Találatok a következő kifejezésre: 1,5 éve a (497 db)

Kislányom 6 hónapos, szeretnénk neki idővel kistestvért. Elég nehezen estem teherbe (1, 5 év), a másodikkal is ilyen nehéz lesz?

Kb. 1,5 év korkülönbséget szeretnénk a babák között.

Legjobb válasz: Hát sajnos ezt elõre nem lehet megmondani. Én háromszor voltam terhes, ebbõl sajnos csak egy baba született meg és nekem mindhárom terhességemnél pont egy év kellett. Most már 1,5 éve próbálkozunk a tesóval és semmi. Biztos nagyobb az esélyed, hogy ez is nehezebben jön össze, de lehet, hogy véletlenül elsõre sikerül.

Hát sajnos ezt elõre nem lehet megmondani. Én háromszor voltam terhes, ebbõl sajnos csak egy baba született meg és nekem mindhárom terhességemnél pont egy év kellett. Most már 1, 5 éve próbálkozunk a tesóval és semmi. Biztos nagyobb az esélyed, hogy ez is nehezebben jön össze, de lehet, hogy véletlenül elsõre sikerül.
nekünk fél év kellett a gyerekre, most gyakorlatozunk a kistesóra, úgy tervezzük, hogy csak fél év múlva jön össze, addig meg hátha alapon. azt mondják a második már valamivel könnyebb, de van aki elsõre esik gyorsan teherbe és a másodikra vár éveket. szerintem ez sajnos kiszámíthatatlan. az tény, hogy a hormonális gondok esetén a szülés sokat segít, hogy legközelebb hamarabb teherbees, de pl. egy hátrahajló méh esetében anatómiailag ugyanaz marad a helyzet, mint volt, mivel okot nem írtál (lehet, hogy nem is volt), amire gyanakodtak, hogy miért nem estél teherbe, így csak tippelni lehet.... szerintem lassan kezdjetek gyakorlatozni, max egy kicsit hamarabb jön a tesó...
Mi 3 évig nem védekeztünk, és semmi nem volt, elkezdtem szedni a Gravidát 1 hónap után terhes lettem. Próbáld meg vitaminnal. Nekünk bejött.

Akiknél kicsi (1-1, 5 év) a korkülönbség a két baba között, nem bántátok meg, hogy nem vártatok inkább 2-3 évet?

Most 7 hónapos a babám, és kiderült, hogy néhány hetes terhes vagyok. Nem terveztük, várni szerettünk volna. Most nagyon aggódom, hogy fogom bírni, és az els? babámnak nem lesz-e így rosszabb, mert kevesebb figyelmet kap majd a kisebb miatt.

Legjobb válasz: szia! 15 hónap van a gyerekeim között, nem így terveztük, de most már nagyon imádom :) nem volt testvérféltékenység, imádják egymást és most, hogy a kicsi is 11 hónapos (már több mint egy hónapja rendesen jár) nagyon jól el tudnak játszani együtt. az egész nap végtelen buli itthon :) persze nehéz volt az eleje, amíg a kicsi szopott, le kellett foglalni a nagyobbat és az is elég megterhelõ, hogy egyik kakis pelust cserélem a másik után, és az evések is végtelennek tûnnek. de ez idõvel javult. minden nehézségért kárpótol az ahogyan imádják egymást - persze ez nem tudom, mennyire a kis korkülönbség függvénye. gratulálok és jó babavárást!

