Találatok a következő kifejezésre: 1,5 éve a barátom (44 db)

1, 5 éve van barátom, szeretem. és 7 éve beszélek vkvel akit még csak képen láttam és újból-újból felkeressük 1mást és őt is szeretem. Mit tennétek a helyemben?

nemtom mit csináljak.mindkett? emberrel annyi közös van bennük.szeretem mind2t.a barátom a közelben lakik de a másik naon messze.még anno chaten ismerkedtünk meg.de az a 7 év és mindig el?jön az érzelem,újból és újból.gyerek korom óta.nem akarom meg csalni a barátomat.szeretem mind2t és engem is szeret mind2.

Legjobb válasz: Barátok maradjatok a chat-essel, mert az egy dolog h 7 éve beszéltek, de valójában nem biztos h olyan, mint amilyennek hiszed. Még életedbe sem láttad. Ne add fel a biztost a bizonytalanra! Ha meg kapcsolatod lenne vele, a távolság miatt nem mûködne nagyon sokáig.

Barátok maradjatok a chat-essel, mert az egy dolog h 7 éve beszéltek, de valójában nem biztos h olyan, mint amilyennek hiszed. Még életedbe sem láttad. Ne add fel a biztost a bizonytalanra! Ha meg kapcsolatod lenne vele, a távolság miatt nem mûködne nagyon sokáig.
A kérdező hozzászólása: már beszéltünk errõl sráccal és õ sem akarja hogy én most itt haggyak érte mindent, távlatokban beszéltünk, években hogy mikor lehet tényleg az amikor már nincs mit veszítenem.de lehet h õ az igazi.nemtom

Van egy osztálytársam, akivel 1, 5 éve legjobb barátok vagyunk, én fiú ő lány. Jól megvagyunk, mindent tudunk a másikról, de bennem egy idő után több alakult ki mint barátság. Ez érthető, egy csomó embernek tetszik Mit gondoltok, mit tegyek? F/14 L/15

Legjobb válasz: Semmit, próbáld elfelejteni azt a másik érzést, akkor örökre barátok maradtok. Esetleg, a barátok mindent megosztanak egymással, szöveggel próbálkozz, de félõ, hogy többé nem lesztek "legjobb barátok". Nehéz ügy, neked kell eldönteni, hogy mit akarsz tõle.

Semmit, próbáld elfelejteni azt a másik érzést, akkor örökre barátok maradtok. Esetleg, a barátok mindent megosztanak egymással, szöveggel próbálkozz, de félõ, hogy többé nem lesztek "legjobb barátok". Nehéz ügy, neked kell eldönteni, hogy mit akarsz tõle.
Te tudod, de szerintem védd a barátságotokat.
Igen, barátság marad szerelem megy. :) Pluszba tudom tudom a kor nem számít, de azért még is csak egy évvel fiatalabb vagy nála és a 15 éves lányok többsége idõsebb fiúval szeretne lenni..
A kérdező hozzászólása: 3. Igazad van, de az az 1 év nem olyan sokat számít. És tavaly év végén kicsit több is volt ez mint barátság, de kevesebb mint szerelem. Nagyon régóta rágódom ezen, hogy mitévõ legyek. És igen, azt is tudom, hogy a barátság fontosabb. Ezért is szoktam azt válaszolni arra a kérdésre, hogy miért nem járunk, hogy: "Most 1, 5 éve vagyunk barátok, volt több vitánk is, de kibékültünk. Ha akkor összejövünk, az a kapcsolat kb. 2 hónapig tartott volna." :)

3éve vagyok a barátommal, nagy szerelemmel kezdődött, de kb fél évvel ezelőtt megszakadt valami. Alig foglalkozott velem stb. van egy öccse aki 1, 5 évvel fiatalabb nálam. Igazából amikor 1. találkoztam vele már akkor feltünt nekem. Mit tegyek?

De nem volt semmi, egészen nyárig.Mivel a barátom sokat volt elfoglalt rengeteget voltam az öccsével, és akaratlanul is beleszerettem.? meg belém.sohasem bíztattam, számomra ? mindig is tabu volt.De sosem hittem volna hogy ilyen érzeseket tud bel?lem kiváltani egy pasi mint ?.Totál belezúgtam.De a kapcsolatunknak nincs jöv?je. De minden nap látom és így nem tudok rajta ,,áltlépni".Mit tegyek állandóan rá gondolok?Ha találkozom vele legszívesebben sírnék mert nem tudok mit kezdeni a helyzettel akármennyire is szeretnék.

