Találatok a következő kifejezésre: .14 leszek hónap (30 db)

HÚZZ tanulni!!
Ha összejövünk akkor 1 hónap múlva a szülinapodon megdughatlak?
Dumálhatunk.
Csak itt gyakorin :)
A beágyazódás 10-12 nap!!!
A kérdező hozzászólása: jujj köszi szépeeeen:)
Én ezzel a kalkulátorral számolok, és az orvos, védõnõ is teljesen ugyanilyen adatokat mondott teherbeesés napjára és szülés dátumára is. :) Szerintem ez egyszerû, csak utolsó mens. napja és a ciklus hossza kell. :) http://www.kiskegyed.hu/kalkulator/terhessegi-kalkulator
A kérdező hozzászólása: értem tehát pl 24 csináljuk de 1 jött meg akkor 1 tõl számoljuk a terhességet ugye?
A terhesseget mindig az utolso menstruacio elso napjatol szamoljak!Azert mert nem mindig felidoben van ovulacio, sokszor kitolodik.
A kérdező hozzászólása: De ezt nemértem:S 1 megjött...5 elmult...14 cscináltuk...akkor hogy jön ide 1-je? Mikor akkor nem is voltunk együtt csak 14-töl:S Akkor tökmind1 h mikor állunk neki pl 29 akkor is 1 tõl kell számolni a terhességem mert akkor jött meg..de ez fura:S nemértem:D
Igen 26.án már tesztelhetsz :) Ha sikerült akkor olyan(ha jól számoltam) 5 hét 6 napos leszel Febr. 14.én. (Elsõ voltam)
A kérdező hozzászólása: értem köszii! akkor 14 plussz durván 12 nap tehát 26.-a akkor már lehet tesztelni?
utolsó mensi elsõ napjától számoljuk. jan. 1. lesz neked ha sikerül! jövõ hónapban már 1, 5 hónapos "leszel"
Azért számolják az utolsó mensi elsõ napjától, mert a szülés nem pont a kiírt napon történik, ezért +/- 2 hét a szülés. Na most tuti, hogy mégjobban össze zavartalak.Na mind1, a lényeg, hogy az utcsó mensi elsõ napja a mérvadó!!

13 vagyok 14 leszek 2 honap mulva es a peniszem alig 7, 8 cm alva mit tegyek fog meg noni vagy nem?

Amugy 85kg vagyok hak fekete .szem fekete bor szin kicsit barna......de kerlek titeket igaz valaszokat

Legjobb válasz: Fogyni kéne, kondizz sportolj attól nõhet még, de genetika inkább

