Találatok a következő kifejezésre: Üzletvezetői ingyenes után hol tudok (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit kell csinálnom hogy bekerüljek?

Igaz még csak 10.-es vagyok de már er?sen gondolkozom a kommandós pályában. Az a kérdésem hogy ha leérettségiztem akkor milyen/melyik egyetemre kellene tovább mennem, milyenek a követelmények stb.

0

Valaki segítene lefordítani ezeket a mondatokat angolra?

Hátromnegyed 8 van,már biztos nem érünk be id?be.

2

Egy újságíró-nak milyen esélyei lennének ma?

Arra gondolok hogy megtudna-e élni? Hallottam már olyat hogy ha jók az ismer?sei akkor igen,meg hogy tömegszakma és csak a legjobbak tudnak elhelyezkedni.De ezeket félretéve milyen színvonallal tudna megélni?Jól keres egy kezd? újságíró,vagy csak egy tapasztalt de nem magasabb beosztású?

2

Informatikai statisztikus és gazdasági tervező OKJ: könnyű elvégezni? És érdemes?

3

Melyik okj-s képesítés "ér többet", illetve melyiket érdemes elvégezni?

Mi a különbség, és melyik mire jogosít vagy használható? Vagy egyáltalán melyikkel járnék a legjobban? Valahogy sehol nem találtam leírva.És kissé el vagyok kavarodva benne, látszólag mindegyik hasonló, mégsem tudom miért van ennyi féle és melyik mire jó.Most per pillanat ezek jutottak eszembe, de van még biztosan több is.

3

HELP, aki töltött ki már münkaügyis tesztet egy szakmára való jelentkezéshez, kinek milyen kérdések voltak benne?

2

Akkor sem támogatja az állam a 2. Okj-s képzést, ha az elsőt középiskolában a 4 éves érettségi alatt du-i költségtérítéses tanfolyamon végeztem el? Hisz így engem nem támogatott.

2

Mire jó a tőzsdei szakvizsga? Hol nézik, és mennyit ér? Ha valaki tőzsdével foglalkozik, érdemes letennie?

0

A munkaügyis képzés jelentkezésekor milyen hasznos tanácsokat tud. Tok, amivel biztos bekerülök?

Mármint a teszt megírásakor ill a szóbeli elbeszélgetéskor.

1

Munkaügy. Szankciók?

Nem mentem el egy munkaügyi központ által finanszírozott tanfolyamra, pedig felvettek rá. Nem írtam alá semmit, tehát nem kell megtérítenem a majdnem 600.000 ft-ot, de egy n? mondta bent, hogy ezért szankciókkal kitilthatnak, aztán adott 1 papírt, hogy írjam le mi volt. Ezt megtettem. Mit jelent az, hogy szankciókkal kitiltanak? Mi várható?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!