Legjobb válasz: basszus,te jól bekavartál magadnak...a barátoddal meg azért vagy még mindig,hogy lásd az öccsét? ha összejönnél vele,senki nem nézné jó szemmel..se a szülei,se a volt barátod...

basszus, te jól bekavartál magadnak...a barátoddal meg azért vagy még mindig, hogy lásd az öccsét? ha összejönnél vele, senki nem nézné jó szemmel..se a szülei, se a volt barátod...
Azonnal szakíts a pároddal és felejtsd el mindkettõt (úgy értem ne találkozz velük), ha nem akarsz tönkretenni egy testvéri kapcsolatot! Ha összejössz az öccsel, akkor lehet, hogy örökre egymásra haragítod õket! Ezt gondold végig, mert õk örökre testvérek maradnak, esetleg utálni fogják egymást, ti meg lehet, hogy jártok 1 évig és szakítotok. Szerintem nem szabad megtenned, hogy lecseréled a pasid az öccsére...ez nagyon durva és önzõ dolog lenne. Nem is beszélve arról, hogy ezek után hogyan oldanátok meg, hogy a bátyóval ne találkozzatok?
Szerintem is az lenne a legjobb ha szakítanál, mivel nem szereted és csak kínoz az öcsi látványa.Sok jó nem sülhet ki ebbõl ha összejössz az öccsével, bár ismerek ilyet, de azóta a testvérek nem beszélnek egymással.Nehéz helyzetben vagy.
Én ismerek egy csajt, aki járt egy sráccal 1.5 évig, majd miután szakítottak, összejött a srác bátyjával. Ugyanott laknak, minden nap taliznak, pont mint a te esetedben. És bár a csajt nagyon rühellem, tulajdonképpen nincs különösebb gond vele, teljesen rendezett, meg normális. Szóval bár nagyon durva belegondolni, létezik ilyen is...


A volt barátomnak önkormányzati lakása lett és mikor beköltözött nem akart velem összeköltözni, pedig már akkor 1, 5 éve jártunk. Akkor nem is szeretett soha? Vélemény?

Még akkor sem volt hajlandó összeköltözni mikor munkát találtam. Tudta h maszek meló és az nem fizeti az uti költséget.

Legjobb válasz: Attól függ hány évesek voltatok akkor. A barátom most 21 és nem költözne össze velem, amit meg is értek. Én 17 vagyok, imádom, szeretem, de én sem költöznék össze vele. Majd pár év múlva. Mi is másfél éve vagyunk együtt.

Attól függ hány évesek voltatok akkor. A barátom most 21 és nem költözne össze velem, amit meg is értek. Én 17 vagyok, imádom, szeretem, de én sem költöznék össze vele. Majd pár év múlva. Mi is másfél éve vagyunk együtt.
Nézd meg a 'Nem kellesz eléggé' címû filmet, nagyon tanulságos. Szerintem a ti esetetekben is ez állt fenn, nem szeretett annyira, hogy összeköltözzetek. Én is ettõl félek.. Mi már összeköltöztünk, de elõre kijelentette, hogy elítéli a házasságot, szerinte felesleges pénzkidobás. Csak nehogy az legyen, ha harmincvalahány éves leszek, elhagy és feleségül vesz egy 25 éves nõt. 26N
Ez kevés információ a miértre. Ha anyagi bizonytalanság van a háttérben, az sok minden elrontója lehet sajnos. De ha érzelmileg nem akarja a függetlenségét feladni az már nagyobb gáz. Nálunk önkormányzati lakást egyedülállónak nem is utalnak ki.

1, 5 év után szakított velem a barátnõm egy másik pasi miatt, mi a véleményetek a viselkedésérõl?

Az történt, hogy majdnem 1,5 év együttlét után és hûség után, a barátnõm találkozott egy sráccal egy kertipartiban. A srác megkörnyékezte, de az exem (akkor még nem volt az) nemet mondott neki, mert vagyok neki én. Nagyon õszinték voltunk egymáshoz az egész kapcsolatban, így másnap el is mondta nekem. Azt mondta, nem érti, hogy mi van vele, rá sem nézett eddig más pasira, de õ most valamiért megfogta. Késõbb elkezdtek beszélgetni facebookon és az exem úgy kezdte érezni, hogy vonzódik a sráchoz. De akkor még azt mondta, hogy nyilván csak az újdonság csábítása, semmi más. Addig húztuk a dolgot, míg végül felajánlottam, hogy nyitott kapcsolat, mert reménykedtem, hogy utána visszakapom teljes egészében.

Legjobb válasz: Jah és azt hozzá kell tennem, hogy a kapcsolat olyan volt mint egy álom. Erre jött egy másik pasi és hirtelen mindennek vége lett. Most meg úgy tesz, mintha ez a 1,5 év semmiség lett volna.

