Találatok a következő kifejezésre: Ünneplik-e s igen, Magyarországon mikor van (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A hazai kreol bőrű etnikum nemzeti eledele a szotyola?

Akárhol találkozom csapatba ver?dött, er?sen pigmentált egyénekkel, mindenütt ott rágcsálják a napraforgómagokat, köpködik a héját, utánuk pedig bokáig ér a szemét. Honnan ered ez a szertartásuk? Máshol is ez a szokásuk? Miért éppen szotyolát esznek? Érintettek véleményét is szívesen olvasnám...

7

Mi lehetett az írásbeliség előtti társadalmakban a DALNOK szerepe, feladata?

3

Tudtok jó ötleteket szüreti felvonulásra egy faluban?

A néptáncosokat lovaskocsit fogják kísérni, és a megállóknál táncolnak a falu több kijelölt pontján. Arra lennék kíváncsi, hogy valakinek lenne-e valami klassz ötlete akár a megállókhoz, akár a felvonulás utánra, ami igazi magyaros, amolyan szüreti hagyomány :). El?re is köszönöm a válaszaitokat!

2

Valaki tud jellegzetes izlandi népszokásokat mondani vagy esetleg van valakinek tapasztalata? -milyen a hozzáállásuk a külföldiekhez, életfelfogás, iskolák. Stb (aki ott élt/tartózkodott hosszabb ideig)

3

Milyenek az országokban az átlag férfiak és nők! Pl Magyarországon az átlag barna hajú barna szemű, világos bőrrel. Más országokban a nagy százalékok mit mutatnak?

2

Az olasz embereknek milyen tipikus hibái és erényei vannak véleményetek és tapasztalatok szerint? Milyen olasz hírességeket ismertek, akár még élők, vagy múltban?

légyszi soroljatok fel neveket.minden ötlet és tulajdonság érdekel érdekel:)

3

Igaz, hogy Olaszországban az a természetes, ha egy nő 20 éves kora körül szül?

Ma olvastam egy újságban.

8

A muslimok hánykor szoktak imátkozni?

Hallottam ,hogy mindegy ,hogy mit csinálnak de ha óra van akkor imátkoznak! Hánykor és lehet tudni mi az oka ennek? köszönöm

3

Szekszárdon 12:05 és 17:05 kor mindig felszólal valami muzsika a templomból?

Arra lennék kíváncsi hogy ez mihez köthet??

2

Orosz himnuszt ha elgitározom, majd feltöltöm youtubera, az legális?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!