Találatok a következő kifejezésre: .14 leszek hónap múlva és szerintem (2 db)

Ezt mibõl gondolod ?
Kedves Barátom! Csak semmi pánik! Azt, hogy vannak-e spermiumok az ondódban, szabad szemmel úgy sem látod, de miért ne lennének, ha a heréiddel nincs semmi gond! Ha nincs kétoldali rejtett heréjûséged, azaz legalább az egyik heréd a herezacskódban van születésed óta, akkor szinte kizárt, hogy ne lennének spermiumok az ondódban. Amiatt ne aggódj, hogy ha maszturbáláskor kevesebb ondód jön, mint a "filmeken"! Üdv: dr. Szalai Krisztián
Szerintem ondót akart írni a "sperma" helyett.
A kérdező hozzászólása: amikor maszturmálok nem jön semmi:S mit csinálok rosszul?
A kérdező hozzászólása: *maszturbálok
KEdves Barátom! Az nem baj, hogy ilyen fiatalon még nincs magömlésed. Várj nyugodtan 16 éves korodig, ha akkor is ez lesz a helyzet (amit kétlek), akkor keress fel orvost ezzel a problémával! ÜDv: dr. Szalai Krisztián
én elmúltam már 15 mire megjött, teljesen egészséges vagyok, nekem az okozott nagyobb gondot, hogy a mellem csak ekkor kezdett nõni, ez jobban zavart...
Há várjad!
egyáltalán nem ciki! Mindenki máshogy , , mûködik". Nem annyira jó buli, mint sokan hiszik :( 14/L
Nekem 11 évesen jött meg. Én is ráparáztam már akkor, hogy hú nem jön meg... Azóta is bánom, nem élvezetes dolog, hidd el! :)
Jegyezd meg egy életre! SOHA SEMMI NEM CIKI, AMIRÕL NEM TEHETSZ!!! Egyébként is, 16 éves korodig nem kell aggódnod, ha nem menstruálsz!
Nekem is három hónappal 14. születésnapom elõtt jött meg. Ne aggódj, ez egyáltalán nem gond. Örülj neki, mert ha megjön, nem fogod élvezni. :)
Örülj neki, nekem 13, 5 évesen jött meg.Mindenkinek máskor jön meg és nem ciki.:)
Habár nekem a nemi besorolásom miatt nincs tapasztalatom benne, de a személyes véleményem, hogy addig örülj, amíg nem jön meg :)
Istenem, ez a felfogás... Amirõl nem tehetsz, az nem ciki. Majd megjön.
Mért lenne ciki? Elképzelhetõ, hogy még nem annyi a súlyod. (Sovány lányoknak késõbb jön meg.) Ha 16 éves korodig nem jön meg, akkor érdemes orvoshoz fordulni, de az akkor sem ciki, hanem lehet egy kis hormonzavar. De az nem ciki. Egyszerûen van.
egyáltalán nem ciki :) ettõl nem leszel értéktelen! :) majd megjön, ha akar :D 16 éves korodig nem kell aggódnod! különben sem olyan jó dolog.. :) ) 16/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!