Találatok a következő kifejezésre: Újra akartuk a gépet (18 db)

Nagy baj ha az SM buszvezérlő nincs telepítve a gépemen? Windows XP. -INTEL 945 Amikor újra telepítettem a gépet nem akarta elfogadni, sem CD-ről, sem máshogyan.

Amikor újra telepítettem a gépet nem akarta elfogadni, sem CD-r?l, sem máshogyan. Ha tud valaki segíteni akkor azt megköszönném!

Legjobb válasz: Üdv nem baj :) de a chipset drivert feltelepitheted :)) http://www.intel.com/p/en_US/support/highlights/graphics/945gm

Üdv nem baj :) de a chipset drivert feltelepitheted :) ) http://www.intel.com/p/en_US/support/highlights/graphics/945gm
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! :D
: :D

Kaptam egy kék halált és ujra tettem a gépemet de viszont voltak rajta olyan programok amiket nem akartam letörölni de viszon kellenének! Azt hogyan lehet visszaszedni?

És már probáltam ilyen progikkal de azok nem használtak annyira!Nincs ötletetek??

Legjobb válasz: Azt más sehogy és semmivel nem tudod visszahozni. R.I.P. Kész végleg elveszett.

Azt más sehogy és semmivel nem tudod visszahozni. R.I.P. Kész végleg elveszett.
Ha pótolhatatlan adatokról van szó akkor érdemes egy komolyabb adatmentõ programmal átnézni a merevlemezeket. De mivel már a telepítéskor leformáztad a merevlemez tartalmát ezért bizony a szektorok is átíródtak, ami azt jelenti hogy sehogy nem lehet "visszaszedni" azt amire esetleg szükséged lett volna.
ezért érdemes mondjuk Ghost programmal dolgozni, miután felállítottad a windows meg a legfontosabb progikat.. és máskor nem lesz ilyen h elvesznek a legfontosabbak


telepítsed újra a géped :)
A kérdező hozzászólása: hát....hidd el nem fogom akkor inkb nem iss játszok
Próbáltál már egy másikat verziót telepíteni?
A kérdező hozzászólása: már megoldottam de azéért köszönööm.:$$

Nem müködik 32biten a sound driverem, de 64biten müködött 1 év utána újra akartam rakni a gépet . De a 64biteset meg hagytam még . Két kérdésem van . Milyen Drivert tegyek fel? és hogy hogyan tudnék vissza váltani 64 bitre?

Legjobb válasz: 32 bites drivert az oprendszerednek megfelelõt a gyártó honlapjáról... 64 bites oprendszerre állásra újra kell telepítened a gépet...

32 bites drivert az oprendszerednek megfelelõt a gyártó honlapjáról... 64 bites oprendszerre állásra újra kell telepítened a gépet...

Van 2db 1GB-os ramom és már régóta lassú a gép hiába telepítettem újra ugyan azt csinálta, tegnap ki vettem az egyik ramot mert haverom gépét csináltuk és hogy jó-e a ram foglalata és amikor vissza akartam tenni csak pittyeg vele a gép, '? '

a ram tuti jó mert itt is felismerte elõtte nekem meg ott is, és a típus és még a mhz is egyezett a másik rammal, de amióta ki vettem valamennyivel gyorsabb a gép, haldoglott a ram és a másik alaplapba ki pusztult és az miatt volt lassú a gépem?

Legjobb válasz: Igen. van ilyen, hogy a Ram hibálya miatt lassúl a gép. de azis lehetséges, hogy a memória foglalata hibás. Ezt így nehéz megmondani.

Igen. van ilyen, hogy a Ram hibálya miatt lassúl a gép. de azis lehetséges, hogy a memória foglalata hibás. Ezt így nehéz megmondani.
A kérdező hozzászólása: Még jelentkeztek olyan problémák hogy másoláskor 100% cpu illetve a winchester kondiciója 81% az is közre játszhat?
Azért írtam, hogy nehéz erre választ adni, mert ahhoz látni kéne a gépet mûködés közben, illetve a pontos konfigot sem ártana tudni. Egy gpnek sok összetevõje van ami okzhat ilyen jellgü hibát. Sorba ki kell zárni a lehetõségeket, és még ez után sem mindíg biztos, hogy meg lesz a megoldás. Akár az alaplap hibálya is okozhatja. Vagy csak egyszerûen gyenge a masina. Sokminden lehet. Boldog Karácsonyt !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, viszont kívánom :)

Kikapcsoltam a gépet és amikor újra be akartam kapcsolni, akkor nem indul. Mi lehet a baj?