A kérdező hozzászólása: Jah és azt hozzá kell tennem, hogy a kapcsolat olyan volt mint egy álom. Erre jött egy másik pasi és hirtelen mindennek vége lett. Most meg úgy tesz, mintha ez a 1, 5 év semmiség lett volna.
szerintem örülj, hogy megszabadultál tõle. és nem sokéves kapcsolat után
Ennek csak örülhetsz. Lehet, hogy nem volt jobb, ezért összejött veled, majd lett egy jobb és azonnal feladja a kapcsolatot. Ezt megtette volna 5 év után is, gyerekkel is, szóval jól jártál.
A kérdező hozzászólása: Nehezen hiszem, hogy ennél a kapcsolatnál létezhet jobb. Komolyan mondom, nem az elkeseredés beszél belõlem. Kiegészítettük egymást. Fontolgattam, hogy megkérem a kezét. Akkor még 100%, hogy igent mondott volna.
Lehet félre ismerted a lányt, ne add fel. M ost még nehéz lesz jó ideig, de ha vissza szeretne menni hozzád pl pár hónap múlva, ne engedd..Elvégre, ha most megcsinálja, tuti, h megtenné még1x. Lehet, hogy élni fog, mint hal a vízben, s szarik a fejedre, most picit heverd ki a dolgot, járj el kocogni, ha teheted és engedd ki a gõzt :)
Haver másfél év után én is hasonlót néztem be ma már vicces, eltelt azóta 10 hónap és soha nem fogok senkit majd így szeretni szóval átérzem. Tarts ki fogsz találni jobbat akit jobban fogsz szeretni. 21/F
Na én pont ezek miatt nem akarok kapcsolatot...!! Szerintem mostantól szard le a nõket, es ha szerencsed van akkor ok is laszarnak majd teged.
Találd meg azt a lányt, aki igazán megbecsül, aki igazán szeret, aki elfogad olyannak amilyen vagy, aki a hibáiddal, egyediségeddel együtt szeret, és a sok jó közül is csak Téged választ, és nem húzza az agyad, és komoly. Ami pedig megtörtént, szard le. Ha boldog, akkor legyen boldog. De vissza soha ne fogadd!
Komolynak számít ha ez lényeges, viszont sok értelme nincs folytatni ha már nincsenek érzelmek.
megszokásból vannak együtt? ugyan már, az csak elpocsékolt idõ...
KI kérdezi és miért?

A barátommal 1, 5 éve vagyunk együtt. Egy távoli rokonjáék esküvőjére megyünk. Illene nekem is valami ajándékot venni nekik? (barátom azt mondja nem kell. )

Legjobb válasz: nem kell. fõleg hogy a srác is mondja. sztem a család vesz valamit közösen, és azt adja mindenki ennyi.

nem kell. fõleg hogy a srác is mondja. sztem a család vesz valamit közösen, és azt adja mindenki ennyi.
nem, ha együtt mentek és szerinte nem kell, akkor max közös ajándék lesz
Nem kell. Én is voltam így, ha azt mondja, hogy nem kell, akkor nem. Biztos olyan ajándékot ad, hogy elég az. Max szállj be annak a költségeibe, ha ragaszkodsz hozzá, de külön nem kell venned.
Nem kell, a családja visz ajándékot, te pedig az õ családja részeként mész oda.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes és hasznos válaszokat, sokat segített! :)

Ez normalis? A baratommal mar 1.5 eve egyutt vagyunk, s mikor valahol meglatom az exemet, vagy valaki szobahozza, utana par napig sokat gondolok ra. De neha szoktunk beszelni, s utana sokat gondolok ra. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem normális, gondolom érzelmileg kötõdtél hozzá nagyon. Csak a mostani barátodnak ne mondd, nem biztos, hogy tolerálná.

Szerintem normális, gondolom érzelmileg kötõdtél hozzá nagyon. Csak a mostani barátodnak ne mondd, nem biztos, hogy tolerálná.
Hagyd ott a mostani barátodat is, majd stopper órával a kezedben hasonlítsd össze, hogy kire gondolsz többet. Aztán döntcs!
A kérdező hozzászólása: koszi az elso kommentalonak.

A barátommal több mint 1.5 éve együtt vagyunk. Régen nagyon jó volt a sexulási életünk, de mostanában nem birja tovább 5 percnél. Ez az én hibám? Mit tehetek azért h ne igy legyen?

