Találatok a következő kifejezésre: Úszásnál Canestenes lehet (1 db)

Úszásnál Canestenes tampont lehet használni?

Úgy tudom, hogy a Canesten tájékoztatóján az szerepel, hogy csak küls?leg. És nyálkahártyára ne kerüljön ...

Legjobb válasz: A gyógyszergyártók minden hülyeséget rá írnak a tájékoztatóra azért,hogy lesöpörjék a felelõsséget a vállukról.Te még nem kented be magad canesten krémmel a külsõ nemi szerveken?Onnan félig belülre is kerül,és az is nyálkahártya.Nekem semmi problémát nem okozott,sõt kifejezetten használt!A canestenes tampont még nem használtam,de én is hallotam,hogy orvos ezt javasolja.Biztos igaza van!

A gyógyszergyártók minden hülyeséget rá írnak a tájékoztatóra azért, hogy lesöpörjék a felelõsséget a vállukról.Te még nem kented be magad canesten krémmel a külsõ nemi szerveken?Onnan félig belülre is kerül, és az is nyálkahártya.Nekem semmi problémát nem okozott, sõt kifejezetten használt!A canestenes tampont még nem használtam, de én is hallotam, hogy orvos ezt javasolja.Biztos igaza van!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

2111es méhszájnál használhatok canesten kúpot? Nyákdugó már elment. Úgy érzem kezdek viszketni.

4

16 hetesen nem?

Mikortól mondják meg a baba nemét, ill. 16 hetesen mondták már valakinek, hogy mi lesz a kicsi? Mekkora az esélye hogy ennyi idősen megmutatkozik?

25

Gravidának 2013 7 hóban lejárt a szavideje. Ti bevennétek így még?

Bajom nem hinném hogy lenne tőle, maximum nincs már hatása. Szerintetek?

12

A nemvárt napján teszteltem halvány pozitívat, rá 2 napra mentem uh-ra de nem látott semmit, csak vmi nagy foltot. Akkor mi van? Az mondta menjek vissza 1 hét múlva. Lehet korán mentem?

5

Gyulán mennyibe kerül egy ultrahangos kép tudná valaki?

0

Neked miért és mikortól kellett szurit adni magadnak? Hogy derült ki, hogy kell?

2

Nagyon mérges vagyok, mert holnap be kell feküdnöm?

39+3 hetes kismama vagyok, hála az égnek eddig teljesen problémamentes terhességgel. Ma voltam UH-n, ahol az orvos kevesebb magzatvizet látott, és ezért holnap be kell feküdnöm a kórházba. Valakinek van tapasztalata a kevesebb magzatvízzel kapcsolatban?

16

Az ultrahangos képet hogyan lehet megvenni?

Csütörtökön megyek a 19 hetes ultrahang vizsgálatra , és szeretnénk párommal venni képeket de nem tudom hogy hol kell fizetni ott kell vagy a védőnőtől kell csekket kérni ? vagy valaki írja már le hogy ez hogy is működik pontosan köszi előre is !

7

Dr Kocsis Evahoz jar valaki? szult nala valaki?

mennyi a szulesi tarifaja?velemenyek rola?

0

28. hetes kismama vagyok, köldököm mellett a jobb oldal eléggé fáj, már egy jó hete, egy uh vizsgálat óta. Másnak is volt ilyen. Elég kellemetlen, pláne ha köhögök. Mitől fájhat?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!