Találatok a következő kifejezésre: 0.6 lett AFP eredményem, (4 db)

0.6 lett az AFP eredményem, ami egy kicsit alacsony, azonnal csináltak ultrahangot, amin minden rendben van. Mennyire aggódjak?

Legjobb válasz: Szerintem egy 4d uh nem ártana. Nekem az afp tökéletes lett 1,7 a genetikain is minden rendbe volt,de én el mentem egy 4d-re is mert azon több minden látható. Neked elég alacsony ezért én ajánlom neked a 4d-t legalább te is megnyugszol nem olcsó de megéri hidd el.Attól függetlenül hogy ha a terhességi heted el van számolva, ami sokkal késõbb fog kiderülni, az is okoz ilyen galibát az afp-be. Rengeteg országba megszüntették pont ezért.Drukkolok hogy minden rendbe legyen de menj el egy 4d-re. Sok sikert 31hetes kismama

Szerintem egy 4d uh nem ártana. Nekem az afp tökéletes lett 1, 7 a genetikain is minden rendbe volt, de én el mentem egy 4d-re is mert azon több minden látható. Neked elég alacsony ezért én ajánlom neked a 4d-t legalább te is megnyugszol nem olcsó de megéri hidd el.Attól függetlenül hogy ha a terhességi heted el van számolva, ami sokkal késõbb fog kiderülni, az is okoz ilyen galibát az afp-be. Rengeteg országba megszüntették pont ezért.Drukkolok hogy minden rendbe legyen de menj el egy 4d-re. Sok sikert 31hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, hétfõre már be is jelentkeztem egy 4ds ultrahangra egy jó specialistához, egyébként már én is bizonytalan vagyok, hogy hányadik héten járok, más orvos mást mond, lehet, hogy valamit elszámoltak.
Szerintem semmi okod aggódni, ez a vizsgálat magyarországon csak az anyák beijesztésére jó, és arra, hogy pénzt adjanak ki... Más országban, ahogy elõttem is írták, már nem csinálják, mert egy eredménybõl sen vonható le semmi következtetés. Sok hamis, fals eredmény születik, aztán szegény anya aggódik csak... A 4d persze nagy élény lesz, de csak ezért nem kell menned, bár biztos megnyugtat majd:-) Ne félj, ha az uhon minden rendben, nem lesz semmi baj, ne izgulj!!
Épp azt hallottam a minap, hogy ez ilyen kismamaidegesítõ vizsgálat, mert ha nem egészen pontosan vagy annyi idõs, vagy a testsúlyod nem pont úgy lett megadva, meg ugye egy csomó minden függvénye, csak a testsúlyt veszik alapul...szval ne idegeskedj elõre, tudom nem könnyû, de hidd el a legtöbb esetben szerencsére kiderül, nincs semmi gond.Az nagyon jó ha mász 4D Uh-ra, remélem akkor minden ok lesz.Vigyázz magatokra, minden jót!
A kérdező hozzászólása: Nos, igen, ez a testsúly megállapítás is úgy megy, hogy csak megkérdezik, hogy hány kg vagy. Az ember nem méri magát minden reggel és nem mondta senki, hogy mérjem meg magam vérvétel elõtt, így pontos adatot nem tudtam mondani. Nagyon köszönöm mindenki válaszát!
Szia!Annyira hülyeség ez a vizygálat..nekem 0, 58 lett és azt mondták hogy jó nem... olvastam itt hogy a súlyt is figyelembe veszik...nálam még azt sem.Sõt a többi ismerõs kismaminál sem.Én nem voltam csak a kötelezõ 18 hetes uh-on -mondhatom az igazán röpke volt- és ugye mostanában kötelezõ uh majd csak a 31 hét körül lesz.De nem aggódom egy csöppet sem.Te se tedd! 26 hetes kismami
Tõlem nem kérdezték, hogy hány kiló vagyok... Ezek szerint ennyire komolyan veszik... Szomorú!
Tõlem sem kérdezték, így pont ez a MOM-os értrék maradt le, ami a lényeg.Akkor ezek hogy nézik meg a kisbabánkat?Miért játszanal velünk? Nem értem.Nekem utólag dokim telefonált a laborba, hogy csinálják meg a korábbi laborból, és bemondta nekik a testsúlyomat.Most arra várok.

