Találatok a következő kifejezésre: Újratelepítettem a és (123 db)

ennyi infobol ? mit vársz ??
A kérdező hozzászólása: Ennél többet nem tudok mondani. eddig jó volt a netem, csak mikor újratelepítettem azóta nem jó, kábelek meg minden a helyén van, csak itt kell valamit beállítani, és ezért kérem a segítségeteket hogy hogyan és hol kell beállítani!
Hálózati kártya illesztõprogramja fel van telepítve?
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon értek ilyenekhez, de ezt hol kell feltelepíteni? vagy ezt egy olyan lemezrõl kell feltelepíteni?
na erõöl beszélek

Újratelepítettem a gépemet és nem talál enternet drivert. Mit csináljak?

2 napja abból állok ki,hogy neten keresgélek net drivereket átrakom a másik gépre de vagy nem telepíti fel vagy nem csinál semmit. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Mi az alaplapod, vagy laptopod pontos típusa?

Mi az alaplapod, vagy laptopod pontos típusa?
A kérdező hozzászólása: Fujitsu Siemens D1931
Integrated Broadcom NetXtreme GbE LAN Controller (BCM5751)
nem lehet linkelni http://support.ts.fujitsu.com/Download/ShowFiles.asp ide fel lépsz, majd a keresõbe beírod, hogy D1931, majd mehet, majd a +-ra kattincs a Windows XP mellet, majd válaszd ki a sima Windows XP-t, majd kapsz egy lenyitható elemekbõl álló listát, mindent tölts le, majd telepítsd õket. Azért töltsd le mindent, mert drivert nem csak akkor rakunk fel, amikor éppen kell.
Javítom, neked csak a Graphics, LAN, és Chipset kell, illetve mindegyik kategóriából csak egy, mert minden kategóriába ugyan annak a drivernek több verziója van, értelem szerûen a legújabb kell.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítséget. Sikerült :)


MSN-nél hogy lehet beállítani, hogy X tétlen idő után ne jelentkezzen ki autómatikusan, mert amióta újratelepítettem a windowst kijelentkezik:S illetve azt, hogy egy ablakba legyen az öszes bszélgetés és ott váltani köztük?

occs a 2 kérdésért

Legjobb válasz: Automatikusan kijelentkezik? Annyira nem vágom, de ez nem normális. Az egy ablakban minden beszélgetéshez pedig egy MSN+ -t kell felrakni.

Automatikusan kijelentkezik? Annyira nem vágom, de ez nem normális. Az egy ablakban minden beszélgetéshez pedig egy MSN+ -t kell felrakni.

Újratelepítettem a gépemet és azóta nincs netem?

Újratelepítettem a gépem (XP home edition ) és azóta nincsen netem néztem pár ilyen kérdést de ott nem volt megfelelő válasz mert ami volt azt próbáltam de nem sikerült mert bementem az eszközkezelőbe ott nem is érzékeli a hálózati kártyát vagy nem irja nemtudom hogyan tudnám feltelepíteni hozzá a drivert vagy hogy tudom megnézni, hogy milyen driver kell hozáá ? előre is köszi a válszat

Legjobb válasz: JAh és 769-es hibakódot ir ki mikor nethez akarok csatlakozni :S

A kérdező hozzászólása: JAh és 769-es hibakódot ir ki mikor nethez akarok csatlakozni :S
Hogy hogy nem érzékeli? Nincs a hálókártyák között és nincs az ismeretlen eszközök között sem?
Milyen gép? A drivert csak úgy tudod letölteni ha ez az infó megvan. Mert más kell egy DELL-hez, egy HP-hoz, stb.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130611/2013-06-11_14.43.00_www.k.. http://kepfeltoltes.hu/view/130611/2013-06-11_14.43.38_www.k.. azt nemtudo hogy milyen gép elég régi azt valahol neglehet nézn ?:D
"Ethernet vezérlõ" ez lesz a hálókártyád.
"Szia köszönöm a válasz és hoinnan tudom letölteni hozzá a driverjét ?" Ne privátba! Más is küzdhet ezzel a problémával! Vagy a gyártó (alaplap/laptop) oldaláról. Ha ez nem megy, akkor próbáld meg ezzel a módszerrel: http://digitalparadise.hu/ismeretlen-hardver-beazonositasa-w..

Újratelepitették a gépemet és elfelejtettek valami 3D-s valamit rárakni hol tudnám letõlteni vagy valami? Mert így most semmilyen online játék nem megy rajta?

olvassátok el és válaszoljatok

Legjobb válasz: Ami gépen van játék azok mennek (nem a windowsos játékokra gondolok) Gép adatok ?

