Találatok a következő kifejezésre: Újszülöttnek milyen válasszak (2 db)

Újszülöttnek milyen etetőcumit válasszak? Szilikonos, latex, szelepes?

Legjobb válasz: Ha mellette szoptatod is, akkor érdemes olyat venni, amit erõsen kell szívni, tehát szelepest. Ha csak tápszeres, akkor erre nincs szükség. A szilikon vagy latex ízlés dolga, én mindkettõt használom. A latexet azoknak ajánlják, akiknek a babája szereti rágni a cumit, az ilyen szempontból strapabíróbb. A szilikon viszont jobban bírja a hõt. Persze a latexet is ki lehet és ki kell fõzni, de az pár hónap használat alatt ragacsossá válhat, akkor ki kell cserélni.

Ha mellette szoptatod is, akkor érdemes olyat venni, amit erõsen kell szívni, tehát szelepest. Ha csak tápszeres, akkor erre nincs szükség. A szilikon vagy latex ízlés dolga, én mindkettõt használom. A latexet azoknak ajánlják, akiknek a babája szereti rágni a cumit, az ilyen szempontból strapabíróbb. A szilikon viszont jobban bírja a hõt. Persze a latexet is ki lehet és ki kell fõzni, de az pár hónap használat alatt ragacsossá válhat, akkor ki kell cserélni.

Milyen babakocsit válasszak újszülöttnek?

Augusztus elején jön a baba, majdnem biztosra mondta a doki, hogy fiú. Családi házban lakunk, nem kell vele lépcsõzni. Tömegközlekedni nem szoktunk, az esetek 99% -ban autóban szállítjuk majd. Sokat sétálok, a babát is gyakran viszem majd, boltba inkább nagyokba szoktunk menni. Ezek alapján van ötletetek merre induljak? Nézegettem a Graco grand tour deluxe-ot, de még élõben sosem láttam. Van még idõm megvenni, inkább csak információt gyûjtök most, hogy miben érdemes gondolkodni. (ár, amiben gondolkodom használtan max 40.000 Ft)

Legjobb válasz: Szerintem ha csak gyalogosan fogsz vele közlekedni akkor érdemes nagyobb, kényelmes kocsit venni nagy kerekekkel (a szuper utjaink és járdáink miatt), mózessel, sportrésszel külön, nem gond, h nehezebb. Nekem olyan van és nem bántam meg. Mi nem használtan vettük, mert nem találtam olyat ami jó lenne.

Szerintem ha csak gyalogosan fogsz vele közlekedni akkor érdemes nagyobb, kényelmes kocsit venni nagy kerekekkel (a szuper utjaink és járdáink miatt), mózessel, sportrésszel külön, nem gond, h nehezebb. Nekem olyan van és nem bántam meg. Mi nem használtan vettük, mert nem találtam olyat ami jó lenne.
A kérdező hozzászólása: Kedves Nicola! Abban igazad van, hogy nem a márka számít. Nem szeretnék semmilyen csodakocsit, csak valami olyat, ami biztonságos és a babának is és nekem is kényelmes. Érdekelnek a nem nagynevû kocsik is, viszont több oldalon próbálok véleményeket keresni és mindenkinek más a preferáltja.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, az összes említett típust megnézem, rögzítem és amikor vásárlásra kerül a sor, akkor ezeket élõben is meg fogom nézni, aztán remélem valahol majd jön az isteni szikra:)
Én vagyok a baby merc-es.Nekünk olyan alap stílusú van, aminek 4 egyforma nagy a kereke. Nem tudom, biztosan van rossz tapasztalat is, de nekünk nagyon bevált, babának is kényelmes, jókat alszik benne.Stabil a váza is szerintem. Nekem nem nehéz tolni, ellenben próbáltam hasonló kinézetû Touragoo-t(nem tudom, jól írtam-e) barátnõmnél, na azt nehezebb tolni is, nagyobb is, össze csukni is nehéz, így buszra sem tudnám felvinni.Mi ezeket néztük elsõsorban.:-)
Mi ilyet vettünk, nehéz de strapabíró és kényelmes. [link] Egyébként dunsztom sincs a babakocsi márkákról és nem is érdekelnek:-) Ami nekem jó azt veszem meg.
A kérdező hozzászólása: Utána olvastam a Baby Mercnek és nagyon sok a rossz tapasztalat, állítólag nehéz tolni. A Tako jumper x -et ismeri esetleg valaki, arról vélemény? Vagy az a Graco, amit a kérdésben is említek? Köszi mindenkinek, aki válaszol.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Megnéztem a kocsit és a Baby Merc Q7-nél már bolygósíthatók a kerekek. A tiétek váza strapabíró volt? Baba rendesen elfért benne? Olyan sok mindent írnak, amire figyelni kell. Elsõ gyerek lesz és nyilván azt szeretném, hogy neki is jó legyen és én se szenvedjek a kezelésével, ha viszem valahova.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia! Nekünk is ilyesmi helyre kellett, bár én helyközi buszjáraton is utazok vele.Baby merc típusút vettünk, használtan 20 ezerért, alig volt használva :-) Van hozzá mózes és autós hordózó, sõt még pelenkázó táska is, ezenkívül esõvédõ és rovarháló. Jó nagy kerekei vannak, egy hátránya van, hogy nem bolygósítható.Szerintem nem hátrány, de a férjem szerint az :-) Buszra is jó, de csak össze csukva, mert egyébként szerintem nehéz szállítani(felénk össze kell csukni, ezért választottam olyat, mibõl külön ki tudom venni a babát és "félre tudom tenni" amíg a megállóban össze csukom, egyébként 60 cm széles, így a régi "egyajtós" buszokra is fel tudom tenni) Tolókar fordítható, babának is kényelmes, mert nagyon jól rugózik.Olyan terepjárós, tökön-dinnyén elmentem vele(nagy hóban is jó volt, úgy, hogy nálunk nincs járda, csak egy szakasz földes út, a többi aszfaltos)
A kérdező hozzászólása: Ti milyet vettetek?
Jaj, semmi gondom nincs azokkal akik egy konkrét márkára esküsznek, csak szerintem egy nagy név is tud sz...t csinálni, illetve egy noname cég is jót (ahogy minden másban is). Ezert írtam, h én abban bízok amit látok, mindegy, h hívják:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!