Találatok a következő kifejezésre: Üdülési csekket lehet váltani kézpénzre (1 db)

Üdülési csekket be lehet váltani kézpénzre?

Csak mert egyik haverom mondta hogy az unokatestvére beváltotta csak 50ezerb?l kapott készhez 30-at...és ha beváltják mennyi id? alatt?hol?és mi kell hozzá?

Legjobb válasz: hivatalosan nem lehet. van olyan, aki csökkentett értéken megveszi tõled, de ez csalás amúgy.

hivatalosan nem lehet. van olyan, aki csökkentett értéken megveszi tõled, de ez csalás amúgy.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Magyarországon vannak teljes kihalt kis városok, falvak?

Úgy megnéznék egy ilyet. youtubon is szoktam nézegetni ilyen szellemváros kis videókat. Van ahol még pisa is maradt a kocsmákban ;-)

4

Üdvözlöm a Szerencséseket! Nagy segítséget nyujtanának, ha tájékoztassanak olyan cég létezéséről, akik üdülésí jogot értékesítettek, sikerdíj fejében? Naív vagyok, de cáfolják meg? Köszönöm Tőke Gyula

3

Mit csináljak? (osztrák munka)

Sok helyre beadtam az önéletrajzomat, néhány helyről visszajött, hogy "nein, danke". A többivel mit kezdjek? Mármint azokkal, akik nem is válaszoltak? Tekintsem úgy, hogy "nein, danke"?
Gondoltam arra, hogy felhívom őket, de ha azt mondják, hogy menjek el állásinterjúra, az attól függően, hogy mennyire kell messzire utazni 30-50.000,-Ft/alkalom. És nem is biztos, hogy összejön az állás, akkor viszont pénzkidobás lenne.
Valami ötlet?

2

Repülőgépen hogyan van a kutyus szállítása?

7

Londoni munkavállaláshoz a szükséges papírokat hol lehet gyorsan beszerezni?

11

Van valaki aki mostanság ment haza Kanadából?

Lenne pár kérdésem. Privibe is irhattok:)

3

Hol voltatok nászúton? Akik még nem voltak, azok hova mennétek?

Jövő augusztusban lesz az esküvőnk és augusztus utolsó hetében mennénk nászútra. Európán belül szeretnénk menni valahova. Görögországon belül eddig Zakynthos, Korfu vagy Kréta merült fel. Ezenkívül ötleteket tudtok adni? Melyik utazási irodával mentetek? stb

2

Zakynthoszon és Szantorínin már nyaralt esetleg valaki? Szerintetek melyik szebb? Mik a tapasztalatok? Milyen utazási irodán keresztül?

3

Apollón Travel utazási irodával esetleg utazott már valaki? Mik a tapasztalatok?

3

Osztállyal megyünk külföldre kirándulni, ami KÖTELEZÕ. De nem szeretnék, mert drága, és sok mindent kell venni. Ha elmegyek orvoshoz, mennyi esély van arra hogy kiír? Ilyenkor mennyi pénzt illik neki adni?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!