtok várni még egy évet. Ha érett lennél rá, nem vadidegeneket kérdezgetnél a neten.

Szerintem egy 15 éves kislány nem érett a szexre, bárki, bármit mond. De te tudod. Ha ennyit vártatok, tudtok várni még egy évet. Ha érett lennél rá, nem vadidegeneket kérdezgetnél a neten.
Húú, pontozzuk le azt, aki nem buzdít egy 15 éves gyereket dugásra!
Várj még kb. 3 évet.
Utolsó, tervezitek a DUGÁST??? Úristen, mekkora ostobák vagytok...
Már azóta megvolt! hat azért szeretem ki ismerni a párom nem csak azért vagyok vele h meg dugjam hanem h szeressem is!
Már azóta megvolt.xd. 1 nap alatt?:D Kérdésre válaszolva:igen, de ezt magadban kéne eldöntened.
15 évesen, te jó ég!!! Úristen hát ti hol éltek, valami pornoországban. Hát basszus én 15 éves vagyok és még nem is csókoloztam eletemben. 15/F
Ha akarod..kényszerbõl ne
Ha ugy erzed es ha nem banod meg.... Ez a te dontesed es nem a tobbsege.... Neked vagyis nektek kell el donteni h mit akartok.... 23 F
NE! Nagyon megfogod bánni ha most belemész
Ha kivanod a szexet es a baratodat is akkor igen . De ha nem akkor ne !
Én is 15 évesen vesztettem el a szüzességem, nem bántam meg mai napig. Szerintem másfél év alatt simán érett a kapcsolatotok erre, bár fiatalok vagytok! :)
Én még 15 sem voltam, és nem bántam meg. Grat a másfél évért, én nem bírtam volna ki ennyi ideig... 23N
az én brátnõm is 15 éves. 3 éve és 7 hónapja vagyunk eggyütt kivanjuk egymást és készen állunk rá a küzel jövöre tervezzuk a dugást. szerintem még egy picit várj vele és ha a barátod tényleg jól teljesít és szeretni fog még mindíg akkor tedd meg;)
Elviekben nincs akadálya. Én ugyanennyi voltam, mikor elõször alkalmam nyílt rá. Testileg már kész voltam, fel voltam izgulva stb, de lelkileg még nem voltam kész. Nem az odaadásról és a szerelemrõl szólt volna, csaka nyers vágyról és a kipróbálásról. De ha tee már 1, 5 éves kapcsolatban vagy és szerelmes vagy, bízol a másikban, más a felállás. Ezt neked kell érezned, hogy ha most mondjuk elõrerepülnél az idõben és anyukaként mesélnél a lányodnak az elsõrõl, helyesnek gondolnád -e, hogy ezzel la fiúval veszítetted el. Ha egy szemernyi kétséged is is, valami miatt nem vagy biztos az IGEN-ben, akkor ne tedd még meg.
A kérdező hozzászólása: 18
A kérdező hozzászólása: nem kényszerbõl..már régóta beszélünk róla
Ha kívánjátok, akkor védekezéssel lehet
Ha Te szeretnéd akkor igen.
Csak akkor, ha késznek érzed magad rá. Ne tõlünk várj választ, ha Te szerelmes vagy, akarod és megbízol benne, akkor feküdjetek le.
Persze :)
Csak ha fel vagy rá készülve testileg és lelkileg is, na meg persze a barátod is. A lényeg, hogy mindenképpen védekezzetek, nehogy késöbb baj legyen belõle.
Nem még nem vagy 18
Ameddig úgy érzed, hogy ezt meg kell itt kérdezned(lásd most), addig inkább ne.
A barátod mennyi idõs?
ezt neked kell eldönteni, de ha szereted, és már ilyen rég óta vagytok együtt, akkor szerintem érdemes rá. :)

1, 5 éve szakított a barátom velem, több évig voltunk együtt. Már nem volt szerelmes belém meg nem akarta még lekötni magát. Feladjam vagy hagyjam még élni?