szia! 15 hónap van a gyerekeim között, nem így terveztük, de most már nagyon imádom :) nem volt testvérféltékenység, imádják egymást és most, hogy a kicsi is 11 hónapos (már több mint egy hónapja rendesen jár) nagyon jól el tudnak játszani együtt. az egész nap végtelen buli itthon :) persze nehéz volt az eleje, amíg a kicsi szopott, le kellett foglalni a nagyobbat és az is elég megterhelõ, hogy egyik kakis pelust cserélem a másik után, és az evések is végtelennek tûnnek. de ez idõvel javult. minden nehézségért kárpótol az ahogyan imádják egymást - persze ez nem tudom, mennyire a kis korkülönbség függvénye. gratulálok és jó babavárást!
Szia! Nem mi döntöttük el, hanem a ketteske: spirál mellett jött, de egy pillanatra sem bánom, hogy így alakult. Kicsit nehéz, fõleg úgy, hogy mindkettõ pelusos. Most a nagy 2, 5 éves, ha belegondolok, hogy most lennék pocakos a kicsivel, sokkal rosszabb lenne, pláne úgy, hogy most vagyunk a dackorszak kellõs közepén, hatalmas türelem kell hozzá, hormonviharok közepette, lehet, hogy rosszabbul tudnám kezelni. Ha ügyes vagy, meg sem fogja érezni, hogy más is van, olvasgass sokat, hogy ki, hogyan csinálta, lehet okos dolgokat tanulni (pl. legyen olyan pár félóra, hogy csak a naggyal vagy, csak rá figyelsz, ne változzanak meg alapvetõen a megszokott rituálék, stb.)
Szintén spirál mellett lettem terhes a másodikkal mi se terveztük...hát mit mondjak, néha eszembe jutott hogy jobb lett volna késõbb, dehát így alakult...annyi ami rossz volt, hogy a kisebbre nem jutott annyi idõm amennyit szerettem volna mert még a nagy is olyan kicsi volt hogy folyton engem igényelt, meg nem is akartam hogy úgy érezze kiszorult az elsõ helyrõl amiért jött a tesó. Így a kicsi csak úgy felnõtt hipp hopp mint a gomba, csak arra lettem figyelmes hogy jéé már eszik, jéé már elindult, jéé már fut szalad... Szóval jobb lett volna kicsit babázni õvele is, fõképp mert nem lesz több gyerekünk. Spirált meg többé nem használok az tuti :(
Off!Ez engem is erdekel, nalunk 8 honapos a baba es becsuszott a kisteso. Orulunk neki! De az en felyembe is kavarognak a kerdesek, hogy hogyan lesz majd. Remelem birni fogjuk. Kitartast kivanunk nektek is!
Elsõ vagyok: Nálunk nem maradt ki a kicsivel a babusgatás, ebben nagy segítségem volt a "nagy" lányom, nagyon érdekelte, hogy mit csinálok, miért a kicsivel. Ugyanakkor lehet, hogy ha most lenne kicsi a pici, akkor lopnék egy-egy napot, a nagy mehetne a nagyszülõkhöz és csak mi hárman (apával) lennénk, mert gyakorlatilag nincs olyan, hogy csak a kicsivel foglalkozunk mindketten.
sziasztok, mi most vagyunk 7 és fél hósak, most derült ki, hogy mi is várjuk a kistesót..meglepetés volt, nem terveztük, örülünk, de félünk is..

3 és fél éves autómat (Renault Clio) érdemes használt, de nagyobb kombira cserélnem, hogy vállalok megint hitelt rá? Van még vissza 1.5 évem a törlesztőből. Van erre lehetőség?

Gyarapszik a család, és sajnos babakocsi,gyerekek, gyerekülés már nem nagyon fér el ebben az autóban:) Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Ha tudod fizetni, akkor nem az érdemes-e kategória, hanem, hogy szükséges-e, és meg tudod e tenni anyagilag. Ha igen, vágj bele.

Ha tudod fizetni, akkor nem az érdemes-e kategória, hanem, hogy szükséges-e, és meg tudod e tenni anyagilag. Ha igen, vágj bele.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, a lényeg az, hogy a törlesztõre nem akarok többet fizetni, mint amennyit most fizetek havonta. Tudom, ez által az évek száma visszaugrik min. 5 évre.


Mióta megfogant a gyermekünk (1, 5 éve), a feleségem nem hajlandó házas életet élni. A romantika is kihűlt az életünkből. A válás fele haladunk? Lehet/érdemes e élni olyan házasságban ahol nincs helye a szexualitásnak/intimitásnak, romantikának?