Ami gépen van játék azok mennek (nem a windowsos játékokra gondolok) Gép adatok ?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segitséget rájöttem hogy aki telepitete a gépet elfelejtette felrakni az alap drivert ami cd van meg :) köszönöm
Amikor elkezded telepíteni ki kell lépni a böngészõbõl
A kérdező hozzászólása: Nem jó nem telepiti fel vagyis felteszi de nem jeleniti meg...
A legegyszerûbb ha a saját böngészõddel szeded le a flash playert [link]
A kérdező hozzászólása: Tudnál adni egy jó linket ahonnan letudnám szedni?
Igen
A kérdező hozzászólása: Nincs fent az lehet a baj?
flash player fent van? Videó kártya driver fent van?
A kérdező hozzászólása: win7 van a gépen most volt újra telepitve és nem mennek az online 3D-s játékok
Akkor elég hanyag volt !! :) )

Újratelepítettem a gépemet, és csak az egyik HDMI kábel csatlakozót tudom használni, hogyan tudnám aktiválni a videókártyánál/ban lévõt?

Ugye van az alap,meg a videókártyáé lent,az sokkal tisztább képet ad,de ha most abba dugom,csak fekete az egész.

Legjobb válasz: VGA drivert telepítettél?

VGA drivert telepítettél?
A kérdező hozzászólása: Nem, de ha jól gondolom, nem lenne hülyeség!Van valami kikötés, hogy milyen verziót, egyéb?
A kártyához való legújabbal kezd! Más kikötés nincs.
A kérdező hozzászólása: És hogyan tudnám megnézni, hogy milyen videókártyám van?
Pl leveszed a gép oldalát és belenézel. Ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy ha ennyire nem értesz hozzá, akkor miért te csinálod? Értem én, hogy spórolni szeretnél egy 5-öst, de ha a nagy hozzá-nem-értésben tönkremegy a gép, akkor megérte az az 5-ös?
majdnem biztosra veszem, hogy valamilyen driver probléma van a háttérben.

újratelepítettem a win 7 et és nem bootol?

újratelepítettem a win 7 et laptopon és leformáztam azt a 100 MB-ot is amit a boot szektor vagyis szerintem arra van azóta nem akar a c-ről boot-olni csak ha f10 el megmondom neki miről bottoljon csináltam már magammal régebben ezt de akkor sikerült most nem jut eszembe hogyan is kell valaki emlékeztetne?

