Találatok a következő kifejezésre: Üzletvezetői ingyenes után (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Elsősegély vizsga meddig érvényes?

Még 2009-ben (nyolcadikos koromban) hirdettek az iskolában egy elsősegélynyújtó versenyt (azt hiszem Országos Elsősegélynyújtó verseny volt a neve). A versenyen eredménytől függetlenül mindenki kapott egy kártyát a Vöröskereszttől, melyen az áll hogy "sikeres elsősegély vizsgát tett".

Most szeretnék autóra jogosítványt csinálni (tehát 4 éve lett kiállítva a kártya) és érdekelne, hogy ezt elfogadják-e, vagy nekem is le kell tennem a vizsgát? Lejárati dátum nincsen a kártyán, de nekem mintha valami olyan rémlene régről, hogy azt mondták, hogy 4 éven belül érvényes a jogosítványhoz, de erre nem emlékszem pontosan.

Valaki esetleg tudna erről információt adni?

5

Ismeri valaki az Aphrodité Oktatási Centrumot? Róth Éva a vezető, a műkörömépítő tanfolyamról van szó.

Három tanfolyam közt vacillálok, Crystal Nails, Darabos Évi és az Aphroditéról olvastam egy valakitől, hogy nagyon jó, de amúgy nem találtam róla semmit...

1

Mesterkurzus az Író Akadémián Bollobás Enikővel. Mit tapasztaltatok?

English in use master course-Write and speak like a pro

9

HVG vagy Popcorn magazin gyakorlatnak?

Sziasztok.Nem tudok választani melyik helyet válasszam szakmai gyakorlatnak.

17

Nehéz az egészségügyi vizsga?

1

Szintemelő kémiából?

Idén érettségiztem kémiából középszinten, 93%-os lett, de igazából mindegy, mert már elsőtől emelt szintűt terveztem és továbbra is tervezek, úgyhogy ezt csak így azért csináltam, hogy kipróbáljam magam és legyen viszga-tapasztalatom. Tehát a lényeg hogy jövőre megcsinálom az emelt szintet, de nem májusban szeretném, hanem már az őszi időszakban, viszont a tanárom azt mondta, hogy nem biztos, hogy szintemelőt lehet így tenni, ezért járjak utána, viszont semmilyen erre utaló információt nem találtam sehol, ezért remélem valaki tudja :)

3

Ugye más is rontotta el elsősegély vizsgán?

annyira izgultam, hogy véletlenül a stabil oldalfekvést nem magam felé fordítottam hanem a másik irányba..és mondta a vizsgabiztos hogy nem jó én meg nem tudtam mi a baj..csak ebben az a gáz hogy mindig tudtam itthon is gyakoroltam meg még az órákon is és MINDIG tudtam, de vmiért annyira izgultam hogy rossz fele fordítottam :(( de sikerült átmentem, de utána olyan szomorú voltam mert előtte mindig jól csináltam..na de nem is ez a lényeg :D remélem van más is aki eltévesztette az egyik legkönnyebb dolgot a vizsgán :)

6

Hol van villámolvasás tanfolyam?

Ez tényleg müködik??

Ha igen el tudná mondani mire kell figyelni?

1

1, Mit tudtok ezekről a képzésekről? 2, Megéri ezekre menni? 3, Hogy lehet ezekkel elhelyezkedni? 4, Van róla tapasztalatotok?

1
2
3

Ezeket azért csinálnám fizetősön,mert nincs jobb ötletem.van így értelme?

1

Tudtok nőknek olyan szakmákat amiben viszonylag sokat tudsz keresni?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!