Mindketten 20-on évesek vagyunk. Én (férj) mindent megtettem, hogy legyen alkalmunk az összebújásra a romantikára. De mindig elutasítás van a részér?l. Õ nem hajlandó tenni hogy a helyzet változzon. Segítek a háztartásban, a gyerek gondozásból is kiveszem a részem derekasan. Amúgy a hétköznapjainkban kisebb viták kivételével jól megvagyunk.

Legjobb válasz: Na látod, erre én is keresem a választ. Én 35 éves nõ vagyok. Két éve mentem férjhez, mindig is nyitottan éltem (vagyis nem volt fû-fa bokor, de azért nem szûzlányként tengettem az életemet). A szexnek mindigis központi szerepe volt az életemben. Tavaly nyáron megszületett a kisfiam. És mint akitõl elvágták az eddigi életét: egyszerûen nem kívánom a férjem. Õ is megtesz mindent, de valamiért nem. Sõt, ha a tévében intim jelenet van, akkor is szívem szerint elkapcsolom az adást. Biztos valami hormonális nyavalya ez, én már azon is gondolkodom, hogy dokihoz megyek. Jó szöveg, hogy sok van az asszonyon a baba miatt, meg a háztartás, eddig az ilyet be is vettem, nade mióta itthon vagyok látom, hogy azért sokat számít, hogy mellette nem kell dolgozni menni. Na, nagy tanácsot nem adtam, csak hozzászóltam: biztos szeret még téged, a szeretet, szerelem, a ragaszkodás nem múlik el azzal, hogy gyerek született. Valószínû - ha magamból indulok ki - hogy õt is bántja a dolog. (Nekem pl. lelkiismeret furdalásom van miatta.) Próbáljatok beszélni róla, nálunk segít, igaz, csak ideig-óráig. Vagy ha lehet, akkor a babucit valamelyik nagyszülõhöz odaadni egy-egy napra, és akkor csak ketten lennétek egy kicsit, esetleg ketten elmennétek valamerre egy hétvégére (én ezt tervezem,csak nekünk még csak 9 hónapos a gyerkõc). Valahogy meg kell oldani a helyzetet, mert ez sok-sok feszültségnek forrása.

