Találatok a következő kifejezésre: Üzletvezetői ingyenes után (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Általános aszisztens tanfolyam van Debrecenben?

Egészségügyi vagy általános aszisztens tanfolyamot szeretnék végezni,de amit találtam elég húzós anyagilag.
Tudnátok segíteni hogy hol lehet ezt elvégezni Debrecenben?
Jelenleg gyed-en vagyok esetleg van e rá kedvezmény?
Köszönöm

0

Vegytisztítóban - patyolatban - szeretnék dolgozni, milyen végzettség kell hozzá?

Sajnos a vegytisztítóban ahol érdeklődtem ott családi vállalkozásban űzik az ipart, így ez ott nem feltétel, nem tudták megmondani.

2

Helikopterre jogsi merre lehet szerezni?

Sziasztok! Én olyan kérdéssel fordulok hozzátok(leginkább pl.pilóták és hasonlók véleményére lennék kíváncsi) hogy merre lehet letenni helikopterre jogosítványt?
Tehát most lesz érettségim és keresek egy olyan iskolát ami ezen a vonalon el tud indítani,de semmi esetre sem szeretnék főiskolára és hasonlókra menni, hanem egy jó kis szakmát szeretnék!!
Hát remélem nem fogalmaztam meg bonyolultan :) Előre is köszönöm a válaszokat :)

2

Valaki, aki jártas ebben tudna egy kis tájékoztatást adni? Állatorvosi asszisztens szeretnék lenni!

Most érettségizek.Egy szakmával már rendelkezek,de nem szeretem,szükség hozta csak.érdekelne,hogy mi a különbség egy állatorvosi asszisztens ill. szaksegéd között?Dolgoztam már menhelyen önkéntesként,de komolyabban is foglalkoztat a dolog.Hol oktatják?OKJ-s érdekelne.És kérlek kíméljetek a nézz utána hozzászólásoktól,mert utánanéztem,az utolsó adatok 2012esek.Bárki aki tudna segíteni kérem h írjon köszönöm !

0

Milyen honlapon tudnék kész lakberendező szakdolgozatokat megnézni, hogy hoyg kell megcsinálni?

0

Műszaki cikk eladó tanfolyam munkaügyin kersztül szerintetek nehéz? Sokat kell tanulni? Gyakorlat az miből áll?

4 hónapos a tanfolyam szerintetek mennyit kell itt tanulni? gyakorlat szerintetek milyen lehet és mennyi? elmélet szerintetek? szerintem elmélet az több van vagy nem? végzett itt valaki ilyen tanfolyamot?

1

Drégelyvári suliban milyenek a képzések? A fodrász tanfolyamukról milyen a véleményed?

3

Győrben melyik autósiskolát ajánljátok?

4

Könyvelői okj-s tanfolyamra szeretnék jelentkezni könyvelőként, de nem tudok dönteni. Melyiket válasszam? Melyikkel járok jobban?

Közgazdasági szakközépbe járok, jövőre fogok végezni, de úgy gondoltam jó előre felkészülni a dolgokra. Államháztartási mérlegképes könyvelői, Egyéb szervezeti mérlegképes könyvelői, Mérlegképes könyvelői, Pénzügyi szervezeti mérlegképes könyvelői tanfolyam van. Kerestem, hogy melyik pontosan mit takar, de ugyanaz a leírás volt mindegyiknél. Valaki segítene, hogy melyik mit takar és melyikkel járnék jobban? Köszönöm:)

2

Mit jelent az hogy levelezői tanfolyam?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!