Hirtelen jött az ötlete,bepánikolt,fiatalnak tartotta magát(26) és még élni akar.Hagytam hadd menjen, én is uj kapcsolatba kezdtem.Amikor megtudta hogy lefeküdtem az uj barátommal ? is összejött egy lánnyal,szinte válaszként,bár nem szerette csak "arra" volt neki,nem is sokáig birta vele,szakitottak.Ismét elkezdett engem környékezni(talik, emailek,barátn?imet faggatta)és amikor megkérdeztem mire ez a nagy érdekl?dés azt mondta csak barátilag akar közeledni.

Legjobb válasz: Meg kell találni a szakítás forrását, lehet ellaposodott a kapcsolatotok.Ha újra belefognátok lehet ismét ez lenne a vége és csak te szenvednél.Ha te alázkodnál meg újra elöjönne problémának, hogy megalázva éreznéd magad és nem lennél biztos benne többet hogy ö szeret-e igazán.Ha felejtös típus vagy akkor megteheted próbálkozasnak, a boldogságod a lényeg és a mostani kapcsolatoddal szerintem fel kellene hagynod.Próbálj elöször te is barátként közelíteni és ha összetartoztok az kiderül.Nem szabad, hogy az érzelmek túlságosan elragadjanak, csak fokozatosan, okosan.Vezesd rá az érzelmeidre és ne hirtelen szavakkal kapd el, mert azok sokszor nem hoznak eredményt.Sok boldogságot!

Meg kell találni a szakítás forrását, lehet ellaposodott a kapcsolatotok.Ha újra belefognátok lehet ismét ez lenne a vége és csak te szenvednél.Ha te alázkodnál meg újra elöjönne problémának, hogy megalázva éreznéd magad és nem lennél biztos benne többet hogy ö szeret-e igazán.Ha felejtös típus vagy akkor megteheted próbálkozasnak, a boldogságod a lényeg és a mostani kapcsolatoddal szerintem fel kellene hagynod.Próbálj elöször te is barátként közelíteni és ha összetartoztok az kiderül.Nem szabad, hogy az érzelmek túlságosan elragadjanak, csak fokozatosan, okosan.Vezesd rá az érzelmeidre és ne hirtelen szavakkal kapd el, mert azok sokszor nem hoznak eredményt.Sok boldogságot!

1, 5 éve vagyok együtt a barátommal, ő volt az első nekem. De most úgy érzem, hogy nem kívánom vele a szexet, de mással meg igen! :S ezek szerint már nem szeretem?

21 év körüliek vagyunk.Meg akarom menteni a kapcsolatot...de valahogy mostanában tényleg nem kívánom ?t:s

Legjobb válasz: meguntad, nincs mit tenni. :/

meguntad, nincs mit tenni. :/
vége van
The end:(
Csatlakozom az elõttem szólókhoz... Egyszerûbb tudomásul venni, mint értelmetlenül küzdeni....
Mást kívánsz, nem õt? Így elég nehéz lesz megmenteni a kapcsolatot!
gondolj a másikra szex közben
még egy ordas nagy....

1, 5 éve élek együtt a barátnőmmel. Nagyon szeretem, és ő is tudja ezt. De úgy érzi, hogy újra akarja kezdeni egy régi barátjával, akivel már 5ször szakított. Azt mondja, ő is szeret, szeret velem lenni. Hogy tudnám újra lángoltatni a szerelmet benne?

Tudja:

Legjobb válasz: Próbáld meg lebeszélni róla mutasd meg neki mennyire szereted és hogy mindent megtennél érte ha nem jön be akkor sajnos marad az hogy csajnak ujra el kell követnie azt a hibát az exel amit azelött akko majd rájön hogy rosszul döntött és megy vissza hozzád én a helyedben keresnék egy olyan barátnöt aki tényleg szeret és nem nyul vissza az exhez amikor csak füttyent egyet..