A fordítottja sem jó, nálunk én vágyom több szeretkezésre, mint a férjem. Kicsi babánk van, Õ sokat dolgozik és fáradt, igyekszem nem is terhelni Õt a vágyaimmal. Szerintem beszéljétek meg mert egy pici baba nagyon sok energiát kivesz az emberbõl. Lehet, hogy fárad vagy csökkent a szexuális érdeklõdése...stb., ha régen jó volt együtt nem kell rögtön a szakításra gondolni. Helyre kell hozni amit lehet. Ez a második házasságom, boldog vagyok. Fontos a szex a házasságban mert egy jó házasságot is képes tönkre tenni és egy rosszabbat megboldogítani. Mindennek a feltétele a : SZERETET! Azt szoktam mondani magamban, hogy amik megtörténtek velem a múltban, azok mind hozzájárultak ahoz, hogy most boldog lehetek a jelenemben. Ha más úton mentem volna régen, akkor most nem itt tartanék, a jelen boldog perceit pedig élvezni kell és hálásnak kell lenni érte. Az embernek el kell fogadnia, hogy nem tökéletes, hibázhat, majd legközelebb nem úgy csinálja... egy életen át nem hibáztathatjuk magunkat a régi döntéseinkért. Megtörtént, elmúlt, le kell zárni és továbblépni. Másrészt pedig akkor tudjuk igazán értékelni a boldogságot, amikor már megtapasztaltuk, milyen is boldogtalannak lenni. Rendes vagy, hogy segítesz a feleségednek, ritka az ilyen férfi.
Na látod, erre én is keresem a választ. Én 35 éves nõ vagyok. Két éve mentem férjhez, mindig is nyitottan éltem (vagyis nem volt fû-fa bokor, de azért nem szûzlányként tengettem az életemet). A szexnek mindigis központi szerepe volt az életemben. Tavaly nyáron megszületett a kisfiam. És mint akitõl elvágták az eddigi életét: egyszerûen nem kívánom a férjem. Õ is megtesz mindent, de valamiért nem. Sõt, ha a tévében intim jelenet van, akkor is szívem szerint elkapcsolom az adást. Biztos valami hormonális nyavalya ez, én már azon is gondolkodom, hogy dokihoz megyek. Jó szöveg, hogy sok van az asszonyon a baba miatt, meg a háztartás, eddig az ilyet be is vettem, nade mióta itthon vagyok látom, hogy azért sokat számít, hogy mellette nem kell dolgozni menni. Na, nagy tanácsot nem adtam, csak hozzászóltam: biztos szeret még téged, a szeretet, szerelem, a ragaszkodás nem múlik el azzal, hogy gyerek született. Valószínû - ha magamból indulok ki - hogy õt is bántja a dolog. (Nekem pl. lelkiismeret furdalásom van miatta.) Próbáljatok beszélni róla, nálunk segít, igaz, csak ideig-óráig. Vagy ha lehet, akkor a babucit valamelyik nagyszülõhöz odaadni egy-egy napra, és akkor csak ketten lennétek egy kicsit, esetleg ketten elmennétek valamerre egy hétvégére (én ezt tervezem, csak nekünk még csak 9 hónapos a gyerkõc). Valahogy meg kell oldani a helyzetet, mert ez sok-sok feszültségnek forrása.
A bókok sokat jelentenek! Muszáj lesz õt megkérdezned, szóra bírnod, hogy mit érez, mit gondol, mi változott meg. (De ne erõlted, csak finoman.) Vagy csak fáradt és fásult? Szoktatok viccelõdni, együtt nevetni? Az nagyon sokat számít minden kapcsolatban, a problémákat is könnyedebben meg lehet oldani, beszélni. Írj nekünk, hogy mire jutottál!
Bár ennek természetesnek kellene lennie minden családban, én is virtuálisan hátbaveregetlek, amiért sok férfival ellentétben kiveszed a részed az otthoni teendõkbõl! Így minden megteszel, hogy a feleséged ne legyen túl fáradt a szexhez - úgyhogy maradt lehetséges okként, amit a többiek írtak, hormonális vagy önbizalom probléma. Esetleg az, hogy nem akar újra teherbe esni? (mert pl. nagyon fájt neki a szülés, megszenvedett a terhességgel, stb. és a szexet nem tudja ettõl elválasztani?) A valóban biztonságos védekezés javíthat a kedvén. Az önbizalom probémán pedig az, ha elmondod neki, milyen szép nõnek tartod, sõt, hogy lett egy közös gyereketek, még szebbnek. (vagy bármi, Te tudod, mit szeretne hallani!!!) Tudom, hogy