Jövőhéten mennem kell genetikai tanácsadásra, mert az AFP eredményem 0.6 lett. Csinálnak genetikai ultrahangot is, vagy rögtön hasbaszúrnak, és magzatvizet vesznek?

Voltam 4D-n, ott mindent rendben találtak. A koránál még egy héttel fejlettebb is. 18 hetes

Legjobb válasz: Az AFP sokszor nem a megfelelo eredmenyt mutatja.. Ne aggodj!

Az AFP sokszor nem a megfelelo eredmenyt mutatja.. Ne aggodj!
Szia ! Nem vesznek magzatvizet csak ha engeded. De elõször mindenképpen UH lesz. Utána kérdezgetnek mindenfélét hogy volt-e valki a családban stb.stb. Nekem volt integrált tesztem igaz semmi okom nem volt rá de a nyugalmam miatt megcsináltattam, ami 2 vérvételbõl áll és 86%-osan kiszür rengeteg szindrómát amibõl szinte mi csak 4-5-öt ismerünk. Remélhetõleg semmi baj nem lesz ezek az AFP eredmének bagyon sokszor tévesek. 32 hetes kismama
Szia! Nekem 0, 52 volt az AFPm.A doki nem foglalkozott vele, mert az összes többi UH eredményem jó volt.Sok országban már nem is csinálják a tesztet, mert ha nem idõben veszik le a mintát, akkor egy fabatkát sem ér.Teljesen egészséges kislányt szültem, csak egy héttel el voltunk számolva.
Végeztessétek el a 4-es tesztet. 20 Ft, de megéri. Nekem egy ismerõsönek negatív lett a kombinált tesztje, az AFP-je viszont 0, 5 lett. Az Istenhegyire elmentek, megcsináltatták a 4-es tesztet, megnézték UH-n és kiderült, minden OK a kicsivel. Az AFP sokszor hibás eredményt ad. Ha csak pár nappal késõbb vagy korábban vették le a vért, már azt mutatja, hogy beteg a kicsi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok. Azt esetleg megtudná nekem valaki mondani, hogy azt a 4-es tesztet Debrecenben hol tudják megcsinálni?
A kérdező hozzászólása: Ez a sokszor emlegetett 4-es teszt ugyan az mint az integrált teszt, tehát vért vesznek?
Igen ez egy és ugyanaz, 4 markeresnek is hívják ha még nem lenne elég a nevekbõl:-)) Nekem a genetikai központban azt mondták hogy nem csak 4 dolgot vizsgálnak hanem sokkal többet de csak négyet írnak a leletre, a többit csak akkor ha eltérés van.

Mennyire kell aggódnom, ha az AFP eredményem, ami a MoMk-t illeti, 0, 6 lett?

Telefonon érdekl?dtem ma a Véd?n?nél, és bár biztos nem az volt a célja, de nagyon megijesztett. Sírógörcsöt kaptam.

Legjobb válasz: mit mondott? genetikai vizsgálatra kell menned? ne aggódj, a legtöbb esetben csak vaklárma a nem megfelelõ érték. a gen. vizsg. után megnyugodhatsz!