Próbáld meg lebeszélni róla mutasd meg neki mennyire szereted és hogy mindent megtennél érte ha nem jön be akkor sajnos marad az hogy csajnak ujra el kell követnie azt a hibát az exel amit azelött akko majd rájön hogy rosszul döntött és megy vissza hozzád én a helyedben keresnék egy olyan barátnöt aki tényleg szeret és nem nyul vissza az exhez amikor csak füttyent egyet..
"nem fogja soha szeretni jobban nálam"- akkor miért csinálja?... szerintem csak játszik veled.. ha valakit teljes szivembõl szeretek akkor meg se fordul a fejembe hogy esetleg visszamenjek az exemhez..erre csak ennyit tudok mondani..
Én megráznám a kezét és további sok sikert kívánnék neki az életben.
Nem. Az ex mint férfi vonzza. Te meg mint "férj" Megoldás az lenne, ha az ex dughatná, te meg lennél a családja.
én akkor léptem le a barátom mellõl amikor volt jobb. Az én olvasatomban, te még az exénél is rosszabb lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Amikor összejöttünk, akkor tudom, hogy nagyon szerelmes volt. Egyébként az exel ekkor már rég, kb 1 éve nem járt. Sõt, még utána volt is egy sráccal 1-2 hónapot. Szóval szerintetek az valamilyen megoldás lehet, hogy elköltözöm, és majd látjuk mi lesz? Mert igazából amikor tudja, és felfogja, hogy már nem vagyok, és mit veszít, akkor rájöhet, hogy hülyeséget csinált. Nem?
Nem az ex a gond. Az exet mint férfit szereti. Szerelmes, vagy az volt belé. Téged pedig biztos pasinak tekint. De épp ettõl leszel pótlék. A le tudnám veled élni az életem, azt jelenti, hogy tudom te soha nem vernél át, nem kellene neked más mert én is túl jó vagyok neked, és ez lenne a biztos langyos kis pocsolyám. De érzelmileg nem érzek irántad semmit, amit kellene, és nem erre vágyom. Ne légy naiv. Tudom nehéz meglátni, és elfogadni ha nem szeretnek úgy vagy igazán, de jobb elõbb észrevenni, mint húsz év múlva.
Nem hiszem el, hogy nem veszed észre!:D A csaj azért jött veled össze, hogy elfelejtse a másikat de nem ment. Még mindig õt szereti.
A kérdező hozzászólása: Hát tudom, hogy le kellene lépnem. Egyébként azért próbálom helyre hozni, mert azt mondta, hogy le tudná velem élni az életét. Pontosabban így volt: Kettõnk közt úgy érzi, hogy a másik srácot, úgy szereti, hogy járna vele, de tudja, hogy az élet vele szar lenne, mert nem tudnak együtt semmit csinálni. Viszont velem meg nagyon szeret együtt lenni, és tudja, hogy tök jó életünk lenne, mert minden meg van hozzá, de most úgy érzi, hogy nem szeret annyira, hogy járjon velem tovább. Egyébként elkövettük azt a hibát, hogy csak együtt voltunk 1, 5 évig. nem igazán éltünk külön életet. ellaposodott a kapcsolat. Arra gondoltunk, hogy ha ezen változtatunk, akkor újra mûködhet. Ezzel egyet értett. Szerintetek el tudja felejteni az exet?
Az ex kell neki nem te. Ne haragudj de szerintem ezen nincs mit helyrehozni. Egy dolgot tehetsz, óvod magad, és minél gyorsabban és kulturáltabban elváltok egymástól. Vagy leéled pótlékként az életed...
Bukta az egész. Nem kellesz a csajnak- eddig is csak azért volt veled mert kényelmes volt így.
Felejtsd ezt a ribancot (bocs, hogy így hívom) ha elköltözöl, vagy nem lát 1 hétig elsõ dolga lesz, hogy lefekszik az exével, lehet, hogy ezt ne nehéz elfogadni, de ilyenkor számodra az a legjobb ha kirúgod és ha vissza akar jönni mert vissza akar majd akkor ne fogadd vissza, annyi a lényeg, hogy légyerõs és hagyd ott a francba. Amúgy az sem kizárt, hogy az ex már kúrogatja szóval a lehetõ leggyorsabban rúgd ki egy ilyen pipi nem érdemel meg egy olyan srácot aki szereti.
Ne görcsölj rá, csak élvezd. Az egész agyban dõl el. Én sem hittem el, de komolyan így van. Azóta isteni a szex:) )
itt a tavasz és hirtelen senki nem képes elélvezni?
Próbálkozzatok az orálissal. 28/n
A kérdező hozzászólása: Csináltuk már minden hogyan...Orálisan is.
Most ha korainak tartod akkor akkor minek írtad oda azt a felet? :OO
Ha bizonytalan vagy és csak az õ kedvéért tennéd, akkor korai.
ha kidobja akkor nem is baj, ne bánd akkor kérdezõ az ilyentõl jobb megszabadulni. csak akkor menj bele, ha úgy érzed eljött az ideje, ha még nem érzed készen rá magad, akkor ne tedd meg. ha emiatt dobni fog, ne sajnáld, majd találsz egy helyes srácot, aki megértõbb lesz és lehet õ lesz az igazi
Míg ez a kérdés benned van, bizony korai. De miért jöttél akkor össze vele? Gondolhattad, hogy 18 évesen nem - csak - homokvárazni akar veled.
1 év sok idõ.. hogy annyit kibirt a pasi, fõleg az õ korában. szerintem mondd meg neki h ne feküdjetek még le, de pettingelni már lehet:)
ezért nem értem, 18 éves fiúk miért járnak 16 éves kislányokkal... ez túl korai, de ha megmondod neki, lehet, hogy kidob.
most már késõ
Szerintem korai. Várhattok még nyugodtan. És ne feledjétek a pettinget, az átsegít benneteket ezen az idõszakon.
lol wat
Ez ember függõ, ha neked az akkor ne csinàld!
A kérdező hozzászólása: 9-Es 1 evig fel sem hozta hogy d*gjunk, szeretem meg o is engem ha vart ram ennyi ideig es vegul megeggyeztunk a petting dologba es azt mondta ha van petting akkor var ram. Koszi a valaszokat:)