így is többet teszel meg, mint egy átlag férfi (ezt ebben a formában fel ne ródd neki!), de ha megfejelnéd egy kis udvarlással, (hihetõ! nem üres!) bókokkal, romantikával, olyan ölelésekkel, amikrõl nem süt egybõl, hogy mit akarsz (!), hosszas csókolózással, mint amikor még randiztatok (sok érfi elfeledkezik errõl, pedig a nõk késõbb is szeretik) lehet, hogy eredményes befektetés lenne. Lehet, hogy a szex még terhére lenne direkt formában, de iyen esetben a gyengédség eredményesebb, - én nem azt akarom, csak bújjunk össze, és akkor hopp, megtörténik, az ilyen az egyik legjobb szex :D - mint az unszolás, sértõdés, neheztelés. Hypathia
Ha megvannak köztetek a megfelelõ érzelmek, a bizalom, a tisztelet...stb akkor talán érdemes lenne szakemberhez fordulni.Én az elsõ házasságomban ugyan így voltam, de nálam oka volt.Teljesen kiábrándultam a semmirekellõ férjembõl, aki nem volt hajlandó sem dolgozni tisztességesen, sem semmit tenni a családjáért. Azóta már 10 éve boldog házasságban élek, és a gyerekeink születése után csak mégjobb lett a házaséletünk, még közelebb kerültünk egymáshoz.Persze a pici gyerekeinktõl néha nehéz megoldani, de a vágy az akarat megvan.És nekünk sokat jelentenek a napközbeni gesztusok is, hogy pl nem tud a férjem mellettem úgy elmenni, hogy akár egy kicsit hozzám ne érne, sokat puszilgatjuk szeretgetjük egymást. Nálatok mindenféle megnyilvánulása a szeretetnek mellõzött, vagy csak a szex?
Én nõ vagyok, 11 hónapos a kislányom, egyet nem értek a feleséged hozzáállásával, de sajnos létezik ilyen. Beszélgettetek már errõl? Mivel indokolja? Maradt rajta plusz kiló esetleg, nem tartja vonzó nõnek magát? Nálunk nemrégen volt olyan szitu, hogy csökkent az együttlétek száma. Addig kb. 2 naponta voltunk együtt, de egy idõben annyira kivett mindent belõlem a baba, a férjembõl meg a munka, illetve itthon is helytáll, hogy csökkentek az együttlétek heti 1-re. Ez egyikünknek sem volt jó, de mindketten úgy gondoltuk, hogy muszáj megbeszélni és még az elején elkapni a problémát. Azóta ismét sûrûsödött az együttlétjeink száma, noha a fáradtság nem csökkent. Bárhogyan is van, ha a feleséged szeret és kíván Téged, de nagyon fáradt, azért akkor is meg kellene "erõszakolnia" magát, hogy együtt legyetek. No és evés közben jön meg az étvágy, talán ismét megtalálja a szexben a boldogságot. De mindenképpen derítsétek ki, mitõl van ez, és küzdjetek azért, hogy helyrejöjjön. Egy házasságban - gondolom nem kell mondani - sok nehéz idõszak lehet, de mindenre van megoldás. Viszont ha ez huzamosabb ideig így marad, akkor bizony az a kapcsolat végét is jelentheti, mert a szex nagyon fontos dolog minden ember számára. Szóval beszélgetés, beszélgetés, és próbálj bókolni a feleségednek, mondd neki, hogy bármilyennek tartja magát, Te akkor is szereted és kívánod, próbáljatok az együttlétjeitekbe valami izgalmasat vinni, legyetek néha kettesben, menjetek el vacsorázni, hozd meg a kedvét!!!!!!
Indokolja valamivel?
Elõbb ketten nõorvoshoz, majd ha semmi, akkor szexológushoz forduljatok! Ragaszkodj hozzá, s ahoz is, hogy mielõbb. Mondd meg, hogy ez feltétel.
Ha ennyire nem hajlandó, érdeklõdj mit szólna a nyitott házassághoz?Öregapáink is kuplerájba jártak régen...
11.21-es: én segítenék a férjednek, hogy ne terheld õt. Amúgy meg igazad van. A jó szex összetarthat sokáig egy rossz házasságot, de a rossz szex szétbarmolhat egy jót. És szét is cseszi. De egyébként a rossz szex feszültségeket szül. Nekünk volt egy idõszakunk, amikor 2-3 hetente voltunk együtt a párommal, hát ne tudjátok meg. Az is kevés volt, most meg hónapok maradnak ki. Irj privit, ha érdekel. Szerencsés fickó, nálunk ugyanez van amit a kérdezõ írt.
hagyd ott, minek az ilyen élet ahol csak cseléd vagy.

