Találatok a következő kifejezésre: Üres petezsák most (7 db)

2 hónapos türelmi idõ után most már próbálkozhatunk a babatervezésben. Októberben sajnos üres petezsák miatt mûtétre volt szükség. Van köztetek valaki, aki már ezen túl esett és utána sikerült a következõ terhesség?

A vizsgálatok nem mutattak ki semmit.

Legjobb válasz: Nekem is volt idén missed ab-om, szintén üres petezsák miatt. Rá két hónapra újra terhes lettem, és jelenleg a 35-dik hetet taposom. :) Teljesen problémamentes a terhességem, és semmilyen magzatmegtartót nem szedtem. :)

Nekem is volt idén missed ab-om, szintén üres petezsák miatt. Rá két hónapra újra terhes lettem, és jelenleg a 35-dik hetet taposom. :) Teljesen problémamentes a terhességem, és semmilyen magzatmegtartót nem szedtem. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszod! Azért is jó ezt tudni, mert nem vagyok kezelve. Méhpempõt kezdtem szedni magamtól.
Nekem áprilisban volt missed ab-om, elhalt a a baba 9 hetesen.Mi is megvártuk a türelmi idõt, szinte rögtön sikerült is újra.A 14. hétig napi két szem Duphastont írt fel a nõgyógyászom, és nekünk sem mutatott ki semmit a szövettan.Most 18 hetesek vagyunk, már mocorgunk, és az eddigi vizsgálatoknál minden rendben volt.Nektek is sikerülni fog! :)
nekem nem volt mütèt nekem orvosäggal hajtottäk ki a petezsäkot ami 5mm volt.ez juniusban volt.megvärtam a juliust meg az agusztusi menzeszt ès szeptemberben egy uj motszerrel, amit ajänlot a barätnöm a hatèkonysäg èrdekèben, rögtön teherbe estem.18+6 hkm
Kedves 4-es! Elárulnád mi volt az új módszer? Mi is próbálkoznánk vetélés után.
Nekem is októberben volt missed ab üres petezsák miatt , januártól újra próbálkozunk de még eddig semmi :( Neked sikerült azóta?

3 hónapja volt missed ab. -om, üres petezsák miatt. Megjött 24 napra, majd 31 napra, és most mintha olykor rózsaszínes folyásom lenne (erőlködésnél pl. ). Mitől lehet?

ddig nem volt, rohanjak orvoshoz, vagy várjam meg következő ciklust? Szeretnénk mihamarabb kisbabát, így fog. Gátlót nem szednék, alaposabb kivizsgálásra nem számíthatok az orvosomtól.

Legjobb válasz: *eddig, csak mellényomtam. Nyilván orvos, de más tünetem nincs, csak annyira elkeserítõ, hogy 2 egészséges gyerek után a 3. várandósság így alakult, és még utána sem rendezõdik minden, miután mûtöttek.

A kérdező hozzászólása: *eddig, csak mellényomtam. Nyilván orvos, de más tünetem nincs, csak annyira elkeserítõ, hogy 2 egészséges gyerek után a 3. várandósság így alakult, és még utána sem rendezõdik minden, miután mûtöttek.
Szerintem mindenféleképpen menj el orvoshoz, õ tud biztosat mondani. Az orvos válasza kielégítõm, mint egy itteni válasz.
bocs, elírtam... kielégítõbb Szerintem amúgy sok mindentõl lehet. Az is lehet hogy túlságosan megpiszkálták ott bent.
A kérdező hozzászólása: Az orvos el fog zavarni azzal, hogy fog.gátló tablettát ad, amit nem szedhetek (más eü okokból és elvi okokból sem). Eddig nem volt gond, azért ijesztõ, hogy pont a 3. hónapban? Végülis megvárom a következõ mensit és a ciklust, ha az is ilyen, akkor doki, ha nem, akkor átmeneti volt. Túlaggódni sem kellene a dolgokat :) .

3 éves lesz a kisfiam, 2010. novemberében volt egy vetélésem üres petezsák miatt. Most ismét terhes vagyok, tegnap töltöttem az 5. hetet. Várjak még az orvoshoz menetellel szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem 1 hetet minimum! De drukkolok nagyon! :-) Nekem az elsõ terhességem végzõdött "úgy", szerencsére azóta van egy 21 hós Nagylányunk! :-)

Szerintem 1 hetet minimum! De drukkolok nagyon! :-) Nekem az elsõ terhességem végzõdött "úgy", szerencsére azóta van egy 21 hós Nagylányunk! :-)
Én 5 hetesen + 2 naposan mentem dokihoz, üres petezsákot látott + szikhólyagot. Nem lettem nyugodtabb!! Sõt! Ha csak egy héttel késõbb mentem volna, már többet tudok, és nyugodtabban várok. Ne tudd meg mit össze idegeskedtem, hogy vajon lesz-e lakója annak a petezsáknak. De közben persze volt pozitív hozadéka is, mert megtudtam hogy valóban terhesség lépett fel, és jó helyre ágyazódott be tehát nem méhen kívüli. (most valószínûleg nem segítettem sokat ezzel a válasszal, de aztán hátha mégis...) Igazából az lett volna a mondani valóm, hogy ha még birod, akkor várj egy hetet szerintem, ha baj lenne, az akkor is kiderül, viszont most ez még nem derülhet ki... Vigyázz magadra, sok örömet és jó egészséget kívánok az egész családnak!
Nem baj ha egy hét múlva mész, de ne idegeskedj addig! Pihenj sokat! :)
Szia, elsõ vagyok. Voltál azóta dokinál? Minden rendben, ugye?
A kérdező hozzászólása: Jajj, kicsit késve, ne haragudjatok, hogy nem válaszoltam. Voltam orvosnál 6+4 hetesen, minden rendben volt, akkor volt 6 mm, és már volt szívverése is a drágának! :)
Gratulálok! Vigyázz magatokra! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nektek is sok sikert! :)


