Találatok a következő kifejezésre: 0. évfolyamos leszek. Van ilyenkor (1 db)

0. évfolyamos angolos leszek. Van ilyenkor is kötelező olvasmány és ha igen akkor mi?

Legjobb válasz: én is nulladikos voltam, nyolcadik után. mi a bibliát tanultuk.

én is nulladikos voltam, nyolcadik után. mi a bibliát tanultuk.
0.ban nem volt semmi, se magyar, se angol :D
Nekünk a Legyek Ura volt.
tényleg attól függ, milyen suliba jársz. ha keménybe, akkor már feladhatnak egy-két rövidebb (60-200oldal terjedelmû) angol regényt.
Én is 0.os voltam, nekünk nem kellett kötelezõt olvasni, csak 10.tõl...0.-ban mi csak nyelvtannal meg helyesírással foglalkoztunk...
Ez attól függ milyen színvonalú iskolába jársz. Én most fejeztem be a 0.at, és az év folyamán egy kötelezõ sem volt.
ja az elõzõ válaszoló vagyok mellékesen hozzá teszem h nálunk nem is foglalkoztak veleXDDDD csak a bibliával
hátõ nekünk a Bibiából volt 2-3 részlet, Romolus és Remus Rómeó és Júlia, Petõfi Sándor - Az Apostol ajánlott volt az Üvöltõ szelek, Harry Potter deén egyiket se olvastam kiXDD najó a bibliát amit kellet meg az apostolba belekezdtem
Van egy-két olvasmány, amit ilyenkor kiadnak, de ezeket nem veszik nagyon komolyan, meg szerintem tanárfüggõ, hogy ad-e valamit.
Nekünk csak olyan volt, hogy angolul ki kellett olvasnunk a dzsungel könyvét, majd csinálni belõle egy színdarabot. Azt nagyon élveztem. De amúgy nekünk irodalmunk se volt, se nyelvtan, helyette kommunikáció.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A google kivételesen cserbenhagyott, a kérdés pedig a következő: valaki, valami vázlatot, vagy esetleg dokumentumot tudna-e javasolni az olasz logisztikai központok sajátosságairól?

0

Egyenes/Függő beszéd?

Tudnátok írni nekem 5-10 mondatot?Hogy megértsem:S

2

Mely számok 997 osztói?

Köszönöm szépen! :)

4

Valaki segítene eszt lefordítani?

FORDÍTÁS XXD :::::Nachdemer mir das so scHön erzahlt hat, geht er zu meiner Mutter in die Küche. Er isst namlich gern du viel. Er treibt keinen Sport mehr, so hat er shon einen kleinen Bauch. Nach demMittagessen will er mit meinem Vater Fußball ucken. Papa will aber mit uns and die frische Luft gehen, ein bisschen Ball spilen oder spazieren gehen. Aber mein Onkel bleibt lieber zu Hause, er guckt sich seine Lieblingssendungen an. Wir kommen meistens gegen 5 Uhr nach Hause, dann müssen wir ganz leise sein: Onkel Paul sitzt in Omas großem Sessel vor dem Fernseher und schlaft. Dann dürfen wir in nicht stören. Előre is Kösszke ::?!?

1

Egy távolsági buszra hogyan veszel jegyet?

Angol órára a távolsági buszokról kell írnom min. 250 szóban, és azt mondta a tanár, hogy azt is írjam le, hogy hogy szerzek jegyet. Tudom, elég alap dolog, de valamiért ezt nem tudom :/

2

Logaritmusos egyenlet pls. Help?

log_x-3(x+90)*log_x(köbgyökalatt x-3)=2/3

2

FIZIKA: Egy 15 cm sugarú félgömb tetejére helyezünk egy apró testet, majd elengedjük. Hol fogja elhagyni a félgömb felszínét?

Ha esetleg értelmetlenül fogalmaztam volna: a lényeg az, hogy egy apró kis testet teszünk a félgömb tetejére. Ha elengedjük, ugye egy darabig csúszni fog le valamelyik irányba, majd lerepül róla. Na ez a kérdés, hogy hol.

2

Valaki tud segíteni? Nagyon fontos! (több lent)

valaki le tudja írni a Habsburg birodalom részeit, a barokk stílus jellemzőit, Mária Terézia idején és a mostani hatalmi ágak összehasonlítását?

1

Hogy kell megoldani ezt a Logikai egyenletet? Pls! Sürgős

Sehogysem tudom megoldani : 2*lg 2 +(1+x)* lg3-lg(3^2x+27)=0

4

II Rákóczi Ferenc?

az életrajza kéne 1703 után, a lényeg kéne röveden.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!