Akiknél 2 gyerek között kevesebb, mint 1, 5 év a korkülönbség, milyen ágyban alszik a nagyobbik gyereketek?

A kisebbiké a rácsoságy, a nagyobbiknak milyen ágyat vesztek, amiben biztonságban is érzitek ?t?

Legjobb válasz: Leesésgátlós gondolom(olyan mintha lenne egy keret körben)

Leesésgátlós gondolom(olyan mintha lenne egy keret körben)
Én egy 1, 5 éves babát még biztos nem vennék ki a rácsoságyból. A leesésgátlós ágyból oké, hogy nem gurul ki álmában, de ha felébred és felül vagy feláll? Szerintem 2 éves korig még hagyd mindenképpen a rácsosban és akkor vedd ki, ha már biztosan le tud mászni egyedül is az ágyakról, kanapékról, székekrõl stb.
Szerintem is leesésgátlós egyba. Nekem most lesz egy éves a fiam és már egyedül lemászik az ágyról, úgyhogy ha jönne a kistesó akkor én biztos ilyenbe tenném.

Lehetséges hogy ideges természetem miatt késlekedik immáron több mint 1, 5 éve a baba?

Kérlek segitsetek nagyon magam alatt vagyok.

Legjobb válasz: Nekem azt mondta az orvos hogyha norál 28 napos ciklusom van és félidõben van hõemelkedésem van pé is. Nállad nem volt gond a ciklussal hogy nem gondoltal arra esetleg nincs péd?

A kérdező hozzászólása: Már járok én is az orvoshoz de nem érzem értlmét. Hasonló gondolatok gyötörnek engem is számomra is felfoghatatlan, miért pont énvelem történik, amikor soha senkinek sem ártok, de ez van...Elgondolkodtatott amit irtal lehet orvost kellene váltsak , köszi hogy idõt szántál rám.
Hát csajok nagyon egy cipõben járunk, mert nekem is ugyanezek gondolatok járnak a fejemben. :((((
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondta az orvos hogyha norál 28 napos ciklusom van és félidõben van hõemelkedésem van pé is. Nállad nem volt gond a ciklussal hogy nem gondoltal arra esetleg nincs péd?
minden rendben volt nálam is volt hogy 30 napra jött meg de volt hogy 40 de akkor sem volt pém mikor 30 napra jö9tt meg-.az én dokim meg a hõmérõzést hülyeségnek tartja. mikor tervezel dokihoz menni?vagy már jársz?hidd el érdemes mert én soha nemgondoltam volna hogy ennyire kikészülök. ugyérzem nembirom. mikor látok egy kismamát arra gondolok õk mivel jobbak?én mit tettem hogy ennyire kell szenvednem?
A kérdező hozzászólása: Igen irj.
jaj semiség. tudom milyen érzés és jo hogy van aki teljesen átérzi mit érzek.:) van kedves levelezni?
én is azthittem hogy bisztos emiatt vagy hogy bisztos hogy annyira akarjuk azért nemjön. de nem igyvolt. mi már 2 éve küzdünk és csak 6 honapja kezeltetem magam.én aztajánlom hogy mindenképp menj dokihoz ha minden rendben legalább megnyugszol és tudod hogy minden ok. de ha nem akkor legalább azt is tudod.én ha viszapörgethetném az idõt már mentem volna hamarabb mert mire elmentem addigra idegileg is kivoltam és ugy nehezebb elviselni a kezeléseket
nekem az volt hogy nemvolt peteérésem de ha clostit adtak volt, de vékony maradt a méhnyálkahártya . szoval neked is lehet ilyesmi. én mikor elmentem dokihoz rögtön rávágta hogy minden oké velem és hogy van peteérésem is meg minden. de mikor mondtam hogy 1 éve probálkozunk máshogy állt a dologhoz és elküldött vérvételre. neked honnan tudja a doki hogy van peteérésed?a 12 napon voltál ultrahangon?
A kérdező hozzászólása: Te milyen vizsgálatokon voltál, mit találtak nállad? Nállam a ciklusommal elvileg nincs gond pé is van nem tudom mi más lenne a gond. Kérlek ird meg.
irtam privit

Tisztelt Doktor Úr! Kérdésem, hogy Goldlily spirálom van 1, 5 éve, a mensesem 25 naponként 8 napig tart, fáj a derekam, lehetséges-e, hogy a spirál okozza. 44 éves vagyok. Köszönöm válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A spirál mellett gyakrabban kell számolni alhasi (kismedencei) gyulladás fellépésével, ezért mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A spirál mellett gyakrabban kell számolni alhasi (kismedencei) gyulladás fellépésével, ezért mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Hogyan szüntethetem meg a gyógyszer elvonási tüneteket? Frontint szedtem úgy 1, 5 évig a pszichiáter mindig csak emelte az adagot. De nem bírta a gzomrom így leálltam vele. Testi tünetek jelentkeznek mint pl. belső remegés, epilepsziás rosszullét stb.