Illetve indul de 1 másodperc múlva le is áll és ezt ismételgeti végtelenségig ha nem áramtalanítom...

Legjobb válasz: Milyen gép? Asztali vagy laptop? Laptop esetében tápellátás probléma szokott ilyet eredményezni... nem tölt a töltõ és az aksi is üres, bekapcsolod, felpörögne minden, de egybõl ki is kapcsol, aztán újrakezdi. Normál gép esetében többnyire HDD tápcsatlakozás szokott a hiba lenni. Nem érintkezik rendesen, ezért szikrázik és a táp saját védelme érdekében kikapcsolja magát. Asztali gép esetében elõször a meghajtókat érdemes lehúzni (csak a tápokat), ha ez nem segített, akkor egyenként a kártyákat kivenni. Amelyiknél megjavul, az a hibás.

Milyen gép? Asztali vagy laptop? Laptop esetében tápellátás probléma szokott ilyet eredményezni... nem tölt a töltõ és az aksi is üres, bekapcsolod, felpörögne minden, de egybõl ki is kapcsol, aztán újrakezdi. Normál gép esetében többnyire HDD tápcsatlakozás szokott a hiba lenni. Nem érintkezik rendesen, ezért szikrázik és a táp saját védelme érdekében kikapcsolja magát. Asztali gép esetében elõször a meghajtókat érdemes lehúzni (csak a tápokat), ha ez nem segített, akkor egyenként a kártyákat kivenni. Amelyiknél megjavul, az a hibás.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Megoldódott, méghozzá így: elõször is amit elfelejtettem leírni, hogy mielõtt kikapcsoltam a gépet még átállítottam, hogy ne a külön vga-t használja, hanem az integráltat (ki akartam próbálni). Ilyenkor ugye a ram-ból szed el memóriát, mivel az integrált nem rendelkezik saját memóriával (én 1024-et állítottam be.). Ezután kikapcsoltam a gépet, a monitort átkötöttem az integrált vga kimenetére, majd újra bekapcsolás után már az történt amit a kérdésben is leírtam. Ezután lehúztam külön, egyesével a merevlemez, ssd, dvd-meghajtót a tápról de egyiknél sem javult meg. eztuán következett a ram, amit kivéve elindult, csak ugye jelezte, hogy ram nélkül nem indul el a windows. visszatettem (gondoltam akkor ennek volt valami érintkezési hibája), de akkor megint nem volt jó. megint kivettem, át tettem egy másik foglalatba és úgy sikeresen el is indult. ekkor visszaállítottam a külön VGA-t elsõdlegesre és már jó is volt, sõt az eredeti foglalatban is beindult már a gép, tehát minden jó lett... csak azt nem tudom mi nem tetszett a gépnek, hogy a RAM abban a foglalatban amiben eddig is volt nem tudott indulni, miután az integrált vga-ra lett állítva...pedig a másik memória foglalatban meg mûködött...
kezd elõlrõl a telepítést
berakod a telepítõt, arról indítod a gépet, és akkor nem fogja ezt kiírni.
A telepítési kisérlet elõtt mûködött minden rendesen? Nem nyúltál semmihez? (Kábel...)
A kérdező hozzászólása: Igen, minden rendesen mûködött.Semmihez nem nyúltam! Most is rendesen mûködik.
Bár nem jellemzõ, de elõfordul, hogy a HDD egyik pillanatról a másikra elszáll. (Lányomnak a gépén volt egy ilyen, minden elõjel nélkül este még ment, reggel már nem...) Azért én megpróbálnék egy alaplapi reset-et (vagy a gombelemet 1-2 percre kivenni és visszatenni) Ha ez sem segít, akkor ki kellene próbálni egy másik gépben a winchestert. Még az is lehet, hogy nem kap elég áramot (tápegység-hiba) a merevlemez és azért nem látja a BIOS.
jah minden igaz, még annyit hogy jól nyomkodd bele a csatlakozót az alaplapba meg a vinyóba esetleg bele fújkálsz az sem árt neki
A kérdező hozzászólása: Alaplapi reset?Hogyan?
Az alaplapon van egy kerek, fényes gombelem. Azt vedd ki 1-2 percre és utána tedd vissza. A BIOS visszaáll az eredeti beállításokra. (Olyan, mintha "reset"-elnél.)
A kérdező hozzászólása: És ez nem teheti tönkre a gépet?
Nem mivel a GYÁRI beállításokat tölti be.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, de egyik sem jött be.Másképp kellett megoldani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!