Találatok a következő kifejezésre: 04. 25-én meg (2 db)

04. 25-én jött meg utoljára, 8 napig tartott, 05. 05-én PG/53 peteérést mutatott, naptár szerint 05. 09-én lett volna peteérésem. 05. 06-án és 13-án együtt voltunk a Párommal. Van esélye a terhességnek?

04.25-én jött meg utoljára,8 napig tartott, 05. 05-én PG/53 peteérést mutatott, naptár szerint 05. 09-én lett volna peteérésem. 05. 06-án és 13-án együtt voltunk a Párommal, a hét elején gyenge alhasi fájdalmaim voltak, de semmi egyéb tünetem nincs. Lehetek így terhes? 23-án nagyon nem kéne megjönnie

Legjobb válasz: Hát nem tudom.Hamár van észlelhetõ pé-d akkor jobban rákell gyúrni. Akár 5 napig mindennap. ha 5.-én volt pé-d akkor a 6.-a még jó lehet. Ha 9.-én akkor a 13.-a már mindegy, mert a petesejt addigra 'tönkremegy' visszafejlõdik a sárgatesthormon és megkezd kiürülni. Ha nem jön meg tesztelj, de ha igen , akkor legközelebb többet legyetek együtt.

Hát nem tudom.Hamár van észlelhetõ pé-d akkor jobban rákell gyúrni. Akár 5 napig mindennap. ha 5.-én volt pé-d akkor a 6.-a még jó lehet. Ha 9.-én akkor a 13.-a már mindegy, mert a petesejt addigra 'tönkremegy' visszafejlõdik a sárgatesthormon és megkezd kiürülni. Ha nem jön meg tesztelj, de ha igen , akkor legközelebb többet legyetek együtt.

Június 25. -én, 26. -án jött meg. 04. -én védekezés nélkül voltunk együtt. E héten már többet nem leszünk. Jövő héten meg kétszer. Mennyi esélyem van Babára?

Legjobb válasz: Ja azt elfelejtettem hogy ha jövõheti kettõ hét eleje körül lesz akkor elég jók lehetnek az esélyeid. De ez sajnos nem biztos!

Ja azt elfelejtettem hogy ha jövõheti kettõ hét eleje körül lesz akkor elég jók lehetnek az esélyeid. De ez sajnos nem biztos!
A kérdező hozzászólása: :P
Hány naposak a ciklusaid? Mert ez függ attól is.
A kérdező hozzászólása: 30
Akkor elméletileg a 16-17. ciklusnapodon van pé-d ami azt jelenti hogy júli 10- 11.-e körül lesz. Akkor kellene együtt lennetek, de ez a matematika. Nem biztos, de a papírforma szinten akkor van a legesélyesebb idõszak.
A kérdező hozzászólása: +oldjuk, naon akarom
A kérdező hozzászólása: +fogannak, + kell foganniuk
Kívánom hogy sikerüljön! Én majdnem 6 éve várok az elsõre. Gondolom te rövidebb ideje.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!