Találatok a következő kifejezésre: Üdülési csekket lehet váltani (5 db)

Nagy címletű üdülési csekket fel lehet váltani kisebbre?

A szüleim legkisebb üdülési csekkje 5000.-Ft-os. Ha pl. nyugdíjasként strandra mennek, még akkor sem fizetnek ennyit, ezért inkább készpénzzel vesznek jegyet. Esetleg 1000.-Ft-os címlet?re fel lehet valahol váltani? Vagy van valami taktika, megoldás, hogy ne vesszen kárba?

Legjobb válasz: Mi úgy kaptuk, hogy 20-, 10-, 5 ezer, és 5*1000 ft-os címletekben. Nyaraláskor az elsõ napon vettünk belõle családi strandbérletet, és tögtön kilõttük a húszezrest! Mivel többen voltunk, minden este más fizetett az étteremben, majd "szétdobtuk" a számlát. Mert ugye a baráti társaság számláit szabad fizetni. Felváltani, vagy készpénzre átváltani sajnos nem szabad, cserélni is bajos mert névre szól. (bár tõlünk sose kértek személyit, de nincs is joguk hozzá) Esetleg összeállhatnak többen és közösen fizetik a belépõket, vagy kérnek hozzá masszázst, vagy egyéb extrát, amivel túllépik az értékhatárt. de sok minden egyébre is beváltható az üdülési csekk: http://www.udulesicsekk.hu/

Mi úgy kaptuk, hogy 20-, 10-, 5 ezer, és 5*1000 ft-os címletekben. Nyaraláskor az elsõ napon vettünk belõle családi strandbérletet, és tögtön kilõttük a húszezrest! Mivel többen voltunk, minden este más fizetett az étteremben, majd "szétdobtuk" a számlát. Mert ugye a baráti társaság számláit szabad fizetni. Felváltani, vagy készpénzre átváltani sajnos nem szabad, cserélni is bajos mert névre szól. (bár tõlünk sose kértek személyit, de nincs is joguk hozzá) Esetleg összeállhatnak többen és közösen fizetik a belépõket, vagy kérnek hozzá masszázst, vagy egyéb extrát, amivel túllépik az értékhatárt. de sok minden egyébre is beváltható az üdülési csekk: http://www.udulesicsekk.hu/

Üdülési csekket be lehet váltani pénzre?

Ha be lehet akkor hol?

Legjobb válasz: Nem lehet beváltani sehol.

Nem lehet beváltani sehol.
én 32e adtam el panziónak 22e-ért
Vannak akik megveszik, az értéke 70%-át fizetik érte, de mi már adtunk el 80%-ért is.

Üdülési csekket be lehet váltani kézpénzre?

Csak mert egyik haverom mondta hogy az unokatestvére beváltotta csak 50ezerb?l kapott készhez 30-at...és ha beváltják mennyi id? alatt?hol?és mi kell hozzá?

Legjobb válasz: hivatalosan nem lehet. van olyan, aki csökkentett értéken megveszi tõled, de ez csalás amúgy.

hivatalosan nem lehet. van olyan, aki csökkentett értéken megveszi tõled, de ez csalás amúgy.


Én úgy tudom, hogy nem!
elveszik az összeg menj vele fogorvoshoz vagy kajáld el
Meg lehet hosszabbítani az érvényességét. Azaz igazából kapsz újat. Ennek persze van egy díja, ha jól tudom 5%, de minimum 5000Ft. Vagy tényleg lekajálod, esetleg feketepiacon eladod ~50-60%-ért.
A lejárat ELÕTT ha beküldöd, küldenek helyette újragyártottat. Az Üdülési Csekkek újragyártásának díja a cserélendõ Üdülési Csekkek összértékének 10%-a + áfa, de minimum 1.000 Ft + áfa.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!