Találatok a következő kifejezésre: Új-Zélandon hova menni, hogy olyan (1 db)

Új-Zélandon hova érdemes menni, hogy olyan tájat lássak, mint ahol a Gyűrűk Urát forgatták?

Legjobb válasz: - A hobbitfalvai jeleneteket a Matamata nevû faluban forgatták, a Végzet Hegyének lejtõiül pedig a Tongoriro Nemzeti Park vulkánjai szolgáltak. - Az új-zélandi utazási irodák különleges programot ajánlanak a rajongóknak; egy kalandtúrát a Szövetség tagjainak nyomában.

- A hobbitfalvai jeleneteket a Matamata nevû faluban forgatták, a Végzet Hegyének lejtõiül pedig a Tongoriro Nemzeti Park vulkánjai szolgáltak. - Az új-zélandi utazási irodák különleges programot ajánlanak a rajongóknak; egy kalandtúrát a Szövetség tagjainak nyomában.
cool, oda en is elmennek
ha nagy Gyûrûk Ura rajongó vagy(mint én), és megvan neked a bõvített extra változta DVD-n, ott van egy olyan menüpont, ahol városról városra bemutatják, h a jeleneteket hol forgatták. nekem nagyon tetszett :) ja, és ha van Google Earth-öd, és beírod h The Lord of the Rings, akkor rögtön Új-Zélandra ugrik a térkép, és ki lesznek írva a forgatási helyszínek. próbáld ki, nagyon jó! :D (én majd pár év múlva ki szeretnék költözni NZ-re :) imádom :) )
Phi phi szigetek a tuti ahol a Part címû filmet forgatták
Szia! Bár nem láttam a filmet (bocs...) de Új Zélandon éltünk egy évig Queenstown-ban, a Déli szigeten. Attól nem messze, nyugatra található Glenorchy, ami egy zsáktelepülés a Wakatipu tó partján. Sokan emlegették büszkén, hogy azon a tájon forgatták a filmet.
bizony, bizony, Queenstown környékén is forgattak, gyönyörû hely! neked meg tök jó lehet h ott éltél :) ))
hát jó kis év volt 2003! :)
ha most tudnád, hogy mennyire irigyellek! :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen Brisbane-ben a téli időjárás?

4

Mennyi idő alatt ér egy csomag Ausztráliából Magyarországra?

4

Ha igazoltan kint élek Angliában két éve, abból származik valamilyen előnyöm a vízumkérelemnél?

Tanulói vízumról van szó. :)

7

Mivel fizettek firenzében 1486 ban?

3

Magyar hitel törlesztése Ausztráliából?

Most próbálkozok ausztráliai munkával,vagy összejön vagy nem.Na de ha össze is jönne akkor is maradna még hitelem itthon amib?l még 3év van hátra.Nem akarok meglógni a fizetés elöl,ugyis csak az itthonmaradt családtagjaimat szivatnám meg vele,na de tudnám e ausztráliából törleszteni a hitelt valahogy?
Állitólag ez még netbankon keresztül se egyszerü dolog.

8

Ha valaki elmúlt 50 éves akkor semmi esélye kimenni Ausztráliába?

középfokú nyelvvizsga, 20 évnyi tapasztalat a szakmában, s?t régebben 2 évig Ausztráliában dolgozott

10

Lehet hogy furcsán, és szerintem sokaknak idiótán is fog hangzani vagy mégse? Ki szeretnék költözni Ausztráliába, de úgy mint egy "kalandor". Csak annyi dolog lenne nálam, amit magammal tudok vinni 1-2 csomagban illetve némi pénz.

Kérdezem én, hogy valakinek valamilyen rokona esetleg ismer?se próbálkozott már ezzel az elmúlt 20 évben? És ha igen, milyen "sikereket" ért el? (Nem feltétlenül ide jött ki, hanem bárhova)

18

Angliában élek 2éve és szeretnék Ausztráliába menni. Mit kell tennem?

A vízum kérelmet itt Angliában is el tudom intézni?

1

Mi szükséges ahhoz, hogy Ausztráliában élhessek?

Nos még csak 18 éves vagyok és erre 3-4 éven belül nem látok esélyt de szeretnék nagyjából tisztában lenni a dolgokkal.

4

Ha egy ausztráliában élő ismerősömnek akarok üzenetet küldeni a facebookon, akkor ékezetes betűket írhatok? Vagy inkább ékezet nélkül irjak?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!