Legjobb válasz: én egy idõben fájdalomcsillapító függõ voltam. Sokszor fájt a fejem valamiért, míg egy idõ múltán már követelte a testem az adagját. Szép lassan leszoktattam magam róla, egyre kevesebbet és egyre kisebb adagot vettem be.

én egy idõben fájdalomcsillapító függõ voltam. Sokszor fájt a fejem valamiért, míg egy idõ múltán már követelte a testem az adagját. Szép lassan leszoktattam magam róla, egyre kevesebbet és egyre kisebb adagot vettem be.
Nem szabad hirtelen leállni a szedésével, egyre csökkenõ adagokat kell bevenni több napos periódusokban.

Válásban vagyok 1, 5 éve. A volt feleségem már együtt él egy másik férfivel akitol terhes. Megcsalásnak minösül-e ez a terhessége? Van-e igy esélyem a gyerekre a válopernél?

Legjobb válasz: Nem szamit annak,viszont ha meg nem valtatok el es megszuletik a gyermek,akkor a te neved kapja.Szules elott 180 nappal kell hogy kimondjak a valast.

Nem szamit annak, viszont ha meg nem valtatok el es megszuletik a gyermek, akkor a te neved kapja.Szules elott 180 nappal kell hogy kimondjak a valast.
Én valamiért úgy értelmezem a kérdést hogy van egy közös, a házasságukból született gyerekük is.
Mi akarsz a gyerekkel??? Te magad írtad, hogy az élettársától terhes, akkor Te mit akarsz a gyerekkel? Nem értem.
Miért jön mindenki az USA-val? Ott már két éve nincs ilyen, és azelõtt is csak két államban volt.
Bocs, 23:23-nak szólt
A bíróság akkor sem veszi figyelembe a megcsalást, ha óránként mással csalta volna meg a férjét, kedves elõzõ... ez itt nem az USA...
1, 5 éve váltok, a terhessége 0-9 hónapon belül van, tehát nem megcsalás. De ha az is lenne, a válópernél nem számít. Viszont a gyerkõc a te nevedre kerül, ahogy az elsõ írta, utána kell pert indítani. Kivéve, ha még a szülés elõtt kimondják a válást és gyorsan összeházasodik az új párjával.
Nem számít, fõleg, ha már folyik a válóper (de amúgy sem). A bíróság nem veszi figyelembe a megcsalást, csak ha mondjuk naponta mással csalt volna meg.
Miért lenne esélyed a gyerekre, ha tulajdonképpen semmi közöd hozzá? Azt írtad, hogy tõle terhes. Az az õ közös gyerekük. Vagy úgy értetted, hogy nektek is van egy közös gyereketek és õt akarod magadhoz venni?
El akarod venni a másik férfi gyerekét és a sajátodként felnevelni? Minek?!
Igen ! A 4 órás munka csak fél napnak számít. Azaz a 3 év csak 1.5 évnek.
Akárhány órásba vagy bejelentve, annyi munkaviszonynak számít, ahány hónapig dolgoztál. A nyugdíjszámításnál a szolgálati idõnél pedig nem azt nézik, hogy hány órásban voltál, hanem azt, hogy a minimálbérhez képest mennyi volt a fizetésed. Az esetedben: A 3 év 4 órás bejelentés 3 év munkaviszonynak számít (pl. végkielégítésnél, álláskeresési ellátásnál) Ha ez alatt az idõ alatt a minimálbér felét kaptad, akkor szolgálati idõ szempontjából csak 1, 5 évnek számít (ha egyáltalán lesz nyugdíj, mire odajutsz) Ha viszont a 4 órásban megkaptad a minimálbért, vagy többet, akkor 3 évnek számít.
Tök mindegy mennyit kaptál, ha 4 órás bejeletett állásod volt az a nyugdíjba csak fél egységnek számít.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!