Nalam 5 evvel idosebb a baratom. Megtorten minden koztunk kb 3 nap utan. Most elutazott 3 honapra, ugy h 1 honapot voltunk egyutt. Lehet ennek meg folytatasa, vagy eselytelen? Ismerosok azt mondtak vigyazzak vele mert csak kihasznal.20L

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem esélytelen innentõl a kapcsolat. Túl hamar megkapott,így nem vagy érdekes neki, nem vagy egy kihivás számára.Nem kell egybõl fejest ugrani a pasi ágyába.Össze kell szedni az akaraterõt és nem-et mondani.Szinte biztosra veheti a lány, hogy néhány hét múlva nem fogja megbánni. Ugye senki sem akarja hogy könnyû prédának tartsák,és másnap a pasi mint legújabb skalpjáról számoljon be a haverjainak. Várni kell, a várakozás fokozza a vágyat és az elsö együttlét sokkal szenvedélyesebb lesz, ha érzelmileg mindketten megértek rá. És ha a pasi vár a szexxel, akkor biztos hogy szereti is a lányt, és nem csak a teste kell neki.

Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem esélytelen innentõl a kapcsolat. Túl hamar megkapott, így nem vagy érdekes neki, nem vagy egy kihivás számára.Nem kell egybõl fejest ugrani a pasi ágyába.Össze kell szedni az akaraterõt és nem-et mondani.Szinte biztosra veheti a lány, hogy néhány hét múlva nem fogja megbánni. Ugye senki sem akarja hogy könnyû prédának tartsák, és másnap a pasi mint legújabb skalpjáról számoljon be a haverjainak. Várni kell, a várakozás fokozza a vágyat és az elsö együttlét sokkal szenvedélyesebb lesz, ha érzelmileg mindketten megértek rá. És ha a pasi vár a szexxel, akkor biztos hogy szereti is a lányt, és nem csak a teste kell neki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!