Találatok a következő kifejezésre: Újra kell vizsgáznom 2 év múlva, (1 db)

Újra kell KRESZ vizsgáznom 2 év múlva, ha most levizsgázom?

Most 14 vagyok és KRESZ vizsgázom, akkor ha 16 leszek újra kell? Tehát 14 évesen 50cm2 -re 16 évesen pedig kocsira.

Legjobb válasz: igen, más a két a feladatsor.

igen, más a két a feladatsor.
Igen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Már több mint 30 napja várok első jogosítványomra mi az oka?

1

Autósport egyesület állíthat ki műbizonylatot?

Olyat hallotam hogy autósport egyesület állíthat ki műbizonylatot.Ez igaz?És ha igen akkor ebbe a rendőrök beleköthetnek?

5

Mi van akkor ha autóbeszámítással veszek egy autót és az enyémen van kötelező biztosítás a másikon pedig nem lett fizetve! Segítettek?

De mind ketten csak üzemben tartóit csináltattunk, lehet olyat hogy új üzembentartó vagyok és nem engem fog terhelni az az összeg, vagy áttehetem a régi kötelezőmet az "új" autómra?

1

Üzemkarbantartó váltás családon belül, kocsin nincs és nem is volt kölcsön? Hogyann járok jobban?

A kocsimnál én vagyok a tulajdonos. A megvételkor anyámat jelöltük üzemkarbantartónak, mert akkor még 25 alatt voltam és magas lett volna a biztosítás. Ha most vagy a következő lehetséges biztosítóváltáskor átíratom a saját nevemre, jobban járok, mint ha hagyom, hogy két kategóriát visszaminősítsék? Tiszta lappal indulok mint teljesen új ember, mivel nem az én nevemen volt a biztosítás?

2

El lehet úgy adni egy autót hogy díj nem fizetés miatt megszűnt a kötelező biztosítás?

1

A román határon milyen papírokat néznek határátlépéskor? A céges autónkkal akarok átmenni, de ahhoz közjegyző által hitelesített meghatalmazás kéne, amit csak apám tudna elintézni, ő viszont külföldön van. Hagyományos meghatalmazást írtunk. Az elég?

Ld. fent.

2

Mit kell vinni B kategóriás KRESZ illetve forgalmi vizsgára?

Azt tudom hogy szükség van személyi igazolványra,meg ha van akkor az M kategóriás jogsi is kell. Viszont nekem ellopták az M kategóriás jogsimat és nem csináltattam meg gondolva arra hogy úgy is lesz majd B kategóriás jogsim akkor meg majd úgyis le kell adni.Akkor ez esetben addig nem mehetek vizsgára amíg nem csináltatom meg?

1

Súlyadó (teljesítményadót ki fizeti idén? Az autót 2012. 03. 07-én vásároltam, az ez évi teljesítményadót Nekem kell fizetnem? Átírva még nem volt az autó, csak adásvételizve. Az okmányirodába jövőhéten megyek.

2

Mennyibe kerül kb. egy külföldi, ideiglenesen forgalomból kivont okmányokkal rendelkező motor átírása magyarra, és egyben forgalomba helyeztetése is?

0

Meddig jó a kressznél az egészségügyi vizsga mert a kressz az elévül, de ezt nem tudom?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!