Találatok a következő kifejezésre: Új-Zélandon hova menni, hogy (1 db)

Új-Zélandon hova érdemes menni, hogy olyan tájat lássak, mint ahol a Gyűrűk Urát forgatták?

Legjobb válasz: - A hobbitfalvai jeleneteket a Matamata nevû faluban forgatták, a Végzet Hegyének lejtõiül pedig a Tongoriro Nemzeti Park vulkánjai szolgáltak. - Az új-zélandi utazási irodák különleges programot ajánlanak a rajongóknak; egy kalandtúrát a Szövetség tagjainak nyomában.

- A hobbitfalvai jeleneteket a Matamata nevû faluban forgatták, a Végzet Hegyének lejtõiül pedig a Tongoriro Nemzeti Park vulkánjai szolgáltak. - Az új-zélandi utazási irodák különleges programot ajánlanak a rajongóknak; egy kalandtúrát a Szövetség tagjainak nyomában.
cool, oda en is elmennek
ha nagy Gyûrûk Ura rajongó vagy(mint én), és megvan neked a bõvített extra változta DVD-n, ott van egy olyan menüpont, ahol városról városra bemutatják, h a jeleneteket hol forgatták. nekem nagyon tetszett :) ja, és ha van Google Earth-öd, és beírod h The Lord of the Rings, akkor rögtön Új-Zélandra ugrik a térkép, és ki lesznek írva a forgatási helyszínek. próbáld ki, nagyon jó! :D (én majd pár év múlva ki szeretnék költözni NZ-re :) imádom :) )
Phi phi szigetek a tuti ahol a Part címû filmet forgatták
Szia! Bár nem láttam a filmet (bocs...) de Új Zélandon éltünk egy évig Queenstown-ban, a Déli szigeten. Attól nem messze, nyugatra található Glenorchy, ami egy zsáktelepülés a Wakatipu tó partján. Sokan emlegették büszkén, hogy azon a tájon forgatták a filmet.
bizony, bizony, Queenstown környékén is forgattak, gyönyörû hely! neked meg tök jó lehet h ott éltél :) ))
hát jó kis év volt 2003! :)
ha most tudnád, hogy mennyire irigyellek! :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Angliában élek 2éve és szeretnék Ausztráliába menni. Mit kell tennem?

A vízum kérelmet itt Angliában is el tudom intézni?

1

Mi szükséges ahhoz, hogy Ausztráliában élhessek?

Nos még csak 18 éves vagyok és erre 3-4 éven belül nem látok esélyt de szeretnék nagyjából tisztában lenni a dolgokkal.

4

Ha egy ausztráliában élő ismerősömnek akarok üzenetet küldeni a facebookon, akkor ékezetes betűket írhatok? Vagy inkább ékezet nélkül irjak?

3

Az érdekelne engem, hogy egyes munkakörökben, milyen órabérek, fizetések vannak kinn Ausztráliában és, hogy az adott fizetés milyen életszínvonalat biztosít odakinn?

3

Van esély rá, hogy négy gyerekkel meg a feleségemmel kivándoroljak ausztráliába?

Azért kérdezem mert nem tudom mi kell hozzá a pénzen kívül, valaki tudna segíteni legalább abban ,hogy mi a menete a kivándorlásnak

7

Hogyan lehet kijutni Ausztráliába?

Itt is hasonló a helyzet mint az Usa-ban?

10

Ausztráliában milyen angolt beszélnek?

Amerikait vagy British angolt vagy van külön ausztrál angol?

11

Hallottál már Tuvaluról?

Aki hallott róla, tudja hogy miért Ausztráliához tettem fel a kérdést. Kinek mi jut eszébe róla?

10

Vaalakinek volt dolga a www.cseaustralia.com vagy justaustralia.hu ügynökökkel, munkájukkal, szervezésükkel?

Jó lenne, mert velük akarok kijutni tanulni Ausztráliába, de nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak? Valaakinek volt dolga velük már? Milyen az utólagos vélemény róluk?

1

Könnyen eltudnék helyezkedni állatorvosként Ausztráliában?

3évem van hátra az állatorvosi egyetemb?l, ha ezt elvégzem a párommal kiszeretnénk költözni. Állatorvosként hamar eltudnék helyezkedni ill. jól megfizetnék?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!