Találatok a következő kifejezésre: Újszülött kisbabának a legjobb (2 db)

Újszülött kisbabának melyik tápszer a legjobb, ha csak azzal táplálkozik, azaz nem szoptatom mellette?

Humana, Beba, Milupa esetleg más? Ti mit használtatok?

Legjobb válasz: Ilyenkor érzem magam rosszul, öntöm a lefolyóba a sok tejet, mert annyi van. Ha a környékemen lennél ingyen is odaadnám....

Ilyenkor érzem magam rosszul, öntöm a lefolyóba a sok tejet, mert annyi van. Ha a környékemen lennél ingyen is odaadnám....
Milupát használtunk. Vagyis legelõször humanat, de kicsattogott tõle. Te elsõ tipikus magyar vagy, le sem tagadhatod. Egybõl támadsz, nem tudsz semmit a körülményekrõl de támadsz-ítélkezel. Istenem, imádnivaló egy ország ez.
2-es vagyok. Mi mindig mentünk az orvoshoz, ha egy tápszer valamiért nem volt jó. Elmondtuk mi a baj vele és felírt egy másikat, amit jónak gondolt a problémánkra. Sajnos nem egyszerû. Már 7 félét kipróbáltunk, de mindig visszatérünk a 2. számúra, mert bár az sem tökéletes (szorulása van tõle), de az összes többit iszonyúan kibukta. Remélem neked nagyobb szerencséd lesz.
A kérdező hozzászólása: Jaj, nagyon kedves vagy! Megkérdezhetem hol laksz? :)
hipp 1 nekünk bevált 2 honaptol adtam
HA jelzésûvel próbálkozz, az hipoallergén vagy pedig AR jelzésûvel, az pedig anti-reflux, azokkal biztos nem lesz probléma.
A kérdező hozzászólása: Igen, megmondta (Mildibé 1-et javasolt) viszont kihányja folyamatosan, szinte alig marad meg benne valami. 3 napig próbálkoztam de inkább lecserélném valami másra.
Hát újszülöttnél a gyerekorvos megmondja!
A gyerekorvos szokta felírni. Én nem mertem volna magamtól választani. Még jóval késõbb is, amikor váltani kellett mindig megbeszéltem az orvossal. (Egyébként mi Milumillel kezdtünk)
Komárom

Újszülött kisbabának melyik a legjobb márkájú eldobhatós pelenka? Milyet vegyek?

Legjobb válasz: Próbálj ki több fajtát. Mi kipróbáltuk a liberót,a tesco színeset,és a pempörszt(nem jut eszembe,h kell írni:)).Eddig nagy különbségeket nem észleltünk,csak az árukban.Sokan dícsérik a DM és a rossman sajátmárkás termékeit is.

Próbálj ki több fajtát. Mi kipróbáltuk a liberót, a tesco színeset, és a pempörszt(nem jut eszembe, h kell írni:) ).Eddig nagy különbségeket nem észleltünk, csak az árukban.Sokan dícsérik a DM és a rossman sajátmárkás termékeit is.
neked kell kipróbálnod. mert van aki az egyikre valaki a másikra esküszik, ha csak egy lenne jó akkor a többi nem élne meg.
Én összehasonlítottam a Liberot, a Pamperst, a Huggiest és a legpuhábbnak a Huggies bizonyult, nekem nagyon tetszik, ráadásul a három közül az a legolcsóbb.
nekünk a huggis jött be, szerintem is ez a legolcsóbb kb. 30ft/db.Vékony és gumis a dereka.
Nekünk a Pampers new born nem jött be, eresztett, de a DM-es nagyon jó.
Pampers nagyon rossz, kifolyik minden, mert nem gumis a dereka. Libero, Huggies, tesco pelusók jók!!!!! Dia


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!