Legjobb válasz: próbáljátok meg lassabban csinálni ne durr bele bumm módon, próbálja meg visszatartani magát, sokkal jobb lesz úgy neki is

próbáljátok meg lassabban csinálni ne durr bele bumm módon, próbálja meg visszatartani magát, sokkal jobb lesz úgy neki is
Kicsit próbálj lassítani a tempón. Valószínûleg már nagyon összeszoktatok, és azokat a pózokat csináljátok, ami nagyon bejött nektek. Vedd át te az irányítást (elõször nem fog neki tetszeni, de utána annál jobban). Valamint próbálj nem nagyon szorítani. Ja és az elején ne nagyon készítsd ki a száddal.
Szia! Nalunk is ugyan ez a problema, mi 2, 5 eve vagyunk egyutt es kb 1 eve jott elo ez a gyorsan elmeno dolog..az jobb ha lassabban csinaljatok, de nekem mondjuk nem annyira jonn be a csiga-sex, de elfogadom es bizom benne h majd jobb lesz egyszer..szerintem beszelj vele, emigy a stresz is okozhatja, valahol olvastam..udv.
Sztem lassan csinaljatok 1 ideig aztan visszaulhet a parod a nyeregbe!!!:) :D
Nálunk is van ilyen probléma, de mi úgy oldjuk meg, hogy mikor már érzi, hogy ott van, olyankor egy kicsit megállunk, vagyis pihenõ!:) Aztán folytatjuk tovább.Párszor megcsinálja és ezzel egy kicsit hosszabbítani lehet a sexet.
Hali!Valaki olvas még itt?A srácok párkapcsolat mellett is szoktak maszturbálni, és ezt szeretik röviden elintézni álltalában.Na ilyenkor szoktatják rá magukat a "gyorstüzelésre".(Bár ha régen voltam nõvel akkor elösszöre úgyis gyors...tudjátok az izgalom.)Figyeljetek!Ezzel még nincs mindennek vége.Edzen a srác akár párjával hogy hoszzabb idõ keljen neki.Vannak technikák.Ja és mindez általában nem a nõ hibája, hiszen a nõ nem tehet róla ha oltári szexi! :) (Irjatok ha segíthetek.) / 26-os srác/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: Milyen technikákra gondolsz?:)
Hali!Hát van egy kis tankivonatom késleltetés technikából, ha privibe kéred nálam itt a szöveg alatt akkor esetleg el tudom neked küldeni email-ben.(Mivel ha itt írsz nekem akkor tudom csak hogy hova küldjem.)

1, 5 évig fogyasztottam pszichoaktiv növényi törmeléket és baja lehet-e a barátnõm magzatjának?

Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy fogyasztottam könnyû drogot (herbal gondolom így tudjátok mirõl is van szó) abban az idõben történt az aktus amikor aktív fogyasztó voltam! A párom teherbe esett és félek/ünk, hogy bármilyen baja lesz a gyermeknek!? Aggódom, mert nem szeretném, hogy bármilyen probléma történjen, egészséges gyermeket szeretnék. Normális válaszokat szeretnék!

Legjobb válasz: Kívánok jó egészséget a gyereknek és neked is! Azt tudom javasolni, mikor mentek a barátnõddel nõgyógyászhoz, kérdezz rá bátran az orvosnál, mivel titoktartási szerzõdése van, semmit nem tehet ellened, bár szerintem orvosok nagy részének eleve nem áll érdekében kitolni a másikkal. Egyébként nem hiszem, hogy bármi problémát okozhat ez, ne aggódj, de orvosnál mindenképpen kérdezz rá.

Kívánok jó egészséget a gyereknek és neked is! Azt tudom javasolni, mikor mentek a barátnõddel nõgyógyászhoz, kérdezz rá bátran az orvosnál, mivel titoktartási szerzõdése van, semmit nem tehet ellened, bár szerintem orvosok nagy részének eleve nem áll érdekében kitolni a másikkal. Egyébként nem hiszem, hogy bármi problémát okozhat ez, ne aggódj, de orvosnál mindenképpen kérdezz rá.
Spermiumoknak nem tesznek túl jót a drogok, orvosnál mindenképpen említsétek meg. Remélem azóta nem fogyasztasz ilyen szennyet..
Nem valószinû, hogy bármi baja lesz a babának emiatt. Ha már sikerült megfoganni, akkor valószinûsithetõ, hogy nem lesz gond.
Nem hiszem, hogy bármi baja lesz, vagy ha igen, nem ettõl.
Mozogtam ilyen társaságban én is, születtek babák ilyen pároktól. Teljesen egészségesek, amit észre vettem, hogy kicsit nagyobb a fejük, mint az átlagosnak, de nem vészes. Sok boldogságot :)
attol nem lessz baja max akkor ha lövöd magad réveteg v valami iesmi baja lenne de a zoldsegtol nem lessz nyugi!
Kábé annyira lesz hatással a bébire, mintha sima füvet szívtál volna közben. Vagyis semennyire. Az anyatejben is vannak kannabinoidok nemcsak a fûben vagy a herbálban. Pl ettõl érez éhséget a csecsemõ.
ez lemaradt: [link]
Na állj. A magyar herbál az nem THC. Köze nincs a fûhöz. Nem zöldség, értem?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!