Találatok a következő kifejezésre: Ülős babakocsiba hónapos (2 db)

Ülős babakocsiba hány hónapos kortól ülhet a baba?

A fiam 4 és fél hónapos, imád nézel?dni. Ha a babakocsiba fektetetem, azt nem igazán szereti, mert nem lát ki bel?le. Van egy új kocsink is, azt nem lehet teljesen vízszintesre fektetni, de eléggé hátradönthet?. Ha a leghátsó fokozatba hajtom, akkor beleülhet? Egyszer kipróbáltuk a lakásban és nagyon tetszett neki. Önállóan persze még nem tud ülni, csak ha a dereka meg van támasztva, de ha pl. párnát teszek oldalra neki, akkor az úgy biztonságos?

Legjobb válasz: Szabályosan még enm szabad ültetni a gerince miatt, de ha kipolckolod, akkor szerintem simán belerakható, de vigyázni kell, hogy ne legyen hepehupás, mert az sem jó a gerincnek. :)

Szabályosan még enm szabad ültetni a gerince miatt, de ha kipolckolod, akkor szerintem simán belerakható, de vigyázni kell, hogy ne legyen hepehupás, mert az sem jó a gerincnek. :)
Szia! Nálunk ugyanez volt a helyzet a kislányommal. Õ is 5 hónapos volt, amikor kicsit megemeltem a mélykocsi háttámláját. Nem párnáztam ki, a takarója tökéletesen körülvette, megtartotta. De csak kicsit emeld meg, és nagyon figyelj, hogy jó helyen legyen a dereka. És szerintem eleinte ne sokat sétálj vele így, elõbb figyeld meg a reakcióját.

A kislányom 5 és fél hónapos de még nem ül egyedül, felemelhetem már a babakocsit ülősre?

Nagyon szeret nézegetni és nem d?lhet el?re mert be lehet kötni, megterhel? ez a gerincre? Vagy hagyjam még fekve?

Legjobb válasz: Én ennyi idõsen a sportkocsi 150°-os állását használtam mindkét gyerekemnél. Ebbõl már kilátnak, de nem kell erõfeszítéseket tenniük, hogy megtartsák magukat. Sõt, a kisebbemnél már korábban is, mert sokkal "masszívabb" gyerek volt. Ha nem "cseklik-nyaklik", akkor így viheted, teljesen ülõ állásba még nem tenném. Egyébként ha nem idegenkedsz tõle és bírod, akkor a hordozó kendõ is jó megoldás lehet a "kukucskálásra".

Én ennyi idõsen a sportkocsi 150°-os állását használtam mindkét gyerekemnél. Ebbõl már kilátnak, de nem kell erõfeszítéseket tenniük, hogy megtartsák magukat. Sõt, a kisebbemnél már korábban is, mert sokkal "masszívabb" gyerek volt. Ha nem "cseklik-nyaklik", akkor így viheted, teljesen ülõ állásba még nem tenném. Egyébként ha nem idegenkedsz tõle és bírod, akkor a hordozó kendõ is jó megoldás lehet a "kukucskálásra".
Igen megterhelõ neki. Amíg nem tud egyedül ülni, addig nem célszerû ültetni a babakocsiban!
Nekem 5 hónapos volt a kislányom mikor egy fokozatot állítottam a babakocsin. Így már valamelyest kilátott és a gerincét sem terhelte. Teljesen csak akkor ültettem, mikor már egyedül ült stabilan. 7 hósan.
Én is csak akkor ültettem mikor már tudott magától ülni. Akkor is azt vettem észre, hogy szereti magát oldalra kitámasztani. 5 és fél hósan raktam át a mózeskosárból a spoortülésbe, de még két hétig feküdt benne aztán picit megemeltem, hogy kilásson, de ne üljön. 7 hónaposan tanult meg felülni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!