Találatok a következő kifejezésre: Újra akartuk a gépet de (10 db)

Kaptam egy kék halált és ujra tettem a gépemet de viszont voltak rajta olyan programok amiket nem akartam letörölni de viszon kellenének! Azt hogyan lehet visszaszedni?

És már probáltam ilyen progikkal de azok nem használtak annyira!Nincs ötletetek??

Legjobb válasz: Azt más sehogy és semmivel nem tudod visszahozni. R.I.P. Kész végleg elveszett.

Azt más sehogy és semmivel nem tudod visszahozni. R.I.P. Kész végleg elveszett.
Ha pótolhatatlan adatokról van szó akkor érdemes egy komolyabb adatmentõ programmal átnézni a merevlemezeket. De mivel már a telepítéskor leformáztad a merevlemez tartalmát ezért bizony a szektorok is átíródtak, ami azt jelenti hogy sehogy nem lehet "visszaszedni" azt amire esetleg szükséged lett volna.
ezért érdemes mondjuk Ghost programmal dolgozni, miután felállítottad a windows meg a legfontosabb progikat.. és máskor nem lesz ilyen h elvesznek a legfontosabbak

Nem müködik 32biten a sound driverem, de 64biten müködött 1 év utána újra akartam rakni a gépet . De a 64biteset meg hagytam még . Két kérdésem van . Milyen Drivert tegyek fel? és hogy hogyan tudnék vissza váltani 64 bitre?

Legjobb válasz: 32 bites drivert az oprendszerednek megfelelõt a gyártó honlapjáról... 64 bites oprendszerre állásra újra kell telepítened a gépet...

32 bites drivert az oprendszerednek megfelelõt a gyártó honlapjáról... 64 bites oprendszerre állásra újra kell telepítened a gépet...
kezd elõlrõl a telepítést
berakod a telepítõt, arról indítod a gépet, és akkor nem fogja ezt kiírni.


Ez az alaplap típusa. Keresd meg a gyártó weboldalát, onnan le tudod tölteni a drivereket, talán még újabbak is mint amit a CD-n kaptál.
telepítsed újra a géped :)
A kérdező hozzászólása: hát....hidd el nem fogom akkor inkb nem iss játszok
Próbáltál már egy másikat verziót telepíteni?
A kérdező hozzászólása: már megoldottam de azéért köszönööm.:$$

Üdv A minap épp formázni akartam a pendrive-omat, de valamiért nem sikerült, és miután újra használni akartam, egyáltalán nem ismeri föl a gép. Mit tegyek?

Total commanderbe megtalálható a betûjel, lemezkezelõbe is, és windows 8 alatt egy pillanatra látni, de nincs memória hozzárendelve (diskpart kommandóablakba list disk után azt írja ki a pendrive állapotára, hogy üres ahelyett hogy online)

Legjobb válasz: Lehet hogy meghalta magát, csere.

Lehet hogy meghalta magát, csere.

Vettem egy uj lcd monitort! és akartam játszani a Assasins creed 1-el ami már rég rajta votl a gépemen és ahogy megnyitom a játékot hang van de a kép nem jön be és azt irja ki hogy out of range mit kéne csinálnom?

és a régi monitoromon nem de az nem lcd monitor volt hanem ez a régebbi típusú

Legjobb válasz: "out of range" --> "tartományon kívül esõ" kb. annyit tesz, hogy azt a felbontást nem tudja kezelni. Régi monitor állítsd lejjebb a játék felbontásást, olyan felbontásra, amit az új monitorod is kezel.

"out of range" --> "tartományon kívül esõ" kb. annyit tesz, hogy azt a felbontást nem tudja kezelni. Régi monitor állítsd lejjebb a játék felbontásást, olyan felbontásra, amit az új monitorod is kezel.

A laptopom indítsi hibt írt ki de nem tudta megjavíttani a gép újra akartam telepítteni formztam a merevlemezt továbléptem de a telepítõ 0%-tovbb nem ment miért?

Legjobb válasz: Windows 7? A formázás utáni lépésnél 4-5 percig is állhat 0%-nál, várd ki, be fog indulni. (ha 15 percig sem indulna akkor más gond van)

Windows 7? A formázás utáni lépésnél 4-5 percig is állhat 0%-nál, várd ki, be fog indulni. (ha 15 percig sem indulna akkor más gond van)

Még régen feltöltöttem pár képet uloz. To ra és lekodoltam azóta a gépem újra lett rakva most pedig le akartam tölteni de elfelejtettem a jelszót és nem tom hogy mit lehet ilyenkor csinálni. Valaki megmondaná hogy mit lehet ilyenkor csinálni?

Legjobb válasz: Szinte semmit. Ha tudod hogy a jelszó körülbelül mibõl állt és milyen hosszú volt, és fõleg a bonyolult és sok karakteres típusba tartozik, akkor azt a jelszótörõ programok sem nyitják meg belátható idõn belül.

Szinte semmit. Ha tudod hogy a jelszó körülbelül mibõl állt és milyen hosszú volt, és fõleg a bonyolult és sok karakteres típusba tartozik, akkor azt a jelszótörõ programok sem nyitják meg belátható idõn belül.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!