Fogyni kéne, kondizz sportolj attól nõhet még, de genetika inkább
Most még nem olyan vészes! Majd rátanulsz erre is, hogy hogyan tudod visszafogni magad.
A kérdező hozzászólása: Ok koszi mindenkinek a tanacsokat.ja es meg valami szerintetek baj ha hamar el elvezek
Kerüld a cigit! Hidd el, ez könnyebb, mint leszokni róla! És csak árt. Semmilyen haszna nincs.
A cigi amúgy pont hogy árt a növekedésben, gátol, nem tesz jót a fejlõdés szempontjából.
A cigit azt felejtsd el, írtam is errõl privbe neked, a cigi az egészségtelen és csak ártani fog neked, büdös is, a cigitõl nem fogsz fogyni hidd el. Még fiatal vagy, minden féle téren fejlõdni fogsz majd.MOzogj sokat, akár sok séta, akár biciklizés, akár úszás, akár más sport.Ha lehet napi 3-5 szöri kis adagokat egyél, egészségesen, tehát gyümölcs, zöldség. Csak egészséges életmód és sportban gondolkodjál.
Ha 3 hónapig cigizel, utána nem tudod abbahagyni! Hidd el, hogy így van!
A kérdező hozzászólása: Ha cigiznek 3 honapot akor nem lenek ojan kover.de felek mert 11-12 eves voltam akor tudogyuladasos voltam.es inkab ettol felek, bar mar kinotem
Semmiképpen ne cigizzél! Rákapsz, aztán nem tudsz szabadulni tõle! És a péniszeddel se csinálj semmilyen nyújtó gyakorlatot, ne köss rá súlyt, stb. Nagyon fontos, hogy belsõlegesen se használj semmit, tablettát, kúpot, injekciót, mert ezeknek ki tudja milyen hatása lehet. Még nagyon sokat fogsz változni, bízzunk benne, hogy a péniszed is nõni fog.
A kérdező hozzászólása: Bár már gondolkosztam azon hogy cigizek hogy fogyak hamarab , szerintetek mit csinalna a cigi?
A kérdező hozzászólása: Koszonom
Még nõhet a péniszed, de mivel nagyon túlsúlyos vagy, ezért fogynod kellene, tehát egészségesebben táplálkozni, sok zöldséget, gyümölcsöt, rostos kaját enni, kevés édesítõszeres inni valót inni, legjobb a víz, és sokat mozogni, valami sportra menni, vagy sokat sétálni akár.Ha elkezdesz egészségesebben élni, fogyni akár a fejlõdésed is beindulhat. Na az a helyzet hogy akik kövérek azoknak a zsírpárna miatt is még kisebbnek látszik a péniszük. De még fejlõdsében vagy így még nõhet a péniszed.A felnõttek átlagos pénisz hossza mereven 12-16 cm.Még egy fontos tudni való sok korodbeli hazudik a méretérõl, jó pár cm-t rátesznek, tehát nem kell mindent elhinni.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat .egyebkent ugy 170 cm vagyok
Próbálj megnyugodni! Még nagyon sok idõ van arra, hogy testileg-lelkileg fejlõdj, alakulj. Reméljük, hogy a péniszed is gyarapodik. A te korodban megtörténhet ez még. Ha 10 évvel idõsebb lennél ezzel a mérettel, az már ciki lenne!
Hát, vitéz, acélozz!
Ahogy majd a kamaszkorba lépsz, erõsen fogynak a kilók is rólad, és annak a bizonyosnak is akkor jön el a gyors növekedése.Az életed ez a szakasza errõl szól majd. Ebbe semmi egyéb nem játszik bele, csak a genetika, mit hoztál magaddal az õseidtõl .
Fog még nõni, magasságod nem írtad. Ha túlsúlyos vagy az alhasi háj körbe fogja a pénisz tövét, ezért kisebbnek tûnik.
Nem baj, mert még igen fiatal vagy, ez elég sokakkal elõfordul, még nálad jóval idõsebbekkel is sokszor, itt gondolok akár 18-27 évesekre is, csak errõl senki nem beszél szívesen.

Hogyan/mivel keressek pénzt 14 (pár hónap múlva 15 leszek) évesen?

Azt szeretném, ha a kérdésre érkeznének a válaszok és nem vélemények.

Legjobb válasz: Ha jó tanuló vagy korrepetálással,magánórák adásával a butább,és pénzesebb iskolatársaid számára.

Ha jó tanuló vagy korrepetálással, magánórák adásával a butább, és pénzesebb iskolatársaid számára.
Legálisan sehogy.Egyébként:kutyasétáltatás, gyerekfelvigyázás, bevásárlás, takarítás idõseknek, korrepetálás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. 15 éves kortól sincs legális megoldás?
15 éves kortól nyáron, szülõi beleegyezéssel, diákmunka keretein belül dolgozhatsz.
Vegyél egy használt varrógépet vagy egy újjat..és alakíts át ruhákat vagy anyagokat a mai divat szerint egy kis pánz csak össze jön! :D

Nagyon nagy a mellem a koromhoz képest? 75-öst hordok és pár hónap múlva 14 leszek.

Én olyan nagynak találom. a legtöbb lánynak az osztályban alig van melle. 20 éves koromra nagyon nagy lesz?

