Találatok a következő kifejezésre: Ügyeletes orvosnál szülni. Mennyi (4 db)

Nyiregyházi szülészeten érdemes ügyeletes orvosnál szülni? Mennyire törödnek a kismamával?

Legjobb válasz: Én pontosan így szültem, velem nagyon aranyos volt a doki, a vége felé már egész sokat volt bent (amennyire visszaemlékszem:)

Én pontosan így szültem, velem nagyon aranyos volt a doki, a vége felé már egész sokat volt bent (amennyire visszaemlékszem:)

Aki a Szent Imre kórházban szült, mi a tapasztalata? Ügyeletes orvosnál szülni tényleg kockázatos, vagy ez csak rémhír? Ha előre nem fixálom le mennyivel honorálom a munkáját, nem lát el becsületesen?

Sajnos annyi mindent lehet hallani és els? babát várok, a férjem aggódik, nehogy pl. bennem maradjon pici darab a lepényb?l vagy még rosszabb.

Legjobb válasz: Én nem szültem,de dolgoztam ott. Zsigmond Tamást és Barna Pétert nagyon dicsérik,én elõbbit ajánlanám. Én nem mertem bevállalni az ügyeletesnél szülést. Írj majd,hogy mit intéztél! Boldog babavárást! 14 hós kicsi fiú anyukája

Én nem szültem, de dolgoztam ott. Zsigmond Tamást és Barna Pétert nagyon dicsérik, én elõbbit ajánlanám. Én nem mertem bevállalni az ügyeletesnél szülést. Írj majd, hogy mit intéztél! Boldog babavárást! 14 hós kicsi fiú anyukája
Értem, mondok mást! Keresd meg Tóth Jolán szülésznõt, édes, aranyos és nagyon ott van szakmailag. Ne orvost válasdz, hanem szülésznõt, õ végig melletted lesz. Elsõ vagyok!
A kérdező hozzászólása: Jelenleg Holba doktorúrhoz járok, de õszintén megmondom, nem igazán úgy vagyunk anyagilag eleresztve, hogy 100.000 Ft-ért megfogadjam...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Ha az ügyeletes orvosnál fogok szülni, mennyi pénzt szokás adni a dokinak és annak, aki ott segédkezik?

Els? babánk lesz, és nem sokat tudok az ilyesmikr?l sem. Anyagilag nem vagyunk elengedve, de gondolom illik valamennyit adni az ügyeletes dokinak ilyenkor. 24. hetes kismama

Legjobb válasz: Szia.Szerintem ügyeletes orvosnak annyit adsz amennyit a pénztárcád megenged ! :) Én is ügyeletes dokinál fogok szülni...de még nem tudom mennyit fogok tudni adni. A barátnõm pár hónapja szült ügyeletes dokinál,õ 10ezret adot neki... Minden jót ... 30hetes kismami

Szia.Szerintem ügyeletes orvosnak annyit adsz amennyit a pénztárcád megenged ! :) Én is ügyeletes dokinál fogok szülni...de még nem tudom mennyit fogok tudni adni. A barátnõm pár hónapja szült ügyeletes dokinál, õ 10ezret adot neki... Minden jót ... 30hetes kismami
Énis ügyeletes dokinál szültem igaz már 2éve és egy 10adtam, de sz.tem az bõven elég
Én is az ügyeleten szültem 5 hónapja. Senki nem várt semmit, nagyon rendesek voltak. Nálam a szülésznõ csinált mindent, a doki csak a végén nézett meg és így 30000-t adtam a szülésznõnek és 15000-t a dokinak. De szerintem tégy belátásod és pénztárcád szerint. Persze, ez a dolguk, hogy munakidõben ellássanak és ezért kapják a fizetést. (belegondolt valaki hogy mennyit az elvégzett munkához képest?) Én is az egészségügyben dolgozom, soha nem bántam senkivel sem rosszabbul mert nem adott extra pénzt és azokkal sem kiváteleztem akik adtak, de ettõl függetlenül örültem, ha elismerték a munkámat.


Ügyeletes orvosnál fogok szülni. Mennyi tiszteletdíjjat illik adni neki?

Legjobb válasz: Elméletileg nem kell, csak ha nagyon elégedett vagy. Végülis munkaidõben van, és a terhesség alatt nem jártál hozzá. Ha mégis akarsz adni, a többi kismamától érdemes puhatolózni, aki hasonló helyzetben van. Én fogadottnak fogok 30-at adni vidéken.

Elméletileg nem kell, csak ha nagyon elégedett vagy. Végülis munkaidõben van, és a terhesség alatt nem jártál hozzá. Ha mégis akarsz adni, a többi kismamától érdemes puhatolózni, aki hasonló helyzetben van. Én fogadottnak fogok 30-at adni vidéken.
Szerintem nem fontos adni. Amikor terhesrendelésre jártál adtál pénzt a dokinak? Egyáltalán ugyanahoz jártál? Ha nem, akkor szerintem ne adj, vagy ha nagyon akarsz 30000 Ft bõven elég.
Én is az ügyeletesnél szültem, nekem eszembe sem jutott, hogy adjak pénzt. De nem is várta el senki. Így is eszméletlen kedves volt mindenki. Utána az orvosról kinyomoztam, hogy nagyon szereti a kubai szivart, õ azt kapott ajándékba és nagyon örült neki (õszintén, nem is volt olcsó), a szülésznõknek meg összeállítottam egy ajándékcsomagot. A csecsemõsnõvéreknek szintén.
Én már kétszer szültem és nekem sem jutott eszembe, hogy pénzt adjak az ügyeletesnek. Nem mintha nem lettem volna megelégedve velük, de hát ez a dolguk. Nem? Megkapják a fizetésüket, és vannak fogadott betegeik akik ellátják õket extra bevétellel.
Én is ügyletesnél fogok szülni, és 10000-et gondoltam, a szülésznõnek meg 5000-et, ha majd úgy állnak hozzá.
Én is úgy gondolom, hogy azügyeletesnek nem kell adni semmit. Erre esküdött, ezt a szakmát válaszotta, és ezért kapja a fizetését. Kérdem én, te a zokniboltban ahol dolgozol kapsz plusz pénzt a vevõktõl a termék árán kívül? (leszámítva a 2 ft borravalót, és már ugye az sincs...) Ha fizetni akarsz, fogadj orvost, nem kell õket elrontani, mert nem mindenkinek van arra pénze, hogy adjon. És ezzel minket hoztok kellemetlen helyzetbe...
Én is ügyeletesnél szültem, mi nem pénzt adtunk(a férjem mûvész)egy-egy szobrot kaptak, a szülésznõk pedig, egy-egy tálat a nevükkel!Ne feledkezzünk meg róluk se!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!