Hogy lehet az, hogy 10 nappal ezelőtt 5+4 napos voltam és üres petezsákot láttak, most pedig 9+3 napos vagyok? CRL 24, 8

Legjobb válasz: ha nem látnak magzatot - még embrio- akkor nem tudnak mihez viszonyitani de ha már ott van a baba és le is tudják mérni az alapján határozható meg a kora hogy milyen hosszú

ha nem látnak magzatot - még embrio- akkor nem tudnak mihez viszonyitani de ha már ott van a baba és le is tudják mérni az alapján határozható meg a kora hogy milyen hosszú
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors választ!
nagyon szivesen a késõbbiekben is lesz majd hogy nem egyformán a tankönyv szerint fejlõdik és visszaminõsitik egy héttel v. épp elõbbre hozzák a hetek számát asszerint hogy nagyobb-e az átlagnál ez normális jelenség NEKIK DOKIKNAK de egy fiatal elsõ babás mamának még ilyesztõ Ne aggódj !! Minden jót!
Gratulálok! Lehet a doki nem vette észre, hogy van valami abban a petezsákban. Ha üres az sok jót nem szokott jelenteni. Amúgy teljesen jó a baba mérete, nekem 9+1 naposan 22 mm volt.
A kérdező hozzászólása: Nem elsõ babás vagyok.Idén leszek 40 éves.17, 5 éves lányom van.akkoriban még nem volt internet és ilyen tájékozottság sem.Eddig meg voltam ijedve, hogy valami nincs rendben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást meg a gratulációt!Rám fért!

Két missed abon vagyok túl üres petezsák miatt. Most új orvost keresnék, aki lelkiismeretes és nem pénzéhes. Kihez menjek, aki nem pénzéhes és nagyon lelkiismeretes Debrecenben?

Legjobb válasz: Dr Czifra Imre a Klinikáról. Ha érdekel megírom az elérhetõségét. Nagyon jó szakember és orvos. Csak jót tudok mondani róla!!!!!! Ha érdekel e-mailben írok róla többet.

Dr Czifra Imre a Klinikáról. Ha érdekel megírom az elérhetõségét. Nagyon jó szakember és orvos. Csak jót tudok mondani róla!!!!!! Ha érdekel e-mailben írok róla többet.
Nekem is két missed ab- volt. A második múlt hét szerdán. Most fognak kivizsgálni. Tarthatnánk a kapcsolatot ha gondolod. [email protected] az e-mail címem. Irj jó lenne ha meg tudnánk beszélni egymással kinél mi van.
Szia.Ha még nem szültél akkor minden abortusz lamináriás.Baján legalább is így van .Én ott vagyok nõvér.

Januárban 22mm petezsákom üres volt, amit abortusz követett. Mennyi a valószinűsége hogy ez most is igy lesz.5-6 hetes vagyok. Orvosnál még nem voltam, nincsenek görcseim. Ez baj?

Legjobb válasz: Sajnos nem lehet kiszámolni matematikailag az esélyeke, elõfordul, ezért minnél elõbb kellene menni a dokihoz, mert lehet, hogy terhességtámogató gyógyszert kapsz , azt pedig jó ha idõben elkezded! Amint kiderül a terhesség teszt stb..akkor rögtön dokihoz kell menni, fõleg ilyen esetben!

Sajnos nem lehet kiszámolni matematikailag az esélyeke, elõfordul, ezért minnél elõbb kellene menni a dokihoz, mert lehet, hogy terhességtámogató gyógyszert kapsz , azt pedig jó ha idõben elkezded! Amint kiderül a terhesség teszt stb..akkor rögtön dokihoz kell menni, fõleg ilyen esetben!
Sajnos nekem is volt már egy vetélésem, tudom milyen érzés... De most 5 hetes terhes vagyok, a doki írt fel Utrogestan kúpot(progeszteron tartalmú terhesség támogató gyógyszer), azt mondta, hogy a Magne B6-ot is szedjem és Elevitet. Ja és magamtól még Folsavat is szedek. Az esély ... hát én is félek még, de csak pozitívan kell hozzáállni, mert a pozitív gondolatok, pozitív dolgokat szülnek! Remélem áprilisban mindketten már anyukák leszünk!!! A mellfeszülés amúgy jó jel, az van?
A kérdező hozzászólása: Olvasom hogy mindenkinek van valami görcse, mert tágul a méh, de akkor nekem miért nincs?Belehalok ha megint baj lesz.viszont van mellérzékenység.A januári terheségemnél viszont voltak görcseim, mégis elment? Most akkor mi van?Jövõhét Doki.
Szia. Egy éve én is jártam így, talán pont 22 mm volt a petezsák. Amikor újra teherbe estem, rettentõen féltem, hogy újra ez lesz. Amikor elõször megláttam a szivét sírva fakadtam. Nekem azt mondta a doki, hogy megvan az esély hogy kétszer egymás után megismétlõdik, de nagyon minimális. Úgyhogy fel a fejjel, és irány a doki! Üdv 27 hetes kismama
3. vagyok. A tünetekre ne adj, azok hol vannak, hol nincsenek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!