Legjobb válasz: a 75 csak a törezsed körkerületét jelenti. a mellmérethez nem sok köze van...

a 75 csak a törezsed körkerületét jelenti. a mellmérethez nem sok köze van...
18:50 Mamámnak is akörül van, megnézném hogy nézel ki.
az egyik bnom is 14 eves es 90 es a melltartoja...
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Hát igen nem nagyon vagyok tisztába ezekkel a dolgokkal.
átlagos! de borzasztó hogy sokan nem tudják hogy a szám vagyis a 75 az a mell alatti körméret! Nekem 11 évesen volt ekkora mellem:) most 20 vagyok és 85/E de már kezd ez is kicsi lenni:S de volt olyan hogy pár évig nem nõt a mellem! Nem biztos hogy nagyon nagy lesz nézz körbe a családban hogy kb átlagosan kinek mekkora a melle és ahhoz hasonló lesz a tied is! Lehet most hirtelen nõtt de utána nem fog vagy ki tudja! Nem lehet elõre megmondani!
ma 19:19 de jó már mamádnak. nem értem mi bajod van.. nem tehetek róla, hogy akkora mellem van..
Egyáltalán nem nagy, átlagos melled van.
A 75A az kicsi, a 75B az normál, de egyáltalán nem nagy. Nekem annyi idõsen nagyobb volt. Elõzõ elõtti: bár nekem is E-kosaras lenne:)
13 vagyok, fél év mulva leszek 14. nekem 80/D-E van. szal szerintem neked egyáltalán nem nagy.
elsõ vagyok. hát akkor egy kicsit tényleg nagyobb lehet a melled mint a többieknek :) de ne nagyon aggódj miatta, majd behozzák õk is. inkább örülj, fõleg ha már érdekelnek a pasik :D de azon ne aggódj, hogy túl nagy lesz. ebbõl még bármi lehet. szipmlán csak koránérõ tipus vagy. van aki 15 évesen is tök deszka és aztán hirtelen nõ sokat melle. szóval az nem fogja befolyásolni a végleges méretet, hogy mikor kezdett el nõni :) 17/L
A kérdező hozzászólása: B kosaras, de jó az A is némelyikbõl
A 90-es az csak a hátának a mérete! Nekem is 75/B-s és 12 vagyok.
Ezt mibõl gondolod ?
Kedves Barátom! Csak semmi pánik! Azt, hogy vannak-e spermiumok az ondódban, szabad szemmel úgy sem látod, de miért ne lennének, ha a heréiddel nincs semmi gond! Ha nincs kétoldali rejtett heréjûséged, azaz legalább az egyik heréd a herezacskódban van születésed óta, akkor szinte kizárt, hogy ne lennének spermiumok az ondódban. Amiatt ne aggódj, hogy ha maszturbáláskor kevesebb ondód jön, mint a "filmeken"! Üdv: dr. Szalai Krisztián
Szerintem ondót akart írni a "sperma" helyett.
A kérdező hozzászólása: amikor maszturmálok nem jön semmi:S mit csinálok rosszul?
A kérdező hozzászólása: *maszturbálok
KEdves Barátom! Az nem baj, hogy ilyen fiatalon még nincs magömlésed. Várj nyugodtan 16 éves korodig, ha akkor is ez lesz a helyzet (amit kétlek), akkor keress fel orvost ezzel a problémával! ÜDv: dr. Szalai Krisztián

Nehezen szokott be a babája a bölcsibe, írna, hogy mennyire volt vészes? 2 éves lesz február 14-én, és szólt a munkáltatóm, hogy március helyett február 15-én munkába kell állnom. Így 1 hónapunk lesz. De nagyon anyás.

Na meg, elvileg gyed alatt be sem lehetne szoktani, másnak beszoktatták amíg gyeden volt?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem szólj be a bölcsibe, hogy viheted-e elõbb, biztos rendesek lesznek. Nekem nagyon gyorsan kellett beszoktatnom a kicsit, mert bár rászámoltam 1 hónapot a beszoktatásra, de a második nap után lebetegedett, 3 hetet otthon voltunk, és mire megint mehetett, addigra már csak 1 hetünk maradt. Az elején nagyon nehéz volt, minden reggel sírt (még néha most is hosszabb betegség után).

