Találatok a következő kifejezésre: Új-Zélandon hova menni, hogy (1 db)

Új-Zélandon hova érdemes menni, hogy olyan tájat lássak, mint ahol a Gyűrűk Urát forgatták?

Legjobb válasz: - A hobbitfalvai jeleneteket a Matamata nevû faluban forgatták, a Végzet Hegyének lejtõiül pedig a Tongoriro Nemzeti Park vulkánjai szolgáltak. - Az új-zélandi utazási irodák különleges programot ajánlanak a rajongóknak; egy kalandtúrát a Szövetség tagjainak nyomában.

- A hobbitfalvai jeleneteket a Matamata nevû faluban forgatták, a Végzet Hegyének lejtõiül pedig a Tongoriro Nemzeti Park vulkánjai szolgáltak. - Az új-zélandi utazási irodák különleges programot ajánlanak a rajongóknak; egy kalandtúrát a Szövetség tagjainak nyomában.
cool, oda en is elmennek
ha nagy Gyûrûk Ura rajongó vagy(mint én), és megvan neked a bõvített extra változta DVD-n, ott van egy olyan menüpont, ahol városról városra bemutatják, h a jeleneteket hol forgatták. nekem nagyon tetszett :) ja, és ha van Google Earth-öd, és beírod h The Lord of the Rings, akkor rögtön Új-Zélandra ugrik a térkép, és ki lesznek írva a forgatási helyszínek. próbáld ki, nagyon jó! :D (én majd pár év múlva ki szeretnék költözni NZ-re :) imádom :) )
Phi phi szigetek a tuti ahol a Part címû filmet forgatták
Szia! Bár nem láttam a filmet (bocs...) de Új Zélandon éltünk egy évig Queenstown-ban, a Déli szigeten. Attól nem messze, nyugatra található Glenorchy, ami egy zsáktelepülés a Wakatipu tó partján. Sokan emlegették büszkén, hogy azon a tájon forgatták a filmet.
bizony, bizony, Queenstown környékén is forgattak, gyönyörû hely! neked meg tök jó lehet h ott éltél :) ))
hát jó kis év volt 2003! :)
ha most tudnád, hogy mennyire irigyellek! :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Most akkor milyen a közbiztonság Ausztráliában? Sydney, Adelaid, Melbourne, Perth, stb.

4

Lehetek ausztrál állampolgár? (többi lent)

Szóval... Édesanyám már jó sok éve kint él ausztráliában és azt szeretném megtudni, hogyha kimennék én is akkor ezuttal én is megkapnám az állampolgárságot?? Előre is köszömöm a válaszokat. /Nem biztos hogy jó helyre irtam a kérdést/

5

Hol kell átszállni, ha Sydney-be akarok repülni?

Van ilyen oldal ahol ezt megtudom nézni?Linket ha lehet lécci :S

1

Hogy kell kiejteni a Fraser-szigetek nevét?

Ausztrália mellett egy kis sziget amúgy,oda szeretnék utazni de még a nevét se tudom kimondani.:D

2

Mit tudtok Perth-ről milyen város?

Könnyebb munkát találni mint a keletioldalon lévő városokban, milyenek az emberek, stb. ?

5

Ausztrália melyik részét/városát célszerű ilyen végzettséggel megcélozni?

-környezetgazdálkodási agrármérnök
-műszaki menedzser

Mindkettő Bsc előbbi nekem van, utóbbi a páromnak. Hol lenne a legcélszerűbb próbálkozni, ha a költözés mellett döntünk?
Egyéb útmutatót nem kérek, Google a barátom! :D

Ugyan már nem konkrétan ide tartozik, de ha Te aki olvasod kinn élsz vagy éltél akkor érdekelne miért szereted vagy épp miért nem? Milyen szakmád van és melyik városban élsz/éltél?

4

Mi a véleményetek erről, és ezek után kimennétek-e Ausztráliába, ha lenne rá lehetőség?

Egy rokonom (nő) nemrég jött haza Ausztráliából, Adelaide-ből, ahová én is menni akartam....azaz szerettem volna....de amiket mondott, szabályosan rosszul lettem tőle (nem hazudik!). Ott a bűnözés legkeményebb formája van jelen, a sorozatgyilkosságok. A mellettük lévő kis erőben 9 fiatal nő holttestét találták meg most februárban, egy kupacban, 3 hét alatt ölték meg az összeset. És ez csak csepp a tengerben, naponta hallani eltűnt nőkről, gyerekekről és a sok megtalált hulláról. Az unokatesómat is megtámadták, hátulról késsel akarta leszúrni egy muszlim férfi fényes nappal! de ő még időben hátrafordult és látta a kést a felemelt kézben és a gyilkos rámeredő riadt, vad tekintetét, és elszaladt, nagyon gyorsan tud futni és ordított ahogy bírt, így megmenekült. Mire jöttek a rendőrök, a támadó már köddé vált, és ez a gyilkos is sorozatgyilkos volt, mert több embert leszúrtak már hátulról a környéken. Szomorú vagyok, mert kinn az életszínvonal sokkal magasabb és jól élhetsz, feltéve, ha túléled.....én is nő vagyok és fiatal, és eléggé be vagyok ....értitek....Az interneten is megnéztem most és tényleg cikkeznek számos elfogott sorozatgyilkosról és sok ezzel kapcsolatos felderítetlen bűncselekményről. Ha nem hallom egy megbízható embertől és nem olvasok utána, el se hittem volna! Ti kimennétek ezek után, mint nők, ha lenne rá lehetőség? Több rokonom, ismerősöm van kinn, munka is lenne, de félek. A férfiaknak persze könnyebb, mert főleg nőket és gyerekeket ölnek. Az unokatesóm (nő)is haza jött ezek miatt. A környezetében most csak magyarok laknak....

11

Ausztrália túrista vízum? Hogy működik?

Van valyon magyar nyelvű igénylő oldal, mert úgy tudom megszünt budapesten. Vagy mit ajánlotok, hol tudom igényelni?

1

Ausztráliában jó élni? Tudom, hogy vannak veszélyes állatok, de szeretnék venni egy farmot!

Meg lehet belőle élni?

14

Budapestről Sydney-be hogy lehet a legegyszerűbben eljutni?

Úgy tudom közvetlen járat nincs. Hol érdemes átszállni, vagy melyik légi társasággal a legolcsóbb? Bécsből van közvetlen járat?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!