Legjobb válasz: BIOS-ban keress olyat, hogy First Boot, ott válaszd ki a C-t

BIOS-ban keress olyat, hogy First Boot, ott válaszd ki a C-t
A kérdező hozzászólása: Igen ezt már megcsináltam , elvittem egy laptop szervizbe ott azthitték hülye vagyok hozzá de ránéztek és csak kapargatták a fejüket. Pár fórumon utánna néztem más is szenved egy ien problémával ugyan ezen tipussal ha valakinek megoldódott vagy valamit tud szoljon
Meg kellene nézni valami live cd-vel ami a lemezt nézi, hogy milyen partíciótípura van formázva? Lehet rajta rejtett partíció amit nem tudtál törölni. ötlet
A kérdező hozzászólása: Egy patrition magical néztem ott mutat egy 100mb rendszer számára fentartott az ok, más progi vagy másra gondoltál? A win 7 nek van egy rendszer ellenörzõ vagy patrició javitó a lemezen azt már próbáltam
Milyen a partíció annak a 'fajtája? Gpt, Efi, Mbr?
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130824/332672720N_vtelen_www.kep.. hát ezt adta ki de szerintem nem csak ezt kéne mutatnia , ennyire nem folytam még bele az ien dolgokba
Én úgy látom, hogy GPT partíció tábla van rajta. Szintén az elõzõ linkemet ajánlanám, ha át akarod konvertálni(GPT to MBR), de az csak üres lemezzel lehetséges, ahogy írják. Azért olvass még utána: https://www.google.hu/#fp=1fd1af2b2fb7c1d5&q=gpt+part%C3%ADc..
A kérdező hozzászólása: értem megpróbálom valahogy megcsinálni akkor egy másik gépbe beraknám a laptop hdd -ét és csak úgy lehetne?
Nem feltétlen. Erre alkalmasak különféle live CD-k, amit tudsz pendrivera vagy cd-re kiírni és majd arról bootolsz. De a windows telepítõ lemezzel is meg lehet tenni -jut eszembe- csak a parancssort kell elõhívni és DISKPART utasítással, majd ahogy már olvashattad.
A kérdező hozzászólása: Sikerült átkonvertálni mbr re a hdd-t de igyse boot-ol a rendszer magátol ez már csak bios hiba lehet a samsung np 350v5c a03hun nál vagy eggyáltalán lehet e alap bios verzióra vissza állítani valahogy ha nem marad más vissza küldöm garanciába ha nem lessz nekik gond az hogy win 8 al vettem és win 7 lessz rajta vagy rakok egy win 8 at rá ezt tudja valaki hogy észre veszik e ha rwg elem a win 8 at vafy haggyam reg nélkül
Sajnálom, remélem nem csináltunk nagyobb bajt mint eredetileg a probléma volt. Az üzlet biztos lepattint amint talál indokot -azzal, hogy belenyúltál- , bár nincs saját tapasztalatom. Azért még egy-két dolgot meg lehet próbálni. Amúgy sima merevlemezt használsz vagy egy külsõt Usb-vel? Mindegy erre gondoltam: http://windowshogyanok.blogspot.hu/2010/10/windows-7-rendsze..
Haq leformáztad a boot sekciót akkor elvesztek a beállítások és azért nem bootol , be mész BIOS ba és a boot fülön vissza álliitod winyóra (vagy amirõl bootolni akarsz)
A kérdező hozzászólása: Elõre telepített win 8 volt rajta uefi - s a bios de már használtam rajta win 7 et nem volt eddig semmi gond vele csak most ezért gyanakszom a biosra mert mást már nemtudok elképzelni a biost alapra már vissza álítottam de én bios resetett gondoltam mert volt frissítve bios hátha akkor majd...
Elõretelepítve vetted a laptopod? Vagy valami speckó gyári windows változat volt? Esetleg külföldrõl vettétek? Mert nem mindegy.
A kérdező hozzászólása: ez a furcsa hogy ez meg is van , és elméletileg onnan kéne bootlonia, a hdd ketté van osztva
Újratelepítésnél én minden patríciót törlök és a maradék egyet formázom a telepítõ magától csinál egy 100 mb patríciót a rendszernek és így nincs ilyen probléma, ha másképp nem tudod megoldani próbáld meg ezt.
A kérdező hozzászólása: nekem ketté van osztva és nem akarnám elveszíteni a dolgaimat mert elég sok cucc van rajta :/ de a 100mb ot meg a rendszer meghajtóját leszoktam formázni és igy csinál magánk külön megint 100mb ét de valamiért nem akaja az igzat rendszer müködik most is errõl a géprõl vagyok csak magától nem bootol hiába van beállítva valami megoldás? már 2x raktam uj rendszert és ugyan az
Ha a boot sorrendet megadod a biosban el is mented a beállítást? F4, mert ha nem a következõ indításnál vissza áll alapra.
A kérdező hozzászólása: igen elmentettem és elsõdleges a DVD pedig másodlagos, partitóion magic el megnéztem és a d meghajtó nem logikai volt most át állítottam vele de még mindig nem jó lehet most kéne rakjak egy új rendszert?
Csinálj egy biztonsági másolatot a fontos fájlokról és telepítsd újra nekem nem kell 20 perc és fenn van, jobb mint kínlódni de a patríciókat törölném és az egészet formáznám NTFS lassú módban
A kérdező hozzászólása: köszi megpróbálom hátha hál isten hamar feldobja a win7 et
A kérdező hozzászólása: az egész vinyót leformáztam kettévágtam feltelepítettem é ugyan az .... akármit állítok utána néztem minden jó a biosba csak f10 el indul, mi a baj nem értem most-már
Futtatás > Msconfig > Rendszerindítás fül; itt kiválasztod az operációs rendszert . Vagy nézd végig a beállításokat ugyanitt. Újratelepítés után, nekem se ment flottul minden, ugyanis érzékelte az elõzõ oprendszert. De itt sikerült megoldani.
A kérdező hozzászólása: Rájöttem nem a boot szektorral van baj a biosal a bios nem akar bootolni hdd rõl :/ rendszer lemezrõl se bootol csak ha f10 el meg adom neki, beállítások jók tutira egy bios reset kéne ha valaki tud segíteni jólenne
A lapodon van egy elem, vedd ki, pár perc után rakd vissza, elvileg ugrik alapértelmezetre
A kérdező hozzászólása: Tegnap még probálgattam egy két dolgot és láss csodát bootol :) köszi a sok segítséget!!

Ujratelepitettem a laptopom és nem érzékeli a hálozativezérlöt és nincs ilesztö programom hozzá kerestem is mit tegyek?

sziasztok nagy segitségre lenne szükségem ujra telepitettem a laptopom ami sony model pcg-71811M tipusu és a hálozati vezérlöt nem észleli és nem tudom találok ilesztö programot a neten és nem tudom frissiteni se az illesztö programot mert hálozati vezérlö felel a netér is kérem segitsetek mit tehetek hogy felismerje a laptopom a hálazati vezérlöt

Legjobb válasz: Próbálj más cég programját nekem toshiba laptopom van de nem toshiba wifi program megy.

Próbálj más cég programját nekem toshiba laptopom van de nem toshiba wifi program megy.
A kérdező hozzászólása: Koszonom kerhetnek linkeket is ?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!