Szia! Szerintem szólj be a bölcsibe, hogy viheted-e elõbb, biztos rendesek lesznek. Nekem nagyon gyorsan kellett beszoktatnom a kicsit, mert bár rászámoltam 1 hónapot a beszoktatásra, de a második nap után lebetegedett, 3 hetet otthon voltunk, és mire megint mehetett, addigra már csak 1 hetünk maradt. Az elején nagyon nehéz volt, minden reggel sírt (még néha most is hosszabb betegség után).
Gyed alatt nem viheted bölcsibe a gyereket. Szóval azzal a nappal le kell mondanod a gyedet (és egyben megigényelheted a gyest) , amelyik nap kezdi a bölcsit. A beszoktatáshoz annyit tudok tanácsolni, hogy ne hazudj a gyereknek. Igen is meg kell mondanod neki hogy most elmész dolgozni és ott kell maradnia a bölcsiben. Beszéljetek sokat elõtte a gyerekrõl, gondozónõkrõl meg az egész helyzetrõl. Sétáljatok a bölcsi felé. Mutass meg neki mindent amit lehet, hogy amikor elkezdõdik a beszoktatás ne legyen egyszerre túl sok. Mondogasd neki hogy neki ez lesz a munkahelye és milyen jó lesz a gyerekekkel játszani. Ne lássa rajtad hogy mennyire aggódsz vagy félsz, mert akkor õ is fog. Legyen meg mindennek a menete. Mindig köszönj el tõle, ne csináld hogy egy ovatlan pillanatban amikor nem figyel akkor elmész, mert akkor becsapva fogja érezni magát. A bölcsi után mindig legyen idõd arra, hogy csak vele foglalkozz, mert éreznie kell, hogy még mindig fontos számodra. Ha kell vigyetek mindig valami alvós cimborát, amit meg lehet ölelgetni, szeretgetni amikor hiányzol neki és nem utolsó sorban ami otthonról való! Bocsi egy kicsit hosszúra nyúlt, de ha bármi kérdésed van írj nyugodtan szívesen válaszolok.
A kérdező hozzászólása: köszi 2. Nem hazudik neki, már beszéltem neki róla, voltunk is a bölcsiben. Meg is értette mert amikor mondtam, hogy majd milyen jókat játszik a gyerekekkel, akkor mondta, hogy jó, de amikor arra került a szó, hogy otthagyom, elmegyek dolgozni, akkor már nyafizott. Tehát érti, hogy mi fog történni.
Ha normális a munkáltatód, és rendesen be voltál - leszel jelentve, akkor jár a GYED-re szabadság, ami alatt ugye rendes fizetést kapsz. Tehát lemondod a GYED-et attól a naptól, amikor már újra aktív állományban, de szabadságon leszel, és ha nyolc órás a munkaviszonyod, akkor - velem együtt sajna - idén már GYES-t nem igényelhetsz. A beszoktatásra nekem két hetem van, szóval az egy hónap bõven elég lesz. Beszélj sokat a gyereknek arról, mi lesz, persze pozitívan, és mindig megerõsítve, hogy ez neki milyen jó lesz.

Clostyt szedek 3X1-et, ugy olvastam ritka adag. Valakinek hasonlo adag van felirva? Ez az első clostys hónapom, remélem sikeres lesz. A 14. napon vagyok, szur a méhem környéke, fáradékony vagyok. Várnék tapasztalatokat! Kinek segitett?

Legjobb válasz: A harmadik hónapban kellett 3-at szednem,semmi mellékhatása nem volt,a második hónapban kettõt szedtem,akkor sikerült pozit tesztelni de sajnos nem maradt meg.Sztem nem ritka adag,ha 3 hónapos kúrát irnak fel a 3.hónapban már ennyit kell szedni :)

