Találatok a következő kifejezésre: 04. 01-én kellene megjönnie. A mellem (2 db)

04. 01-én nem kellene megjönnie. A mellem fáj és tele van látható erekkel! Ez mensi előjel?

Végigolvasva a kérdéseket és válaszokat, úgy gondolom korai még terhességi tünetnek.

Legjobb válasz: Máskor is láthatóak az erek? A mellfájdalom lehet terhesség is de menzi is. De az erekrõl már olvastam, hogy akár lehet jó elõjel is. Mi újság a hõddel? Ha fenn marad a nem várható menzesz napján is, akkor reménykedhetsz.

Máskor is láthatóak az erek? A mellfájdalom lehet terhesség is de menzi is. De az erekrõl már olvastam, hogy akár lehet jó elõjel is. Mi újság a hõddel? Ha fenn marad a nem várható menzesz napján is, akkor reménykedhetsz.
A kérdező hozzászólása: Eddig nem vettem észre. A hõmet nem mértem eddig, ebben a hónapban kezdtük élesben.

A mellem már a 3. napja nagyon fáj! 04. 01-én (nem) kellene megjönnie! A hőmérsékletem pé után mindig 36, 9! Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Az a normális ha a hõmérsékleted magas a peteérés után, ez kb. 14 napig van igy. Ha terhes vagy a hõmérsékleted magas marad. A hõmérséklet a mensi elõtt kb 12-24 órával szokott leesni. Nálam a mellfeszülés a mensi elõtt 1 héttel kezdödött és erõsebben fájt mint mensi elõtt szokott.

Az a normális ha a hõmérsékleted magas a peteérés után, ez kb. 14 napig van igy. Ha terhes vagy a hõmérsékleted magas marad. A hõmérséklet a mensi elõtt kb 12-24 órával szokott leesni. Nálam a mellfeszülés a mensi elõtt 1 héttel kezdödött és erõsebben fájt mint mensi elõtt szokott.
Szia! Nekem is ez volt és nagyon kezdtem reménykedni, hogy baba van a dologban, de... sajnos megjött a nem várt, de a hõm csak a 3. napon esett vissza. Szóval ne éld bele nagyon a dologba, de mindenképpen szorítok Neked, hogy ne úgy járj, mint én!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!