Találatok a következő kifejezésre: Üzemeltetnék egy webáruházat. Milyen kötelező (1 db)

Üzemeltetnék egy számítástechnikai webáruházat. Milyen kötelező dolgokat kell betartani "vele" kapcsolatban?

Legjobb válasz: azt hiszem, hogy ezt nagyon nehéz lenne itt leírni, de ha kapcsolatot tudunk teremteni, szívesen segítek Neked. Gondolok egy e-mail címre, vagy telefonszámra

azt hiszem, hogy ezt nagyon nehéz lenne itt leírni, de ha kapcsolatot tudunk teremteni, szívesen segítek Neked. Gondolok egy e-mail címre, vagy telefonszámra
Üzlethelyiség kell hozzá


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy kezdjek neki? Van pár ötletem, viszont nem ertek a programozáshoz. Tudnatok adni tanacsokat?

Lenne 1-2 ismerősöm, aki segitene. Viszont én jól akarom csinálni, jól akarom őket támogatni és segíteni. De nekem csak ötletek vannak

1

Szeretnék egy boltot nyitni. Édesapám adott egy garázst ahol el tudom intézni, hogy megkapjam az engedélyeket, hogy bolt legyen ott. Kínai cuccokat szeretnék árulni. Vám mennyi ilyen esetben? Tapasztalat?

Két tervünk lenne egyik, hogy Kínából szeretnénk behozni ruhákat és azokat árulnánk. A másik még nem igazán jól kidolgozott. Annyi lenne a kérdésem, hogy felvettem az árussal a kapcsolatot, de a vám ügyintézés nem tudom, hogy ha céges dolog milyen költség. Esetleg tapasztalat? Üzleti tervet csinálunk, hogy ne fürödjünk be, és még csak a tervezési fázis van, ha nagyon drága akkor el sem megyek könyvelőhöz és vámügyintézőhöz érdeklődni a továbbiak felől. A bababolton belül szeretnék gyerekeknek foglalkozásokat is tartani. Édesanyám pedagógus Õ csinálná ezeket. Ehhez kell valamilyen engedély?

6

Ez megállja még a helyét?

Jogi nyilatkozat
Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi csak megjelöljük helyét. Ezeknek részleges tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni. Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli! Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti

1

Mennyibe kerül egy házi sörfőző üzem beindítása?

mondjuk egy napi 50 palackot előállító üzem vagy egy napi 500 palackot készítő

2

Ha szeretnék nyitni egy motelt és azt üzemeltetni is szeretném ahhoz mennyi pénz kell?

1

Külföldi ékszer, ruha, stb. rendelés de nincs postaköltség, miért?

A Facebookon találtam rá erre az oldalra és napokig szemeztem vele és figyeltem a visszajelzéseket a vásárlóktól. Gyönyörű bizsu ékszerek,órák, ruhák, stb. kaphatóak ,olcsón, külföldről. A vásárlók nagyon meg vannak elégedve, sok -sok kommentet olvastam. Miért nincs postaköltség? Hogyan éri ez meg az eladónak? Előre is köszönöm a válaszokat.

0

Érdemes otthon árulni propán - bután palackos gázt?

Egy 450 lelkes községen lakom, ahol PB gázt, csak 7 km-re levő városban lehet venni. Igaz szomszéd községen van, de az is 7- 8 km-re van.
Nem tudom mennyien használnak PB gázt, de nem olyan sokan, mert van földgáz a faluban.
Nem tudom mennyi palackot lehetne eladni, hogy értelme legyen, illetve némi nyeresség.
A szolgáltatóval beszéltem már és nekem egy fillérbe sem kerülne, mert mindent ők hoznak el és engedélyeket is elintézik.

12

Honnan szedik az üzletek, online webshopok az ékszereket?

Nagyker? Milyen?

2

Milyen adókat kell fizetnem és mennyit?

Szeretnék egy kis itthoni vállakozási, ahol képkorrekcióval, fotónyomtatással, és egyéb fotóval kapcsolatos dolgokkal foglalkoznék (fényképekből videót, stb...). A kérédsem az lenne, hogy milyen adókat kell fizetnem és mennyit.
A válaszokat előre is köszönöm :)

1

Átlagos 16 éves középiskolás srácként hogyan lehetne egy kis zsebpénzre szert tenni iskola mellett?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!