A harmadik hónapban kellett 3-at szednem, semmi mellékhatása nem volt, a második hónapban kettõt szedtem, akkor sikerült pozit tesztelni de sajnos nem maradt meg.Sztem nem ritka adag, ha 3 hónapos kúrát irnak fel a 3.hónapban már ennyit kell szedni :)
igen :-) es ha csak annyi bajod volt hogy nincs peteérésed akkor sikerülni is fog neked.Szivbõl kivánom :-)
A kérdező hozzászólása: De a második honapban sikerült azbelsõ pozi teszted is ugye?
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm a választ :)
Amiket érzel az a clostitól van.Második hónapban éreztem ilyet.
A kérdező hozzászólása: A vérképem jo volt, de nincs peteérésem.E ho másodikán kezdtem a kurát, akkor voltam második menzesz napon és öt napig szedtem.j.hét csütörtökön kell menjek vissza akkor néz uh-t.
Miért kell szedned? Milyen vizsgálatokat csináltak elõtte? Ultrahangos követés lesz?
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam picit...csak az volt fura hogy nekem már most az elsõ hónapban ennyit kell szednem.Akkor az is normális, hogy szur(feszül)a méhem?vagy az már a terhesség jele is lehet?
Ja és szuper gyógyszernek tartom, ha valakinek csak peteérési problémája van, mert arra nagyon jó.
A kérdező hozzászólása: Nagyon remélem, köszi :) Én is viszont kivánom a mielöbbi babavárást :)

1 hónap és 14-éves leszek és még nem jött meg a menstruációm . Kelljen félnem?

Már a nemiszervem szörös+a mellem kezd nőni+a hónaaljam is kezd egyre szőrősödni+már a nemiszervemben nyálka termelődi és a bugyimon található meg.

Legjobb válasz: Én is 14 voltam, mikor megjött..lehet késõn érõ típus vagy:)

Én is 14 voltam, mikor megjött..lehet késõn érõ típus vagy:)
16 éves korodig ne aggódj
A kérdező hozzászólása: Oké..remélem h hamarosan megjön..
Ha 16 éves korodig nem menstruálsz, akkor kell orvoshoz menni.
ne aggódj, nekem is most jött meg elõször és már betöltöttem a 15-öt.! :)
A kérdező hozzászólása: Okés:) köszönöm.:)
Szia.én 13 éves vagyok, ilyesmi kérdést tettem fel mint te..:) több kedves és tapasztalt hölgytõl kaptam választ..:) Nekem is ezek a jelek már megvannak, de nem jött meg..mondták, hogy teljesen mindegy..minél késõbb annál jobb mert legalább nem kell vele küszködni, ha már 16 éves korod után sem jön meg ORVOS! de ne aggódj..engem már megnyugtattak!:) )
A kérdező hozzászólása: Akkor jóó:) ) köszönööm:D

Àltalában 30 naposak a ciklusaim. Ebben a hónapban a 14. napon volt az ovum, akkor most mikorra ne várjam? Hány napos lesz ez a ciklusom? Babát szeretnénk.

A múlt hónapban 33 napos volt a ciklusom,és kb. a 17. napon volt az ovum.A höm szépen felfelé ivel,az jó?Most vagyok aszem a 13 dpo-n.Kérlek segítsetek.én nem értem ezt az egészet mostmár.Elöre is köszi.

Legjobb válasz: Ha tuti 14.nap volt ovud akkor holnap kellene megjönnie:-)De ha bizonytalan vagy és nem mersz tesztelni akkor várd ki a 30napot!Sok sikert:-)Holnap már egy tesztet esélyesen csinálhatsz!Várjuk a jó hírt:-)

Ha tuti 14.nap volt ovud akkor holnap kellene megjönnie:-)De ha bizonytalan vagy és nem mersz tesztelni akkor várd ki a 30napot!Sok sikert:-)Holnap már egy tesztet esélyesen csinálhatsz!Várjuk a jó hírt:-)
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: Gondolod hogy a Clearblue már hétfön kimutatná?Nincs semmi tünetem.Az baj?
Igen, kimutatná!Hogy birod hétfõig??:-)elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Lehet már nem is kell holnap tesztelnem, mert ma volt egy kis halvány barnás folyásom.Hát ez a hónap sem valoszinü hogy sikerült.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!