Találatok a következő kifejezésre: Üres petezsák most lesz (3 db)

3 éves lesz a kisfiam, 2010. novemberében volt egy vetélésem üres petezsák miatt. Most ismét terhes vagyok, tegnap töltöttem az 5. hetet. Várjak még az orvoshoz menetellel szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem 1 hetet minimum! De drukkolok nagyon! :-) Nekem az elsõ terhességem végzõdött "úgy", szerencsére azóta van egy 21 hós Nagylányunk! :-)

Szerintem 1 hetet minimum! De drukkolok nagyon! :-) Nekem az elsõ terhességem végzõdött "úgy", szerencsére azóta van egy 21 hós Nagylányunk! :-)
Én 5 hetesen + 2 naposan mentem dokihoz, üres petezsákot látott + szikhólyagot. Nem lettem nyugodtabb!! Sõt! Ha csak egy héttel késõbb mentem volna, már többet tudok, és nyugodtabban várok. Ne tudd meg mit össze idegeskedtem, hogy vajon lesz-e lakója annak a petezsáknak. De közben persze volt pozitív hozadéka is, mert megtudtam hogy valóban terhesség lépett fel, és jó helyre ágyazódott be tehát nem méhen kívüli. (most valószínûleg nem segítettem sokat ezzel a válasszal, de aztán hátha mégis...) Igazából az lett volna a mondani valóm, hogy ha még birod, akkor várj egy hetet szerintem, ha baj lenne, az akkor is kiderül, viszont most ez még nem derülhet ki... Vigyázz magadra, sok örömet és jó egészséget kívánok az egész családnak!
Nem baj ha egy hét múlva mész, de ne idegeskedj addig! Pihenj sokat! :)
Szia, elsõ vagyok. Voltál azóta dokinál? Minden rendben, ugye?
A kérdező hozzászólása: Jajj, kicsit késve, ne haragudjatok, hogy nem válaszoltam. Voltam orvosnál 6+4 hetesen, minden rendben volt, akkor volt 6 mm, és már volt szívverése is a drágának! :)
Gratulálok! Vigyázz magatokra! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nektek is sok sikert! :)
Szia.Ha még nem szültél akkor minden abortusz lamináriás.Baján legalább is így van .Én ott vagyok nõvér.

Januárban 22mm petezsákom üres volt, amit abortusz követett. Mennyi a valószinűsége hogy ez most is igy lesz.5-6 hetes vagyok. Orvosnál még nem voltam, nincsenek görcseim. Ez baj?

Legjobb válasz: Sajnos nem lehet kiszámolni matematikailag az esélyeke, elõfordul, ezért minnél elõbb kellene menni a dokihoz, mert lehet, hogy terhességtámogató gyógyszert kapsz , azt pedig jó ha idõben elkezded! Amint kiderül a terhesség teszt stb..akkor rögtön dokihoz kell menni, fõleg ilyen esetben!

Sajnos nem lehet kiszámolni matematikailag az esélyeke, elõfordul, ezért minnél elõbb kellene menni a dokihoz, mert lehet, hogy terhességtámogató gyógyszert kapsz , azt pedig jó ha idõben elkezded! Amint kiderül a terhesség teszt stb..akkor rögtön dokihoz kell menni, fõleg ilyen esetben!
Sajnos nekem is volt már egy vetélésem, tudom milyen érzés... De most 5 hetes terhes vagyok, a doki írt fel Utrogestan kúpot(progeszteron tartalmú terhesség támogató gyógyszer), azt mondta, hogy a Magne B6-ot is szedjem és Elevitet. Ja és magamtól még Folsavat is szedek. Az esély ... hát én is félek még, de csak pozitívan kell hozzáállni, mert a pozitív gondolatok, pozitív dolgokat szülnek! Remélem áprilisban mindketten már anyukák leszünk!!! A mellfeszülés amúgy jó jel, az van?
A kérdező hozzászólása: Olvasom hogy mindenkinek van valami görcse, mert tágul a méh, de akkor nekem miért nincs?Belehalok ha megint baj lesz.viszont van mellérzékenység.A januári terheségemnél viszont voltak görcseim, mégis elment? Most akkor mi van?Jövõhét Doki.
Szia. Egy éve én is jártam így, talán pont 22 mm volt a petezsák. Amikor újra teherbe estem, rettentõen féltem, hogy újra ez lesz. Amikor elõször megláttam a szivét sírva fakadtam. Nekem azt mondta a doki, hogy megvan az esély hogy kétszer egymás után megismétlõdik, de nagyon minimális. Úgyhogy fel a fejjel, és irány a doki! Üdv 27 hetes kismama
3. vagyok. A tünetekre ne adj, azok hol vannak, hol nincsenek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!