mit mondott? genetikai vizsgálatra kell menned? ne aggódj, a legtöbb esetben csak vaklárma a nem megfelelõ érték. a gen. vizsg. után megnyugodhatsz!
Lányok, nyugi!! Az AFP-vizsgálat egy nagy szar. Nekem 0, 24 (!!!) volt a mért érték, tönkretette a boldog babavárást szinte, mert amniora nem voltam hajlandó, aztán megszületett a makkegészséges, gyönyörû kisfiam! Bízz az uh.-ban!
feltétlenül jelentkezz a 4D után!
Szia, ezt a kérdést mintha én írtam volna. Nekem 0, 79 lett az AFP-m, hívtam egybõl a védõnõmet, aki természetesen jól rámijesztett. Végigbõgtem a napot, aztán amikor észbe kaptam, gyorsan kértem idõpontot 4-re. Én holnap megyek. Mindenképpen írd meg, hogy mi volt! 18 htes kismama
Az elottem szolokhoz csak a szemelyes elmenyem tudom hozza tenni, mert jol leirtak, mennyire elavult ez a vizsgalat! Nekem 0.7 lett, ket genetikai uh. is azt mondta, rendben van a baba! Sokszor tevesen rossz ertek jon ki. Nagyon jo, h mesz 4D-re, en is mar masnap mentem, es nagyon megnyugtato, ahogy ott megnezik a pici mindenet! Ird meg, mi volt! Drukkolok! 27 hetes kismama
Tõlünk nyugatra már rég betiltották az AFP-t, mert nagyon sok esetben olyan eredményt ad, ami félrevezeti a kismamákat és fölöslegesen paráztatja õket. Én még nem voltam, de ha rossz lenne az eredmény rögtön megyünk 4D-re. Ne aggódj, biztos nálad is csak fals a rossz eredmény.
Ne aggódj, semmi baj! A 4D UH-n majd biztosan megnyugtatnak, hogy minden rendben van a Babáddal! A nõvéremnek is alacsony lett az AFP-je, ennek ellenére a kislánya gyönyörû, egészséges, már másfél éves.
Szia!Akkor egy cipõbe járunk nekem az elsõ AFP 0.51 a második 0.72 lett rám is rám hozta a védõnõ a frászt de azóta voltam 3uh-n (közöttük volt 4d is) és Hála égnek nem találtak semmi rendellenességet!!Bár nyugodt csak akkor leszek ha a kezembe tartom már! Most vagyok 26hetes! Sokan mondták a 4d-n is hogy az AFP-t már sok országba nem is alkalmazzák mert elavult.
A kérdező hozzászólása: Kedden megyek genetikai uh-ra, de mivel nem bírom ki addig, kerítettem egy 4D-s rendelöt, ahol már ma este 6-kor fogadnak. Remélem megnyugtatnak...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! A mai 4D-s uh-n megnyugtattak, hogy minden rendben, és végre megmutatta a nuniját is ;) Köszi mindenkinek az empátiát


15+6 hetesen voltam AFP vizsgálaton, ezek az eredményeim: AFP: 25, 03 ng/mL, MOM: 0, 69. Referencia értéknél csak a max. értékek vannak feltüntetve: 2, 50 ill.50, 00. Jók ezek az értékek? A kombinált tesztem jó lett.

Legjobb válasz: Kicsit alacsony de kicsit korán is mentél. Általában 0,7MOM-tól jó az eredmény. Különben az enyém 0,64 lett anno bár a mai napig nem tudni, hogy tulajdonképpen hány hetesen mentem mert össze-vissza ciklusaim voltak...a lényeg, hogy egészséges kislányom született aki most itt rágná a papucsomat ha hagynám. 8,5 hós anyuka

Kicsit alacsony de kicsit korán is mentél. Általában 0, 7MOM-tól jó az eredmény. Különben az enyém 0, 64 lett anno bár a mai napig nem tudni, hogy tulajdonképpen hány hetesen mentem mert össze-vissza ciklusaim voltak...a lényeg, hogy egészséges kislányom született aki most itt rágná a papucsomat ha hagynám. 8, 5 hós anyuka
Nem tudom, hogy miért küldtek ilyen korán, mert betöltött 16 hetesen kell menni.A MOM 0, 8-2, 5-ig normális.
Igen egy kicsit alacsony a MOM értéked, nekem a második babámnál lett ez az érték 0, 8 és mennem kellet genetikai vérvételre(pedig 0, 7 az alsó határ), de semmi gond nem volt, az AFP nem egy pontos vizsgálat, + szerintem is korán lett csinálva nálad ez a vizsgálat, én a mostani babámnál betöltött 16 hetesen mentem AFP-re már majdnem 17hetes voltam! 4éves, 18hós, 19hetes km


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!